BORTE BRA, HJEMME BEST!

Halla! Nå har jeg kommet hjem og det er så deilig å kjenne den lufta som er her. Endelig blir ikke håret mitt like stort som i Tyrkia. Løven Madde jo… Men jeg har hatt det kjempe bra i Tyrkia. Droppa å stikke på disco osv og tilbringte heller meste parten av tiden med familien. Men hvis jeg tar riktig er dere ganske nysgjerrige på hva jeg handla nede i Tyrkia? Muahahha.


På Gardemoen og venter på at pappa og Lars skal hente oss med bilene.

Caroline har meg som en romantisk søster som deler nam nam med ho.

En ganske så trøtt og sliten Madde.

Camilla fikk meg ikke akkurat mer våken her… But nice try!

Hva syns du om bildene ?
Er du keen på å se hva jeg kjøpte i Tyrkia ?

- Vi snakkes ! <3

SISTE KVELDEN NEDE I SIDE

Halla! Det er veldig trist å tenke på at det er siste kvelden våres her nede i Side. Hatt det kjempe koselig, blitt kjent med noen kanon fete mennesker. Og det setter jeg stor pris på. Hihi. Kommer selfølgelig til å savne de som jobber i baren på hotellet. Alltid like flinke til å få oss til å smile og le. Digger dem. Vil savne å steke i sola tidlig om morran til langt utover dagen. Ikke minst all den gode maten. Men fyfaen så avslappende og koselig det har vært. Ser frem til den siste kvelden her i tyrkia!


Trist siden det er siste dagen våres. Hehehehe.

Hva syns du om bildet ?
Hva savner du mest når du kommer tilbake fra syden ?

– Vi snakkes ! <3

FLAUSE TIL TUSEN

Halla! I går var vi på Serena og spise nydelig mat. Håper vi skal dit i dag også eller om vi stikker på Hawaii Bar & Resturant for der har de akkurat samme bearnaise som hjemme. Haha, forteller om mat… Men jo! En ting, vi har blitt kjent med to nye trønder gutter. Virker ganske koselige. Og nå skal jeg fortelle dere noe flaut. Jeg og Martine svømte langt ut i havet og bestemte oss for å dykke. Plutselig kjente jeg at bikini overdelen min var borte. Tror ikke jeg har vært så flau på lenge. HAHAHAHA!


Et lite sitat fra Martine som ho sa ute i havet “Det kunne bare skjedd med deg” Hehe, love ju.

Hva syns du om bildet ?
Har du vært borte i en slik flause før ?

– Vi snakkes ! <3

LUNCH TIME

Halla! På stranda har vi fast lunch time, ikke akkurat klokkeslett men at vi i hvertfall stikker på enten Favorita og spiser kebab eller stikker på Tropic Bistro. God mat begge steder! Det beste jeg vet om som jeg spiser til lunsj er enten pizza Margarita eller hamburger med ekstra dressing. Yummi.


Her følger man med ja. Hehe.

Hihihi, aww. Super søtt.

Hva syns du om bildene ?
Er du flink til å spise lunsj, hvis ja, hva spiser du da ?

- Vi snakkes ! <3

SHOPPING

Halla! I går var vi i gamle Side og shoppa. Under hele veien nedover gledet jeg meg kun til en ting. Å se igjen butikken min. Quicksilver<3<3<3 Seriøst beste butikken, alt er ekte og det er billigere her! Folka som jobba der kjente oss igjen og ga oss 30% på det meste som allerede var på 50%!! Elsket seriøst livet mitt akkurat der. Hele meg strålte, kunne ikke slutte å smile. Sa tilogmed at jeg elsket dem. Haha!


Spiser middag før vi skal inn for å shoppe shoppeeee.

Titter da. Dette er ikke i Quicksilver.

Selfølgelig solbriller som ble kjøpt da. He-he.

Kødder ikke da jeg sier at alt som ligger på den disken var det vi kjøpte. Hihihi.

Butikken våres da.

Sinnsykt fornøyde etter shoppinga i den beste butikken!

Hva syns du om bildene ?
Hvilken butikk er den beste du vet om ?

– Vi snakkes ! <3

SURF UP IN THE BEACH

Halla! Jeg og Caroline har lenge titta på noen surfebrett som står støkk nede i sanda på stranda. Derfor tok vi en kjapp tur ned på en annen strand og tok noen få bilder der. Det var bare å se den komme egentlig. Haha. Både jeg og søstera mi er inspirerte av surfing osv. Like it!


Maddepadde og Martyboy.

Ziz og Martine. Legg merke til duden bak ziz som poserer. Haha!

Koser meg daaa.

Beste søster.

Hva syns du om bildene ?
Hva er du inspirert av & hvilket bildet likte du best ?

– Vi snakkes ! <3

SHOW NIGHT

Halla! I går var det show night på hotellet og Martine var den heldige og fikk delta. Muahahahha. Konge å se ho spille blind og kle av en mann. Haha. Men som en takk var det tydeligvis stol leken på slutten hvor jeg og Camilla gjemte oss, vi hadde en følelse av at vi kom til å bli ropt opp. Tror du ikke jeg ble ropt opp eller? Hehe. Jeg har sceneskrekk så det var skummelt og pinlig samtidig. Jeg kom på andre plass, super kult lizm. Begynner å like å være en taper ettersom jeg fikk en gratis cocktail, san fransisco!


Camilla, meg og Martine.

Pappa og mamma. Ho holder seg kun i ansiktet for å skjule en gigantisk kvise. Hahaha. Tulla…

Litt morsomt show da.

Blinde jenta chillern på scenen.

Stol leken som jeg ikke var så begeistret over å være med i. Takk Martine…….

Fint blikk jeg ga ho etter jeg hadde vært på scenen. Haha.

Hva syns du om bildene ?
Har du sceneskrekk som meg ?

- Vi snakkes ! <3

MEDFØLELSE, SMERTE OG SORG

Jeg kan ikke tro at dette virkelig har skjedd. Denne norske massakeren hadde sittet i 9 hele år for å få dette oppdraget fullført. Syke jævel. Jeg håper han får en så vilt syk straff, at han blir tortutert. Rive av biter av kroppen hans så han skal få føle deres smerte for hva disse stakkars menneskene har opplevd. Håper du råtner helvete ettersom du lagde ett rent helvete for oss.

Sitter med tårer i øynene mens jeg skriver dette her. Venner av meg har selv mistet sine nærmeste. Dette er det verste jeg har vært med på. Kondolerer og føler med dere alle gode mennesker.


Som dere ser så føler Tyrkia med oss.

Hva syns du om bildet ?
Hvordan har du det nå & hva mener du om denne hendelsen ?

– Vi snakkes ! <3

FUN TIMES IN SIDE

Halla! I dag ble jeg spylt ned av en sutrete tyrker som ble sur da jeg aviste han pga jeg bare likte han som venn. Kult ja. Hahahaha. Barnslig opplegg hvis du spørr meg. Men sånn er seriøst tyrkerne her nede. Senere i kveld skal vi spise middag med Haakon siden det er siste dagen for han her. To uker har gått, sinnsykt fort. Jeg har en uke igjen her og jeg SKAL bli brunere. Håper jeg, hihi.


Party on tha boat. En av de første dagene her nede.

Hva syns du om bildet ?
Enig med at denne ferien går fort ?

– Vi snakkes ! <3

BRUNFARGEN ER PÅ PLASS

Halla! Noen hadde spørt om jeg kunne vise skilla mi siden jeg er i tyrkia. For å si det sånn, jeg valgte å ta bildet av magen, for der er jeg brunest. Og aldri i verden om jeg kunne blitt like brun i ansiktet som jeg er på magen. I wish. Hahahaha.


Hehehehe.

Hva syns du om bildet ?
Har du fått no spesielt skille enda ?

– Vi snakkes ! <3