EN DAG I TORREVIEJA

Det ble dag nr to med litt dårlig vær (og i dag haha), men som sagt så stopper ikke det oss fra å gjøre ting uansett. Så vi bestemte oss for å dra ned til promenaden i Torrevieja. Jeg dro alltid dit med familien min før, også med farmor og farfar. Det var skikkelig rart å være tilbake der og bare mimre tilbake. Det var flere minner jeg hadde glemt, som dukket opp da vi satt der og det gjorde meg veldig glad. Det får meg til å savne besteforeldrene mine litt ekstra mye, i og med at de har gått bort. Men å få tilbake minner jeg hadde glemt, det betydde mye for meg. Jeg husker ikke mye fra barndommen min, så de jeg fikk tilbake nå skal jeg holde godt fast på. Det er kjemperart, for jeg husker bildene fra disse feriene, men minnene kom ikke tilbake igjen før nå. Det er noe jeg uansett er veldig takknemlig for.

Vi tilbragte mange timer på promenaden, og solen begynte å titte frem så da tenkte vi med en gang at nå går vi for å kjøpe is. Jeg føler meg alltid som et barn i slike kiosker, for jeg ser på alle smakene de har så velger jeg en jeg VET er god men så prøver jeg også ut en ny smak. For da kan det hende du blir skuffet, men så har du uansett en kuleis som du bare elsker. I dette tilfelle gjaldt dette oreo, mens jeg prøvde en ny smak som het Chewing gum. Den var god, men kunne bli litt mye etterhvert. Så thank god for den oreo-isen, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: DARK SHADES

Vi lengter fremdeles etter finere vær her nede, men å klage hjelper ikke så mye på humøret så da finner vi heller på andre ting å gjøre. Like skuffet nok en gang å dra vekk gardinene og se at det småregner, men regn i Spania er ikke like møkk som hjemme i Norge. Så vi slang på oss litt klær, og gjorde oss klare for en dag i Torrevieja – der har jeg ikke vært siden jeg var en drittunge, såååå mange minner!

Vi knipset litt bilder fra gårsdagen, og for å ikke skrive for mye om dette tenker jeg å heller fokusere på antrekket mitt. Det hender ofte at jeg bare forsvinner inn i en boble, og skriver mer om noe annet enn der fokuset egentlig skal være. Det skjedde nettopp for å være ærlig, så den delen måtte jeg slette. Jeg prøver å steppe up gamet akkurat her og bli flinkere til å poste antrekk – jeg håper dere liker det? For jeg er jo en moteblogger så den biten der burde jeg klare å holde på topp, samt så liker jeg veldig godt å vise frem det jeg går i. Men jeg er ikke like flink til å få knipset bilder av det, men nå har jeg jo Martina og det er faktisk helt knall. Ho minner meg på at jeg må ta bilder, og sånt er skikkelig deilig når det ofte kan gå litt i glemmeboksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjorte fra BikBok // T-skjorte fra Levis // Shorts fra Dr.Denim // Sko fra Puma // Klokke fra DanielWellington // Solbriller fra Michael Kors

ANTREKK: BLACK AND BURGUNDY LOOK

Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet med Martina, etter at vi endelig kom frem til Spania i går kveld. Vi var ganske sent fremme på hotellet, og det eneste vi gjorde da var å pakke ut og så legge oss. Dessverre våknet vi til dårlig vær og ikke så mye sol å se på himmelen, så da fant vi på noe annet sprell enn stranden. Vi dro til La Zenia og tok en liten shoppingtur der i det dårlige været, så vi hvert fall fikk noe ut av dagen enn å sitte på rumpa og bare stirre ut av hotellrommet. Det er jo veldig typisk at det skulle være litt dårlig vær her akkurat nå, for alt annet har gått kjempebra hittil. Vi håper på bedre vær i morgen, vi har enda 10 dager som vi skal være her, og solen må dukke opp på noen av dem. Hvis ikke blir jeg rett og slett gal.

Jeg er ganske fornøyd med at jeg pakket med meg litt chille klær å bare gå rundt i, for det er ingen vits i å freshe seg opp på grå dager. Så da kjørte jeg nok en gang på med favoritt t-skjorten og stylet den opp med skjørtet mitt som jeg bare har brukt èn gang siden jeg kjøpte det. Det er faktisk superfint, og det ble enda finere da jeg stylet det opp med ett belte til. Antrekket mitt har litt rosè farger i seg på grunn av knappene som er på skjørtet, så da bestemte jeg meg for de rosa/ orange solbrillene mine fra RayBan. Litt fin match, og gir antrekket litt mer farger som jeg likte her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorte fra XX-XY // Skjørt & sekk fra Forever21 // Sko fra Puma // Belte fra H&M // Solbriller fra RayBan

PRODUKTENE JEG BRUKER

Hvis det er noe jeg setter pris på, så er det når dere spør hva jeg bruker i ansiktet. For skal jeg være helt ærlig, så vet jeg liksom ikke helt hva jeg driver med i ansiktet mitt haha. Jeg prøver sjeldent ut nye produkter, fordi når jeg først finner et bra produkt, så holder jeg meg til det i mange år. De gangene jeg har prøvd ut nye ting, så har jeg alltid vendt tilbake til de samme gamle gang på gang. Så nå har jeg sluttet å lete, og får heller bare si meg fornøyd med det jeg bruker. For noe riktig gjør jeg, siden det er mange andre som også liker dem. Så helt på bærtur er jeg ikke, haha. Jeg liker ikke å bruke sminke som dekker hele ansiktet mitt, og bruker derfor heller kun pudder for å gi ansiktet ekstra glød – slik at huden også puster bra. Jeg har aldri likt flytende sminke, sååå nå skal dere få se min liste over “tørre” produkter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

S K I N  P R O D U C T S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aqua Derma sminkefjerner – Bare hvilken sminkefjerner du bruker kan avgjøre veldig mye, og denne har kommet best ut i test pga ingrediensene.

Clarins Multi-Active Jour  – Denne begynte jeg med for omtrent 2 år siden, og jeg elsker den.

JorgObe Peel Off Mask – Denne funker faktisk, jeg lover! Den er ikke helt for jævlig å få av heller, thank god.

S K I N  M A K E – U P

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bareMinerals Original Foundation Powder – Dette har jeg brukt helt siden jeg oppdaget sminke omtrent. Varierer veldig mellom fargene medium beige & golden tan, hender at jeg blander litt av og til.

theBalm CabanaBoy Blush – Den er ganske rød/ rosa i fargen, så her slipper jeg å ta på så mye før det er markert nok.

theBalm The Luminizer – Elsker denne highlighten, og det er også den første jeg noensinne har eid. Enda ikke godt tom, SCORE.

L I P S

Inglot HD Lip Tint Matte Nr.36 – Dette er vel den leppestiften jeg har skrevet mest om, men jeg bare sier det; Kjøp den, og du vil ikke angre.

E Y E S  A N D  B R O W S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Oreal Paris Telescopic Mascara – Brukt den siden ungdomsskolen, trenger ikke å si mer enn det girls.

Anastasia Beverly Hills Brow Pencil – Jeg har i den lyseste fargen blonde og den er lett å påføre på brynene for å få en naturlig look på dem!

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel – Jeg vet ikke hvordan jeg klarte å leve med brynene mine før jeg kjøpte meg denne. Endelig noe som holder dem på plass.

SANGENE JEG HAR PÅ HJERNEN

Nå er jeg godt plantet hjemme i sengen min etter en hektisk gårsdag med jobb, og en utrolig koselig middag på Aker Brygge. Jeg testet ut en ny resturant i går, og jeg tror dette er en av de beste plassene jeg har vært på. Resturanten heter Albert Bistro, og den type mat som er på deres meny er bare helt spot on for meg. Jeg tok ingen bilder i går, så da har jeg en veldig god grunn til å måtte dra tilbake dit igjen veldig snart.

Med hektiske dager, så er det veldig viktig for meg å ha god musikk i ørene. Bare så jeg kan forsvinne litt fra verden, bare for noen få minutter. Hvis man er stresset, så er det så beroligende å ta på musikken du elsker for tiden bare så fokuset ditt kun er på et sted. Det å nyte den. Jeg prøver å oppdatere listene mine på Spotify så ofte som mulig, men det må bra musikk til for at det skal skje. Jeg har fått noen nye sanger på hjernen for øyeblikket, og tenkte å dele det med dere bare for gøy! Gjerne tips meg om noen sanger, hvis dere kanskje tror det kan falle i smak hos meg.

L E T’ S     G O

Cezinando – Usynlig

Lana Del Rey – Heroin

Lana Del Rey  – Love

Ambivalensen – För någån annan

Post Malone – Too young

New Kid – Kate Moss

Travis Scott – Butterfly effect

Shaboozey – Winning streak

Larsiveli – Peng & punan

Martin Jensen – Wait

Captured by @Chrisabolade

OUTFIT @ WORK

Jeg kan ikke fatte og begripe hvor fort den uka her går. I morgen er det torsdag, og jeg har bare for mye jeg burde ha gjort, men som jeg ikke har gjort enda. Blant annet å pakke til ferien min som starter neste uke. Jeg er ikke ho som til vanlig pakker noen dager før, men gjerne ho som planlegger i flere uker. Men det passer bare ikke akkurat nå, og jeg får derfor prøve å få tid til det på fredag, lørdag eller søndag.

I dag og i morgen befinner jeg meg på jobb, og det er stort sett det dagene går i. Jeg husker den tiden jeg alltid knipset bilder på jobben da jeg jobbet i Moss, men i Ski er det noe helt annet. Det er noe å gjøre hele tiden, så akkurat der er det litt vanskelig å få til noe. Heldigvis var det litt stille i dag, og jeg fikk derfor knipset noen bilder på jobben som jeg skal vise dere nå. Jeg har aldri vært for slike bukser som jeg har på meg under her, før jeg faktisk prøvde dem selv. De er vannvittig gode å gå i, og enda diggere å bruke på jobben. Sååå første dag med den buksa på, og jeg stylet den like gjerne opp med en oversized t-skjorte. Det er nok favoritt overdelen min, for den brukes til så mye forskjellig. For å ikke gjøre antrekket for dagen for svart, tok jeg frem de crazy Nike skoene som bare lyser opp hele gulvet der jeg går. Jeg absolutt elsker dem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Klokke fra Daniel Wellington

TING Å GJØRE PÅ EN DAG UTEN PLANER

Jeg var i et raskt møte i Oslo i dag, bare for å snakke litt om bloggen osv, for nå må jeg virkelig steppe up gamet og bygge profilen min. Så utenom det har jeg endelig fått med meg et kunstbilde hjem som jeg kjøpte for noen uker tilbake, da jeg var på en kunstutstilling. Jeg trodde aldri jeg var en sånn kunstperson, men jeg har vært på 3 kunstutstillinger nå og jeg bare elsker det. Så det skal jeg fortsette med, spesielt da jeg også liker kunsten så mye at jeg kjøper noe!

Jeg elsker disse dagene hvor man ikke har noen planer, ikke at den dagen var i dag, men den kommer igjen i morgen. En tirsdag uten planer, så her skal det prioriteres om å organisere ting, bli kvitt ting og gjøre ting mer tilgjengelig. Grunnen til at jeg elsker sånne dager er fordi en slik dag alltid ender med at jeg rydder mye, og gjør ting skikkelig ordentlig i motsetning til andre late dager hvor du bare skjuler det du ikke vil skal være fremme. Det er alltid noe som trengs å gjøres etter en liten stund, og her er mine rutiner:

C H E C K    L I S T

Gå igjennom klesskapet ditt og brett alt på nytt, så du lettere har oversikt over hva du eier og har.


Bli kvitt vræl som bare ligger og støver, som du gang på gang sier du kommer til å bruke, men som du aldri bruker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ta en skikkelig rengjøring av alle skoene du har. Vask dem med sneakercleaner, bruk spray til skoene for at de skal lukte godt igjen og knyt lissene så det ikke er en lissefest.


Gå igjennom alle skoene du har, og tenk deg om: Bruker du virkelig alle disse skoene eller kan du kvitte deg med et par? Og dere; Tenk på gjenbruk her! Her kvittet jeg meg med så sykt mange sneakers, hjerte mitt blør litt men guri så fine sko jeg sitter igjen med nå. Bare sjekk den store forskjellen:

TIL DETTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Organiser alle skuffene dine, og gjør de oversiktelige så det er lettere å finne ting i stedenfor at alt bare er slengt ned.

Skift ut gamle bilder med noen nye. Dette er det nye bildet jeg kjøpte på en kunstutstilling, og jeg bare eeelsker alt ved det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så over til mitt beste punkt; Lag favorittmiddagen din fra bunn av & storkos deg etter å ha vært megaflink i heima!♥

DANIEL WELLINGTON PREPARTY & THE AMAZING ELLE-PARTY

// Annonse

Denne kvelden her var jeg faktisk livredd for, og jeg skal fortelle dere hvorfor. Jeg skulle dra helt alene, blant mange andre kjente ansikter, jeg visste ikke hvem som skulle dit heller så jeg gruet meg. Jeg var en veldig usikker person før om jeg ikke hadde mennesker rundt meg som gjorde at jeg følte meg trygg, og derfor gikk jeg sjeldent ut av komfortsonen. Men jeg har lovet meg selv helt siden 2016 at jeg skulle kjempe på videre, være et ja-menneske and go for it. Takke ja til alle muligheter, enn å gå glipp av noen. Så denne kvelden fryktet jeg at jeg kom til å vandre rundt alene, og bare glede meg til klokken ble mye nok til jeg kunne dra hjem. Kvelden endte overhodet ikke slik, og dette er en kveld jeg aldri kommer til å glemme.

Jeg skulle først på preparty hos Daniel Wellington butikken som ligger i Karl Johan. Der skulle vi få litt bobler i glasset, samt få en siste touch-up for den store festen. Jeg ble derfor skjemt bort med en helt ny klokke og et kjempefint armbånd, før vi skulle gå bort til Grand Hotell hvor selveste Elle-festen ble arrangert. I tillegg, på under 1 time båndet jeg med 3 herlige jenter som jeg holdt sammen med hele kvelden. Hadde det ikke vært for disse jentene, så tror jeg ikke den kvelden hadde blitt så bra som den ble. Da vi nærmet oss den røde løperen innså jeg at fyttikatta og det er kjendiser overalt. Jeg prøvde alt for å ikke vise at jeg var starstrucked af, men noen ganger var det ekstra vanskelig. Vi kom opp til festrommet og jeg har aldri sett makan til slikt før. Musikken, lyset, underholdningen og menneskene var bare helt utrolig. Jeg så opp i taket flere ganger og sa til meg selv “jeg er så glad for at jeg dro”. Jeg ville ikke at kvelden skulle ende, men jeg takket spontant ja til å passe den nusseligste hunden samtidig som jeg var på vei til Oslo. Så dere kan se for dere hvor godt det var å komme hjem til sengen sin og møte på søteste Chili som jeg har passet hele helgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: COLORFUL

I går var den store kvelden jeg både hadde gledet meg til og gruet meg til. Jeg skulle på preparty med Daniel Wellington, før festen dro videre til selveste årets fest – ELLE. Det er helt sinnsykt at jeg ble bedt med på dette i og med at jeg aldri ellers viser meg på slike events osv. Men jeg er kjempeglad for at jeg dro, og overraskende nok veldig fornøyd med antrekket jeg gikk for. Jeg har knipset litt bilder fra festen, så de får dere sett i morgen.

Jeg googlet ELLE, jeg sendte meldinger til folk og jeg prøvde å se for meg hva folk gikk med på en slik fest. Men jeg fant ingen fasitsvar, før Kristine Ullebø til slutt fortalte meg at man går i akkurat det man vil. Man kan være stivpyntet, eller chill så da kunne jeg endelig puste ut og være mindre nervøs for å ikke passe inn. Jeg hadde ikke mange dager på meg å finne antrekk så gjett om jeg har stresset. Jeg sjekket ut nettsiden til Zara, og plutselig satte jeg sammen et antrekk i hodet og jeg bare måtte inn til Oslo og få tak i det. Dette er noe jeg aaaldri har gått med før, så det var uvant. Men hvor ofte er man på en ELLE-fest dere? Derfor mikset jeg mange farger, og kjørte på med noen ville øredobber som bare gjorde hele looken vill. Jeg har i det siste hørt at jeg ser indianer og ser eksotisk ut, så jeg tror jeg ærligtalt spøkte litt med dette og lagde et antrekk ut av det haha.

Btw; Hvis du skal på en ELLE-fest, så lær deg å prøv antrekket et par dager i forveien så du ikke ender opp med å måtte klippe opp kjolen 1 time før du skal på festen :))))

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole & øredobber fra Zara // Sko fra Nelly // Veske fra Calvin Klein

ADIDAS LOOK

Møtet med modellbyrået i dag gikk kjempefint, jeg forstår ikke hvorfor jeg gruer meg sånn. Jeg tror jeg bare har drømt meg borti sånn man ser det på filmer og andre ting. Jeg så for meg at jeg måtte kle av meg alt unntatt undertøyet mitt, bare stå foran dem og være klein. Men sånn ble det ikke, vi satt på kontoret deres og bare snakker om hva mine ambisjoner er, og hva jeg ville blitt brukt til om de ønsket å signe meg. Så nå gjelder det bare for meg å tenke litt frem og tilbake før jeg tar et valg, men uansett hva jeg velger så tror jeg det blir bra. Og tusen takk for støtten deres, dere er så gode å ha.

Å være våken fra 07:00 og vandre rundt i Oslo’s gater før klokken er slått 12:00 er faktisk helt sykt til å være meg. Men det merkelige er at man alltid føler seg så bra når man får mye ut av dagen, så kanskje jeg skal bli litt flinkere og stå opp tidligere. Likevel måtte jeg få meg en time på øynene da jeg kom hjem, for jeg var så trøtt og sliten etter å ha gruet meg sånn, så det er ingen bilder fra i dag selvom dagen har vært veldig spennende. Heldigvis knipset jeg noen bilder i et Adidas antrekk for noen dager siden for Junkyard, det er fra deres nye kolleksjon derfra og da er det hvert fall noen bilder på bloggen enn null. Noen ganger blir jeg imponert over at jeg knipser flere bilder i løpet av en dag, s/o til de bloggerne som gjør det hver dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cropped hoodie her (sponset) & panties her (sponset)