EN DAG I PARIS

Reklame | L´Orèal Luxe / Lancome

 

Jeg har gledet meg så mye til å fortelle dere om denne reisen. Alt skjedde så raskt, og det hele skjedde på telefonsamtale. Jeg ble ringt opp en morgen, og jeg pratet med Ingvild som jobber for L´Orèal Luxe i Norge for kanskje 2 minutter, før jeg ble spurt om å være med til Paris. Lancome skulle lansere en ny duft, som også er en av de tynneste parfymene du får tak i, i hele verden. Det var sjokk på sjokk, men samtidig kunne ikke lanseringsfesten handlet om noe bedre enn en ny duft. Alle som kjenner meg, og kanskje dere nå også, vet hvor glad jeg er i parfymer og alt som lukter godt.

Jeg reiste til Paris med L´Orèal Luxe fra Norge, sammen med to andre norske profiler. Agendaen våres var kun å kose oss på turen, og nyte reisen mens vi kunne. Vi ble fulgt etter av et kamera crew som sørget for å filme alle de flotte øyeblikkene våres på turen. Det var ganske nytt, men utrolig gøy å ha dette som et video-minne for alltid. Da vi kom til hotellet vi skulle bo på, rakk vi å legge fra oss bagasjen, freshe opp ansiktet litt, for så å komme oss ut for å spise en lunsj. Det var nemlig en lang dag foran oss, for lanseringsfesten var samme dagen som vi kom. Jeg husker at jeg gledet meg gjennom hele dagen. Forventningene var høye, og det var jeg ikke alene om. Gjennom hele dagen ble vi sørget for å ha alt vi ville ha, og vi ble sminket for å bli gjort klare for en kjempefest på kvelden. Etter sminken ble det fotoshoot i gatene, etterfulgt av en god middag og en god pornstar martini som er min favoritt drink. Ikke lenge etter vi hadde drukket opp drinkene våres, ble vi hentet av taxi som skulle kjøre oss til festen.

Lanseringsfesten for den nye parfymen leverte (som by the way lukter helt amazing), og ga oss en stor overraskelse da Zendaya holdt tale på festen. Var jeg virkelig i samme rom som den nydelige dama? Skjedde det virkelig? Det gjorde det. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg