KJOLER TIL 17.MAI

// Innlegget inneholder adlinks.

Mai er rett rundt hjørnet og jeg kjenner at jeg overhodet ikke er klar for det enda, jeg håper ikke jeg er alene om det. Det er på denne tiden av året ting begynner å skje, man har mer å gjøre og ting begynner å bli mer stressende. Jeg er ikke klar for det, men kan man egentlig noengang bli helt klar? Det er mye som skjer i mai, men det er heldigvis mye som jeg kan glede meg til. Denne måneden skal jeg slappe mye av, tilbringe mye tid med venner for å ikke savne dem for mye når jeg skal ut på reisen i nesten hele juni. Men det er enda 1 måned til, så det jeg bør fokusere på nå er hva jeg skal ha på meg på 17.mai. Jeg er litt i tvil om jeg skal kjøpe meg en ny kjole, eller bare gå for den jeg brukte i fjor. Å ha bunad hadde vært så sykt mye lettere… Det er noe av det fineste jeg vet om, og jeg misunner absolutt alle andre som eier en slik flott kjole. Jeg tror jeg skal begynne å sette av penger til å kjøpe meg en bunad til neste år (forhåpentligvis). Men til da, skal jeg holde øynene oppe for andre nydelige kjoler som kan passe bra til å gå med under den flotte feiringen.

Det er bedre å være tidlig ute, enn å være for sent ute og derfor ikke få kjøpt kjolen du vil ha siden størrelsen er utsolgt. Derfor jeg har samlet inn mine favoritter fra Nelly som jeg synes passer kjempebra til 17.mai. Kanskje hvis jeg er litt heldig med budsjettet mitt, så kjøper jeg en av disse kjolene.

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

Har du bunad eller må du skaffe deg en kjole til 17.mai du også?♥

CRACKERS

// Reisen er i samarbeid med got2b

Rett etter brunchen vi hadde, gikk vi tilbake til leilighetene våres for å gjøre oss klare for tidenes sykkeltur som skulle vare i over 2 timer. Det første Anniken og jeg tenkte var “når sist syklet jeg?” og “kan jeg fremdeles sykle?” mens vi så på hverandre og lo oss ut av usikkerheten. Hun var mer usikker enn det jeg var, så jeg følte jeg var ganske lowkey helt frem til jeg faktisk satte meg på sykkelen og krasjet rett inn i en vegg. Jeg hadde ikke vært på sykkelen i 2 minutter engang før jeg igjen syklet inn i en av de andre jentene. Det var en blanding av flaut og jævlig, uansett hva jeg gjorde så mistet jeg balansen. Jeg er bare ganske fornøyd med at jeg ikke har vært på en sykkeldate med han jeg dater enda, for da hadde det nok gått verre for å si det sånn. Heldigvis gikk det dødsbra etterhvert og jeg kunne nyte turen rundt i Berlin. Det var så sommerlig der med alle de grønne plantene at det nesten føltes ut som sommer. Så etter tidenes treningsøkt var det igjen tid for å komme seg hjem igjen, slappe av 1-2 timer for så å gjøre seg klar for middag på Crackers.

Så fort du åpner dørene og skal inn på Crackers blir du tatt litt med storm. For du går inn en gang hvor et gult lys spotter deg i ansiktet mens du går mot det. Deretter fortsetter du inn og forbi kjøkkenet hvor kokkene står, og kommer inn i et helt nydelig rom. Det er det fineste stedet jeg har spist på uten tvil, så fint at jeg følte jeg ikke passet inn på en måte? Men jeg elsket det. Maten, musikken, stemningen og menneskene gjorde den kvelden helt tipptopp.

Har du en spesiell resturant som du gjerne ville besøkt igjen?♥

BRUNCH AT THE SOHO HOUSE

// Reisen er i samarbeid med got2b

Å ta med pcen på en reise er èn ting, men å faktisk få tid til å blogge – det er en annen sak. Jeg rakk å redigere bilder og laste dem opp, men mer enn det rakk jeg ikke før jeg skulle ut igjen med bloggerne med crewet. Rett etter vi hadde sjekket inn på Gorki Apartments, skulle vi skifte klær og freshe oss opp litt før vi gjorde oss klare til å spise brunch på Soho House. Jeg har hørt så mye om dette stedet, men jeg har jo aldri i verden hatt mulighet til å prøve det ut før nå. Derfor føler jeg meg litt ekstra heldig, for på under 2 døgn har jeg fått oppleve så mye og da snakker jeg også om stedene vi har lunsjet. Da man kommer inn på Soho House begynner man nesten å lure på om man er på riktig sted. Jeg stoppet bokstaveligtalt opp og sa “whaaat” og begynte å se meg litt rundt. På det stedet der finner du en blanding av alt man måtte elske. Cafè, shopping og hotell i ett. Denne plassen er så gjennomført og jeg satt konstant med rockefot under lunsjen på grunn av den chille viben som var der. Shopping ble det lite av, det var ikke akkurat billige ting der så det ble mer candy for the eyes.

Jeg har knipset så mange forskjellige bilder, at jeg må dele opp innleggene. Jeg synes det er så gøy å fortelle om denne turen, og da mer enn kun noen få setninger. Det er tross alt første gangen jeg er i Berlin, så OM jeg skal dele det litt mer detaljert med dere a!

Har du spist der før?♥

WHAT’S GOOD BERLIN

// Oppholdet er sponset.

Dette har jeg ventet så sykt lenge på å fortelle dere, dere aner ikke! For flere uker siden fikk jeg tilbud om å reise til Berlin i samarbeid med got2b for å fronte produktene deres, ha tidenes shoot og selvfølgelig tidenes opphold. Dette takket jeg umiddelbart ja til, og helt siden da har vi planlagt datoer for reisen osv – og endelig er vi her. Dagen har allerede vært lang og klokken er ikke mye engang. Jeg stod opp klokken 03:00 i natt for å pakke alt ferdig og så komme meg til Gardermoen for å rekke flyet til Berlin. Jeg har stresset som bare pokker flere dager i forveien, fordi det rett og slett har vært uvirkelig at jeg nå sitter i Berlin, og enda bedre; Jeg sitter i Berlin i min egen leilighet på Gorki som stedet heter. Aldri i verden har jeg bodd på finere plass, og å tenke på at dette for 2 dager er mitt, det er så sykt å tenke på. Drømmer jeg? Nei, men fysøren for en fin drøm det ville vært. Jeg sitter i sengen og bare føler meg så utrolig takknemlig og heldig for å få en slik mulighet som dette. I stad var jeg så glad at jeg nesten ville gråte, for det er ganske stort for meg å være med på en reise som denne. Og det at jeg får oppleve den med 4 andre supre bloggere/ instagrammere er amazing, akkurat som leiligheten hehe. Ja, jeg er helt forelsket i leiligheten hvis dere allerede ikke har skjønt det.

Jeg har knipset bilder i hele dag, og vil derfor starte med å vise dere leiligheten jeg bor i HELT for meg selv. De som kjenner meg vet godt hvor lykkelig jeg er akkurat nå over å ha fått mitt eget badekar. Gjett om jeg skal nyte et glass vin i badekaret med masse såpebobler etterpå.

Assa er ikke denne leiligheten helt utrolig?♥

BOTANISK HAGE

Etter helgens festligheter så har det resultert til at jeg begynner å bli litt dårlig. Men jeg har meg selv å takke når jeg fokuserer mer på antrekket, og ikke det at jeg faktisk skal holde meg varm i tillegg. Sånn har jeg alltid vært, selv da jeg var mindre nektet jeg å gå med vintersko – jeg ville ha på sneakers fordi jeg digget dem. Har jeg skaffet meg noen vintersko enda? Jeg har ett par som er foret, og de er jeg sykt stolte av, haha. Tilbake til helgen, før jeg jeg snakker meg bort fra det jeg egentlig blogger om; På fredag var jeg i familiebursdag, og dette er alltid like koselig når man ikke ellers ikke ser hverandre så ofte. Man har alltid så vannvittig mye å prate om, at de timene man er der nesten ikke er nok. Lørdagen var derimot en liten kontrast til fredagen som var veldig rolig. Jeg var bedt på en innflyttningsfest i Oslo, og jeg tror faktisk det er en av de kuleste kveldene jeg har hatt ute på byen der. Bedre enn det kan det vel egentlig ikke bli!

Dagen derpå kommer selvfølgelig spørsmålet om man er fyllesyk, den hangoveren slo meg da det nærmet seg ettermiddag. Likevel var noen av oss freshe nok til å ta turen bort til den botaniske hagen. Det var faktisk veldig random, for jeg nevnte det tidligere på lørdagen at jeg en gang ville dit. Og brått ble det planen på søndagen, og der var det så mye fint å se på. Mangel på energien gjorde vel besøket litt kortere, men jeg vet jeg skal tilbake dit og gjett om det skal knipses mer bilder da.

Har du besøkt Botantisk hage før?♥

DANIEL WELLINGTON EVENT

// I samarbeid med Daniel Wellington.

Jeg har på en måte skjermet meg veldig fra bloggverden, selv om jeg er en liten del av den. Men når det kommer til det sosiale som events, da har jeg backet helt ut fordi jeg har hørt at det er så overfladisk og det er noe jeg virkelig ikke liker. Likevel så må en gang være den første, og jeg er derfor sinnsykt glad for at jeg ble invitert til Daniel Wellington eventet i Oslo som var i går. Det var bobler i glasset, dj-bord og menneskene der var så hyggelige at jeg ble paff. Jeg visste ikke hvilke forventninger jeg skulle ha, men alt gikk over mine forventninger og denne kvelden er seriøst en av de beste jeg har hatt på lenge. Så mange kjente ansiktet i tillegg til mange nye, det var en god blanding og det gjorde susen.

Eventet var i en liten feiring for at DW endelig har åpnet en flagship store på Karl Johans gate 25, rett ved siden av Zara. Sin første i Norge, that’s huge!!!! Butikken ser helt amazing ut og det samme gjør utstillingen med alle deres klokker, inkludert deres nyeste kolleksjon som er gjort i samarbeid med Kendall Jenner. Det gikk litt fort med champagnen i svingene, og da gikk det brått fra å være sjenert blant menneskene til å bli klovnen – i hvertfall sånn jeg føler det, haha. Jeg kommer virkelig ikke over at mitt første ordentlige event var så bra, jeg vil nesten spole tilbake og oppleve kvelden på nytt. I loved it♥

Så det ikke koselig ut?♥

ANTREKK: ALL BLACK X RED LIPS

Herlighet for en flott torsdag jeg hadde i går! Jeg startet dagen nok en gang med en tidlig treningsøkt med mah bestfriend, denne gangen trente vi det jeg hater og ellers prøver å droppe – nemlig armer og rygg. Jeg er så dårlig på å trene dette fordi jeg vet jeg er svak i overkroppen i forhold til i bena. Jeg elsker å trene ben, men det er fordi jeg vet hva jeg skal trene, og har mine rutiner der. Så thank god for at Ida er flink til å trene overkroppen, for da er det noen som kan hjelpe meg og pushe meg litt. Armene mine er helt ødelagte i dag, og enda godt jeg har en fridag for disse armene får ikke til en shiiiit i dag vet jeg.

På ettermiddagen dro jeg inn til Oslo for å møte min kjære Ingvild. Hun leser som bare pokker til eksamen, men hun hadde litt tid til overs og kunne derfor bli med meg på et spennende event som jeg skal fortelle dere om i morgen. Jeg var så usikker på hva jeg skulle ha på, fordi jeg ikke ville være for pyntet så derfor tok jeg på meg vanlig chille klær og stylet det litt opp med røde lepper som jeg ikke har brukt på SÅ lenge. Det er allerede noen som har spurt hvilken leppestift det er, og det er min 3 år gamle leppestift fra Mac i fargen Ruby Woo. Den er faktisk så gammel at det ikke går an å bruke den med mindre jeg har en leppomade med meg.

Jakke & solbriller fra XX-XY // Genser fra Thrasher her (sponset) // Bukse fra TopShop // Sko fra Puma // Veske fra BikBok

Hva synes dere?♥

NEW IN

Nok et mirakel har skjedd i livet mitt den siste tiden og det var at jeg stod opp klokken 07:00 VALGFRITT for å trene i dag. Jeg skjønner ikke hva som skjer noen ganger, men jeg går fra å være verdens lateste mennesket til å ville være den mest sporty dama på 1,2,3. Jeg trente styrke med Ida i dag og vi fikk virkelig kjørt oss på de nye maskinene som har kommet inn. Det er de med trapper, og de har jeg et hat/ elsk forhold til. Mens vi gikk bortover mot dem sa jeg til Ida at det føltes ut som om jeg skulle møte fienden min nå. Jeg klarte kun 10 minutter forrige gang jeg gikk på den, mens i dag hadde vi et mål om å klare 30 minutter. Så det er store forskjeller, og det resulterte til masse svette. De siste minuttene ble jeg nesten sur fordi jeg var så sliten, men jeg nektet å gi opp og det var så sykt deilig å gjennomføre det. Vi har lovet hverandre om å trene 3 ganger i uka frem til vi drar på ferie i sommer og det løftet der kan bli hardt.

Jeg har en kjapp tur innom BikBok i går og plutselig fikk jeg øyet på noen enkle vesker som bare skrek “kjøp meg”. Det endte opp med at jeg dro tilbake i dag og kjøpte en av veskene. Jeg har jo en Calvin Klein veske som er favoritten, men stoffet på den er så ræva at det er slitt som fy og ikke går ann å få bort. Derfor måtte jeg skaffe meg en ny en som går til alle farger, og da ble det denne. Kjempebillig og det tror jeg lommeboken min ble glad for.

Hva synes dere om vesken?♥

FOOD COMA

Denne dagen har vært langt bedre enn hva jeg trodde den skulle bli. Det startet med at jeg har våknet alt for mange ganger i natt og ikke klart å sovne igjen, før mye senere. Det resulterte til at jeg ikke våknet før klokken var over 11 og jeg følte meg automatisk uvel. Da tok jeg en lang dusj før jeg avtalte å henge med Ida selvom vi ikke visste hva vi kom til å gjøre. Det endte med at vi startet dagen med skifting av hjul, deretter en iskaffe på Cafè Norli og så bestemte vi oss for å dra til Son. I byen vår så er det så få steder å spise at det som regel alltid blir de samme stedene vi spiser, det kan til tider bli kjedelig. Så da ble det å kjøre til Son for å ta oss en god middag der. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg har blitt så sinnsykt dilla på hamburger ute på resturanter at det er vilt. Jeg husker ikke sist jeg spiste noe annet ute enn hamburger haha. Denne burgeren var så god at jeg ville få plass til mer, og da ble det å dra ned glidelåsen på buksa. Kanskje litt ufint å gjøre offentlig, men halloooo. Det er helt forferdelig å spise seg god og mett med høytlivsbukse som bare kveler magen din når du sitter. Du vet du har plass til mer, men pga buksa du har på så er det umulig. Da går man til andre løsninger!!

Senere på kvelden dro vi hjem til meg og lagde skikkelig god middag, pluss at vi kjørte på med en mini spaday. Jeg har spist så mye god mat i dag at jeg er i matkoma nå, eneste jeg gleder meg til nå er å legge meg i sengen og høre på musikk til jeg sovner.

Hoodien er sponset & den finner du her.

Hvordan har din dag vært?♥

SNAPCHAT LATELY

Haha det er sprøtt hvordan det bare går fra at jeg skulle blogge om noen syke sko til at jeg bare ender opp med iPhone bilder. Grunnen er absolutt innafor, det er fordi jeg skammer meg over hvor dårlige bildene ble av skoene i forhold til hvor fete de er. Det er en så spesiell farge på dem, at de må bli knipset i et spesielt lys for at fargen kommer nok frem på bildene. Så hvis jeg har tid i morgen, skal jeg få med meg noen ned til sentrum for å shoote bilder av skoene der og forhåpentligvis blir de bra nok.

Så siden dere skal slippe å se hvor dårlige bildene ble av skoene, tenkte jeg å blogge om noe annet som er ganske basic. Jeg har mine perioder hvor jeg seriøst spammer på SnapChat (@alohaamad), mens andre ganger legger jeg så vidt ut noe. Men de gangene jeg da først legger ut noe, sørger jeg for å lagde de på mobilen slik at de blir spart til et innlegg som dette. Jeg liker litt å blogge om SnapChat lately, for da blir det noe annet enn dette søket etter perfeksjon på bloggen min. Den siste tiden har jeg i tillegg begynt å vurdere nytt kamera og/ eller ny linse til kameraet mitt for å få enda bedre bilder. Man blir liksom aldri helt fornøyd, fordi man alltid vil nå lenger med bildene man tar. Det er litt irriterende til tider.

Er du aktiv på SnapChat?♥