ANTREKK: CRAZY BOMBER

Jeg har blogget i nærmere 6 år, og tanken på hvor jeg begynte og hvor jeg er nå – det er sprøtt å tenke over. Etter 6 år mer blogging, og jeg er fremdeles ikke lei. Jeg kommer nok aldri til å ta denne bloggen forgjeves, og hva jeg får på grunn av den. Jeg må også gi meg selv en klapp på skulderen, for man må jobbe for det og det mener jeg at jeg har gjort. Jeg har hatt mye flaks, men det har kommet fra at jeg har prøvd. Derfor er jeg så heldig som har noen av mine flotteste samarbeidspartnere som har vist seg å være interesserte i et langt samarbeid fremover. Jeg startet med mange sponsorer, men bestemte meg til slutt å ta dette mer seriøst og tok derfor bare på de få jeg likte best og som jeg kunne stole på å ha en ordentlig avtale med.

Antrekket jeg skal vise dere i dag, har jeg mikset opp med produkter jeg har fått sponset fra noen av de jeg digger mest. Junkyard og Urban. Dere vet at jeg har samarbeidet med Junkyard en veldig god stund, men har dere visst at jeg også samarbeider med Urban, selv som en ansatt av denne butikken? Det er noe jeg virkelig er glad for, og setter veldig stor pris på. Bomberjakken er noe for seg selv, og noe jeg ikke har sett før. Nettopp derfor jeg falt pladask for den da vi fikk den i butikken. Den går bra til jeans, skjørt, kjole og you name it! Selv om den var ganske fargerik, ville jeg av egen vilje ta på meg en rosa tettsittende t-skjorte, for å blande den girly looken med streetstyle looken. På føttene har jeg kun gått i svarte og hvite sko den siste tiden, og det var derfor på tide med en ny farge denne gangen. Disse skoene har jeg i andre farger, men jeg har aldri gått med noen så behagelige sko og vil derfor passe på at jeg flere par av dem mens de er tilgjengelige.

Bomberjakke fra Urban (sponset) // T-skjorte fre GinaTricot // Bukse fra TopShop // Sko fra Junkyard (sponset) // Solbriller fra Quay // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?♥

DINNER DATE AT RESTURANT RO

Det har vært en liten krisesituasjon i heimen de 2 siste dagene, og kan dere tro hva slags mareritt det er spesielt for bloggere? Være uten strøm. På grunn av oppussingen av kjøkkenet måtte de ta strømmen til 3 etasje, der jeg har rom selvfølgelig. Heldigvis trengte jeg bare å gå ned en trapp for å få tilgang til strøm og internett, så dere kan tro hvor mye jeg har trent ned og opp disse trappene nå. Vi trodde ikke vi ville få tilbake internettet, men i natt kom det tilbake og da ble jeg veldig glad. Jeg skulle egentlig blogge i går, men så spontan som jeg var endte jeg opp med en koselig middagsdate på en ny resturant i Moss, nemlig en som heter Ro sammen med Ingvild. Før daten, dro vi ned til feste for å ta antrekksbilder som jeg skal vise dere i morgen – litt sommerlig og fargerikt antrekk kan forventes i morgen. Ingvild anbefalte meg hamburgeren der, så selv om pasta carbonara fristet, fristet den burgeren mer altså. Den var kjempegod, og det var den flotte desserten også. Dere må nesten bli lei av matpratet mitt, men gotta love food you know.

Klokken 18:00 måtte jeg sørge for å være hjemme, være ferdigpakket og straks være klar for å bli hentet av Ida. Vi skulle nemlig til Ida å fikse oss med resten av jentene, før vi skulle på et morsomt vors hos noen gamle ansiktet samt ta veien videre ut på byen. Jeg kan ikke huske sist jeg gikk med kjole på byen, men jeg hadde glemt for digg det var faktisk. I tillegg brukte jeg en kjole jeg har hatt i 1 år, uten å ha brukt den før – men nå liker jeg den bare supermye. Basic, men med mønster som gjør den spesiell fra Asos.

Håper dere har hatt en kjempefin helg & er klar for en ny uke i morgen!

Naaaaam!

Hva har du gjort i helgen?♥

25% RABATT PÅ ALT FRA NLY TREND

Vinneren av Junkyardkonkurransen er: Amanda L. Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet veldig snart.


// Innlegget inneholder adlinks.

Hjemme hos familien Pedersen er det rent kaos nå. Vi holder på å rive vegger, selge alt av hvitevarer for å gjøre oss klare til et nytt kjøkken. Og vi har støtt på et par problemer som vi må holde ut med i 12-16 dager. Vi kommer nemlig til å være uten komfyr og kjøleskap så lenge, at jeg lurer på hva man kan lage uten å trenge dette? Vi har et lite kjøleskap nede i kjelleren, men det er ikke snakk om mye god plass der. Så til dere som er litt gode på sånt her, dere måååå hjelpe meg. Hva kan jeg lage til frokost, middag og kveldsmat uten tilgang til komfyr?? Flaks for meg som er borte 3 av disse dagene, og nyter dagene i London i forhold til resten av familien. Hørt at vi kommer til å leve på mye fastfood, men det takler jeg ikke i så mange dager altså..

Nå bryter jeg egentlig en regel jeg har lovet meg selv om å ikke bryte, men nå bryter jeg den likevel. Jeg har lovt meg selv om å ikke ha 2 reklameinnlegg etter hverandre, men jeg synes akkurat denne kampanjen får gå siden det er så bra tilbud. På Nelly, bare i dag, så får du 25% rabatt på alt fra Nly Trend og jeg vet det ikke bare er jeg som elsker klærne derfra. Jeg vet ikke om dere andre får mail om disse tilbudene Nelly har, men for dere som ikke får dem i hvert fall så er det jo kjekt å nevne det til dere. Jeg tok en liten titt på nettbutikken for å se etter noen godbiter å dele med dere, og her er de jeg fant;

Husk å legg inn rabattkoden: PINKTREND når du shopper her.

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER // 18 HER

Noe dere likte?♥

THE SMELL OF LOVE

// I samarbeid med Makestyle.no

For øyeblikket smiler jeg stort og det er fordi det ikke er lenge igjen til jeg reiser til London. Jeg drar neste uke med Ida og Victoria, og det blir en liten shoppingtur fra 1.juni til 3.juni. Så vi får litt tid til å slappe av og more oss der, selvom 3 dager går veldig fort – det har jeg lært av tidligere reiser til London, haha. Dette blir en bursdagsgave til Ida fra meg, siden hun blir 22 år 22.juni. Litt tidlig bursdagsgave, men shit au – vi skal til London baby!!!

Så med tanke på at jeg skal til London på en liten shoppingtur, er det noe jeg ikke trenger å kjøpe denne gangen som jeg har kjøpt alle de andre gangene jeg har vært der. Nemlig bodymist fra Victoria’s Secret. Det har jeg et helt lager av nå, og det er bare tull å bruke mer penger på dette. Så der kommer jeg til å spare meg litt for penger og litt vekt i kofferten, hehe. De nyeste bodymistene fra VS har jeg ikke vist dere enda, rett og slett fordi jeg har hatt andre ting å blogge om frem til i dag. Tenkte det da ville være perfekt å vise dem her, siden jeg har hatt fri og faktisk bare vært hjemme. I tillegg var jeg så heldig å fikk en ekstra ting, og da endte jeg med en Victoria’s Secret parfyme som har en ganske dyp duft, men likevel noe friskt i seg. Alltid skummelt å bestille parfyme over nettet, men siden dette er sponset tok jeg en liten sjanse med en litt ny duft. Det sier jeg meg veldig fornøyd med, siden den falt i smak hos meg.

Pure Seduction finner du her, Aqua Kiss finner du her & Sparkling Citrus Dream finner du her.

Parfymen finner du her.

Har dere noen av disse duftene?♥

IT FEELS SO GOOD

Denne uken jobbet jeg kun èn gang på Urban, og det var i dag. En åpningsvakt som gikk kjempefort og kjempebra! Utrolig deilig å tenke på at jeg ikke jobber før neste helg, som spesielt betyr bedre blogging – noe jeg gleder meg masse til. Det er nemlig meldt pent vær fra og med i morgen, så nå har jeg bare ting å se frem til og det elsker jeg. Kanskje det endelige sommerværet kommer nå, for det har jeg virkelig lengtet etter. Jeg har så mye sommerklær som bare ligger urørt i skapet mitt som jeg sikler etter å bruke, forhåpentligvis får jeg brukt noe av dette denne uken.

Dere som har lest bloggen min en liten stund vet hvor høyt jeg elsker de bomberjakkene jeg har fra BikBok, som er i grønn og svart. Jeg har lenge spurt om de får dem inn i flere farger, siden jeg aldri har vært så fornøyd før faktisk. I går var dagen godnyheten kom, og en var bedre enn jeg hadde forventet. Den ene fargen jeg hadde mest lyst til å få en bomber i, den kom i butikken deres i går. Nemlig i hvit!!! Jeg har de andre 2 i small, men tok denne i x-small siden det egentlig passer bedre. Jeg er sååå fornøyd, og nå kan jeg si meg fornøyd med den lille shoppingen for nå. Jobber man i Varner, så er det ikke så leit å kjøpe noen ting i ny og ned siden vi får rabatter. Denne jakken kjøpte jeg derfor med god samvittighet! Neste på ønskelisten er en rød skinnjakke, men det er noe som kan vente. I mellomtiden skal jeg nyte den nye jakken, men allerede etter 1 dag har det kommet sminke på kragen fordi jeg beveger meg så mye med overkroppen at den har kommet borti ansiktet mitt. Så det er vel det eneste kjipe med at den er hvit.

Hva synes dere om hvit bomber & hvor jobber dere hen?♥

COZY ON A SUNDAY

Denne helgen har forsåvidt vært ganske rolig i forhold til alle de siste helgene. Trengte en liten rolig helg uten alkohol, og heller bytte det ut med snapple i mangosmak i går. Derfor for første gang på lenge, var det herlig å våkne opp i går. Null fyllesyk, hodepine, kvalme, nada. I stedenfor å bare sløse bort denne dagen i sengen, avtalte jeg med Ida og Victoria at vi skulle på en middagsdate. Victoria er endelig hjemme fra USA, og blir her til august så skal hun reise igjen for å fullføre studiene sine der. Derfor har vi hele sommeren for å gjøre mye sprell sammen, og det gleder meg meg til! I går dro vi til Fredrikstad og spiste på en av resturantene som heter Paa Brygga. Alle bestilte en himla god hovedrett, med en kjempegod dessert til. Hvis det er èn ting jeg sier meg fornøyd med å bruke pengene på, så er det faktisk god mat. Heller det enn shopping og mye annet. Ingenting kan toppe det å hygge seg ute med venner og spise god mat. Vi hadde jo såååå mye å snakke om nå siden vi ikke har sett hun på kjempelenge, og spørsmålet var jo faktisk hvor man skulle begynne. Endte med mye latter, som alltid og en god del spørsmål – oss jenter vett. Før denne middagsdaten var overstått, hadde vi allerede lagt nye planer og de ser jeg frem til å fullføre med disse jentene.

Dette innlegget skulle blitt publisert i går kveld. Men brått skulle pcen oppdatere Windows som da gjorde at den stod i 3 timer uten at jeg fikk brukt den… Men jeg håper likevel dere hadde en fin søndag!♥

Hva bruker du pengene dine mest på & hadde du en fin søndag?♥

ALLE MINE MAC PRODUKTER

Da er det endelig på tide å dele et svært etterspurt innlegg med dere. Først vil jeg bare si at jeg synes det er så koselig at dere spør om slike innlegg, for det hjelper spesielt meg som blogger. Da gleder jeg meg ekstra til å blogge, fordi jeg vet dere venter på akkurat det innlegget. Så hvis det er noe annet dere ønsker jeg skal skrive om eller dele – rop ut!

Det er ingen tvil om at jeg (og mange andre) er stor fan av MAC sine produkter. Jeg har ikke testet ut noe annet fra dette merke annet enn leppestiftene og lipglossene. Jeg er litt sånn som tenker at det er kjipt å bruke mye penger på sminke som du ikke vet om er bra for huden din. Flere som kjenner seg igjen akkurat der? Derfor har jeg holdt meg til det jeg vet er bra, og det er da leppeproduktene jeg skal vise dere nå. Mange av leppestiftene har jeg hatt i faktisk 1-2 år, og etter dem har jeg bare funnet nye favoritter som brukes mye oftere. Jeg har tre farger jeg er helt forelsket i, det er Viva Glam II, Velvet Teddy og Faux. Men min favoritt over alle favoritter kommer vel ikke som noen sjokk, det er selvfølgelig Velvet Teddy. Den dagen de slutter å produsere den, er den dagen jeg slutter å leve. Neida, joda.. Jeg bestilte Velvet Teddy for noen dager siden, sammen med noen andre nye farger jeg ikke hadde testet ut. Jeg har hørt så mye bra om Spirit og Stone, så det ble de to på meg i tillegg. Merkelig hvor bra man føler seg etter å ha handlet nye leppestifter, skummelt er det også. Hvis dere har noen andre leppestifter dere er fornøyde med, så gjerne del dem med meg.

Boundlessly♥Deelight♥Pagoda♥Right Image♥Loud & Lovely♥Double Dare

Japanese Maple♥ Myth♥Viva Glam II♥Freckle Tone♥Shanghai Spice♥Kinda Sexy♥Velvet Teddy♥Faux♥Brave♥Spirit♥Taupe♥Verve♥Stone

Sunny Seoul♥Speak Louder♥Girl About Town♥Captive♥Relentlessly♥So Chaud♥Ruby Woo♥Diva

Har vi noen av de samme leppestiftene?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Gårsdagen og denne dagen her skal gå til å samle inn så mye energi jeg bare klarer frem til i morgen. Da starter nemlig jobbhelgen min og det passer meg egentlig veldig perfekt. Jeg har hatt så mye fri at både tiden og dagene har flydd bort føles det ut som. Så å komme tilbake til gamle rutiner er akkurat det jeg trenger for øyeblikket.

Nå er det på tide med en ny runde her på bloggen med en konkurranse i samarbeid med mine beste partnere, Junkyard. Nå nærmer sommeren seg med stormskritt og det kan derfor være kjekt med litt nye klær. Premien èn av dere vinner er et gavekort på hele 1500 kroner, som tilsvarer mye fint på nettbutikken til Junkyard. Nå har de også begynt å få inn massevis av sommerklær, og man vet aldri når det er utsolgt. Så her gjelder det å være lur å få tak i det du ønsker før det er for sent. Jeg har vært dum noen ganger og tenkt sånn “kjøper det litt senere” og når jeg endelig er i shoppinghumøret er det utsolgt – hvor irriterende er ikke det? Haha. Uansett; Denne konkurransen er for både jenter og gutter, med tanke på at denne nettbutikken selger mye stæsj til begge kjønn. Konkurransen vil være i nøyaktig 1 uke, hvis ikke det skjer noen endringer underveis. Dere kan også melde dere på så mange ganger dere bare måtte orke!


For å delta:♥ Like facebooksiden til Junkyard
her.♥ Like facebooksiden min
her.♥ Følge @junkyardnorge på Instagram.♥ Følge @madeleinepedersenn på Instagram.♥ Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER OVER

Likte du denne konkurransen?♥

MIN FEIRING

Uten å lage en stor greie ut av det må jeg bare beklage for bloggingen. Jeg har vært så unormalt spontan den siste tiden at det er helt vilt. Familien min har nesten ikke sett meg, de har vært bekymret men jeg har faktisk bare hatt det så gøy! Hadde jeg visst det kom til å bli 4 dager uten blogging, hadde jeg selvfølgelig sagt ifra – men det har vært så uforutsigbart. Heller 4 dager, enn flere uker? Dette er jo favoritt jobben min, men innimellom må jeg ta meg fri til å bare gjøre akkurat det jeg vil når jeg har muligheten til å være med på det. Jeg har ingen spesielle planer fremover, og det er derfor jeg skal sette meg ned med en notatbok som jeg alltid bruker for å planlegge innleggene mine fremover. Skal sørge for at det blir litt variasjon, men bare så det er sagt; Første prioriteten er et innlegg om alle MAC leppestiftene mine som er etterspurt. Høres det bra ut?

Dagene før 17.mai har gått i ett sett og plutselig var det faktisk grunnlovsdagen. Jeg startet med champagnefrokost hos Anni med resten av gjengen. Vi hadde veldig flaks, for vi var i en leilighet bare 1 minutt unna barnetoget. Så vi hadde full kontroll over tiden og planene hele tiden. Etter det søte barnetoget gikk vi bortover mot Peppes for å fortsette drikkingen og feiringen der med mange godfolk. Helt fullstendig crazy hvor stappfullt det var overalt. Nesten trist at det til vanlig er så lite liv i denne byen, når man på feiringer møter på så mange. Er dere ikke enige? Alt for mange klager på at det er så stille i denne byen, men det er vel fordi akkurat DU og så mange andre sitter inne og klager på det istedenfor å faktisk gå ut. På formiddagen tok jeg også en kjapp tur opp til mormor, som bor i rett ved der vi var for å spise litt god mat og hilse på resten av familien der, før jeg igjen gjorde meg klar til mer moro. Klokken 18:00 var det klart for russetog, og det er noe man bare aldri går glipp av. Jeg håpet på at jeg ikke skulle bli spylt ned av noen russ, men min kjære bestevenn skrek jo “ta Madde” så da var det egentlig gjort. Ble heldigvis ikke bokstaveligtalt spylt ned, men kald ble man hehe. Vi fortsatte festen utover kvelden, men tok tidlig natten flere av oss fordi vi var helt utslitte. Viktig å høre på kroppen sin, og det tror jeg flere kjente på i går.

Jeg håper virkelig alle hadde en fantastisk 17.mai feiring og spiste masse godt! Jeg la til slutt igjen kameraet inne, for jeg var livredd for å miste det. Så mange bilder ble det ikke, men kan dele de få som ble tatt♥

Jakke fra BikBok // Kjolen fra River Island // Veske fra NLY // Sko fra Jeffrey Cambell // Hodepynt fra Asos

Hvordan feiret du i går & hadde du det gøy?♥

MY FAVORITE IS BACK

Dette 17.mai rushet kjenner jeg tar innpå kroppen min om dagen, spesielt bare i dag. Sov så dårlig at jeg våknet tidligere i dag, og i tillegg våknet av at jeg hadde mareritt om en veps?? Egentlig ikke så tilfeldig, siden jeg for 2 dager siden dusjet med en veps på badet. Stod der som den redde ungen med barberhøvelen i hånden og shampoo i øyet, mens den fløy inn og ut av dusjen. I går fikk jeg slappet av som bare pokker helt fra klokken 10:00 på morgenen og frem til sent på kvelden. Det ble en Sverigetur med noen venner for å handle inn alkohol osv til 17.mai, og litt grillmat til senere på kvelden da det ble grillkos i Larkollen. Det var så koselig å se igjen så mange ansikter, noen nye mens det var mange gamle fra videregående. Mye latter og kos den dagen, og det skal det jammen meg bli mer av i dag med gode venninner.

Opp i dette har jeg endelig rukket å bestille min kjære MAC favoritt, Velvet Teddy på nytt etter jeg mistet min forrige… Jeg er den som aldri mister ting, roter bort ting og så skulle det selvfølgelig skje med leppestiften jeg var mest glad i. Fargen på denne leppestiften er noe helt for seg selv. Selv om den er brun, har den litt rosa og nude toner i seg som avgjør hvordan den blir på akkurat dine lepper. Det er et eller annet ved den som gjør at leppene dine ser større ut, og det er vel en av tingene jeg liker ganske godt med den. Den sitter godt på leppene, og blir ikke smørt utover linjene som jeg opplever med mange andre leppestifter. Dette er den perfekte hverdags OG partylooken jeg går for når det gjelder farge på leppene. Rart den er en favoritt?

Har du noen MAC favoritter?♥