BRUNCH

Emilia var invitert på en brunsj på søndagen, hvor Martine Lunde lanserte sitt samarbeid med Mockberg. I den anledningen spurte Emilia om jeg ville være med dit, og det sa jeg selvfølgelig ja til uten å nøle. Søndagsbrunsjen ble holdt på takterrassen på Grand Hotell, og jeg har faktisk vært der èn gang før kom jeg på. Så det var ekstra gøy å se hvor mye de hadde pyntet opp etasjen for lanseringen. Det ble servert lett mat og så klart noe i glasset, men jeg klarer bare ikke å drikke på en søndag, rett og slett fordi det er søndag (???). Jeg tok et glass, men etter det glasset var tomt holdt jeg meg til vann resten av dagen. Tanken på å bli brisen den dagen var helt uaktuelt for meg som tåler så lite. Jeg kastet heller i meg noen ekstra cupcakes med god samvittighet – de var så gode at jeg gjerne hadde tatt med meg et par hjem.

 På sosiale sammenkomster som dette, der det er så mange ukjente mennesker blir jeg ofte usikker og stresset. Du kjenner at folk blikker deg, analyserer deg fra topp til tå og det er ikke til å legge skjul på at det er deg de ser på. Det er kjipt, for til syvende og sist var stemningen kjempebra på lanseringen. Jeg klarte bare ikke å slappe av på grunn av at usikkerheten min, og jeg i tillegg var omringet av støy som forstyrret hørselen min siden jeg bare hører på et øre. For meg blir det for mye å ta inn når det er høy musikk, og det er mennesker som prater i alle kanter. Jeg gir derfor opp med å prøve å henge med i samtaler fordi jeg ikke har en sjanse til å få med meg noe, med mindre de står rett ved siden av meg på min venstre side. Spesielt i situasjoner som dette, skulle jeg ønske at jeg hørte på to ører.Min vakre <3

EN SKIKKELIG JENTEHELG

Jeg vet ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget annet enn å si at dette har vært en av de beste helgene mine på lenge. De fleste av dere har forstått at jeg har slitet litt med meg selv, og ikke hatt det så bra uten å vite hvordan jeg skal håndtere det. Dere har hjulpet meg med råd, og forståelse hele veien – så det vil jeg først og fremst takke dere for. Jeg tror jeg rett og slett bare trengte å være mer med venner, vite at de er der for meg og at jeg alltid har dem. For det er lett for meg å kun tenke på jobben og si ja til alt for mange møter, enn hva som er bra for meg, kun for at jeg vil vise folk at jeg også kan. Da kan man føle seg fæl, og som en dårlig venn som jeg har kjent på i tillegg til mye annet. Jeg trengte min dose med venner i helgen, og jeg fikk MASSE av den! Jeg sov hos Emilia i Fredrikstad på fredagen hvor vi koste oss litt i sentrum før vi dro til hun. Vi gikk innom butikken for å handle litt snacks til kveldskosen og så var det rett hjem for å  hygge oss med serier og kattene hennes.

På lørdagen dro både Emilia og jeg innover til Oslo for å dra på en sleepover hos Karoline sammen med Nora. Jeg tror jeg aldri har overnattet hos to forskjellige mennesker to dager på rad, men det var kjempegøy! Vi hadde en skikkelig girlsnight med take-away, shit loads med godteri og timesvis i sofaen hvor vi snakket om alt mulig rart. Det var så godt å være med venninner en hel helg. Det å ikke kjenne på noe press, men å bare le og kose meg, det trengte sjelen min.

Bildene under er fra min koselige dag med Emilia på fredagen <3

Noe dere kanskje ikke visste; Jeg elsker karbonade smørbrød – det er SÅÅÅ godt!

ANTREKK: OVERSIZED JEANS

Å våkne opp til at det er kaldt på soverommet er så godt, spesielt når du kan ligge å strekke deg i en evighet før du trenger å stå opp. Å stå opp og glede seg til planene for helgen er fantastisk. Så fort jeg kom ut av dusjen, så tok jeg på meg mine nye jeans som jeg elsker alt for mye. Dette er buksene jeg la ut en story om på Instagram, der jeg i et desperat forsøk prøvde å få tak i de i størrelsen min. De var utsolgt i de butikkene jeg hadde vært i, så jeg følte sjansen var veldig liten. Jeg faller alltid for produkter som enten er utsolgt eller for dyre… Heldigvis har jeg supre venner som klarte å få tak i dem i en annen by på Weekday, og da gjenstod det kun å prøve buksene. De er en veldig loose fit, så hvis du holder buksene oppe foran deg så tenker du bare “nope, de er alt for store“, men de passet!!! Jeansen har en skikkelig wow-faktor synes jeg, og de er bare helt rå på.

Nå er jeg i Fredrikstad og klar for en skikkelig sleepover hos Emilia, som jeg ikke har sett på over en måned. Vi er godt plantet i sengen med holiday dipp, salt potetgull og julebrus!!!! Hat meg for dette, men så fort julebrusen kommer i butikk så kjøper jeg det. Jeg klarer ikke å vente.
Jakke fra Acne Studios // Genser fra Flat Top // T-skjorte fra Tommy Hilfiger (sponset) // Bukse fra Weekday // Sko fra Zara // Totebag fra Pleasures // Solbriller fra Frank Walton

SHOOTING DAY

Annonse for Louds

Det går litt i surr om jeg skal skrive at dette er annonse eller ikke for Louds, siden dette ikke er et betalt innlegg og fordi jeg ikke har noen uttak for de i dag. Men det er greit å merke en gang for mye, enn en gang for lite synes nå jeg. Jeg bestemte meg rett og slett bare for å ta med kameraet på fotoshooten jeg var på i går, for å kunne ha noe å dokumentere til bloggen. Det er flere ganger jeg har vært på shoot i fotoboksen og bare ikke hatt tid til å knipse bilder fordi tiden går så fort, og fordi det er så mye varer vi må få tatt bilder av i løpet av arbeidsdagen. Sist vi var i fotoboksen var i sommer, så det sier litt om hvor fort tiden går. Det var litt bedre denne gangen, for det var kjøligere på settet, enn hva det var i sommer da man bokstavelig talt gikk rundt med svette-bart og vi prøvde alt for å ikke svette i klærne. 

Det var meg og Kristine som ble tatt bilder av i går til nettbutikken, og vi hadde en lang men en sykt effektiv dag på shoot. Jeg aner ikke hvor mange varer vi tok bilder av, men la oss bare si at det er en god del. Dagen startet rundt 06:00 for flere av oss, så når klokken nærmet seg 17:00, kunne man kjenne at vi alle var slitne og trøtte. Det er litt deilig med så lange dager, for du sover så mye bedre om natten. Og jeg kjente spesielt at jeg trengte den gode nattesøvnen jeg fikk i natt. 

Jeg regner med at bildene vi tok i går kommer ut i nettbutikken ganske snart, så jeg er veldig spent på å se hvordan bildene ble <3SE så fin den buksen der er!!!! 


Jeg har en greie for hvitt for tiden, og selvfølgelig fant jeg denne kule jakken på settet.

ANTREKK: BACK TO BASICS

I går hadde jeg en skikkelig koselig, og avslappende dag som jeg har planlagt at resten av helgen min skal være. Det begynte å bli en stund siden sist jeg hadde vært med Nora, så vi bestemte oss for å ha en tacofredag hos henne i går sammen med en annen venninne som heter Karoline. Nora har flyttet tilbake til Fredrikstad nå, så det er utrolig gøy å vite at avstanden mellom oss er kortere nå, til tross for at vi sjeldent får sett hverandre siden vi er så opptatte begge to. Vi har begynt å bli flinkere til å planlegge lenger frem i tid, så vi har spikret flere datoer som vi skal være med hverandre nå. Det sier litt om hvor hektiske hverdager vi har! Det er nesten sykt synes jeg. Jeg hadde tid til alt og ingenting før, mens nå må alt planlegges for at det skal bli nok tid til alt. 

Jeg skal prøve å bli flinkere på å variere hva jeg går med, for jeg favoriserer plagg og bruker de gang på gang, mens annet bare ligger i skapet og ikke blir brukt. Denne gangen tok jeg på meg en skinnjakke jeg ikke har brukt på leeeenge, grunnet fordi jeg sliter med å style skinnjakker. Er det bare jeg som synes det er vanskelig? Snakk om et luksusproblem..

Nå skal jeg pakke håndkofferter og gjøre meg klar for noen fine dager i Oslo <3

Skinnjakke fra Bodaskins // Genser fra Flat Top // Bukse fra Riccovero // Sko fra Acne Studios

SYV SMINKEPRODUKTER JEG BRUKER TIL HVERDAGS

Det er sjeldent jeg har så god tid før jeg skal på møter i Oslo, som det jeg hadde i dag. Det var skikkelig deilig, og ikke minst en avslappende morgen. Jeg hadde så god tid at jeg fikk spist to måltider før jeg gikk ut døren, og jeg fikk knipset bilder til i dag. Det er ikke ofte jeg har så god tid, så i dag kjente jeg at det var deilig å for en gangs skyld ikke stresse. Jeg hadde en helt grei dag med sminken min i dag, og tenkte derfor å dele med dere hvordan jeg sminker meg til hverdags. Det er ikke hver dag jeg putter på meg “alt” dette heller, men de dagene jeg har spesielt god tid, da kjører jeg på med litt ekstra for å føle meg fin som det jeg gjorde i dag. 

Produktene jeg skal vise dere nå er også hva jeg bruker til da jeg skal ut på byen, jeg kjører bare på med enda mer av det samme for å få litt mer wow look. Dette synes jeg er veldig fine produkter som både passer til en naturlig glødende look, men ikke minst til en party look også. Det handler bare om hvor mye du påfører, og til hverdags synes jeg det holder med en mer glødende og fresh look som dere skal få se nå. 

Her er mine sminkefavoritter:

bareMinerals foundation pudder – Jeg forguder dette pudderet, og det tror jeg virkelig alle i hele verden vet nå. Dette bruker jeg i hele ansiktet mitt for å freshe det opp og for å få litt ekstra glød.

theBalm bronzer – Jeg markerer kinnbena og pannen min med denne, men den er såpass mørk til huden min nå at jeg tar veldig lite.

theBalm highlighter – Her bruker jeg den helt til venstre for å highlighte kinnene mine. Dette er den eneste highlighteren jeg noensinne har brukt, and i love it. 

Anastasia Beverly Hills øyenbrynspenn – Jeg fyller inn brynene mine med denne, men kun ytterst for å få dem til å se mer fyldigere ut. 

Maybelline Brow Mascara – Dette er absolutt en favoritt, og den redder meg hver dag. Den er så bra at jeg noen ganger ikke trenger annet enn den for å føle meg bra.

L´Oreal Telescopic Mascara – Dette er den beste mascaraen jeg har prøvd, og det sier litt når jeg har brukt denne siden ungdomsskolen (!!!).

Mac leppestift Viva Glam II – Jeg sliter med å ha veldig bleke lepper som nesten gjør at jeg ser dehydrert ut. Derfor bruker jeg alltid denne for å gi leppene litt naturlig farge.

Min hverdagslook:Jeg blir litt stresset over å se brynene mine fotografert så nærme, altså… Når vokste de så mye? 

EN SLITEN SJEL

Jeg tok meg selv i å stirre i løse luften på rommet mitt her om dagen, og vet dere hvor lenge? To timer, på to timer var jeg ikke tilstede, jeg husker ikke hva jeg tenkte, eneste jeg vet er at jeg forsvant for et lite øyeblikk som skulle vise seg å være to timer. Jeg vet ikke hva det er engang, så det er nesten håpløst å dele det med dere uten at jeg gir dere noen svar. Det er bare skremmende å ha levd i 23 år og plutselig våkner opp en dag, og føler at du har mistet deg selv på veien uten å vite hvor du er på vei hen. Jeg vet bare at jeg er trist, sliten og ikke meg selv. Jeg savner gløden jeg hadde tidligere i år, for jeg vet ikke helt når den forsvant, det bare skjedde. Jeg klarer heller ikke å oppføre meg som om alt er bra lenger, for hva hjelper det? Jeg har følt meg falsk fordi jeg ikke vil plage andre med mitt, for det er ikke store saker. Det er bare en liten periode i livet mitt der jeg føler at jeg sitter fast. Å skjerme meg fra sosiale medier hjelper meg litt til tider, men så kommer den stressende følelsen av at jeg ikke har gitt fra meg en lyd på noen dager og det ender opp med å få meg til å føle meg enda verre. Det er en ond sirkel som jeg ikke klarer å bryte opp. 

Jeg føler at jeg svikter venner, familie og kjæreste ved å ikke være like glad som jeg pleier å være. Jeg ser det på dem. Jeg kan kjenne på hele atmosfæren at jeg ødelegger stemningen fordi jeg rett og slett ikke orker å ta på meg en maske og late som om alt er bra. Jeg føler meg så sårbar for øyeblikket, og fyfaen det skremmer meg. Jeg har så mye å være glad for, og jeg blir så rasende for at jeg tar meg selv i å synes synd på meg selv uten å vite hva problemet mitt er. Jeg tør så vidt å snakke med noen, tilfelle de skal si at jeg trenger hjelp – for jeg har vel bare en dårlig periode, og det er alt – eller? Det kan hende det allerede er bedre i morgen, hvem vet. Kanskje det tar noen uker, men det kan bare bli bedre fremover og det får meg til å puste roligere.

Processed with VSCO with hb2 preset

JEG MÅ HØRE MER PÅ KROPPEN MIN

Inneholder annonselenker for Louds.

Nå begynner dere å bli veldig kjent med hva slags forhold jeg har til kollektiv trafikk her i Oslo. Jeg ble veldig testet på fredag siden jeg skulle på to møter på nærmere 1 time. Det første som skjer er at toget fra Moss er forsinket nesten 20 minutter, som allerede begynner å stresse meg før jeg har kommet meg innover. Deretter klarer jeg å gå på feil trikk siden jeg bare leser Majorstuen og ikke tenker noe over tallet foran. Det koster meg blant annet tid, og jeg blir så forbanna og skuffet over meg selv når jeg ikke klarer å gjøre slikt riktig. Så der stod jeg alene, stresset og redd fordi jeg måtte prøve på noe jeg ikke liker igjen. Jeg rekker heldigvis første møtet med et PR-byrå, slår av en liten prat før jeg må komme meg videre på neste møte, som er på en annen plass. Jeg klarte å nesten la panikken ta styringen, men jeg kom meg på riktig trikk og rakk det siste møte også. Jeg gikk derfra lettet, sliten og glad for at jeg beseiret noe jeg hater. Det var en uhyggelig hendelse på trikken på vei hjemover, men jeg er veldig glad for at det ikke eskalerte blant de som var involvert. 

Jeg har igjen hatt en stressende periode der jeg overtenker, og lar det gå utover psyken min. Det går utover hverdagen min blant annet, og ødelegger litt for de rundt meg siden jeg ikke er meg selv 100%. Jeg har ofte en intens hodepine rundt øynene mine, eneste måten jeg kan forklare hvordan det føles er at det kjennes ut som om det er luft som prøver å trenge seg igjennom øyet mitt (???). Jeg tror derfor et besøk hos legen kan gi meg noen svar på hva som foregår, og eventuelt hva jeg kan gjøre for å føle meg litt bedre. 

Skjorten er fra Louds og den finner du herHelt utrolig å tenke på at disse bildene nesten ikke er redigerte. Jeg tror jeg kanskje liker høsten likevel.

ANTREKK: LOOSE FIT

Dagene i Paris er over, og de har gått så fort at det nesten ikke føles ut som om jeg har vært der. Til neste gang vet jeg at jeg bør være i Paris hvertfall èn uke og ikke noe mindre for å få tid til å slappe av litt mellom alle slagene. Med tanke på at dette var min første gang i Paris, så har jeg litt blandet følelser om hva jeg synes om byen. Arkitekturen var nydelig, og noe jeg kunne sett på i en evighet, men den romantiske feelingen alle snakker så mye om kjente jeg ikke noe særlig til. Jeg føler derfor at Paris er så hypet opp til å være den mest romantiske byen at jeg nesten forventet å kjenne romantikken i luften. Det var noen fine dager, virkelig, men jeg har lært til neste gang å ikke ha for høye forhåpninger om at denne så kalte kjærlighetsbyen. Men heller å ta det litt som det kommer, og ikke skape meg noen høye forventinger, for da blir alltid skuffelsen større. 

Den siste dagen dro vi på Louis Vuitton Foundation siden været ikke var helt på topp, og det derfor var greit å gjøre noe innendørs. Jeg elsker å dra på art museum og det er noe jeg absolutt aldri skal slutte å dra på. Når det er sagt, gleder jeg meg ekstremt mye til helgen som kommer. Da er det nemlig Collective Oslo Fashion Art Festival og der tror jeg det kommer til å bli vist mye som er inspirerende.


Skjorte fra ByTimo // Bukse fra Riccovero // Sko fra Nike // Veske fra Morris 

HER BØR DU SPISE BRUNCH I PARIS

Før jeg skulle reise så fikk jeg sinnsykt mange tips fra både venner og følgere som kom med supre anbefalinger – og vi har sjekket opp alt på nett, og fant ut visse ting vi virkelig ville dra på. En av stedene vi ønsket å oppleve var å spise brunch på en plass som heter La Recyclerie. Konseptet ble vi fortalt var bra, og at det var et sted man burde oppleve som også blir kalt for en perle. Du blir umiddelbart tatt imot av fargerike omgivelser og haugevis av planter, samt at du får en typ vår-følelse av å gå inn dit. Det er så hipt og kult der at man sitter gjennom hele brunchen og blir nysgjerrig på alt som er rundt deg. Vi satt inne selvom de også har uteservering, og rett uten for vinduene kunne du se en gjengrodd gammel toglinje som er en fryd for øyet. Selve konseptet går ut på resirkulering som ligger veldig i navnet på plassen. Vi søkte litt rundt på Instagram og så kjapt at de har flere dyr (snakk om en god del) i bakgården som får maten som blir “kastet”. Her får du altså ikke dårlig samvittighet over å la mat ligge igjen på tallerkenen, siden du vet noe av det blir gitt til dyrene.

Menyen er så enkel som det er mulig å bli; Du velger mellom vegetarisk eller standard tallerken, og dessert + drikke er inkludert. Alt på denne plassen overrasket meg, så dette er absolutt en plass jeg vil dra tilbake til. 


Den mest gøyale desserten jeg noen gang har spist. Den grønne fargen skremte meg, men det var overraskende godt.