ENDELIG ANKOMMET HOTELLET

// Oppholdet er sponset av Junkyard.

Da har jeg endelig ankommet hotellet jeg og 3 andre bloggere skal bo på de neste dagene. Bloggerne som jeg skal være her med er Aurora Mohn, Leandra Valencia og Åshild Ringhus. Vi ventet på sistemann, så i mellomtiden har jeg fått pakket ut, og kommet meg godt til rette på det flotte hotellet. Hotellet jeg bor på heter Comfort Hotel Grand Central, og jeg er i himmelen allerede. Det er så fint her og har allerede fått utforsket litt på dette hotellet. Noe jeg spesielt elsker er at dette er ett vennlig hotell for dyr – hadde ikke hatt noe imot å bo på et dyrehotell for å si det sånn. Ellers har dette hotellet alt jeg trenger for å kunne slappe av. Det er gratis frokost, lobbyshop som er åpent døgnet rundt, trådløs nettverk og ligger VELDIG sentralt til Karl Johan. Jeg må ikke glemme å nevne hvor gode disse sengene er. Jeg gleder meg veldig til å sove i natt, og er veldig sikker på at jeg får meg en god nattsøvn før det er opp å hoppe tidlig i morgen.

De neste dagene skal vi jentene ha en shoot med Junkyard. I morgen blir det å stå opp tidlig for å gjøre oss klare for makeup og hår, deretter styling og så bort til stedet vi skal ha shooten. Timeplanene er utrolig godt utført, og jeg er mega gira på morgendagen og hvordan denne shooten vil bli. Vi har fått titte liiiiitt på det vi skal ha på oss i morgen, men jeg har ingen anelse på hva de har valgt ut til meg. Derfor skal det bli spennende å se!

Men nå skal vi ut å spise litt, så vi snakkes

Så det ikke fint ut?

MAYBE MONDAY DOESN’T LIKE YOU EITHER

I går kveld så jeg filmen American Sniper (finally) som er basert på en ekte historie. Bare å høre den setningen, at den et basert på en ekte historie, tenkte jeg med en gang “Å nei, jeg kommer til å gråte”. Det skjedde noe under hele filmen, og eneste gangene jeg tok øynene fra filmen var i do-pausene. Jeg tror jeg aldri har sittet med så mange spørsmål, som det jeg gjorde etter filmen var slutt. Tårene rant, og jeg ble bokstaveligtalt fliret av. Jeg gråter som regel ikke av filmer hvis det er flere i rommet, men med den slutten måtte jeg bare la det fosse, haha. Jeg sitter igjen med ett stort sjokk. Jeg vet ikke hvor mange som har sett denne filmen eller ikke, men for dere som ikke har sett den, lar jeg være å fortelle noe mer. Dere må virkelig få sett den.

Det er mandag, og jeg har ett opp og ned forhold til denne dagen. For eksempel i dag, er den midt på treet. Jeg har veldig mye jeg må få gjort på kort tid, siden jeg skal bort i morgen. Det er ikke ferie, men jobb-relatert så jeg kan ikke etterlate meg noe ugjort arbeid for å dra videre til en annen jobb. Skal fortelle dere mer om hva jeg skal være med på i morgen! Nå må jeg få ut finger’n og kun fokusere på èn ting, og det er å bli ferdig. Enda godt det regner i dag, for da er det ikke like kjedelig å måtte sitte inne. Noe sier meg at jeg kommer til å slappe av godt med film senere, og høre på regnet. Noen andre som blir veldig avslappet av å høre på at det regner ute? Synes det er så koselig.

Husk; Det vil komme en amaaaazing konkurranse til dere i løpet av uken. Jeg må ha holdt den litt tilbake fordi det har vært 2-3 andre småkonkurranser som har blitt holdt på bloggen, så er greit å ha litt oversikt. Og jeg har vel så og si spart det beste til slutt synes jeg

Liker du mandager eller ikke, og hva er dine planer for i dag?

15% RABATT PÅ ALLE PRODUKTER PÅ NELLY

// Innlegget inneholder adlinks.

På søndager tar jeg alltid den store sjekken innom mange nettbutikker bare for å se på nyhetene og bestselgerne. I stad fant jeg ut av at Nelly har 15% rabatt på HELE nettbutikken akkurat nå, og da spratt jeg veldig raskt opp fra sengen og bort på pcen min. Det passet meg veldig bra at de kjører rabatt på alle produktene der, da min svarte skulderveske som jeg kjøpte på BikBok har begynt å bli ødelagt – selvom jeg lukker glidelåsen så åpner den seg og det er litt skummelt når jeg går med litt verdi saker. Jeg har holdt et øye til en Love Moschino veske, men jeg bare synes det er litt drøyt å betale nesten 2000 kroner for en liten skulderveske. Jeg hadde derfor litt flaks og fant en lignende veske hos Nelly fra ett av deres egne merker til under 500 lappen. Likte den utrolig godt, men så fikk jeg øye på mange andre flotte skuldervesker. Jeg forholder meg likevel til svart veske, siden det går til absolutt alt. Så jeg vurderer sterkt å kjøpe denne lille vesken, så jeg kan ha litt mer i den, enn i den jeg allerede eier. Vet aldri når neste gang jeg vil få tilgang til litt rabatter på denne vesken, så skal jeg eller skal jeg ikke slå til???

Ha en strålende (shopping) søndag


1. HER // 2. HER // 3. HER


4.  HER // 5. HER


6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER


10. HER  (Denne jeg vurderer å kjøpe) // 11. HER // 12.HER

Noen produkter du liker spesielt godt på Nelly? Show me and tell me why

ANTREKKET FOR KVELDEN

Først vil jeg bare takke for alle fine kommentarer på mitt forrige innlegg. Utrolig snilt at mange av dere tok tiden til å svare meg. Jeg håpet på det beste, men fryktet det verste. Jeg var på ultralyd i går og da fikk jeg bekreftet at jeg har betennelse i spyttkjertelen som har blitt til lymfeknuter. Vanligvis blir pasienter satt på en antibiotikakur med en gang, men de ønsket ikke å gi meg noe fordi dem ville undersøke meg neste fredag med ny ultralyd. Så det føles litt ut som om de ikke helt vet hva det er, med tanke på at de ikke satte meg på antibiotikakur som er anbefalt for alle med betennelse i spyttkjertelen. Jeg ville jo helst slippe å gå rundt med denne kulen i flere uker, for nå kjenner jeg at den er der og den irriterer meg veldig. Men jeg får se på det positivet, jeg får håpe den forsvinner i løpet av uken, hvis ikke måtte jeg bli sendt videre til en hals og øye-lege.

I går ble det bryggekos med Linnea og Mathilda, hvor vi koste oss veldig hele kvelden. Utover kvelden kom det mange kjente ansikter som gjorde at kvelden bare ble bedre og bedre. God stemning og live musikk gjorde susen for de fleste av oss i går, haha. Vi tok det litt rolig i går, med tanke på at det er Urban fest i Oslo i dag. Når det er sagt, ble det store spørsmålet vi alle jenter stresser over; “HVA POKKER SKAL JEG HA PÅ?!?!?!”. Det er sååå sommervær ute nå, men siden vi skal drikke hele kvelden/ natten blir det brått kjølig og det verste humøret jeg kan komme i, er om jeg fryser. Det er helt sant og det er forferdelig. Jeg er ikke 100% sikker på antrekket, men jeg har et godt øye til det jeg har lagt frem på sengen nå. Det er ikke en gallafest vi skal på, så her er det hullete jeans og skinnjakke som står på menyen.. I think! Blir å freshe opp det hele med røde lepper, så er jeg klar.

Ha en fantastisk lørdag!!


Skinnjakke fra Zara // Topp og Dr.denim bukse fra Urban // Skjorte fra GinaTricot // Klokke fra Larsson&jennings

Hva skal du i kveld?

LEGE OG SYKEHUS BESØK

I hele dag har jeg tilbragt dagen min hos legen og på sykehuset. Jeg bestilte hastetime for 2 dager siden hos legen, fordi jeg virkelig trenger svar på noe som vokser under kjeven min. Før jeg forteller noe mer, må jeg jo bare fortelle at dagen min startet med at jeg våknet opp til at operasjonsøret mitt blødde, just perfect!!!! Som om jeg ikke allerede hadde nok problemer å fokusere på. For omtrent 1 mnd siden, vokse det en klump på venstre side som ble ca 3 cm stor, og den forsvant etter noen dager uten at jeg føle noe ubehag. Plutselig dukket denne klumpen opp på høyre side av kjeven min for et par dager siden og er ca 4-5 cm stor nå og er vond. Det er ikke godt å komme borti den, bare å få dyttet puten min under kjeven gir litt ubehag. Dette er jeg dritt lei nå, for blir jeg kvitt noen smerter, dukker det opp nye for tiden. Legen min hadde dessverre ingen svar på hva dette var, og ville derfor bare ta en rask blodprøve for å se om det var noen bakterier. Jeg lå på tallet 8 på denne prøven, som er veldig normalt og betyr at jeg ikke har noe særlig bakterier i blodet fikk jeg beskjed om. Så vi begge satt der uten å vite hva denne klumpen var..

Etter svarene på blodprøven, ønsket han at jeg skulle komme meg raskt opp på Østfold Sykehus for å få tatt ultralyd. Da jeg kom frem var det veldig mye venting så klart, og så kommer det en sykepleier som spør om jeg har blitt sendt på feil sykehus, da sa jeg nei, for jeg var på riktig. De mente jeg kanskje skulle helt til Fredrikstad Sykehus for å undersøke dette, men så får jeg beskjed etter enda mer venting at de ikke får tatt ultralyd av meg i dag, fordi de har ingen til å vurdere dette før i morgen. Så klumpen får bli et ubesvart mysterium et døgn til. Jeg har time rundt 10 tiden i morgen på sykehuset, og håper virkelig på svar! Krysser fingrene for at den ikke vokser enda mer, for den er nå så synlig at jeg har dobbelhake på èn side. I tillegg kan jeg ikke se for mye opp med hodet, for da får jeg vondt. Jeg håper på det beste, og at det ikke må en operasjon til for å få fjernet denne klumpen, men vi får se! 🙂


Her ser dere da forskjellen på begge sidene mine, kjeven min har rett og slett forsvunnet på høyre side.

Noen som har hatt lignende før?

BILDEDRYSS FRA FEIRINGEN AV IDA 21 ÅR

På mandag fylte min kjære bestevenn Ida 21 år, og da bestemte vi oss for å ta en koselig dag/ kveld på bryggen i Fredrikstad. Jeg tror jeg har spist i Fredrikstad maks 5 ganger, hvis vi ikke tar med fyllematen heheheh…. Det er utrolig koselig å være i Fredrikstad, en veldig fin by og veldig greit at det ikke er langt unna der vi bor. Vi spiste på et sted som heter Paa Brygga, maten der var kjempe god, så god at det måtte bli plass til litt dessert også. Til hovedrett spiste vi jentene indrefilèt og pizza, mens til dessert var det alt fra brownies med bringebær sorbet, banansplit til creme brulè. Det sistnevnte har jeg aldri smakt før, så jeg måtte stjele en bit av Anni sin dessert. Det var overraskende godt, så det blir uten tvil min beste dessert. Jeg er så ufattelig glad i mat at selv om jeg egentlig ikke orket dessert, måtte det ned uansett.

Utover kvelden kom flere av jentene på bryggen for å feire litt ekstra og vi lo, lo og lo frem til det var på tide å ta kvelden og komme seg hjem. Det er så kjedelig å måtte si farvel de gangene man har det så koselig. Men man kan glede seg over at dette ikke var siste gangen, og det smiler jeg for. Litt vanskelig å få til en like fin feiring som jenta selv, men Ida så ut til å kose seg kjempemye i går og da tok jeg meg fornøyd nattan.

Gratulerer så mye med dagen som var, gull

Så det ikke koselig ut?

YESTERDAYS OUTFIT

I hele dag har jeg ikke kunnet slappe av, jeg har vært stresset hele dagen og det tror jeg ALLE toppbloggere forstår grunnen til. Når du jobber som blogger på fulltid, er det verste som kan skje at enten pcen din krasjer eller nettet ramler ut. Nettet vi har er ikke til å skryte av akkurat, og helt siden vi oppgraderte det til raskere har vi hatt dårligere nett enn vi noensinne har hatt. I dag har vi verken hatt tv-signaler eller nett. Noe mer irriterende er at man til vanlig kan dele nett fra mobilen. Men det gikk ikke i dag gitt, så hvordan har det seg slik at jeg likevel får blogget nå? Jeg desperat sendte melding til Ida og lurte på om jeg kunne komme over for å få blogget. Jeg har aldri vært så desperat før etter å blogge, nesten litt gøy! Det er en stor lettelse i hvertfall, for endelig får jeg vist dere mitt nye favoritt antrekk.

Denne jumpsuiten var en av produktene jeg kjøpte på nettbutikken til Asos for toppen 1 uke siden. Hvis denne kommer inn i flere farger, skal jeg pokker meg kjøpe dem alle. En mer behagelig jumpsuit og som ser drit bra ut, skal man lete lenger etter. Den koster under 500 lappen, og jeg er forelsket. Du tar på deg ETT klesplagg, og voilà så har du ett helt antrekk. Det er jo bare helt fantastisk?! I går valgte jeg å style den opp med converse, gull tilbehør og hvit jakke. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal ta på meg denne godbiten, haha.

Blogger mer om gårsdagen i morgen, fininger. Da kommer det bildedryss fra feiringen til Ida bestie


Jakke & veske fra BikBok // Jumpsuit fra Asos // Sko fra Converse // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Larsson&Jennings

Hvordan ville du stylet opp denne jumpsuiten?

VINN HÅR OG SMINKE PRODUKTER TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER

// I samarbeid med BliVakker.no

BliVakker.no er Norges største nettbutikk for hår og hudprodukter med over en halv million registrerte kunder. Det er derfor vanskelig å tro at dere ikke har hørt på denne supre nettbutikken! Med tanke på deres gode rykte (og gode produkter) holder de nå den største konkurransen de noensinne har holdt, og hvorfor er vel ikke så vanskelig å forstå? Du kan nå vinne et års forbruk av produkter fra BliVakker.no til en verdi av hele 10.000 kroner. Jepp, du hørte riktig! De trekker faktisk 3 heldige vinnere som får 10.000 kroner hver for å handle for. Tenk så mye du kan shoppe for alle disse pengene. Dette er vel alle jenters drøm, og nå går den i oppfyllelse for 3 heldige jenter. Om du ønsker at dette skal bli deg, bør du melde deg på. Vinnerne annonseres på mail om ikke så alt for lenge, så følg med på mailen din fremover. Kanskje du hopper i taket av glede?

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne flotte konkurransen er å melde deg på i ruten under ved å registrere mailen din.

LYKKE TIL!

RIVER ISLAND LOVE

Jeg er målløs og nærmest så lykkelig som det er mulig å bli etter litt nettshopping nå. For under 1 uke siden, tok jeg en liten tur innom Asos som jeg gjør hver eneste kveld. Hvorfor? De har et så stort utvalg av klær, tilbehør, sko osv – jeg blir helt in loooove i tingene dem har på nettbutikken. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg sikkert har over 100 lagrede favoritter på siden min derfra. Dere kan derfor bare se for dere hvor vanskelig det var fra å gå fra 100 favoritter og ned til 3 favoritter. Nummer 1 favorittene ble uten tvil disse flotte sandalene fra River Island. Det er faktisk et av mine favoritt merker, og har vært det i nærmere 3 år. Jeg har en stor kjærlighet for dette merke fordi dem har et svært godt utvalg av crazy og basic. Over lenger periode har jeg hatt slike sandaler i hodet mitt, men jeg har kun sett for meg de populære hvite. Etter å ha skrollet nedover siden og ha fått øye på disse sandalene var jeg solgt. De var litt unike i forhold til de andre sandalene jeg har kikket på, med gull tilbehør og små flotte detaljer.

Så fort jeg fikk åpnet pakken min med 3 nye godbiter, var det å prøve dem alle. Favorittene gikk fra å være 3 til å kun bli 2. Jeg skal vise dere det andre jeg handlet litt senere, men nå skal disse herlighetene komme i spotlight. De er veldig lette å style opp, de er både fine til kjoler, shorts, jumpsuit, playsuit og ikke minst perfekte til tighte jeans. Jeg stod i en evighet foran speilet for å se hva som passet til skoene, og det er så og si alt! De kostet litt under 500 kroner og er virkelig verdt den gode prisen. Jeg har fått nye favoritter, igjen♥

Likte dere dem?♥

VINN TUR TIL LONDON FASHION WEEKEND

// I samarbeid med Libresse.

Sommerens must have, uten tvil – Libresse har nå kommet med noen herlige nyheter for oss flotte jenter. Disse heter Tin Cans og er så kjekke å ha! Når jeg er på perioden min, hater jeg å faktisk ha tampongene liggende fremme på skrivebordet eller bare kastet ned i vesken. Det er liksom ikke noe system, og jeg er veldig glad i å ha system i ALLE tingene mine. Med Tin Cans etui blir perioden min litt freshere og bedre, med tanke på hvor søte disse beholderne er. Jeg har allerede fått spørsmål av familie og venner om hva det er, de er jo bare så kule. Da jeg forteller hva disse brukes til blir det et ganske positivt svar, for det finnes jo kun positivt med dette! Jeg er forelsket i spesielt et av printene som er designet av Sarah Arnett. Man kommer faktisk i litt sommermodus av å se på printene på de søte etuiene. I stedet for å “skjule” at jeg graver nede i vesken min etter tamponger, kan jeg nå lett ta frem en av mine Tin Cans stolt og vise frem de kule designene. Oversiktelig og søtt, den perfekte kombinasjonen.

Nå lurer du vel kanskje på hvor man får tak i disse spesialdesignede etuiene? Lucky you girls; Når du kjøper Libresse bind eller tamponger får du det med, men det er kun en kort periode. Stikk innom siden til Libresse for å sjekke ut alle etui designene og finn ut hvilken som er din favoritt. Mensen trenger overhodet ikke å være noe man trenger å gjemme, som jeg ærlig har følt en god stund. Derfor elsker jeg at etuiene er synlige og crazy, så jeg ikke trenger å skjule det mer. Rock your period♥

KONKURRER I FASHION:
Du kan nå vinne en tur til London Fashion Weekend (ikke Week). Ta testen til Libresse på hjemmesiden deres HER og se hvilken fashionista du er. Da er du automatisk med konkurransen. Du kan også bli en lykkelig vinner av et av deres gavekort.

Akkurat nå deler jeg ut et av disse etui eskene med alle designene. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i min blogg-konkurranse er å legge igjen en kommentar med hvilken fashionista du ble. Husk å legg igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. Vinneren trekkes om et par dager. Jeg ble Evolving Fashionista, hva ble du?

LYKKE TIL GIRLS!


Likte du de nye spesiallagde etuiene og hvilken er din favoritt?♥