ANTREKK: HEELS AND HOODIE

Kvelden i går var en veldig trist en, jeg kan ikke huske sist jeg var så lei meg. Jeg hadde faktisk glemt hvordan det var å ha så mange følelser som bestod av frustrasjon, sinne og skuffelse. Jeg kjøpte derfor mye godteri og gratinerte poteter for å få humøret opp – typisk trøstespising. Men etter mange tårer, sover man alltid godt – og den søvnen var så god. Jeg kommer til å fortelle hva det er når tiden er inne, mens nå skal jeg bare gi bånn gass fremover. Nothing can stop me i’m all the way up.

Jeg dør av hva jeg skal fortelle dere nå, men siden jeg er litt sur følte jeg for å være litt dark i dag med sminken (haha lol). Derfor kjørte jeg på med mørke lepper og mørk øyenskygge som jeg aldri har brukt sammen før. Jeg bare følte antrekket kledde denne sminken. Antrekket er egentlig enkelt, men på grunn av små detaljer gjorde det antrekket mer spesielt, hvert fall hva jeg synes. Denne genseren har vi nettopp fått inn i Urban, og den minner meg litt om Yeezy kolleksjonen på grunn av fargen og passformen. Den har splitter på siden av bena, som jeg bare digger! Det begynner å bli kaldt ute, så da passet det ganske bra med å bruke den ene bomberen som har blitt en favoritt hos meg. Overraskende nok ville jeg bruke heels i dag, noe jeg aldri gjør ellers. Og jeg skjønner nå hvorfor jeg ikke gjør det, på grunn av de fantastiske vannblemmene man får. Gotta love it! Men jeg følte virkelig for heels, og da ble det sånn haha.

Håper dere får en kjempebra helg!♥

Bomber fra Urban her (sponset)  // Hettegenser fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nelly

Hva synes dere?♥

JUNKYARD FAVS

Vinneren av Junkyard konkurransen ble: Milli!!! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart♥


// Innlegget inneholder adlinks

Når det er blitt sagt, så tenkte jeg en ting; Hvorfor ikke lage et innlegg med Junkyard favs, når jeg gjør det stadig vekk med Nelly? Det ser ut til at Nelly innleggene mine blir tatt godt imot av dere, og med tanke på så mange av dere som deltat i Junkyard konkurransene som arrangeres på bloggen kan forhåpentligvis dette falle i smak også. De har absolutt alt fra A-Å når det gjelder streetwear, basics og sneakers. Faktisk så mye mer enn det jeg skriver her nå, så mye at dere bør sjekke det ut. Og siden jeg sjekker ut nettbutikken så ofte som jeg gjør, har jeg allerede favorisert en god del produkter derfra som jeg kan dele med dere nå. Dere vant kanskje ikke denne konkurransen, men tenk at dere har en sjanse neste måned og dere eventuelt da kan bruke gavekortet på noen av produktene jeg har delt med dere under her.

Jeg har hatt fri fra Urban i dag, men likevel svettet som en gris kan man si. Man skulle trodd jeg har vært på trening når jeg sier det, men jeg har faktisk bare rydder i klesskapet mitt. Jeg har funnet så mye jeg ikke bruker, og har derfor lagt det ut på Instagram for å selge det. Hvis du er nysgjerrig kan du gjerne ta en titt på @madeleinepsale.

EDIT: Linkene skal fungere nå!

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER

Hva sier dere til Nelly & Junkyard innlegg som dette 1 gang i måneden? – Og likte dere noen av produktene over?♥

URBAN KICK-OFF 2016 BILDEDRYSS

Det eneste jeg kan si egentlig er wow. For årets siste Kick-Off gikk over alle forventinger, til tross for at jeg allerede hadde forventinger siden sist jeg var på Kick-Off med Urban gjengen. Opp i alt var vi nærmere 130 mennesker som var påmeldte til dette, men dessverre var noen syke og ikke fikk blitt med – men next time sier bare jeg. Klokken 10:00 var vi fremme i Varner-palasset og jeg sverger at det er så stort, så stort at jeg gikk meg vill et par ganger. Det var ikke mye tid til å mingles før det var i gang med alle foredragene. Siden vi var så mange var vi delt opp i 3 grupper, som byttet på runden med forskjellige foredrag. Jeg skulle nesten lagt ut planen for denne dagen her på bloggen så dere faktisk får sett hvor mye vi alle gjorde. Men det vi alle hadde ventet på var selvfølgelig middag, awards og Urban festen. Vi gikk av med en pris med hele Regjeringen som består av Urban butikkene fra Hamar, Jessheim, Strømmen, Ski, Lillehammer og oss fra Moss. Prisen vi vant som et supert team var Beste region på salg & service. Veldig god pris å vinne! Det var så mange velfortjente priser som ble delt ut, og det alle gledet seg til resten av kvelden var å feire dette til langt ute på natten.

Det var dancebattles, free drinks som gikk hardt utover fleste av oss og et tøft skjema på søndagen som ikke stoppet oss. Vi dro til hotellrommet i 03:00 tiden, og hadde nach på flere forskjellige rom med blant annet karaoke på menyen. Jeg var ikke i seng før etter fem-tiden, og det sykeste med dette er at jeg skulle opp igjen klokken 08:00 for å pakke, sjekke ut av hotellet og spise frokost før resten av foredragene skulle fortsette frem til 15:30, da det hele var over.

Jeg kunne skrevet i en evighet, for så mye gøy var det under denne helgen. Men nå skal dere få litt bilder å se på fra denne supre lørdagen!

Min nye favoritt kjole er fra Junkyard og den finner du her (sponset).

Så det ikke gøy ut og hvordan har deres helg vært?♥

LONG TIME NO SEE

Det er lenge siden sist jeg publiserte et innlegg så her tidlig, men grunnen min kunne ikke vært noe bedre. Hele denne uken og forrige uke har jeg sett så frem til denne dagen, og hvorfor? Det er nemlig tid for høstens Kick-off med Urban i Oslo. Jeg var med på mitt første Kick-Off i mars og det gikk over alle forventninger. Man følte seg virkelig som en stor gjeng, siden alle er så utadvendte og alle er der for samme grunn som er å ha det gøy, ikke minst å lære og få inspirasjon. Hele denne lørdagen er planlagt fra 10:00 og helt frem til 03:00 i natt. Det skal være forelesninger helt frem til 22:00 ish, som sist og det er så viktig å være opplagt under disse foredragene. Dette er foredrag om alle brands vi har i Urban, så det er derfor veldig til nytte for oss ansatte å få litt mer kunnskap om de forskjellige merkene. I tillegg får vi en liten smak på hva som kommer inn i butikkene, og det er alltid like spennende. Jeg venter fremdeles på et par sko som skal komme inn i butikken, helt siden jeg så de på Kick-Offet i mars.

Baggen er med meg på turen (kanskje litt mer overpakket enn på bildene under, som alltid) og jeg sitter for øyeblikket i bilen med resten av gjengen fra Fredrikstad og Moss, som er ganske trøtte – men veldig klare for en minnerik helg. Det eneste jeg gruer meg til nå er å feste langt ut på natten med Urbanesere, men å være oppegående igjen 10:00 dagen derpå for enda flere foredrag. Vi klarte det forrige gang, og vi skal klare det igjen!

Ha en strålende lørdag♥

Uansett om jeg skal på en lang eller kort tur, må jeg alltid ha en slik liste – klarer meg ikke uten.

Hva er planene deres for i dag?♥

MY LATEST OUTFITS PART 4

Dette innlegget har vært savnet fra bloggen har jeg forstått. Derfor setter jeg stor pris på når dere sier ifra om innlegg dere savner på bloggen, for da får jeg ordnet opp i det! Det som stod for tur denne gangen er et innlegg om alle mine siste antrekk og selv jeg synes det er litt gøy å se på alle antrekkene. Gir meg litt ekstra inspirasjon til hva jeg kan bruke neste gang og ikke minst å prøve å få til litt mer variasjon i både bilder og antrekkene jeg har på meg. Jeg har muligens fri fra jobben i morgen, så da skal jeg sette av litt tid til å sette sammen kule antrekk osv fremover. Å kanskje legge bort noen plagg jeg har brukt litt for ofte, slik at jeg kan vise dere hva annet fint jeg har! I tillegg til det må jeg bli kvitt litt klær, for jeg legger merke til at det er mye som ikke blir brukt så da er det kanskje på tide å gi dem til en ny eier.

Dette innlegget var som sagt veldig ønsket på bloggen, men hvis det er noe annet dere skulle ønske å se – rop ut!

Hvilke antrekk like dere best?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Nå er det på tide med en ny runde her på bloggen med en konkurranse i samarbeid med mine lengste samarbeidspartnere, nemlig Junkyard. Jeg har faktisk glemt å kjøre denne konkurransen forrige måned, så det må jeg nesten beklage. For jeg elsker å kunne arrangere konkurranser til dere, slik at jeg kan gi noe tilbake. Premien èn av dere vinner er et gavekort på hele 1500 kroner, som tilsvarer mye fint på hos Junkyard. Nå har de fått inn så sinnsykt mange kule sneakers og nå som høsten er rett rundt hjørnet hadde det kanskje vært greit med noen nye? Denne konkurransen er for både jenter og gutter, med tanke på at denne nettbutikken selger mye stuff til begge kjønn. Konkurransen vil være i nøyaktig 1 uke, hvis ikke det skjer noen endringer underveis. Dere kan også melde dere på så mange ganger dere bare måtte orke som øker sjansene deres til å vinne.


For å delta:♥ Like facebooksiden til Junkyard
her.♥ Like facebooksiden min
her.♥ Følge @junkyardnorge på Instagram.♥ Følge @madeleinepedersenn på Instagram.♥ Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Likte du denne konkurransen & hva ville du brukt gavekortet på?♥

ANTREKK: BONITA BOMBER

Jeg kan aldri på forhånd vite hvilke dager jeg blogger og hvilke dager jeg tar meg fri, før det bare skjer. Dere vet at de dagene jeg blogger minst på er i helgene siden det er da jeg har mest å gjøre, blant annet å tilbringe tid med venner. Ukedagene er da jeg blogger best, siden jeg har best tid til å prioritere og planlegge innlegg til bloggen bedre. Jeg så for meg at jeg muligens rakk å blogge tidligere i dag, men siden jeg hadde venninner over på frokost og planer i byen før jeg skulle på jobb ble det for liten tid. Noen ganger ønsker jeg at et døgn varte i 48 timer mens andre ganger kunne dagene like gjerne bare vart i 12 timer. Jeg bøyer meg virkelig i støvet til de bloggerne som klarer å gjøre så sinnsykt mye på bare èn dag, bare leit jeg ikke er hun. Men til tross for liten tid i dag, fikk jeg knipset noen bilder av antrekket mitt før jeg måtte komme meg på jobb. Det eneste jeg ikke ble fornøyd med på bildene var lyset, de periodene kommer ganske sjeldent men når lyset er så dårlig blir det automatisk mange tanker om at jeg burde slette alt. Alt kan ikke alltids være på topp, så jeg får trøste meg med det haha.

Jakken jeg har på meg er en tynn bomber som jeg har beundret veldig lenge i butikken jeg jobber i, og jeg ble derfor så glad da jeg fikk denne sponset forrige uke. Den kommer i 3 forskjellige farger, og jeg lover dere at jeg skal vise dem alle. Jeg skal bare ta ganske nøye research rundt i byen og finne områder med pent lys før jeg knipser mer.

Bomber fra Urban her // T-skjorte fra Sixth June // Bukse fra TopShop // Sko fra Junkyard her (Sponset) // Veske fra River Island // Solbriller fra Junkyard

Hva synes dere?♥

MAKEUP ROUTINE – STEP BY STEP

Dere aner ikke hvor GIRA jeg blir når dere spør om jeg kan dele mine sminkerutiner med dere osv. Grunnen er fordi jeg alltid har vært hun som ikke har klart å sminke seg noe spesielt, så da er det ekstra gøy når noen jenter der ute spør om jeg kan blogge mer om sminke. Det er alltid jentene mine som har vært de flinkeste, og fremdeles er. Siden sist jeg hadde et slikt blogginnlegg har ikke mye forandret seg, men jeg har fått noen små teknikker og anbefalinger fra venninner som har hjulpet meg mye. Jeg har brukt hele dagen min på dette i tillegg til hundre pauser sikkert, men jeg håper dere liker dette innlegget♥

Step 1:

Jeg bruker bareMinerals Original Foundation pudder i farge medium tan i hele ansiktet mitt. Denne dekker ikke like mye som det ser ut til på bildene, just so you know. Man ser fregnene mine in real fremdeles, hehe.

Step 2:

Jeg bruker denne blushen fra theBalm på kinnbena, samt litt i pannen for å markere ansiktet litt mer og fader ut det med en sminkekost.

Step 3:

Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne highlighteren…. Denne bruker jeg på kinnbena, nesen, haken og litt i pannen for en ekstra glød.

Step 4:

En nude øyenskygge for å friske opp øynene litt fra Max Factor. Den glitterfargen som er markert av bruker jeg på hele øyelokket mens den mørkeste fargen bruker jeg i globallinjen.

Step 5:

Jeg bytter veldig på hvilke mascaraer jeg bruker, men nå for øyeblikket har jeg brukt Telescopic fra Lorèal.

Step 6:

Once you go Anastasia you never go back, bokstaveligtalt. Denne favoritten som er Dipbrow Pomade i fargen blonde har jeg brukt i flere år nå! Her fyller jeg kun på der jeg allerede har hår, hvis ikke blir fargen fort grå på visse steder.

Step 7:

Altså girls; Har dere ikke denne gjennomsiktige gelèn fra Anastasia må dere kjøpe den nå. Bare se den store forskjellen fra steg 6 til steg 7. Den får brynene til å se fyldigere og lengre ut.

Step 8:

Dette lyset gjorde favoritt leppestiften min nesten rosa, men det er min kjære Velvet Teddy som er brunere i virkeligheten jeg har brukt her.

Step 9:

Mac Prep + Prime pudder bruker jeg på stedene jeg oftest blir svett eller klam, slik at sminken holder seg lenger på plass. Og ja, den FUNKER!

Resultat:

Hva synes dere og likte dere dette innlegget?♥

ANTREKK: CHILL BUT READY TO PARTY

Lørdagen ble mye bedre enn jeg kunne forventet på innflyttningsfesten til Martina. Det var mange nye ansiktet å se, men også veldig mange gamle – som det var veldig hyggelig å se igjen. Hun hadde stått skikkelig på for å gjøre denne kvelden gull, hun lagde sangria til gjestene og selvfølgelig jellyshots som er the bomb. Litt tidligere på dagen mens vi jentene fikset oss ferdige til gjestene kom, rakk jeg å knipse noen bilder av antrekket mitt for kvelden selv om det ikke var noe spesielt ved det. Men dette antrekket er så typisk meg! Jeg kjørte på med favoritt kjolen fra Nelly og en skjorte rundt livet som alltid. Men nå som jeg blar igjennom disse bildene, vil jeg nesten felle en tåre. I går kveld skjedde det et lite uhell i vaskemaskinen når søsteren min skulle henge opp klærne. Alt som hadde vært hvitt, beige og grått hadde nå blitt blått på grunn av en knall blå shorts som hadde skjult seg mellom alle klærne. Dette inkludert den fine kjolen jeg har på meg på bildene under. Gjort er gjort, og man får ikke fikset noe på det så da kan jeg kanskje med god samvittighet bestille denne kjolen på nytt og i samme slengen ta med den i en annen farge bare for å gjøre meg selv litt ekstra glad.

Fra og med i går etter jeg gikk fra jobben har jeg fri frem til jeg skal åpne nå til lørdagen, og tror dere det nytes eller? Denne dagen har vært så avslappet at jeg faktisk sovnet på sengen i stad mens jeg så på en film. Så nå skal jeg straks sette på en ny film og kose meg med lasagnen som straks er ferdig!

Kjole fra Nelly // Skjorte fra Urban // Sko fra Noodles // Veske fra River Island // Klokke fra Larsson & Jennings

Hva synes dere & kunne du gått slik på en fest?♥

U R B A N

Helgen er over, og det er kanskje kjedelig i og med at det gikk så fort! Men det er veldig deilig å starte uken med cafèbesøk og en herlig vakt på Urban. Jeg dro ned til byen tidligere for å møte en venninne og ta en iskaffe før jeg skulle på jobb. Det var overraskende behagelig å slappe av sånn før man gjorde det klar for stenging, kanskje jeg skal prøve å gjøre dette litt oftere. Da jeg gikk inn på Urban var det allerede mange mennesker der, og fra det øyeblikket tenkte jeg at dette ville bli en crazy start på uka. Det finnes ikke noe bedre enn de kundene du bare kan slappe skikkelig av med, og snakke om alt mulig. Jeg elsker da kunder går derfra med et smil, og selvfølgelig en Urbanpose i hånden. Det var virkelig DE flotte kundene innom i dag, og jeg gikk fra jobben med et smil – the best feeling in the world.

Det som ikke er like kult er å stå flere timer oppreist, og se på alt det fine vi har i butikken for tiden. Nå kommer det bare bedre og bedre varer inn nå som høsten nærmer seg. Det betyr fattige ansatte men en fornøyd garderobe. Vi fikk inn en strikkegenser fra Adidas forrige uke, og den er amazing på alle måter. Jeg har lagt den av til meg selv, og gleder meg til jeg får lønning så jeg kan kjøpe den. Det er en sånn sjelden genser man ikke klarer å si nei til, og når det er Adidas i tillegg blir det hvert fall umulig.

Jeg håper dere har hatt en strålende start på uken♥

Jeg måtte selvfølgelig teste ut den nye Dr.denim buksa vi fikk inn, hva synes dere om den?♥