YOUNG AGAIN

Åh, nå har jeg vært en tur i byen for å ta sol som jeg har lengtet litt etter. Ser at nesten alle er og tar sol for tiden, rart jeg føler meg blek da??? Noen har spurt om hvor lenge jeg ligger i solariumet når jeg først tar sol. Jeg ligger i enten 20 minutter eller 24 minutter. Takler ikke å ligge der 1 minutt lenger enn dette. Men nå skal jeg over til noe moro!

Da jeg var i Sverige med Ida, kjøpte jeg en hårolje som skal gjøre håret glatt og friskt igjen (young again). Jeg har brukt det i noen dager nå og jeg kan kjenne at håret mitt er bedre. Det ser faktisk mye bedre ut også, det er glattere og de tørre tuppene mine er bortevekk. Men jeg tror håret mitt ville hatt godt av å få en liten klipp nå snart uansett, det er alltid godt. Jeg bruker denne håroljen maks 2 ganger om dagen. Man skal ikke bruke den mer, da kan det fort se fettete ut og det liker vi ikke. Jeg bruker å ta i denne oljen nederst i håret etter jeg har dusjet og det nesten har tørket. Det ble jeg anbefalt da jeg kjøpte den, så jeg våger ikke å gjøre noe annet. Den kostet 349 kr tror jeg, liker den veldig godt hittil og gleder meg til å bruke den fremover ♥


 
Jeg vet ikke om dere kan se hvor friskt håret mitt ser ut på disse bildene, men jeg har ikke gredd håret eller noe som helst her. Kun satt det opp i en strikk. Hadde jeg gjort det til vanlig, ville det vært rotete og langt ifra så bra som det ser ut nå.

Har du noen anbefalinger til håret?♥

NY HEADER

Akkurat nå skulle jeg egentlig blogge om noe annet, men så ble jeg plutselig veldig irritert over hvor lei jeg er den gamle headeren min. Derfor bestemte jeg meg for å bare se om jeg fikk til noe enkelt i PhotoScape2. Jeg liker det veldig enkelt, så det glir rett inn i alle blogginnlegg og designet på bloggen. Valgte derfor å vende bildene mot hverandre og bare legge på en vanlig tekst hvor det står “Madeleine Pedersen”. Enkelt og greit. Jeg føler denne beskriver meg på en komisk måte, hårete. Gjør den ikke? Haha. Husker hvor lang tid vi brukte på å få håret så stort som dette på shooten, det tok litt over 1 time å bare kreppe det før vi skulle gre det og forme det. Må si det er utrolig deilig å bare se noe nytt på bloggen min, og det håper jeg dere synes også. Forhåpentligvis liker dere den litt. Om jeg ikke får laget en bedre header enn dette, blir det denne headeren som vil være her en stund. Men som det er nå, føler jeg denne kun er en midlertidig header – spørs litt på hva dere synes også ♥


Hva synes dere om headeren?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD FOR 1500 KRONER

Det ble dessverre ingen kinodate i dag, da Didrik plutselig fant ut at filmen vi skulle se gikk 18:00. Blir derfor en kinodate til uken, så det gleder jeg meg veldig til. Siden jeg nå er hjemme og er klar for søndagsfilmen, kan jeg kjøre i gang en ganske bra konkurranse. I samarbeid med Junkyard får jeg lov til å kjøre en konkurranse hvor dere kan velge dere produkter for hele 1500 kr. På Junkyard er det umulig å ikke finne mye man liker. De har det beste utvalget av sko – hehe, sånn just in case du er skodilla. Kanskje du nå har muligheten til å vinne det du har siklet etter en god stund nå? Konkurransen vil vare i akkurat 1 uke, det vil si at den avsluttes neste søndag.

Det du må gjøre for å delta i konkurransen er:
♥ Like facebooksiden til Junkyard her.
♥ Følge @junkyardnorge på Instagram. 
♥ Legge igjen link til produktene du ønsker & mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. 

MASSE LYKKE TIL!!! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Likte du denne konkurransen?♥

SMINKE OG SÅNT

De gangene jeg ikke har en dritt å gjøre, begynner jeg alltid å sminke meg mer enn jeg gjør til vanlig. Denne gangen fikk jeg faktisk til diplineren slik jeg egentlig skulle ønske at den ble hver eneste (sjeldne) gang. Det tok vel kanskje 30 minutter? Blir nok å bare øve seg til man gjør det på 1 minutt. Ellers vet jeg ikke om dere ser noe annet nytt også, JEG har faktisk prøvd meg på litt øyenskygge. Herlighet, venninnene mine burde være så stolte av meg nå. Føler meg som en av dem, haha. Det var ikke mye øyenskygge jeg tok på, tenkte det bare ville være litt moro å se hvordan det ble med litt ekstra på øynene. Jeg har veldig lyst til å lage en sminkevideo, men fordi jeg egentlig ikke vet om jeg gjør alt riktig er det nesten flaut, tanken på at dere skal sitte å se på det. Men jeg har gjort det flere ganger tidligere, og det gikk ganske greit. Så jeg burde vurdere det. Burde også vurdere hva jeg skal ha på etterpå, jeg vil egentlig ikke ut av joggebuksen men er vel litt rart å dra på kinodate i joggebuksen. Kanskje jeg skal bruke mine nye New Balance sko, de er bare helt perfekte.


 

Bruker dere lang tid på å sminke dere & vil dere at jeg skal lage en ny sminkevideo snart?♥

SHOE EXPLOSION

I går kveld brukte jeg nesten hele kvelden på å beundre de nye skoene mine. Jeg er så skodilla at det er ikke til å tro… Jeg hadde bestilt 2 par sko fra Nelly, men jeg må returnere det ene paret ettersom jeg ikke får noe feste i skoen. Bare glir fremover og det kan jeg ikke gå med. De andre skoene jeg kjøpte skal dere få se litt senere. Men nå er fokuset på de beste, og ikke minst fineste skoene jeg har sett på lenge. I ca en mnd har jeg siklet etter noen spesielle New Balance sko på Junkyard, og endelig er de nå mine. Jeg elsker fargekomninasjonen og hvordan skoene er formet, jeg gleder meg super mye til å bruke dem. Bare tenk deg hvor lekre de blir på sommeren med sommerbrune ben. Så vil jeg gratulere meg selv for å ha nådd 14 par Vans, skohyllen min er så fin og fargerik nå at jeg er i lykkerus. Jeg valgte et par med slangeskinn-design, men uten at det er skinn, og de feteste skoene med et sinnsykt stilig design. Det er prikken over i’en på et antrekk. Skulle ønske jeg hadde 10 føtter så jeg kunne brukt mange sko på en gang. Skoene er sponset.

 GLADNYHET: Jeg er veldig glad i merke Sweet SKTBS og de har nå 30% på utvalgte vårnyheter. Trykk her for å komme dit!
 
Disse skoene finner du her.


Disse skoene finner du her.
 
Disse skoene finner du her.

Hvilke sko likte du best?♥

DONUT

I dag ble det jaggu meg donut som jeg skrev tidligere i dag, før jeg dro på jobb. Siden jeg hadde så god tid som jeg hadde, dro jeg og pappa en tur innom posten for å hente et par pakker som jeg har ventet på. Åh, at jeg endelig har fått disse pakkene gjør meg sååå glad. En ordentlig glad-lørdag dette her, vært fantastisk vær i hele dag og jeg har hatt en ganske bra dag på jobben. Enda bedre blir den når lesere kommer innom. Dere er så fantastiske og så snille at jeg har ikke ord, rett og slett herlige er dere! Jeg skal ikke dra bort på feste før senere i kveld, kan hende jeg muligens blir hjemme fordi jeg er veldig trøtt og sliten. Men får se an hvordan formen er etter jeg har spist taco her hjemme, håper den er bedre da ellers blir det sengen i kveld. 

Nå skal jeg straks åpne pakkene og gjøre det klart til noen bilder til bloggen i morgen, så skal jeg se frem til alle filmene som skal vises på TV3 i dag. Synes de har gjort en ganske bra jobb denne helgen med filmer. Første filmen som vises i dag er Charlie St. Cloud med Zaz Efron, den synes jeg er så fin og trist. Så er det etter denne filmen to dramafilmer på rad, applaus! ♥ Kos dere masse i kveld, det skal nemlig jeg.
 

Hvordan har deres dag vært så langt, og hva skal dere i kveld?♥

GOOD MORNING

Åh, i dag som jeg kunne sove til 12:00 våknet jeg 06:45 av meg selv. Så ble jeg vekket en time senere av pappa som trodde jeg forsov meg til jobben, en time senere vekket mamma meg og lurte på hvorfor jeg ikke hadde dratt på jobb. Så å få fred i dag var ikke bare bare, haha. Jeg starter ikke før 14:00, så det er veldig deilig. Hvert fall nå som jeg har kjempe god tid. Nesten ferdig å fikse meg nå, mangler bare å gjøre noe med det stygge håret mitt i dag, det er virkelig ikke min hårdag i dag. Kanskje jeg bare tar det opp i en donut. Ikke ofte jeg rekker å blogge før jobb, så nå gir jeg meg selv en klapp på skulderen for å være litt flink. Når jeg først har tid, så hvorfor ikke? Men nå må jeg ned å få i meg litt frokost så jeg er klar for å jobbe, ha en strålende lørdag!♥ At det er sol ute, gjør dagen og humøret mitt så mye bedre.

Hva skal dere i dag & er det fint vær hos dere?♥

TUMBLR INSPO

Etter å ha jobbet på Urban i Moss i dag, er jeg utrolig trøtt og veldig glad for at jeg ikke har noen planer i kveld. Det blir derfor å kose seg med smoothie og popcorn. Didrik er barnevakt for lillebroren sin i kveld, og sover derfor over til søndag. Mens jeg skal dra dit i morgen etter jobb og overnatte til søndag, så det blir veldig koselig. Mens jeg lå i sengen og holdt på å sovne, kom jeg på at jeg ikke har vært innom Tumblr på en liten stund, det måtte derfor fort bli endret på. Jeg har samlet inn noen super herlige bilder som jeg finner så mye inspirasjon i, håper dere liker dem like mye som meg ♥ Nå skal jeg krype ned i sengen min og ta en veldig sen powernap.

Følg meg på tumblr her.


Hva er din tumblr?♥

ZAREIEE

VINNEREN AV RAYBAN KONKURRANSEN BLE JENNY!!! Gratulerer med nye solbriller og sjekk mailen din så fort du kan ♥

Ettersom jeg jobber på Urban på Amfi har jeg blitt kjent med fantastiske mennesker som jobber i de andre butikkene, blant annet Sanaz som jobber på Bianco. Hun fortalte meg for litt siden at hun hadde en søster som har sitt eget klesmerke – akkurat som meg og Didrik. Dette ble jeg da veldig fort interessert i å høre mer om, derfor viste hun meg bilder av hva hun produserte og hun lager t-skjorter som jeg vet dere vil elske. Som tilbehør lager hun også smykker, som jeg har tatt bilder av under. Jeg sa derfor mer enn gjerne ja til å ta litt bilder av t-skjortene og smykkene, for at hun skal få litt mer reklame for det hun lager. Disse t-skjorte typene er veldig kjent fra før av, men hun lager disse med en liten tvist. Så enkle og flotte t-skjorter passer til alt, og derfor enkelt å bruke. Om du vil sjekke ut bloggen hennes, gå inn på Zareiee.com.


Følg hun gjerne på Instagram også, hvor hun heter Zareieeco!

Hva synes du om disse t-skjortene?♥

FISHEYE

I dag stengte jeg på Urban Moss – på Amfi til noen av dere som har lurt på det. Det gikk utrolig fort og jeg har egentlig alltid vært fan av å åpne. Men i dag gikk det egentlig veldig greit å stenge. Da jeg kom på jobb var jeg utrolig trøtt, men gikk raskt over da jeg kjøpte meg iskaffe. Noen av venninnene mine var innom og holdt meg litt med selskap etter de hadde handlet der, det gjorde at tiden gikk mye fortere. Noen av de har kjøpt fisheye, som jeg bare måtte teste ut og det er sykt hvor bra det er. Jeg har et gammelt fisheye faktisk, men dette er tusen ganger bedre så jeg har tenkt til å bestille det på nettbutikken til Boardshop ganske snart. Jeg har heldigvis fri i morgen, før jeg igjen skal jobbe til fredag så nå blir det enda en kosekveld med kjæresten. Forhåpentligvis rekker vi å se film før vi sovner, i går la vi oss halv elleve fordi begge var så trøtte. Hvis dere har noen tips om bra filmer på Netflix, skrik ut!♥

Har du fisheye, i så fall hvordan?♥