MIN OPPLEVELSE MED PHILIPS LUMEA PRESTIGE

// Annonse.

Som mange av dere sikkert husker begynte jeg på en lyspulsbehandling fra Philips Lumea Prestige for flere uker siden. Denne skulle bidra til å motvirke ettervekst av ansiktshår og hår på kroppen. Det vil si at denne fancy IPL-teknologien gjør sånn at hårveksten våres blir satt på det man kan kalle for en hvilemodus, og vokser derfor mye senere ut enn normalt. Etter kun 3 behandlinger annenhver uke så resulterer dette til at du får glatt hud i opptil 8 uker. Så dette har vært veldig spennende å teste ut over lengre tid, for dette har vært noe helt nytt for meg. Jeg startet på den rett før jeg dro på ferie og siden dette er en behandling man må følge opp, så er det viktig at jeg også brukte den mens jeg var på ferie i USA, for å sørge for at ingenting blir gjort feil eller galt. Mens denne var med på reisefot med meg, lå den godt pakket i en liten veske som fulgte med da jeg mottok dette produktet. Så den ble tatt godt vare på!

Det store spørsmålet nå er vel om den funket på meg. Og jeg er SÅ glad for å kunne si at dette produktet har fungert og gitt resultater på kroppen min. Med slike behandlinger som dette, kan man lett bli litt skeptisk – så for min del synes jeg er er ekstra gøy å kunne dele denne positive opplevelsen med dere. Nå har jeg kun testet den ut på ben og armer, men bare der ser jeg en forandring på at hårene mine vokser mye tregere ut. Det er deilig å kunne slippe å barbere meg like ofte nå. Jeg tar meg selv i å nesten ta tak i barberhøvelen for så å si til meg selv “Jeg har jo ingenting å fjerne”. Det er kjemperart, men samtidig så utrolig deilig å spare seg for den tiden der – det tror jeg flere kan si seg enige i, haha.

Ønsker du å lære mer om denne lyspulsbehandlingen eller ønsker å teste ut dette produktet kan du bestille HER.

DID U KNOW???

♦ Jeg har alltid hatt lyst til å klippe håret mitt kort. Da er det snakk om skulderlengde eller kortere. Jeg tror en slik forandring kanskje kunne vært bra – hvis ikke, så vokser det ut igjen.

♦ Jeg er ikke glad i smeltet ost med mindre det er på pizza eller et tynt lag med det over gratinerte poteter.

♦ Jeg har alltid hatt lyst til å ta på en slange.

♦ Jeg har dessverre begynt å samle på skoesker igjen. Jeg vet seriøst ikke hva som skjer, haha.

♦ Jeg har aldri prøvd hasj, partydop and so on. Kun prøvd røyk og snus, og nope – not for me.

♦ På skolen i musikktimene var jeg gjerne ho som spilte trommer, fremfor alle andre instrumenter.

♦ Jeg har alltid hatt lyst til å kunne spille piano, men jeg er SÅ dårlig. Det er noe med kraften og følelsene man får frem ved å spille det som jeg bare elsker.

♦ Jeg har aldri klart å lage en blomsterkrans.

♦ Jeg takler ikke brunost, og det at den setter seg fast i ganen. Det er godt i noen sauser, men jeg klarer bare ikke å spise det.

♦ Jeg klarte ikke å høre på hiphop musikk før, da gikk det bare i festsanger som det var skikkelig fart i. Mens nå er det helt motsatt, også fordi jeg slapper mer av med slik musikk enn dunk dunk kinda music.

♦ Da jeg startet i Urban for snart 4 år siden var jeg så sjenert mot nye mennesker at jeg gjemte meg for kunder mesteparten av tiden. Flaks for meg at jeg ikke fikk sparken der si, haha.

RIPPED JEANS

Denne helgen så jobber jeg hele helgen og det passer vel egentlig greit med tanke på at jeg er uten kamera frem til søndag eller mandag. Det er helt sprøtt hvor naken jeg føler meg uten kamera, bare det å vite at det ikke er her gjør det bare ti ganger verre enn det trenger å være. Jeg er jo vant til å drasse det med meg overalt, uansett hva jeg skal. Så bare det å kjenne at sekken min er lettere er uvant, men også litt deilig haha. Jeg pakker alltid med meg så sykt mye unødvendig i den sekken fordi jeg vet den har plass til mer. Og da blir det bare mer også… I morgen så skal jeg videre med en gang etter jeg har stengt i Ski for å ikke gå glipp av en kunstutstilling som er i Oslo. Det er litt sprøtt, for jeg hadde aldri trodd at jeg likte kunst på den måten at jeg drar på utstillinger, men der har jeg funnet en ny side ved meg selv. Kjenner jeg er veldig spent på utstillingen i morgen, og burde kanskje få i meg nok søvn nå for dagen i morgen blir veldig lang.

Etter jeg la ut Instagramstory av antrekket mitt og at jeg stod på jobben, så har sykt mange (overraskende mange) spurt meg om hvor buksen er fra. Denne buksen her er fra Dr.Denim i modellen Nora, men er selvfølgelig en ripped modell. Du finner den på Urban & på Junkyard. Jeg har størrelse 26/32, men skulle helst hatt 25/30. Jeg var bare så sykt desperat etter den buksa her at jeg tok den selvom størrelsen var for stod for meg. Så derfor er den litt mer baggy på meg, enn hva den ellers er på andre – men jeg liker det litt.

Sov godt dere♥

Og takk til kollegaen min Oda som stiller opp på shoot på jobben, u rock.

CANDY FOR THE EYE

// Innlegget inneholder adlinks.

Det er så typisk at de dagene jeg endelig har fri på, og håper på at det skal bli sol og skikkelig varmt så slår det helt motsatt. Det er så typisk! Det har seriøst skjedd hver eneste dag jeg har hatt mye fri nå. Jeg skal jobbe denne helgen, så det er jo virkelig typisk om finværet kommer i morgen, det kan jeg nesten love dere at det gjør. Jeg har nettopp gitt fra meg kameraet mitt over helgen, og det lånes nå bort til en veldig spesiell anledning – nemlig bryllup. Så jeg klarer meg uten kamera èn helg, det gjelder bare å finne andre spennende ting å blogge om nå da. Eventuelt ta i bruk litt kamerabilder, nå har jeg jo faktisk iPhone 7 så det kan ikke akkurat bli dårlig kvalitet på disse bildene heller.

Vi har hatt familiemiddag i dag, og bare kost oss hjemme i heima så derfor tenker jeg å dele noen goodies med dere fra Nelly. Det er veldig lenge siden sist jeg delte et sånt innlegg, og også lenge siden sist jeg har drømt meg bort på denne nettbutikken. Men som alltid; Man finner alltid noe man vil ha derfra. Det er ikke så vanskelig å unngå det akkurat, og nå som jeg sitter på en liten gladnyhet som jeg skal fortelle dere straks så kunne det kanskje vært greit med noe nytt. Jeg får vente å se litt til, kaaanskje jeg bestemmer meg for å unne meg noe litt ekstra eller holder igjen til slutten av august hihi.

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

EN EKSTRA FEIRING

På lørdagen holdt vi en ekstra feiring for Ida som hadde bursdag 22.juni, mens vi var på Bahamas. En ting er å feire den på dette vannvittige stedet med 3 venninner, men man kan liksom ikke helt sammenligne det med å feire det hjemme med hele gjengen. Så selv om det var en litt sen feiring, gjorde vi det veldig spontant og bare “nå til lørdagen blir det”. Vi hadde ikke mange dager på å ordne dette, og Ida er jo en som alltid vet hva som foregår så det var veldig vanskelig å kunne skjule dette for alle sammen haha. Vi måtte derfor være litt lowkey og si at noen av oss hadde fri og kunne bli med på et lite vors med Ida hos Nadine. Sannheten var at alle skulle dukke opp hos Nadine og overraske Ida på døra da hun ringte på, og jeg tror ho faktisk ikke skjønte en dritt da alle ropte og skrek til ho på en gang. Flere av oss inkludert meg hadde løyet om at vi ikke kunne komme, noen måtte komme mye senere pga jobb og ja – det var så mye bullshit at det var så gøy å holde det skjult haha. Jeg turte så vidt å gå ut døren fordi jeg var livredd for å møte på Ida samme dagen jeg sa at jeg var på jobb, så jeg gjorde ikke annet enn å holde meg inne den lørdagen helt frem til vi skulle overraske hun.

Feiringen var vellykket og vi hadde en Ida som ble overrasket, så jeg synes vi alle gjorde en god jobb selvom vi hadde kort tid på oss. Vi fortsatte moroa ute på byen og hadde det utrolig gøy sammen. Søndagen derimot hadde jeg en skikkelig hangover, faktisk aldri følt meg så dritt før. Men det sier bare mye om lørdagskvelden, og den var underholdene.

ANTREKK: MIXED COLORS

De verste innleggene jeg kan skrive er når jeg har skikkelig dårlig tid, og i skrivende stund kunne jeg ikke hatt dårligere tid. Men jeg må bare få blogget, siden et innlegg som egentlig skulle ut i går kveld måtte vente til denne uken, så derfor kan jeg ikke gå èn dag til uten en lyd. Så derfor tenkte jeg å vise dere antrekket jeg hadde på meg denne lørdagen. Det var et spontankjøp fordi det var sommertema på vorset, og da stresset jeg som bare pokker på jobben og fant meg noe skikkelig billig jeg bare kjørte på med. Jeg har aldri vært så glad i velvet stoff, men kjolene jeg fant på BikBok denne gangen overrasket meg positivt. Det er slike kjoler jeg elsker fordi man kan style dem så forskjellig. Men min absolutt favoritt som dere sikkert kjenner til, er å ta en t-skjorte under. Da blir det ikke så pyntet, men heller en mer chill look. Jeg vet ikke helt hvordan jeg endte opp med å mikse blått med lilla, men man skulle trodd det egentlig ikke funket sammen. Men da jeg prøvde det hjemme så likte jeg det kjempegodt fremfor å ha en svart t-skjorte under. Det fikk bare en litt mer sommerfølelse, og det var den jeg var ute etter. Hvorfor vi hadde sommertema, og spesielt dette vorset forteller jeg mer om i morgen, nå må jeg dra!♥

Jakke & t-skjorte fra Urban // Kjole fra BikBok // Sko fra Puma // Solbriller fra Ray-Ban

ANTREKK: PAINKILLER

Onsdagen da vi feiret Thomas var det greit å fokusere på å ikke fryse ihjel siden vi satt der langt utover natt. I tillegg så var det kinda igjennom en skog, og det vil si masse insekter og dyr. Så jeg droppet både kjole og shorts denne gangen, selv om jeg elsker å gå i det. Men da kunne jeg heller bruke favoritten min som er boyfriend jeansen fra Dr.Denim. Det er så mange som har spurt hvor den er fra, og tro meg når jeg sier det; Jeg har sett alle mulige kunder prøve denne, uansett som du er tynn som en stokk eller har skikkelig kurver, så er dette en bukse som er dritrå på deg. Man kan bruke den til alle anledninger også, det er vel det jeg digger mest med den. Den tar seg bra ut på fester, og ganske bra bare til å slappe av i òg. Jeg kan ofte synes at denim on denim kan bli litt for mye, men denne gangen synes jeg det passet ganske greit sammen. Det er greit å ha noe lett man kan ta over skuldrene når man begynner å fryse litt, og denne oversized olaskjorten min er fremdeles en favoritt. Den har jeg hatt i kanskje 6 år, hvis ikke lenger.

For å gjøre antrekket litt mer spicy, valgte jeg å gå for røde lepper. Og det som er fantastisk med denne leppestiften fra Inglot er at den blir matt og sitter godt fast på leppene. Eneste måten du kan få den av på er å bruke en oljebasert sminkefjerner fra Inglot. Så jeg kaller denne for den ultimate fylle-leppestiften fordi du kun trenger å ta på den èn gang.

Skjorte fra BikBok // T-skjorte fra NAKD // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Puma // Belte fra H&M // Smykket fra Nelly // Klokke fra Larsson&Jennings

KVELDER SOM DETTE

Den uken her har vært noe helt annet enn hva forrige uken var. Jeg har hatt kjempemye fri denne uken, og det har virkelig vært den perfekte uka til å ha så mye fri på. For det har vært Larkolluka, noe som betyr mye moro, mange aktiviteter, og masse mingling med flotte mennesker. Heldigvis siden jeg har hatt fri, har jeg hatt et par dager i Larkollen og storkost meg som bare pokker. Larkollen er en annen verden, så fort du kjører inn dit er det bare gode følelser der og man har det alltid like gøy når man er der. Stedet som får deg til å bare tenke gode tanker, kan man nesten beskrive dette stedet som. På tirsdagen som var, var det DDE konsert i Larkollen og dette hadde jo haugevis av folk gledet seg til. Vi hadde et kjempestort vors hos en kompis hvor vi koste oss gløgg ihjel, basically. Vi varmet opp til en bra kveld, og den ble bedre enn jeg kunne sett for meg. Alle var i så godt humør, noen av oss litt for mye (hehe). Det er èn liten ting jeg angrer på fra denne kvelden, og det er vel at man brått stod og hadde fotoshoot med fotografen fra Moss Avis. Samtidig så angrer jeg ikke, for bildene viser bare god stemning  så shit au!

Onsdagen derimot ble en like morsom kveld da vi feiret Thomas på Danmarkstranda i Larkollen. Guttene skal ha for å ha gjort det lille stedet så utrolig pent og intimt med bord og lys rundt hele området vi satt på. Jeg hater meg selv for at jeg glemte å ta bilder da det ble mørkt, så dere kunne sett hvor vakkert det var der. Jeg har hatt det så gøy denne uken, og jeg gleder meg til nok en morsom kveld i morgen.

Hahaha jeg ler så fælt av dette, fordi vi innså nettopp at Emilie kunne rappe hele sangen vi hørte på.

DET JEG LIKER BEST VED MEG SELV

// Annonse.

Det jeg liker best ved meg selv er også det jeg ikke tar best vare på. Jeg snakker selvfølgelig om håret mitt. Jeg har aldri hatt kort hår, og vet heller ikke når den tid vil komme. Men frem til da må jeg steppe up gamet med det håret jeg har. Jeg har aldri vært hun som er flink til å ta vare på håret sitt, selv om man kanskje skulle trodd det. Jeg bruker aldri hårkur, bruker rettetang alt for mye og håret mitt begynner å bli ganske slitt nå – og det er helt forferdelig faktisk. Hår er noe man ikke kan skjule, og håret mitt er vel noe av det som definerer meg. Så det er litt kjipt å ha så mange øyne på håret mitt, og tenke på at de kan se at det er slitt. Det trenger å bli behandlet bedre, og èn ting er å si det, men en annen ting er å faktisk gjøre det. Jeg har testet piller for hår tidligere, og vært ganske fornøyd – men jeg blir alltid fristet til å prøve ut nye ting, spesielt når jeg ser andre bloggere som også bruker det. Så denne gangen skal jeg sette meg inn i Good For Me Hair Luxious som styrker håret og bidrar til naturlig hårvekst.

Dette produktet er rikt på B-vitaminer (faktisk 8 typer) som er veldig viktig og sunt for håret. Effekten man får av å gå på disse tablettene er det at håret får den næringen den trenger, og litt ekstra. Du tar 2 tabletter om dagen, en på morgen og en på kvelden som vil tilsvare en måneds forbruk. Jeg er veldig spent, for jeg har ikke prøvd disse før, men siden det er nytt i Norge er det spennende å få være med på å teste det. Jeg er med andre ord veldig nysgjerrig på å se hvilken effekt dette kan gi håret mitt, for akkurat nå roper det etter hjelp. Det er nesten en skam å ha langt hår og ikke ta vare på det, så her skal det skje forandringer.

Ønsker du å teste ut Good For Me Hair Luxious, så kan du benytte deg av den supre rabattkoden “madde20” som gir deg 20% rabatt.

ANTREKK: CUTE BUT NOT THAT CUTE

Jeg har hatt en kjole hengende over klesskapet mitt en liten stund nå, og bare stirret på den. Fordi den er så vannvittig fin på en unik måte, men så er den også så unik at jeg aldri helt har skjønt når jeg skal kunne bruke den. Sååå siden jeg skulle på en DDE konsert i går, begynte jeg å tenke for meg selv på noe som slo meg skikkelig. Man sier alltid at man venter til den riktige anledningen, men en eller annen gang må man ta saken i egne hender og bare lage den anledningen der og da. Det var akkurat det jeg gjorde i går, med tanke på valg av antrekk og jeg kunne ikke valgt en bedre look for den kvelden. Hvis denne kjolen kommer inn i flere farger enn denne, så kommer jeg seriøst til å kjøpe alle sammen. Den er så behagelig å ha på seg, og man føler seg bra i den – og sånn skal det være.

Den er søt, men ikke så søt fordi jeg stylet den opp med denim jakke og sneakers som gjorde det litt mer casual. Jeg hater å føle meg søt i klær, det er kanskje ikke så feil å føle seg søt, men jeg vil heller føle meg chill i det jeg går i. Derfor ble det en liten vri på denne søte kjolen, og den lille vrien med bare en t-skjorte under kjolen kan endre på så mye. Den kan nok være utrolig vakker uten mye dilldall på, mer sofisikert men det var ikke det jeg var ute etter da den ble kjøpt.

Denimjakke & t-skjorte fra Urban // Kjole fra H&M // Sko fra Puma // Solbriller fra Ray-Ban