WEEKEND VIBES

Såååå er det noen av dere som kjenner igjen dette antrekket? For noen dager siden la jeg ut en wishlist på her bloggen med et av produktene fra Weekday. Det kan bekreftes av dette produktet nå er mitt – og jeg er megafornøyd. Jeg har vært så flink til å ikke shoppe de siste månedene, så akkurat denne kjolen måtte jeg unne meg samt min første bikershorts som jeg egentlig hater. Men av en spesiell grunn passet den så bra til kjolen, at den også ble med meg hjem. Det er som sagt egentlig en kjole, men jeg synes også den er superfin å ha åpen, slik modellen har den på bildene. Jeg elsker når et plagg kan brukes på flere forskjellige måter. Den kjolen blir desidert et av mine topp 10 produkter denne sommeren. Den er lett i stoffet, og er en løs kjole akkurat sånn jeg liker det.

 

⇓ WEEKEND VIBES ⇓

 

Denne helgen feiret jeg bursdagen til Sara og Trine i Fredrikstad, sammen med flere av jentene mine. Det var kjempekoselig og det ble en veldig artig tur ut på byen. Men man angrer alltid litt på de to siste drinkene man bestemte seg for å kjøpe dagen derpå. Spesielt når det er buss for tog :))))) Etter at jeg overlevde bussturen hjem, så har jeg ligget rett ut på sofaen og unnet meg to bakte poteter til middag, etterfulgt av litt snacks. Gud som jeg elsker late søndager som denne. Nyt resten av søndagen deres!

FIRST INSTINCT BLUE

ABERCROMBIE & FITCH

Parfyme har alltid betydd mye for meg. Det gjør noe spesielt med humøret mitt utifra hvilken duft jeg velger for dagen. Hvis jeg vil bli lagt merke til, tar jeg på meg en sensuell duft, mens andre ganger når jeg vil føle meg lett, tar jeg på meg en frisk og naturlig duft. Jeg har alltid hatt en drøm om å lansere min egen parfyme, siden jeg var liten og drømte meg bort. Da jeg var liten gikk jeg rundt for å stjele blomster jeg synes luktet godt, samt brukte de fine blomstene som var i skogen ved meg til å lage parfyme. Det tok flere dager å få parfymen på flaske, men da det ble ferdig – gikk jeg rundt og ringte på fra dør til dør for å spørre om noen ville kjøpe parfyme til 20 kroner. Nesten rart jeg ikke er et geni i dag… Men gjett om det ble mye godteri på meg!

Denne duften fra Abercrombie & Fitch er perfekt til deg som er sensitiv til sterke dufter og bare vil lukte ren eller friskt. Det er en parfyme som får deg til å lukte som de sommerkveldene du elsker.

GANT 70 ÅRS JUBILEUM

Reklame – Invitert 

 

Det er helt utrolig hvor fort dagene går, og tanken på at GANT eventet i Stockholm begynner å bli en stund siden. I april fikk jeg en mail fra Karoline fra This Is PR, og lurte på om jeg ville bli med til Stockholm sammen med GANT for å feire jubileumsåret. Det er helt sinnsykt å tenke på at de er 70 år dette året – altså før mamma og pappa eksisterte, hvor sykt? Som dere sikkert forstår takket jeg ja, og denne feiringen skulle skje i starten av mai. Sammen med Karoline, var det meg og to andre profiler. Blant annet Nina Sandbech og Emilie Tømmerberg, som skulle få være med på denne minnerike kvelden. Så fort vi satte den første foten ned på flyplassen i Stockholm, ble vi behandlet som prinsesser hele gjengen. Vi ble overrasket med champagne, jordbær og donuts i en salong som heter Styleport. Der var vi i et par timer for å bli stylet på håret, samt bestille takeaway for å ha en skikkelig jentedag før den store feiringen på kvelden. GANT hadde holdt kortene tett til brystet, så vi visste ikke stort om hvor vi skulle være eller hvordan feiringen ville bli. Stedet vi ankom var en enorm stor bygning, og den røde løperen. Etter litt mingling ute med bobler i glasset, gikk vi inn for å utforske mer og for å se hva GANT hadde stelt i stand. Det første vi møtte på var et rom der du kunne få initialene dine på en GANT skjorte, og det var det første vi gjorde før vi gikk opp til festen. Der var det forskjellig underholdning i hvert eneste rom, med flotte opptredener fra kjente personer. En fantastisk feiring, som vi sent vil glemme

På hotellrommet mitt lå det en fin overraskelse fra GANT.
Dette er fine Karoline fra PR-byrået.
Her ventet vi på å få skjortene våres med initialene på.

Og jeg mottok noen bilder fra GANT festen som ble knipset av oss. Så her får dere et ekstra bildedryss:

Dette er den norske GANT gjengen vi reiste med.Det er umulig å få bra bilder av meg mens jeg prater :)))))) Alle ser slik ut.Takk for en fantastisk tur og feiring!

MIN 17.MAI FEIRING

Endelig klarer jeg å komme meg inn på bloggen igjen. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg måtte bytte passord og hele pakken for å komme meg inn, og fader så godt det er å ha kontrollen igjen.

 

De siste dagene har vært intense, morsomme og definitivt noen av de beste dagene så langt. Den beste dagen var uten tvil på 17.mai. Altså FOR et fint vær vi fikk?! Man kunne ikke bedt om bedre vær, heller bedt om at det skulle være litt kjøligere for alle de som gikk med bunad. Det må ha vært så varmt, og jeg kan ikke telle på fingrene om hvor mange ganger folk kom bort til meg og sa “Du er så heldig som ikke har bunad nå.” Jeg følte med dere alle sammen, bare vit det. Selve dagen begynte tidlig for oss da vi var invitert til frokost hos noen venner av Kristoffer i Oslo klokken 08:00. Der ble det champagnefrokost og veldig gode kaker til dessert. Vi hadde planer om å komme oss til 17.mai Utendørs arrangementet på St.Hanshaugen, og der ble vi en god stund før vi spaserte hjemover for å skifte – og fortsette festen hjemme hos oss. Forrige 17.mai var jeg helt ferdig da klokken var nærmere 21, tror jeg. Kroppen sa stopp, og den orket rett og slett ikke mer. Derfor prøvde jeg å være litt flinkere dette året, til å ta pauser mellom alle slagene. Gjennom hele dagen drakk jeg mye vann, sørget for å få i meg nok mat hele tiden og det resulterte til at jeg orket å være med ut på byen for å ha det gøy. Jeg er imponert over meg selv, og jeg var ikke den eneste som var det. Årets 17.mai feiring var absolutt vellykket, og jeg håper dere hadde en superfin feiring også.

Er det èn dag jeg aldri klarer å ta noen spesielt bra bilder på, så er det på 17.mai. Så jeg beklager for at jeg kun har iPhone bilder å dele med dere, men dere kan se hvor mye vi koste oss likevel <3

Å KOBLE LITT UT

Annonse for Fabel

At helgen er over, og mandagen er her passer meg helt perfekt. Jeg har fått utnyttet mine hviledager og i tillegg fått min dose av å være sosial som er godt for sjelen. Nå som en ny uke her er, og det ikke er hvilken som helst uke – trenger jeg å ha noen stunder for meg selv der jeg kan slappe av. Jeg er kjempegod på å stresse, så å kunne koble litt ut og ha noe å lytte til på ørene – det gir meg mye ro.

Jeg pendler mye mellom flere byer, og da er jeg alltid opptatt av å ha noe å gjøre mens jeg sitter på rumpa. Da pendlingen begynte hørte jeg ofte på musikk, så ble jeg lei spillelistene mine og da gikk det over til å se serier. Men nå har jeg blitt introdusert til det som skal være den nye greia – nemlig å lytte på lydbøker. Dette synes jeg er helt genialt for de som aldri har tid til å sette seg ned og lese den boken de har hørt så mye bra om. Mens man nå, i en hektisk hverdag bare trenger å trykke play så lytter du til den boken du har lengtet etter å lese mens du er på farten. Jeg har aldri hatt konsentrasjonen til å sette meg ned og se ned i en bok for gudene vet hvor lenge. Men er det èn ting jeg er god på, så er det å lytte. Det er nesten en helt ny verden for meg å kunne lytte til bøker jeg er interessert i å lese, fremfor å faktisk måtte lese dem. Jeg vet ikke hva jeg liker best enda, og det synes jeg er litt av moroa. Liker jeg krim best eller bøker som er basert på fakta best? Disse to er sjangrene jeg er mest interessert i for øyeblikket, så her kunne jeg trengt noen tips til bøker dere anbefaler fra Fabel. Kort fortalt er Fabel en abonnementstjeneste for lydbøker og noen eksklusive podcaster via en mobil-app, der du kan lytte til så mange lydbøker du har tid til for en fast månedspris på 169 kroner.

PRØV FABEL GRATIS I 4 UKER

Ønsker du å prøve ut Fabel gratis, så kan du sende Madeleine til 2280 eller trykke deg inn på denne linken HER for å registrere deg. Dette gjelder kun for nye abonnenter <3

EVENT – SELECTED BRANDS

Reklame – invitert

Akkurat nå er det mye som skjer, som er kjempegøy! Men nå spesielt, skulle jeg ønske at alt skjedde i en by så jeg slapp å pendle så mye som jeg gjør nå. Det er mye jeg gjerne skulle dratt på, som jeg ikke får tid til ettersom jeg lever i to byer og stadig vekk er på farten. Heldigvis fikk jeg tid til å trøkke inn et event i kalenderen, til tross for at jeg måtte til Oslo og så til Moss samme dagen. Jeg tror at for meg er det viktig å mingle, ikke bare på grunn av jobb, men psykisk også. Jeg legger ofte merke til at hvis jeg kun stikker på et event en måned, er jeg elendig på smalltalk og jeg klarer ikke helt å slappe av. Det forandrer seg veldig hvis jeg er flink til å opprettholde denne minglingen blant events og andre arrangementer. Så denne måneden her har allerede vært en bra måned når det gjelder events. Men jeg skal lære meg å ta med meg noen venninner, så jeg ikke kommer noen steder alene. For det er fremdeles veldig skummelt, og det er fælt å føle seg alene blant så mange. Det er slike ting jeg ikke vil kjenne på, og derfor kan det være en trygghet for meg å ha med meg noen som ikke forlater meg.

Mitt siste event før Stockholm turen var i Oslo for Selected Brands, og der var det mange kjentfolk som det var hyggelig å se igjen!

Linnea skal alltid kysse meg på kinnet når vi tar bilder sammen – og det synes jeg er litt gøy.

Linnea og Ylva.

Linnea og Sofie.

SISTE BILDEDRYSS FRA SVALBARD

Jakken er fra Peak Performance til alle dere som har spurt & luen er fra Odd Molly.

Nå folkens, nå lover jeg at Svalbard spammet er over etter dette bildedrysset. Det føles nesten rart ut, for det ble tatt flere tusen bilder på turen – så dere kan bare forestille dere tiden det har tatt for å gå igjennom alt. Det er litt deilig, og litt trist at det ikke er mer å gå igjennom. De to siste dagene vi var på Svalbard tok vi en båttur den nest siste dagen for å få sett mer fjell, et lite håp om å se isbjørn og for å se den kjente spøkelsesbyen kalt Pyramiden. Det var en 10 timers lang båttur, som vi alle var enige om at ble litt for lenge. Til tross for at det var for mye is å bryte seg igjennom med båten, fikk vi sett Pyramiden på litt avstand. Her skulle vi egentlig gå av på land, men så nærme kom vi oss ikke. Det ble derimot mulig å gå ut på isen rundt oss for å strekke ut tiden litt, og strekke litt ekstra på bena for dem som ønsket det. Etter den lange båtturen dro vi på Stationen for å få i oss litt middag, før de fleste av oss tok kvelden tidlig. Den siste dagen vi var på Svalbard hadde vi litt tid til å utforske selve byen til fots, som var veldig koselig før vi dro tilbake til hotellet for å bli hentet av en buss som kjørte oss til flyplassen.

Jeg er så takknemlig for turen, og det fine reisefølget jeg dro med. Jeg trodde aldri jeg kom til å kunne si at jeg har vært på Svalbard, og det er takket være Kristoffer og hans familie.

4 FRISYRER DU KAN HA TIL 17.MAI

Annonse for New Nordic 

På fredagen som var, dro jeg inn til Fredrikstad på TM glow for å ordne noe litt gøy innhold til dere for en kunde jeg har jobbet med lenge. Jeg er så fornøyd med dette samarbeidet, siden de lar meg stå helt fritt for å gjøre hva jeg vil. Det sier også litt når jeg bruker deres produkt hver eneste dag, og har gått på det i over et år i morgen (!!!). Det at man har frie tøyler gjør at man til tider kan være mer kreativ enn til vanlig, og akkurat denne posten er nok noe av det mer kreative jeg har gjort for kunden. Den store dagen nærmer seg, og jeg kjenner selv at jeg har litt panikk på grunn av alt som skal skje og all planleggingen som må til. Det er mange som søker rundt på nettet etter inspirasjon til kjoler og ikke minst frisyrer til 17.mai. Dette har jeg selv gjort, uten å egentlig finne looken jeg ønsker å gå for. Takket være litt hjelp fra min gode venninne Emilia, har jeg funnet noen styles jeg ønsker å prøve meg på nå til 17.mai. I samarbeid med Hair Volume, skal jeg nå vise dere 4 lekre frisyrer som er perfekt til den store dagen. De er ikke vanskelige å lage, men det er absolutt greit å ha litt ekstra hjelp for å feste spenner riktig i håret. Og hvis du er like dårlig på meg som å flette hår, da bør du ha noen rundt deg som er god på dette.

LØST HÅR MED LITT OPPSATT I SPENNE

LØST HÅR MED SIDEOPPSETT

KORT VERSJON AV PULL THROUGH-FLETTEN

LANG PULL THROUGH-FLETTE MED SPENNE

SVALBARD – DINNER AT GRUVELAGERET

Dere må begynne å bli lei Svalbard innleggene mine snart, men jeg er ikke helt ferdig enda – but soon <3 Det er bare så viktig for meg å få publisert alle disse minnene et sted, tilfelle jeg skulle miste bildene. Det er en av (mange) goder man får ved å ha en blogg, du har et evig arkiv som du fyller opp med minner. Jeg elsker det!

Etter hundekjøringen hadde vi booket bord på en restaurant som heter Gruvelageret. Dette er en av få ting jeg har hørt veldig mye om på Svalbard. Maten skal være en opplevelse i seg selv, og å spise all denne gode maten i et bygg som tidligere var et gruvelager med mye historie, det synes jeg er kult. Det er en varm og god atmosfære inne på det unike spisestedet, og du føler en indre ro som jeg elsker å få mens jeg spiser ute. I dette tilfelle, ble vi ganske søvnige noen av oss etter en lang dag. Men alt i alt var det fantastisk! Det var en 4-retters meny vi hadde, og alle rettene var like flotte å se på – og ikke minst gode. Overraskende nok var det hvalretten som ble min favoritt. Den hadde så mange spennende smaker i seg, og kom i en artig kaviarboks. Da ble jeg først litt stresset, for jeg hater kaviar. Så du får deg en liten overraskelse når du tar av lokket og ser noe helt annet enn kaviar. En bra overraskelse for min del, haha.Her er den fine gjengen jeg var på tur med.

Her fikk vi ventebrød som stod over alle forventninger. Stekt i MASSE smør – akkurat sånn som jeg liker det.

Rett nr 1: Soppsuppe med lokal villsopp og torsk.

Rett nr 2: Hval tataki med beter og soya tapioka.

Rett nr 3: Reinsdyrfilet med spinat kroketter og solbærsaus.

Rett nr 4: Sjokoladeganache med multer og sitrongressorbet.

 

Etter en god smaksopplevelse, bestemte vi oss for å spasere ned til hotellet vårt for å legge oss etter nok en lang dag på tur. Det som var veldig uvant for meg på Svalbard, var at det var lyst hele døgnet og det var sol da klokken var 23:00. Du blir nesten litt mindfucked av det, men samtidig var det så koselig å spasere hjemover og være så heldige at vi fikk nyte solen litt også.