SEE YOU SOON NORWAY

Tid i Newark: Onsdag 13:35

Tre flotte, lange og morsomme uker er over for nå og jeg kjenner jeg gleder meg til å komme tilbake til gamle rutiner. Vi har levd så godt disse ukene, og vi har vel alle gått over budsjettet vårt på denne turen. Men jeg synes det er velfortjent når man er på en slik ferie som dette, unn deg noe ekstra godt uavhengig om det er shopping eller mat. Dette har vært en once in a lifetime opplevelse, og jeg tror jeg aldri kommer til å kunne dra på en så flott ferie igjen – men er lov til å drømme. Tre uker er veldig lenge, men jeg må likevel skryte av oss for å ha rukket å oppleve så sykt mye på de forskjellige stedene vi har vært. Jeg har aldri vært så sliten i bena før, enn det jeg har vært på alle de gåturene vi har vært på. Minner for livet, og det betyr så mye for meg. Det er lenge siden jeg har hatt en så rolig og god ferie som dette, så litt hardt er det å dra hjemover nå. Men jeg kan uten tvil si at jeg savner mine kjære, og derfor har tre uker vært lenge nok. Siden vi har gjort så mye under denne reisen så tenkte jeg eventuelt å lage en liten reiseguide – fortelle litt om de forskjellige stedene vi har vært, hva som har vært positivt og hva som har vært negativt så dere blir litt smartere på akkurat det. Så rop ut om det er ønskelig!

Det var siste dagen ved bassenget i går, og vi lå vel der helt frem til det begynte å lyne. Velkommen til Florida sier bare jeg, haha. Aldri sett makan til så mye lyn og torden på så kort tid. Dagen har allerede vært ganske lang i og med at vi stod opp 05:00 i dag for å bli kjørt til flyplassen i Orlando slik at vi ble flydd til Newark som tar oss hjem til Norge. Eneste kjipe er jo at vi er stuck her i nesten 8 timer, så thank god for at jeg har pcen akkurat nå.

Ønsker dere forresten at jeg skal lage et innlegg med alle innkjøpene mine fra turen?♥

 

ANTREKK: ALL BLACK

Tid i Orlando: Tirsdag 11:53

Etter en dag i Universal Studios, så var vi ganske klare for en ny dag på den nye parken Volcano Bay. Dette er en badepark som har vært åpen i under 2 måneder hvis jeg ikke hørte feil av taxisjåføren, så det er splitter nytt og derfor fremdeles litt de trenger å forandre på. Ikke ment som negativt, men det var litt mye kaos i den parken og det er fullt forståelig siden det er såppass nytt. Vi fikk en klokke “Tabutabu” som vi skulle gå med hele dagen for å scanne inn hvilke sklier vi ville ta. De fleste skliene lå på en ventetid på ca 1 time, mens andre lå opp til nesten 3 timer. Det som var negativt her var at du kunne ikke ta andre sklier i mellomtiden uten av tiden på den sklien du scannet inn blir satt på pause. Så med andre ord; Tiden pauser for den sklien du står i kø for hvis du velger å gjøre noe annet i mellomtiden. Jeg skulle heller ønske at man kunne scanne inn alt man ville, så har man full oversikt på klokken om hvem man rekker og ikke rekker. For vi stod i kø for en sklie i 3 timer, og det er ikke såååå gøy med tanke på at man vil ta så sykt mye annet også. Men alt i alt så var det likevel kjempegøy da man først fikk tatt skliene, så det er absolutt noe jeg anbefaler til dere som elsker vannparker osv.

Parken ble stengt utover dagen fordi det var en storm på vei, så derfor dro Martina og jeg tilbake på hotellet for å dusje før vi dro til outleten nok en gang. Jeg fant den diggeste joggebuksa ever til 80 kroner så da ble den selvfølgelig med meg hjem den dagen. Jeg kan forresten ikke vente med å komme meg hjem til Norge for å kunne ordne håret mitt og ansiktet mitt ordentlig. Det er umulig i den fuktigheten her, haha.

T-skjorte fra Nike HER (sponset) // Shorts fra Dr.Denim HER (sponset) Sko fra Adidas // Solbriller fra Michael Kors // Belte fra H&M

UNIVERSAL STUDIOS – FROM DRY TO WET REAL QUICK

Tid i Orlando: Mandag 23:28

Dagene her i Orlando går så det suser, og det er nesten litt stressende med tanke på hvor liten tid vi har igjen her. I morgen er allerede siste dagen våres, og det er faktisk ganske sykt med tanke på at vi for bare få dager siden synes det var mye igjen av ferien. Nå nærmer ferien seg mot slutten, og jeg har aldri opplevd så mye som det jeg har gjort på 3 uker før. Vi har liksom aldri hatt en hviledag, men alltid hatt noe på skjemaet hvis dere skjønner? Så etter vår første shoppingdag og generelt første dag i Orlando, skulle vi til Universal Studios i går og gå i to av parkene som var der. Vi var der fra det åpnet og nesten helt til det stengte, så dere kan bare forestille dere om hvor slitne vi så ut da det nærmet seg kvelds.

Vi startet med Harry Potter, og det er seriøst det beste jeg noensinne har opplevd. Jeg skal seriøst ha Harry Potter maraton når jeg kommer hjem, for dette her var så bra at jeg må oppleve det gjennom filmene på nytt. Vi jobbet oss nedover, og tok seriøst alle karusellene og stimulatorene som var der unntatt det som kun var for barn hehe. Allerede i tredje karusell var vi gjennomvåte og det gikk seriøst ikke ann å gå uten å føle ekkel fordi alt bare var ekkelt. Derfor bestemte vi oss for å kjøpe nye klær, så da gikk vi all inn som turiste og fans – og kjørte på med Minions oversized t-skjorter så vi brukte dem som kjoler. Det er nesten det beste vi har gjort, for om vi mistet hverandre kunne vi bare se etter noen andre i en knall gul minions t-skjorte. Så med nye, freshe antrekk kunne vi bare nyte resten av denne dagen som bestod av litt kvalme, svimmelhet og mye latter. Jeg elsker å føle meg som et barn, og det å kunne dele det med 3 andre minions var så gøy.

Og dere; Har dere sett noe makan til så turister før?

Jeg skulle ønske jeg kunne tatt mange bedre bilder under denne aktiviteten, men det å shoote her ble litt glemt da man hadde det så utrolig gøy.

ANTREKK: EASY TIGER

Tid i Orlando: Søndag 00:04

Altså wow…. Vi har ikke vært i Orlando en natt engang, og jeg elsker livet her allerede. Flyet vårt gikk klokken 11 i dag morges, noe som resulterte til at rommene våres ikke var klare innen vi var på hotellet. Derfor skiftet vi fort til noe litt varmere, tok på oss solbrillene og lot bagasjen stå igjen. Da bestemte vi oss for å sjekke ut den gigantiske outleten Orlando har å by på. Jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente med tanke på at det bare hørtes ut som en vanlig outlet med visse produkter. Men dette er noe av det største jeg har vært borti, vi var der rundt klokken 14 og vi var ikke hjemme igjen på hotellet før klokken var litt over 22. Det sier litt om hvor bra det faktisk var der! Vi alle har svidd av penger på shopping, og dette var den siste dagen vi hadde til shopping her. For i morgen og dagen etter skal vi på Universal Studios for å oppleve litt ekstra moro før vi er klare for hjemreise.

Jeg rakk å knipse noen bilder i går kveld på Bahamas før det var på tide å pakke ned alt og gjøre seg klar for en tidlig morgen. Denne “kjolen” jeg har på meg er faktisk en t-skjorte for gutta fra Junkyard. Så fort jeg så den tenkte jeg med en gang at den skal jeg ha fordi jeg vil bruke den som en baggy hverdagskjole OG som en nattkjole. Jeg elsker å sove i store t-skjorter og bare chille i dem, så denne var helt perfekt for meg. Logoen med tigeren på gjorde bare det lille ekstra som jeg søkte etter, så en hvit basic kjole? Absolutt ikke.

Og litt skryt til Ida for å ha flettet håret mitt, ho er pro.

Jakke fra Flat Top // Oversized t-shirt fra XX-XY HER (sponset) // Sko fra Converse // Veske fra BikBok // Solbriller fra Ray-Ban

 

LAST DAY IN THE BAHAMAS

Tid på Bahamas: Lørdag 07:47

Det er så sprøtt å tenke på hvor fort dagene her nede har gått med tanke på at vi skulle være her i akkurat èn uke. Vi alle tenkte at det var her vi kom til å få mest tid til å bare slappe av, og at dagene ville gå sakte fordi vi ikke skulle noe spesielt. Det har vi derimot tatt helt feil av. Aldri har jeg opplevd at en uke har gått så fort som denne, og det tror jeg er fordi vi har hatt det så avslappende. Vi har storkost oss hver eneste dag, og alltid hatt noe å gjøre helt frem til det er kvelds. De siste dagene ble vi fort litt mer rastløs av å bare ligge i solen, og det tror jeg er fordi vi begynner å kjenne litt på at vi skal dra videre. Siste dagen på stranden var i går, og i hele dag har vi slappet av ved bassenget èn siste gang. I morgen er en ny dag, på et nytt sted og jeg kan ikke vente med å oppleve Orlando for første gang med jentene mine. Dette skal bli så bra vet jeg♥

Jeg er så uendelig glad for denne opplevelsen og oppholdet på Bahamas. Tenk at lille jenta for mange år siden sa at èn gang vil jeg reise til Bahamas, så skjedde det i en alder av 22 år. Drømmen ble en virkelighet, og det er ikke siste gangen jeg kommer til å besøke dette stedet. Herlighet for et flott sted.

Dette innlegget skulle blitt publisert i går, men nettet funket dessverre ikke – beklager så mye. Krysser alt jeg har for at nettet er bedre i Orlando!

ATLANTIS HOTEL

Tid på Bahamas: Torsdag 11:01

Dagen startet ganske tidlig i går da vi hadde signet opp på for å være med på Blue Lagoon Island. Det var overraskende billig, og man fikk tilgang til veldig mye som var inkludert. Du fikk mat, drikke, solsenger, madrasser og tilgang til vannparken der for bare 89 dollar. Med tanke på hvor dyrt alle andre aktiviteter er her nede, var dette megabillig for oss. Vi ble hentet av en båt som kjørte oss til øyen rundt 09, og da hadde vi hele dagen til mye moro frem til klokken 16 da vi ble hentet av siste båten. Jeg er en ganske drittunge når det kommer til vannparker, og andre morsomme ting – så noen av oss stakk bort dit nesten med en gang. Da var man nødt til å ha på vester for å være sikker, og så kunne man bare løpe ut i vannet og herje rundt som det man bare ønsket. Jeg innså fort at jeg hadde mer høydeskrekk enn det jeg trodde, for plutselig hadde jeg klatret opp på toppen og eneste måten å komme seg ned på var jo faktisk å hoppe. Etter første hopp så var alt så sjuuukt gøy, bortsett fra solbrentheten som slo oss senere på kvelden.

Vi spiste ute på en resturant i går siden det var siste kvelden for Robin og Helene. Så da tenkte vi å gjøre noe litt koselig sammen den siste kvelden, og da ble det til at vi dro på det berømte Atlantis hotellet for å sjekke ut akvariumet. Det er noe av det sykeste jeg har vært borti, og igjen får jeg en uvirkelig følelse av at jeg faktisk er her. Hotellet er jo kjempedyrt, men etter klokken 18 så kan man komme inn dit gratis og sjekke ut diverse ting. Så siste vi sjekket ut var casinoet, og der vant faktisk Martina greit med penger – det var så gøy!

Sist men ikke minst; Bursdagsjenta våres, Ida. Gratulerer så mye med dagen vennen♥ Love you!

MARINA VILLAGE

Tid på Bahamas: Tirsdag 17:53

I går så bestemte vi oss for å spise ute selv om vi kanskje burde følge det stramme budsjettet vårt. Det er såå vanskelig når man vil oppleve litt av maten her nede, jeg trenger virkelig hjelp haha. Eneste som lar meg gå over budsjettet er det at jeg skal jobbe mye fremover, i tillegg til at jeg skal holde meg unna shopping på ganske lenge kjenner jeg. Sååååå da klokken nærmet seg middagstid dro vi og det norske kjæresteparet ned til Marina Village på Bahamas for å spise noe der. De andre tipset oss om et sted som var ganske kult, så vi tenkte at vi burde teste ut maten der selv om de bare testet ut drinkene. Maten var litt skuffende, så vi gir det et nytt forsøk i dag – bare på et nytt sted. Er det ræva også, så er det biff og poteter på hotellrommet resten av oppholdet. Det er ikke kødd engang, vi har faktisk kjøpt det inn for å sikre oss litt god mat her. Det er litt krise for meg her som elsker peppersaus og bearnaise, for her vet ingen hva det er – og heller ikke i Miami.

Før stranden i dag så ordnet vi en liten aktivitet som jeg garantert kommer til å skrive mer om i morgen. Men jeg kan i hvert fall dele med dere at dette stedet heter den blå lagunen. Det var overraskende billig i forhold til mye annet her, så her slo vi til asap.

SWIMWEAR X UNDR

Tid på Bahamas: Mandag 17:42

Det skjedde dessverre noe veldig fært i går med de norske vi inviterte over på middag. Natt til 18, så ble de utsatt for tyveri mens dem sov på hotellrommet. De ble frastjålet alt av verdisaker og stod der seriøst uten noe penger, og de er på Bahamas. Dette er sånt man ser på filmer, men aldri tror man skal oppleve. Det første de tenkte på var at de måtte få kontakt med de andre norske på hotellet, altså oss. Så fra og med siden da har vi vært med dem nesten hele tiden. Det var også en av grunnene til at vi inviterte dem over på middag i går slik at vi hvert fall kunne prøve å få det litt koselig. De skal være her helt til torsdag, så vi har gjort en avtale med dem om å låne dem så mye penger de måtte trenge under oppholdet slik at de kan fortsette å nyte denne ferien. Vi har med andre ord fått noen nye venner her, og det er kjempekoselig. Veldig hyggelige, så det er bare koselig å kunne hjelpe.

Før stranden i dag hadde jeg SÅ lyst til å få knipset noen bilder av min nye badedrakt (!!!!). Sist jeg hadde badedrakt på meg var vel i Tyrkia i 2006 ellernoe. Men den nye badedrakten vi har fått inn på Urban er faktisk dritrå og den kommer i en skikkelig fin rød farge også. Jeg valgte svart for å være helt safe, og fordi jeg ville ha en badedrakt som er litt basic. Ryggen derimot er ikke basic, og det er ryggen jeg elsker mest ved den. Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at den faktisk er sjukt fet. Man kan stramme den på ryggen slik at den sitter så tight som du ønsker.

Badedrakten er sponset & den finnner du her.

 

BEACH LIFE

Tid på Bahamas: Søndag 18:54

Denne dagen har vært så utrolig deilig skal jeg fortelle dere. Det har endelig begynt å synke inn at vi er på Bahamas og det i seg selv er bare sykt. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt ordet sykt under denne reisen, men flere vil det bli haha. Vi dro først på et supermarked for å kjøpe inn litt diverse mat og drikke, slik at vi kan spise frokost og middag på hotellrommet noen dager. Det er ikke en sjanse at vi klarer å holde oss til budsjettet her hvis vi skal spise så mye ute hver eneste dag. Så vi får tenke litt lurt fremover, og heller bruke pengene på litt andre ting istedenfor.

Til å bare være vår andre dag på Bahamas, så har denne dagen virkelig levert. Det var kjempegodt og varmt på stranden i dag, vannet er helt blått og man blir fascinert av fargen. Havet har alltid vært en inspirasjon for meg, og å se noe så vakkert som dette gjør bare alt så mye bedre enn det allerede er. Nå sitter vi alle med litt solbrenthet her og der fordi solen har vært så sterk i dag. Men da kan jeg heldigvis være fornøyd med at vi knipset bilder tidlig i dag, før herr Rudolf dukket opp i ansiktet mitt.

Nå må jeg kjappe meg litt siden jeg har dårlig tid. Vi har bedt over 2 andre norske som bor her på hotellet på middag hos oss, så nå må jeg nesten prioritere middagen litt så gjestene ikke blir skuffet.

Btw; Jeg har aldri sett makan på så mange fregner i ansiktet mitt før. Kanskje bare veldig lenge siden ansiktet mitt har sett så mye sol??

ANTREKK: DENIM SKIRT AND CROSSOVER BAG

Tid på Bahamas: Lørdag 23:39

Dette har vært en meeega lang dag, og det er så godt å tenke over at vi nå endelig er på Bahamas. Jeg er her, men det har bare ikke gått opp for meg helt enda. Tenk at lille meg på kanskje 13 år drømte om å dra til Bahamas en gang, men tenkte at jeg aldri kom til å ha råd til en slik reise. Mange år senere og jeg sitter her. Det er så uvirkelig, og det er egentlig denne opplevelsen med jentene også. At vi kan nyte dette sammen, og faktisk vite at dette er en reise vi aldri kommer til å glemme er en fin tanke. Jeg skal være på min drømmedestinasjon i hele 7 netter, og bedre kunne det ikke blitt. Eneste negativet her er at det er ganske dyrt her, og vi bor på et hotell som heter Paradise Harbour Club & Marina. Det ligger litt unna sentrum, samtidig som det er et pluss fordi vi slipper mye bråk i forhold til hvordan det var i Miami. Vi har SÅ mye vi vil gjøre her, men det vil bli begrenset med aktiviteter på grunn av budsjettet. Så jeg er spent på å se hva vi fikser denne uka.

Vi tok taxi over bruen og inn til sentrum for å få i oss middag før vi skulle legge oss, og så sliten som jeg har vært droppet jeg å ordne meg noe spesielt. Jeg føler varmen gjør meg ganske slapp, og jeg orker liksom ikke å sminke meg så mye hver gang. Så derfor ble det et veldig avslappet antrekk i dag med et nytt denim skjørt som jeg ikke har vist dere før. Det er såå behagelig og stretchy!

Topp & skjørt fra Urban // Sko fra Converse // Veske fra Adidas // Solbriller fra XX-XY