DELICATESSEN

 

Jeg kan ikke få sagt nok om hvor godt jeg liker Delicatessen. Konseptet med tapasbarer er så genialt, og det blir mer sosialt enn hva det allerede er. Man deler mat med alle rundt bordet, og det minner meg så sykt om høytider vi feirer. Det gjør meg bare veldig glad. Hvis jeg kunne valgt, skulle jeg gjerne spist på denne plassen hver måned. Men det blir ikke godt for lommeboken. Jeg og Emilia hadde en siste middags-date med Vanessa før hun reiste tilbake til Los Angeles, hvor hun bor nå. Det har blitt en tradisjon å spise ute hver gang hun er hjemme, og jeg gleder meg ekstra mye til desember hvor vi kan fortsette den tradisjonen.

EN DAG I PARIS

Reklame | L´Orèal Luxe / Lancome

 

Jeg har gledet meg så mye til å fortelle dere om denne reisen. Alt skjedde så raskt, og det hele skjedde på telefonsamtale. Jeg ble ringt opp en morgen, og jeg pratet med Ingvild som jobber for L´Orèal Luxe i Norge for kanskje 2 minutter, før jeg ble spurt om å være med til Paris. Lancome skulle lansere en ny duft, som også er en av de tynneste parfymene du får tak i, i hele verden. Det var sjokk på sjokk, men samtidig kunne ikke lanseringsfesten handlet om noe bedre enn en ny duft. Alle som kjenner meg, og kanskje dere nå også, vet hvor glad jeg er i parfymer og alt som lukter godt.

Jeg reiste til Paris med L´Orèal Luxe fra Norge, sammen med to andre norske profiler. Agendaen våres var kun å kose oss på turen, og nyte reisen mens vi kunne. Vi ble fulgt etter av et kamera crew som sørget for å filme alle de flotte øyeblikkene våres på turen. Det var ganske nytt, men utrolig gøy å ha dette som et video-minne for alltid. Da vi kom til hotellet vi skulle bo på, rakk vi å legge fra oss bagasjen, freshe opp ansiktet litt, for så å komme oss ut for å spise en lunsj. Det var nemlig en lang dag foran oss, for lanseringsfesten var samme dagen som vi kom. Jeg husker at jeg gledet meg gjennom hele dagen. Forventningene var høye, og det var jeg ikke alene om. Gjennom hele dagen ble vi sørget for å ha alt vi ville ha, og vi ble sminket for å bli gjort klare for en kjempefest på kvelden. Etter sminken ble det fotoshoot i gatene, etterfulgt av en god middag og en god pornstar martini som er min favoritt drink. Ikke lenge etter vi hadde drukket opp drinkene våres, ble vi hentet av taxi som skulle kjøre oss til festen.

Lanseringsfesten for den nye parfymen leverte (som by the way lukter helt amazing), og ga oss en stor overraskelse da Zendaya holdt tale på festen. Var jeg virkelig i samme rom som den nydelige dama? Skjedde det virkelig? Det gjorde det. 

… OH I WISHHH

Jeans Weekday / Kjole Gestuz / Sneakers Nakedcph / Hårspenner Zara

Buksene er i favorittmodellen min Row, men jeg har mine jeans i en litt lysere blåfarge. De får deg til å se lenger ut, som er helt fantastisk for oss som er lave. Så har jeg fått helt dilla på Air Force igjen. Jeg hadde så dilla på dette for 3 år siden, og comebacken kom på helt perfekt tidspunkt til denne fargekomboen. Babyblå – søteste fargen til nå. De to andre produktene snakker for seg. Se for deg den lekre kjolen med boots som går over knærne, wow. Og på en kjedelig hverdag fresher du deg opp med noen søte hårspenner for å sette preg på antrekket ditt.

NEW IN – NEW BALANCE

Reklame – sponset sko

Jeg flyttet aldri 100% inn til Oslo, men man kan vel si at livet mitt begynte å blomstre i den byen da jeg ofte bodde hos kjæresten min flere ganger i uken, noen ganger flere uker i strekk. I perioder befant jeg meg nesten bare i den byen, fremfor hjembyen min – og det var mye grunnet kjæresten, men også mye jobb. Det har bare gått èn uke siden han flyttet, og jeg kjenner at han er borte. Bare det å ikke lenger ha et sted å dra til i Oslo, et sted å sove, og ingenting som føles litt som hjemme der mer. Det er rart. Jeg flyttet offisielt ut av leiligheten i går. Da pakket jeg med meg det siste som stod i leiligheten som var mitt, noen poser og en håndkoffert fylt av dilldall alle jenter har. Forrige uke dro jeg hjem med en svær koffert og min håndkoffert, i tillegg til poser hengende over skulderen min. Det føltes nesten ut som en break-up, but thank god it´s not.

I dag hadde jeg en avtale med en fotograf som heter Christian, for å få hjelp med noen bilder. Min kjære har alltid tatt bildene for meg, og nå trenger jeg noen mens han er borte. Derfor hadde jeg og Christian en liten shoot i dag for mine nye sko fra New Balance – som jeg allerede har vist dere i en annen farge (innlegget under). Det er utrolig behagelig når folk forstår måten du vil ta bilder på, og alt bare flyter. Det gjorde det denne gangen, og bildene ble så kule at jeg vil dele de med dere her selvom jeg kun skal ha to poster med disse på Instagram neste uke.

FOTO: Christian Andrè Heredia (@christiiiaan)

Skoene er små i størrelsen, hvis noen skulle lure. De selges med sorte lisser, men i skoesken finner du hvite lisser som jeg foretrekker til disse.

ANTREKK – MANGO SHIRT

Skjorte Mango Bikershorts Weekday Sko New Balance Veske Ivyrevel Solbriller Chimi Eyewear

Jeg er så forbanna glad for at jeg fant denne skjorten på salg på Zalando, fra Mango, for flere uker siden. Det er så mye som foregår på skjorten, og tonene i printet forelsket jeg meg i veldig fort. En oversized og pen skjorte – og dere vet det er en god match for meg her. Dette er en skjorte jeg lett kan bruke ute på byen, og bare på en helt vanlig hverdag. Hvis noen vet om flere lignende skjorter i silkestoff, hit me up. For dette er absolutt ikke den siste skjorten med print dere ser meg i

EXPLORING DAY IN IBIZA

Man skulle ikke dro man kunne finne så mange skjulte skatter på en heldagstur med boogie, uten noe anelse om hvor vi skal. Men dagen jeg og Martina bestemte oss for å utforske Ibiza på egenhånd, fremfor å ta mye taxi som bare koster – leide vi en boogie for 700 kroner. Den var våres fra klokken 10:00 til 20:00 på kvelden, så dere kan bare tenke dere hva vi opplevde på denne dagen. Fantastisk utsikt fra veiene, den savnede delen av Atlantis (den fascinerte meg mest), gamle byen og flotte strender uten mas. På en dag fikk vi liksom gjort alt det vi kanskje ellers ville gjort på en hel uke. Det var magisk, og fantastisk å kjenne vinden treffe ansiktet ditt (unntatt alle insektene som traff oss på motorveien) i 40 grader solstek. På denne dagen skjedde det så mye, at det nesten gikk i glemmeboken inntil jeg nok en gang ville bla igjennom alle bildene fra turen. Disse minnene lever jeg på så lenge, og det er så godt.

 

BLACK AND WHITE

Topp Høst&Vår Skjørt Ganni

Å være uten macen min i 14 dager var krevende. Grunnen til dette har vært for å være mye sammen med min kjære resten av tiden hans i Norge, før han på søndag satte seg på flyet til Kina hvor han skal studere. Så akkurat nå trenger jeg bloggen, jeg trenger å ha noe å gjøre mens han er vekke. Jeg må holde meg opptatt, slik at jeg ikke savner han for mye. Redd er jeg, men dagen jeg ser han igjen vil sommerfuglene i magen dukke opp – og det gleder jeg meg til. Fire måneder går fort, håper jeg. 

Ellers ligger jeg så bak ved å vise dere så mye her på bloggen, og det er idiotisk av meg å la macen ligge igjen hjemme da jeg har så mye gøy å vise dere. Men nå er det en perfekt tid, til å bare få ut absolutt alt. For jeg kommer til å ha så mye tid fremover at jeg gjerne kan bruke et par timer på å skrive, redigere bilder og blogge da det skulle passe seg. Så hold ut kjære følgere <3 Det vil komme masse. Og for ikke lenge siden nevnte jeg at jeg ikke visste om det ville komme flere reiser i år. Men hvis alt går etter planlagt, står New York for tur, Stockholm og så Hongkong (!!!!). Jeg er heldig som lever. Wow.

BEACH STAR HOTEL

Alt som skjedde i det vi bestilte tur til Ibiza var så spontant og så tilfeldig. Vi ville til Spania, på en avslappende sydentur som vi har gjort tidligere. Men i det vi gikk inn for å se på priser på flyreisen osv, stod det Ibiza med liten skrift rett under søkefeltet. Og da sa jeg til Martina “hvor kult hadde det ikke vært hvis vi faktisk dro til Ibiza?”. Hun var gira, og før vi visste ordet av det hadde vi bestilt fly tur-retur. Men…. Vi hadde ikke sjekket hoteller enda, og det skjønte vi raskt var dyrt der. Så etter mye leting, hadde vi flaks med et hotell som så veldig fint ut til en ålreit pris. Tanken slo meg at vi kunne bli lurt, og havne på et shitty hotell ettersom det var så fint og billig i forhold til alle andre. Heldigvis levde opp til forventningene, og vi forstod etterhvert at det er mange infleuncere som drar hit på ferie. Jeg ble nesten fangirl da jeg fant ut at flere fra Love Island UK har bodd på dette hotellet. Jeg har sett alle sesonger, inkludert Danmark og Australia – i tillegg til at jeg venter spent på USA. Så yup, man kan si at jeg er glad i kjærlighetsprogrammer.

De første dagene lå vi ved bassenget for å bli kjent med området rundt oss, og ikke minst hotellet. Allerede første dagen ble jeg solbrent, og la meg bare fortelle dere en ting; Jeg blir aaaldri solbrent. Jeg kan bli litt rød, MEN hvis jeg hadde tatt bilder av kroppen min og sendt det inn til en side som gjør narr av hvite mennesker som ikke smører seg godt nok, ville jeg kommet med der uten tvil. Jeg smurte meg inn med Aloe Vera hver dag, alltid tre lag og det gikk heldigvis over etter 4 dager. Grunnen til at dette skjedde er rett og slett fordi jeg ikke har vært mye i solen siden i fjor sommer. Så huden min fikk sjokk, og det samme gjorde jeg. Jeg trodde det holdt med å smøre kroppen med solfaktor 20, men solen stekte helt annerledes her og det fikk jeg svi for. Martina hadde det veldig gøy med å se meg så brent, jeg hadde det ikke fullt like gøy men jeg har selvironi – så gjett om vi lo.

 

BEACH LOOK

Kjole & bikini fra Nelly Flipflops fra Havaianas Totebag fra Flattered

 

LATE DAGER PÅ STRANDEN


Jeg har aldri forstått meg på de menneskene som klarer å gå med shorts og t-skjorte på stranden. Det klistrer seg inn til huden, og alt blir bare jævligere enn hva som er nødvendig, haha. Jeg derimot, jeg må alltid ha på noe stort, luftig og komfortabelt. På den måten er jeg alltid klar for late dager på stranden. Denne strandkjolen er akkurat på kanten til å bli for lang for meg, men noen centimeter fra bakken – og jeg smilte stort da den passet perfekt. Jeg skulle ønske jeg var bortreist i flere uker, så jeg kunne bodd i dette antrekket. Merkelig nok savner jeg å være svett i dette. Hvem vet, kanskje det blir flere reiser på meg i år?