ANTREKK: EASY TIGER

Tid i Orlando: Søndag 00:04

Altså wow…. Vi har ikke vært i Orlando en natt engang, og jeg elsker livet her allerede. Flyet vårt gikk klokken 11 i dag morges, noe som resulterte til at rommene våres ikke var klare innen vi var på hotellet. Derfor skiftet vi fort til noe litt varmere, tok på oss solbrillene og lot bagasjen stå igjen. Da bestemte vi oss for å sjekke ut den gigantiske outleten Orlando har å by på. Jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente med tanke på at det bare hørtes ut som en vanlig outlet med visse produkter. Men dette er noe av det største jeg har vært borti, vi var der rundt klokken 14 og vi var ikke hjemme igjen på hotellet før klokken var litt over 22. Det sier litt om hvor bra det faktisk var der! Vi alle har svidd av penger på shopping, og dette var den siste dagen vi hadde til shopping her. For i morgen og dagen etter skal vi på Universal Studios for å oppleve litt ekstra moro før vi er klare for hjemreise.

Jeg rakk å knipse noen bilder i går kveld på Bahamas før det var på tide å pakke ned alt og gjøre seg klar for en tidlig morgen. Denne “kjolen” jeg har på meg er faktisk en t-skjorte for gutta fra Junkyard. Så fort jeg så den tenkte jeg med en gang at den skal jeg ha fordi jeg vil bruke den som en baggy hverdagskjole OG som en nattkjole. Jeg elsker å sove i store t-skjorter og bare chille i dem, så denne var helt perfekt for meg. Logoen med tigeren på gjorde bare det lille ekstra som jeg søkte etter, så en hvit basic kjole? Absolutt ikke.

Og litt skryt til Ida for å ha flettet håret mitt, ho er pro.

Jakke fra Flat Top // Oversized t-shirt fra XX-XY HER (sponset) // Sko fra Converse // Veske fra BikBok // Solbriller fra Ray-Ban

 

13 kommentarer

Siste innlegg