BOUT TIME!!

Jeg hadde hele dagen til å blogge i går, men humøret mitt var bare helt snudd på hodet. Det er sprøtt hvordan drømmer kan bli så realistiske at de påvirker humøret ditt resten av dagen. Man våkner opp og føler seg så sårbar, samtidig irritert og veldig frustrert. Du vet tingene ikke har skjedd, men man blir litt paranoid og tenker hva hvis det virkelig skjer?. Drømmer som slår virkeligheten er noe jeg synes er fælt og skremmende. Det å ikke kunne styre det, eller bare switche over til en ny drøm. Marerittene har fremdeles ikke gitt seg, som dere kanskje skjønner – og jeg vet ærligtalt ikke hva det kommer av. Jeg vil bare at det skal slutte så jeg kan fokusere på å være glad for det har jeg så mange grunner til å være. At drømmer og tanker kan komme i veien for det så fort forstår jeg bare ikke.

Humøret mitt i dag derimot er MYE bedre og gjett hvorfor???? For første gang på over 3 år (kanskje snart 4) har jeg kjøpt meg ny iPhone, og det føles amazing samtidig litt trist. Jeg er en person som blir veldig glad i de gamle tingene mine, og har problemer med å bytte dem ut med nyere ting. Men nå er den gamle iPhone 5’ern min ganske sliten og lei, så det var på tide å bytte til en ny nå. Det passer helt perfekt å skaffe den litt før jeg drar på ferie, så jeg slipper å gå tom for strøm etter 1 time – også kanskje kunne legge igjen batteribanken hjemme. Det kan jeg ikke huske sist jeg gjorde. Skummelt hvor glad man kan bli av å kjøpe en ny telefon, men believe me, jeg har funnet meg i så mye shit med min gamle haha.

Sleten jente etter jobb i dag, buuuut new phone who dis?

ANTREKK: DENIM SKIRT

Det å starte uken med å ha fri, og i tillegg ha pent vær – det er det lenge siden jeg har opplevd. Dette måtte derfor nytes kjapt som bare pokker, fordi man vet aldri når det dukker opp skyer og solen forsvinner. Dagen startet tidlig med å være med jentene på helsestasjonen for å ta siste dose med HPV, jeg har min siste dose i august og det skal bli så godt å være ferdig. Det var så godt og varmt at vi tok oss en rask tur ned på bryggen for å knipse litt bilder, og tror jeg har funnet ett nytt location for bilder!! Elsket bakgrunnen på bildene, og jeg er som regel ganske kresen på å finne steder å ta bilder. Det er fordi jeg er perfektsjonist og hater at det er for mye farger og ting som foregår bak meg. Samtidig som det noen ganger kan være kult, men ikke alltid det egner seg på bildene jeg ser for meg! Siden vi var såppas tidlig oppe i dag, og hadde så mye tid til overs så dro vi til Alby og spiste lunsj der. Det er så vannvittig pent og koselig der på sommeren, så det var godt å spise der i varmen igjen.

Jeg har vært så heldig og har fått tatt ut 3 av de nyeste denimskjørtene vi har fått inn på Urban, og bare sjekk hvor fint dette er! De andre to er minst like fine, men jeg tror faktisk dette er favoritten. For første gang på evigheter kunne jeg ha på denimskjørt og det har jeg savnet veldig. Det er en så basic look, så man kan egentlig bare style opp slike skjørt akkurat som man vil og det er kult uansett hva man ender opp med.

T-skjorte fra Vans // Skjørt fra Urban HER // Sko fra New Balance // Veske fra BikBok // Klokke fra Larsson&jennings

 

DENNE BEHANDLINGEN SKAL JEG TESTE UT

// I samarbeid med Philips.

Jeg har fått muligheten til å teste ut Philips Lumea Prestige IPL som er en lyspulsbehandling. Miraklet med dette produktet er at det går dypt ned i hårsekken og setter hårene i en hvilemodus. Det betyr at etter kun 3 behandlinger med bruk av dette annenhver uke bremser hårveksten med hele 92% og gir deg glatt hud i opptil 8 uker. Fortsetter du med dette så trenger du bare å ta en runde hver 4-8 uke. Det kommer litt an på hårtypen din om hvor ofte du trenger å gjøre det. Jeg vet ikke med dere, men på sommeren er det ekstra kjekt å vise frem glatte legger i og med at man er såppass mye i aktivitet. Og for meg som barberer meg hver eneste gang jeg dusjer fordi jeg elsker silkemyk hud, så hadde det vært helt fantastisk å kunne gå en sommer uten å måtte gjøre akkurat det. En ærlig sak er at man også fokuserer litt mer på bikinilinjen på denne årstiden. Jeg har hatt mine uhell med høvelen der og det kan være litt flaut… Denne etterlater seg heldigvis ingen merker, noe som lett kan komme ved bruk av barberhøvel. Bruk av dette tar heller ikke lang tid, noe som er supert! Totalt med behandling i ansiktet, armhulene, bikiniområdet og kroppen så tar det ca 15 minutter. Og det er så verdt det med tanke på resultatet mener jeg.

Noe jeg lurte fælt på var om denne behandlingen gjorde vondt – men det kan jeg med en gang si at det ikke gjør. Du kjenner en liten stikkende følelse, men den er så svak at det hverken er ubehagelig eller vondt. Du kan selv stille inn på hvilket intensitetsnivå du ønsker, om du skulle ha litt ekstra sensitiv hud.

Les instruksene godt før bruk. For denne går ikke til alle hudtyper, derfor anbefaler jeg dere om å lese mer om dette produktet på linken litt lenger ned her!

HOW TO:

Steg 1 – Du skal fjerne alt håret på det området du ønsker å behandle før du starter behandlingen.

Steg 2 – Skru på SmartSkin-sensoren slik at du finner det rette intensitetsnivået for hudtonen din.

Steg 3 – Ta behandlingsvinduet inntil huden og vent til lampen starter å lyse, trykk deretter på knappen for å starte.

Steg 4 – Dra behandlingsvinduet forsiktig over huden din mens du trykker inn knappen. Du skal ikke behandle samme området mer enn èn gang.

Nå kan du få 200kr i rabatt ved kjøp av Philip Lumea IPL hos Blush.no – bruk koden Lumeaipl200. Les mer og bestill HER.

Jeg skal teste behandlingen gjennom hele sommeren, og blogge om den igjen for å dele min mening om produktet. Og ikke minst fortelle dere det om ga resultater eller ikke ♥

DET STOPPER IKKE

Jeg har hatt problemer med søvn i kanskje 1 uke nå, og jeg sliter skikkelig med å holde ut en hel dag uten å ikke sovne på dagen. Det har aldri vært et problem for meg før å sove på natten, men et eller annet har skjedd og jeg tror det er tankene som har tatt overhånd. Jeg har mareritt nesten hver natt nå, og jeg våkner rundt 05 og 06 hver morgenen på grunn av det. Jeg husker sjeldent drømmene mine, men jeg husker absolutt alle marerittene jeg har hatt denne uka. Og de har vært så detaljerte at jeg har søkt opp detaljene fra drømmene mine på drømmetydning. For noen er vel dette helt sprøtt og bare en sjukt fucka ting å gjøre, men ikke for meg. Betydningene av drømmene mine stemmer så bra overens med hva som foregår med meg ellers, og det gjør faktisk at jeg er mer på vakt. Jeg tror ikke på alt her i verden, men akkurat dette er noe som fascinerer meg veldig. I natt sov jeg så dårlig at jeg til og med fikk slengt i ansiktet i dag av noen bekjente at jeg så ganske sliten ut. Første jeg tenkte var bare “takk for den”. Men så tenkte jeg at shit, jeg ser faktisk jævlig ut. Det er sprøtt hva mangel på søvn kan gjøre med deg, og jeg håper bare på at denne natten kanskje blir bedre.

Så siden jeg ikke har følt meg så VS i dag, skal dere så se noen bilder jeg ikke har postet på bloggen. Disse ble brukt for å fronte Thrasher i samarbeid med Junkyard, og også brukt som posters for Junkyard Spring festen.

OPPDRAG BRUK HUET

Du vet når folk sier til deg at det kanskje er lurt å måle først, men du bare tenker at du fikser det på egenhånd? Verste som kan skje er jo at du tar feil, og de andre sitter der og føler seg som kongen på haugen. Akkurat sånn er det nå. For noen dager tilbake bestilte jeg noen bilder og rammer som jeg tenkte å ha på rommet mitt. Jeg tenkte høyt for meg selv om hvor store bildene skulle være i høyde og i lengden, og tenkte umiddelbart at jeg hadde fått det til. Så kommer denne megasvære esken, og jeg har bare fullstendig bomma på størrelsene i forhold til hva jeg så for meg. Jeg har ikke en liten vegg å dekorere, og med alle disse bildene kunne jeg dekorert alle veggene mine for å si det sånn. Jeg har derfor lært etter denne gangen at neste gang jeg bestiller noe over nettet, da skal jeg faktisk måle for å ikke bomme så sinnsykt som jeg gjorde nå.

Jeg trenger en liten forandring på soverommet, en varm forandring. Jeg føler veggene mine på rommet er så kalde, og at de har mer å tilby enn svarte og hvite bilder som nå bare virker trist. Så nå gjenstår det verste som kunne skjedd meg – å faktisk finne plass til disse bildene på veggen. Det er som å løse et puslespill som ikke har et fasitsvar, så du bare står der og lurer på om dette er riktig eller galt. Jeg er en av de dårligste på å dekorere vegger, så nå gjelder det å bruke huet. Det verste som kunne skjedd er hvis det var bedre før forandringen, enn etter. For guds skyld ikke la det skje, haha.

Jeg sitter her med 12 bilder og ikke aner hva jeg skal gjøre nå, wish me good luck!

 

RUSTIC DRESS

Jeg føler jeg aldri kommer meg lenger ut enn til døra, spesielt denne uken her. Det er bare så mye som foregår i bloggverden akkurat nå, at jeg føler meg litt låst til pcen – og det er ikke behagelig selv om jeg ikke kunne vært mer takknemlig. Starten av 2017 var ikke en god start for meg og bloggen, og jeg begynte å tro at dette kanskje var slutten på den lange bloggingen min faktisk. Den frykten ble så stor at den tok over meg og jeg stresset mer enn jeg burde. Men hvordan jeg taklet det var helt feil. Istedenfor å pushe meg fremover, stoppet jeg opp og der startet ubalansen. Jeg har kommet meg ut av den, endelig. Det har gitt resultater, muligheter og motivasjon som jeg trodde var borte. På kort tid har det skjedd mye bra, og det er mye mer i vente som jeg gleder meg til å dele.

Nå vil jeg dele en av mine nye samarbeidspartnere med dere; Na-kd!! Det er litt sprøtt, for jeg har lenge sett på klærne deres og misunnet andre kjente personer som har hatt collabs med dem. Endelig var det min tur til å bli kontaktet av dem, og nå sitter jeg med 8 nye sponsede produkter som jeg ikke kunne digget mer. Jeg har lagt ut absolutt alle plaggene på instastoryen min, mens min absolutt favoritt viser jeg dere her. Denne fargen er bare helt nydelig, samt den bohemske følelsen jeg får av den. Den skal uten tvil være med meg på reisen nå i juni!

Sjekker dere ut instagrammen min @madeleinepedersenn så ligger det en kode ute som vil gi dere 20%. Denne er gyldig i 48 timer, happy shopping!

EKEBERG

På lørdag begynte det fine været å endelig komme tilbake etter mange dager med regn. Det fine været måtte nytes, så det ble en lunsj på Ekeberg i Oslo med den fineste utsikten jeg ha sett. Jeg visste ærligtalt ikke at Oslo hadde et så pent og avslappende sted som dette. Jeg kan ikke engang forestille meg hvor pent det er å sitte der mens solen går ned. Det er noe jeg virkelig skal oppleve denne sommeren. Jeg trodde først jeg ikke var pent nok kledd for denne resturanten, siden alle menneskene som gikk der hadde på seg flotte kjoler og smoking. Jeg fikk svar på dette litt senere da jeg fikk øyet på et par som nettopp hadde giftet seg og skulle ha feiringen der. Jeg har sett dette på film, men aldri vært vitne til noe så vakkert i virkeligheten før nå.

Maten der var helt fantastisk, og jeg ble faktisk paff over hvor bra absolutt alt var. Så gjett om jeg skal få med jentene mine dit en gang, det måå oppleves en gang til, hvis ikke flere ganger denne sommeren. Etter en koselig lunsj så var det på tide å komme seg nedover til sentrum for å gjøre seg klar til produktkveld med Urban. Jeg har aldri vært med på det før, så jeg visste ikke hva jeg skulle forvente. Men selvom det var mye å gå igjennom, så var det ganske gøy og lærerikt. Da vi var ferdige på produktkvelden ville noen av oss ut, så da tok vi en lønningspils (og drink på meg som hater øl seff) ute på byen og koste oss masse.

F I L A.

Noe jeg digger ganske mye er å være ansatt i Urban fordi man faktisk automatisk følger med på hva som er trendy. En ting jeg husket godt noen år tilbake er da Junkyard fikk inn Fila og prøvde å få det populært på markedet. Det var vanskelig på den tiden, fordi folk ikke var like street-inspirert som hva vi er nå. Jeg brukte noen t-skjorter og sko fra det merke, men det ble aldri noe folk bare måtte ha. Nå derimot har dette merke tatt seg inn sinnsykt godt, og er nå et merke folk vil ha. Det selger som bare pokker på Urban og er alltid et av merkene vi er utsolgt for. Det er gøy å se hvordan moten forandrer seg, hva folk vil ha og hva som bare ikke fungerer. For meg har FILA vært et ganske basic merke hele veien men jeg ser nå at det har forandret seg bigtime. Ja, en svart t-skjorte er must have i garderoben. Men en Fila t-skjorte synes jeg absolutt er en god nummer 2. De er så enkle, men det er bare noe eget med dette som gjør antrekket kulere enn hva det ville vært med en plain t-skjorte. Det er en t-skjorte som fresher opp antrekket mer enn hva en basic tee gjør, og på lørdag følte jeg ikke for å være basic.

Jeg vil også takke for at dere har vært så snille med kommentarer på bloggen den siste tiden. Det betyr ganske mye, og hvert fall nå som jeg prøver å legge mer jobb i bloggingen min. Dere motiverer meg ganske mye, så tusen takk.

T-skjorten er sponset og for øyeblikket utsolgt, men sjekk ut resten av godbitene fra FILA her.

LUNCH DATE

På fredagen dro jeg ned til Mikrobryggeriet med jentene for å spise middag der. Vi har faktisk aldri spist her, kun vært her på quizkvelder og andre anledninger. Så vi skulle egentlig et annet sted, men i det vi gikk nedover sa Ida random “vi har aldri spist på mikroen, de har jo mat der?”. Da var jeg egentlig solgt med en gang, og da ble det der vi satte oss. Det er faktisk et av de beste stedene i Moss jeg har spist med tanke på hvor mye mat du får for en god pris. Det sjokkerer vel ingen at jeg gikk for biff og baktpotet heh.. Jeg har et lite problem med å velge andre ting på menyen så fort jeg spotter at det står potet et sted. Mange forstår ikke min kjærlighet for poteter, men det blåser jeg i fordi poteter er best og sånn er det bare. Veronica som har vært ute å reist i en all evighet har endelig kommet tilbake og det var godt å se igjen det ansiktet der. Det er så sjeldent vi ses, så man har så sykt mye å snakke om siden hun har gått glipp av mye under reisene. Men det er bare gøy for oss andre å ta en liten throwback til høydepunktene!

Nå sitter jeg og venter på at de 3 bakte potetene (hehe) mine skal bli klare så jeg kan sette på en film og kose meg. Jeg er passe sliten, så selvom det er fint vær ute er nok sengen best for sjelen akkurat nå.

Btw; Jeg skulle tilfeldig innom nettsiden til Side2 som jeg leser fast bare for å holde meg oppdatert på nyhetene, da jeg plutselig fikk sjokk. På Ukens girlcrush stod mitt navn (?!!?!), og det er noe av det koseligste jeg har lest på veldig lenge. Små gleder i hverdagen, men egentlig ganske stor for min del♥

MIN 17.MAI FEIRING

Min 17.mai feiring må nok ha vært den beste på lenge, jeg kan ikke huske å ha hatt en bedre feiring enn dette faktisk. Mye av grunnen er fordi jeg har feiret den med de fineste jentene og forholdet mitt til disse jentene bare blir sterkere og sterkere. Den store dagen startet med en koselig champagnefrokost hos Martina, før vi skulle komme oss ned til sentrum for å se barnetoget. Den frokosten var så koselig at jeg skulle ønske det nesten var en sånn frokost hver måned. Når man bor i en så liten by som dette, så er det ikke mange steder man får dratt ut på. Så derfor var vel hele flokken samlet på de eneste stedene som var oppe, og der hadde vi det alt for gøy. Jeg fikk kjøpt meg heliumballonger for første gang!!! Det er nesten sinnsykt å innrømme at det var rett før jeg fikk gledestårer, men også på bakgrunnen av hvor bra denne dagen var. Jeg smilte så mye på 17.mai at ansiktet mitt bokstaveligtalt hadde vondt da jeg skulle komme meg hjemover. Da skjønner jeg godt at denne dagen var vært tipptopp. Jeg håper dere også hadde en fantastisk feiring av den store dagen!

Jeg må bare få sagt hvor glad jeg er for å ha blitt født og oppvokst i Norge. Man tar noen ting veldig forgitt, og det at jeg bor i Norge er nok en av tingene. Men altså fysøren å flott dette landet virkelig er, samme med alle disse flotte menneskene som bor her. Det å si at jeg er stolt av å være norsk er nok noe som aldri vil endre seg. PS; Jeg bøyer meg i støvet for dere nordmenn som holder ut en hel dag med fyll og fanteri, for det gjorde ikke jeg.