SWIMMINGPOOL SHOOT

FOTO: Karoline Brenden Skaug (@karolinebskaug)

Stor takk til Mossehallen i hjembyen min som lot meg ha shoot her, samtidig som jeg fikk meg en tur i memory lane. Jeg vokste opp i denne hallen, lærte meg å svømme her, jeg var en av de raskeste ned sklien siden jeg alltid dro bikinitrusen langt inn i rumpa og gjemte meg bak veggene for å sjekket ut guttene i badebuksene med resten av jentene som var fnisete i den alderen. GUD for noen tåpelige og gode minner det er fra denne plassen.

Denne shooten var til en kampanje for BikBok, og det var SÅ gøy å få være en del av den.

EVENT @ SANATORIUM

Invitert

Dere har ikke ikke hørt noe fra meg siden mitt dumme uhell, der jeg knakk ankelen min i en trampolinepark. Jeg har så lite lyst til å skrive om det, for da tenker jeg mer over det enn hva jeg vil. Det suger. Det er irriterende at hele livet mitt er på pause fordi jeg t.o.m så vidt klarer å gå på do alene. Jeg klarte for første gang å vaske kroppen i dusjen på tirsdag, etter å ha vasket meg med intimservietter i nesten 3 uker. Aldri før har jeg satt så stor pris på å ha to friske ben, som det jeg vil få når jeg kan gå på begge bena igjen. Og det vil bli på nyåret en gang, forhåpentligvis januar. Bortsett fra det, så skjedde det egentlig på et bra tidspunkt ettersom desember går i å tilbringe mye tid med familie og venner. Jeg har sett ufattelig mange julefilmer, og kan fortelle at det er så mye dårlig som ligger ute. Men opp i alle de som er dårlige, finnes det noen av mine favoritter gjennom tidene som jeg koser meg ekstra mye med i jula. Jeg tenker å publisere en liten post med mine favoritter denne uken, og kanskje også få noen nye favoritter som dere tipser om.

For litt siden var jeg på et hyggelig og intimt event for Jane Kønig på Sanatorium, som jeg aldri hadde hørt om før. Stedet var så spesielt og behagelig, at man bare følte seg skikkelig velkommen der. Det som er så deilig med events som dette, er at det alltid er noen som knipser bilder når du glemmer å ta med ditt eget kamera. Så her får dere noen koselige bilder å se på fra eventet.

FOTO: Siri Granheim (@photographybysiri)