BEACHIT SNAPBACKS I HUS

BOYAA! Vi fikk mail i går om at vi kunne hente snapbackene i dag. Gjett om vi ble gira! BeachIt snapbacks er endelig i huset. Resultatet er helt fantastisk, de er fete! Hvis du er keen på å bestille en snapback (koster 299kr) kontakter du BeachIt fanpagen eller [email protected] 🙂

FORRESTEN: Har du lyst til å vinne en snapback? Eneste du trenger å gjøre er å dele DETTE bildet på facebook og like DENNE siden. Så velger vi en vinner i løpet av et par dager. Lykke til! 

WHAT CAN THIS BE?

ALOHA! Sluttet sent på skolen i dag, hater det… Mister motivasjonen ut over dagen når man tenker på at man nærmer seg helgen. Eller hvertfall jeg tenker sånn. Vi har nettopp vært på posten og hentet en stor pakke. Hva kan dette være?! SUPERSTOKED!!!!

SHEINSIDE.COM COLLAGE

Hei dere! Som veldig mange andre bloggere har gjort, så tenkte jeg å lage en liten kolleksjon av klær jeg eventuelt ville brukt på fest, hverdag osv. Håper dere liker dem! 🙂

Kjole 49$ HER Sko 99$ HER Armbånd 10. 56$ HER Øredobber 12. 16$ HER


Tanktop 32$ HER Shorts 53$ HER Sko 95$ HER

Jumpsuit 33. 38$ HER Veske 110$ HER Sko 109$ HER

GLADLAKSER

WADDUUUP! I dag hadde jeg kort skoledag, elsker dette her. Så nå har jeg litt ekstra tid til å ikke gjøre en dritt. Derfor skal jeg sparkle opp neglene mine litt og se hvordan resultatet blir. Jeg har forresten spist taco allerede nå, det var kjempe godt. Det er ikke kaldt, jeg bare liker luer.

MARIUS IVERSEN

BOYAA! En kompis av meg som heter Marius Iversen har nå slått igjennom med reklamering osv for kjente personer. Han har laget musikkvideo/ reklame for David Guetta og DJ Broiler som dere sikkert har hørt om. Han er veldig erfaren angående dette og dette er noe han virkelig vil jobbe mer med. Så hvis dere kunne hjulpet han litt med å like fanpagesiden hans HER lover jeg dere en overraskelse som dere vil like. Tusen takk på forhånd! 🙂

FISHEYE AT SCHOOL

Halla! I dag prøvde jeg min nye fisheye fra junkyard.no på skolen og jeg er skikkelig fornøyd. Digger hvordan bildet blir. Men jeg er fremdeles ny på denne fisheye tingen. Sluttet sent i dag, men hadde heldigvis film i den siste timen, så det gikk egentlig veldig greit!


 

GOOD MORNING

ALOHA! I dag fulgte Didrik meg til skolen, veldig snilt gjort. Hihi! Akkurat nå sitter jeg og ikke gjør noe spesielt. Jeg har 3 fritimer på onsdager frem til friminuttet er over. Men en ting er ganske deilig, vi bestilte Bajazzo mat i stad. Pommes frites med bearnaise <3 Ha en fin dag dere!!!

FOTOSHOOT BY JEANETT MIKKELSEN DEL 2

Herregud, tusen takk for alle kommentarene jeg fikk på innlegget om vår forrige shoot. Det er så herlig og ikke minst fantastisk å så så gode tilbakemeldinger. Og ja, jeg er en heldig jente som fikk denne gutten. Blir bare mer og mer forelsket for hver eneste dag som går.

VINNEREN AV GAVEKORT PÅ FOOTWAY.NO ++MER

WADDUUP! Det er så typisk at det begynner å regne når jeg slutter på skolen. Jeg hadde en kort skoledag egentlig, ettersom jeg var på laserbehandling på Rikshospitalet i dag angående øret. Ellers vil jeg gratulere vinneren av gavekort på 500,- på footway, gratulerer så mye Natalie. Du vil bli kontaktet så fort som mulig! Tusen takk til alle som ble med på konkurransen 🙂