GUTTEN I DEN STRIPETE PYJAMASEN

Jeg har nettopp sittet og sett på film sammen med Didrik. Filmen som gikk på tv Norge. Gutten i den stripete pyjamasen. Det må være en av de tristeste og fineste filmene jeg har sett. Den er helt jævlig, men samtidig får det en til å smile. Guttungene som har hovedrollene er så nydelige og samtalene mellom dem er så betydningsfulle samtidig som den tyske guttungen ikke forstår helt opplegget dem har på denne “gården”. Jeg har kun sett denne filmen 2 ganger. Første gangen var det på ungdomsskolen, da satt alle jentene og gråt mens jeg prøvde alt jeg kunne for å holde tårene tilbake. Dette er første gang jeg bare lot tårene trille. Filmen er verdt alle tårene. Har du ikke sett denne filmen anbefaler jeg på det høyeste at du ser den, virkelig. En film man husker for resten av livet. Har du sett Gutten i den stripete pyjamasen & hva syntes du om den?

 

AMAZING NIGHT

Hei dere og goood påske <3 Har alle hatt det fint hittil i påsken? Jeg dro til Ida med jentene tidligere for å slappe av litt der før vi ble hentet for så å dra til Voodoo. Jeg har absolutt endret mening på utelivet på byen. Dette er første gang jeg ordentlig har kost meg på byen. Stemningen var helt perfekt, ikke noe bråk og jeg møtte på å utrolig mange herlige folk. Mennesker kom bort til meg og spurte om jeg var Madeleine bloggeren. Det var så nydelige folk, jeg ble så glad at jeg ga dem alle klem og ja, herregud så snille dem var! Jeg møtte på andre kjente fra Fredrikstad som jeg ikke hadde sett på lenge, jeg ble så glad. Aldri møtt så mange herlige og fantastiske mennesker i løpet av EN kveld før, denne kvelden var helt knall. Sitter enda og gliser stort over tanken på hvor vellykket kvelden i går var faktisk. Aldri kost meg så masse før tror jeg.

WHICH DRESS?

Hallo gode lesere. Ble ikke noe trening på meg i dag, trener med Caroline søsteren min i morgen i stedet. Jeg skal på Voodoo i kveld og jeg sliter virkelig med å finne ut hva jeg skal ha på. Jeg har funnet 3 kjoler og en jumpsuit som det står mellom og dere må hjelpe meg litt. Temaet er classy og jeg har derfor valgt ganske enkle farger på plaggene. Men likevel sliter jeg. Jumpsuit er sinnsykt deilig å ha på, men problemet vil bli når jeg skal på do, da må jeg dra av hele jumpsuiten ned til bena. Det er så idiotisk plassert med doer på det utestedet så ja.. Ååh, help!!

1.

2.


3.


4.

I GÅR KVELD

Hei dere! I går ble det plutselig spontant gjort av meg å dra på en fest sammen med Ida og Malin i Son. Vært på tre fester i ferien, dette er ikke meg, haha. Da vi kom frem til festen var det første jeg tenkte kaos. Møtte på flere folk fra Moss, det var så ufattelig tilfeldig at vi alle sammen var der egentlig. Jeg og Ida ble der ikke lenge i det hele tatt, ble litt for mye for oss. Det kom mer og mer folk hele tiden og var ingen sitteplasser osv… Derfor kom Didrik og Sondre til Son for å hente oss. Hadde utrolig flaks med hentingen! I dag tror jeg at jeg skal ta meg en tur på Spenst ettersom jeg ikke har noe planer for i dag. Men i kveld er det konseptslipp for Gods Of Asgard. Tror jeg skal ta meg turen dit. Var litt usikker i starten men nå må jeg slutte å si nei til så mye og heller bli med på mer!REPOST

BOYAAA! Fått skikkelig bloggspirit i dag, haha herregud å lite jeg har gjort i dag. Men det er jo selvfølgelig supergøy å blogge, ha en blogg der du deler ingenting og alt. I hele dag har jeg hatt SKIKKELIG lyst til å handle inn masse tilbehør til å lage søte cupcakes og kaker og ja, alt egentlig. Blitt et skikkelig godtemonster. Alltid vært matmonster, så det er ikke noe nytt. Ah, appropo mat… Kebabtallerken, pizza margarita eller pommes frites hadde vært så digg nå. Flere år siden jeg har spist kebabtallerken, siste året har det godt til å spise de to siste. Anyways! Tenkte bare å ta en liten repost på bilder som ble tatt på forskjellige fotoshooter hos Jeanett Haslien (bloggen hennes finner du her). Har allerede planer om en ny fotoshoot med hun, må bare vente til det blir litt varmere ute. Ha en fin kveld!NYE GODBITER BESTILT

Hei dere! Har nettopp sittet og sett på en utrolig kjedelig film samtidig som jeg har ryddet litt. Sier litt om hvor spennende filmen var… Jeg har vært flink med bruk av pengene mine i det siste så synes jeg selv har fortjent å bestille meg noen nye godbiter. Uansett når jeg først kjøper ting, kjøper jeg aldri noe forbanna dyrt. Dyre ting kan jeg heller la forbli drømmer og nøye meg med andre flotte produkter til mye billige priser og fremdeles ha litt penger igjen. Jeg ser omkring på rommet mitt og har allerede lyst på nytt skrivebord, bord til tven, tapet på veggen og en hylle. I hodet mitt ser det helt fantastisk ut, men om det blir det i virkeligheten vet jeg ikke. Først må jeg bare finne disse varene først, haha. 

Rød Coca Cola Tank HER – Hype Beanie HER – Love Iphone Case HER – Hvit Coca Cola Tank HER

VANS TANKTOP

ALOHA! Åhh, jeg elsker lyden av fugler utenfor vinduet mitt. Det hjelper meg til å få så vår-stemning. Det er egentlig helt utrolig hvor fort tiden har gått siden vi gikk inn i det nye året 2013. Da jeg tenker tilbake har jeg egentlig ikke opplevd en dritt etter 2013 startet, haha. Det må jeg virkelig få snudd på. Noe som gjør meg glad er at jeg endelig skal på ferie på et helt nytt sted for meg, Kreta. Det gleder jeg meg virkelig til, og innen da SKAL jeg ha kjøpt meg Canon 600D. Jeg er sånn veldig gammeldags når det gjelder å kjøpte nye ting. Jeg vil alltid forholde meg til det jeg har i stedet for å gå over til noe nytt. Som foreksempel Iphone 4. Jeg kjøpte 3 samme Sony Ericsson telefoner kun fordi jeg likte den og ikke ville kjøpe noe nytt, som Iphone 4. Men til slutt ble jeg overtalt og det ble en Iphone på meg likevel. Så det blir nok et kamera på meg også, hørt så mye bra om dette kameraet, Canon 600D, at jeg nå skal holde meg til det i stedet for å bli usikker igjen. Får ta meg en kjapp tur ned på JapanPhoto og høre litt der. Nå føler jeg at jeg bare sitter og skriver ting som egentlig er ganske teit, så derfor slutter jeg her.


Tanktop fra Junkyard (direktelink)

– IKKE GLEM FREDAGSKONKURRANSEN PÅ JUNKYARD HER

LAST NIGHT

Hallo. I går kveld skulle jeg på fest hos Lien som planlagt. Vi slet med å finne skyss dit men Camilla var en reddende engel og kunne kjøre oss ut dit ettersom hun skulle dit selv. Hun var også en reddende engel da vi skulle hjem, hun hadde allerede dratt men jeg og Didrik krysset fingrene for at hun ikke hadde dratt langt og hun var kun 3 minutter unna. – Bare så ingen misforstår, hun kjørte i edru tilstand, ikke noe fyllekjøring her. Kvelden var vellykket, koselig og mange flotte mennesker der. Alltid gøy å bli kjent med fler selv om jeg egentlig synes det er skummelt. Jeg er alltid redd for å gjøre dårlig første inntrykk. Jeg drakk nesten ingenting i går men jeg hadde det kjempe gøy selv om. Veldig glad for at jeg fikk komme, absolutt!! Nå skal jeg ned for å lage meg litt tomatsuppe og makaroni, det er så godt. Hadde dere det fint i går? <3
JEG DIGGER DERE

Hallo mine søte <3 Jeg satt nettopp og fikset meg på badet da jeg tittet ut på postkassen våres og det var en pose som lå der. Derfor tok jeg på meg sko og jakke får å hente pakken. Da jeg så i posten la jeg merke til at det var bilder av meg. Da skjønte jeg med en gang at dette var blogglesere, og derfor smilte jeg virkelig stort. Da jeg tok opp pakken var det laget en telefonveske, krage med nagler og de hadde laget et super søtt maleri til meg. Til meg!!!! Aldri blitt behandlet slik av mennesker som jeg ikke kjenner før, aldri. Derfor er det en så ufattelig stor betydning for meg å faktisk vite at det er mennesker der ute jeg ikke kjenner, som ser opp til meg. Skulle virkelig ønske jeg kunne gitt disse jentene en stor klem akkurat nå. Og generelt til dere andre, jeg digger dere. Dere må aldri tvile et sekund på å sende meg en mail eller legge igjen en kommentar, jeg leser absolutt alle fordi jeg faktisk ikke får tusenvis som andre som ligger høyere enn meg får. Dere gjør dagen min såååå bra!


Tusen hjertelig takk til dere jenter <3

GOD MORGEN

God morgen flotte lesere <3 I natt sov jeg utrolig godt. Jeg pleier alltid å våkne tidlig, som 06:00, rundt der. Det er så irriterende plagsomt fordi når jeg først har ferie ønsker jeg selvfølgelig å kunne sove lenger. Denne natten sov jeg lenge, endelig!!! Ble overrasket da jeg hadde sovet til 11:30, haha. Jeg gikk rett i dusjen etter å ha våknet, ble der en god stund. Da jeg skulle barbere meg var jeg så uheldig, hver eneste gang jeg skal barbere meg klarer jeg alltid å ta fingrene for nær barberhøvelen slik at jeg får røsket av en bit av neglen. Denne gangen var det ille, aldri fått røsket av så langt inn. I dag er festen til Lien og jeg gleder meg veldig, drar dit sammen med Didrik. Tror ikke det blir noe drikke på meg ettersom polet er stengt. Men drikke er ikke noe problem for meg, klarer å ha det minst like gøy i edru tilstand, bare ikke like klønete kan man si!