NIKE AIR MAX THEA

I går tok jeg meg en velfortjent middag, nemlig hjemmelagde gratinerte poteter dynket i saus og med kylling. Dette er favorittmaten min og det spiser jeg de dagene jeg virkelig synes jeg fortjener det. Det tar så lang tid å lage at det blir litt mer spesielt (haha herregud). Etter jeg hadde spist 3 omganger med dette i løpet av kvelden, var øynene mine så slitne at jeg sovnet vel når klokken var rundt 23:00. Da klokken var 05:00, våknet jeg av at jeg måtte på do og mens jeg var på badet begynte plutselig nesen min å renne. Der satt jeg med trusa nede på doen og blødde neseblod som bare fy. Jeg har kun blødd neseblod 3 eller 4 ganger i livet mitt, så jeg blir faktisk sykt gira når jeg blør neseblod. Sykt ekkelt og teit madde, ja det vet jeg godt.

Ingenting er som å våkne på morgenen å ta på seg sine nye sko. Når det er snakk om hvilke sko dette er, så var det bare enda mer stas å ta de på seg. Jeg har endelig fått et til par fra Nike Air Max Thea, denne gang med litt neonfarger og print på seg. Jeg har de andre helt hvite, som jeg bruker hver eneste dag så å kunne bytte ut dem litt med disse her, det blir helt topp! Litt krise at de er helt hvite, og det er jeg som bruker dem. En av de første dagene jeg brukte skoene, tråkket jeg rett i gørre med dem og det var jo bare så typisk skulle skje! Når jeg først kjøper meg helt hvite sko, så må jo slikt skje eller hva? Kanskje denne karmaen forsvinner nå, med tanke på at jeg har fått skoene i andre farger.


Skoene er sponset og de kan du finne her.

Likte dere skoene?♥

GÅRSDAGENS ANTREKK 270215

Jeg åpnet på Urban i dag og denne dagen har gått til å pakke opp 43 store esker. Jeg hater, men også elsker å pakke opp, alarmere og legge produktene frem fordi det tar så lang tid – men samtidig går tiden så fort. Jeg har aldri tilbringt en dag på jobb, da det eneste jeg har rukket å gjøre er å pakke opp varer. Men da fikk jeg jaggu meg opplevd det nå også!

I gårsdagens antrekk, brukte jeg tidenes kosegenser. Den er så fluffy, stor og bare GOD. Det er som et teppe, bare de har sydd det sammen til en genser som faktisk ser bra ut. Gråfargen er også til å smelte av, den fargen går til absolutt alt synes jeg. Grått, sort og hvitt – heaven on earth. Jeg var aldri glad i disse fargene før (sort og hvit er ikke en farge madde, ja ok men jeg synes det er en farge), men jeg forstår nå hvorfor folk alltid har likt dem. Det er vel ikke første gangen dere legger merke til buksen og skoene jeg bruker, disse har blitt noen av mine favoritter gjennom vinteren. Skoene må straks byttes ut med litt mer vårsko, men buksen – den skal være med meg gjennom hver årstid. Jeg er faktisk så fornøyd med den at jeg i hodet mitt har vurdert å dra en dag til London bare for å shoppe den i andre farger så si meg fornøyd å dra hjem igjen. Men jeg vet jeg ville blitt fristet av så mye annet der også, det har så og si skjedd 2 ganger tidligere.

Denne helgen har jeg noe morsomt på gang med Side2mote. Jeg skal nemlig ta over @side2mote på Instagram og håper dere vil følge meg der for å bli litt bedre kjent♥


Jakke fra Vivikes // Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Henry Kole // Veske fra Versace // Klokke fra Nick Cabana

Hva synes dere?♥

TRIANGL SWIMWEAR

Dette innlegget startet jeg på i går, siden jeg visste at jeg kom til å ha meget dårlig tid med å blogge i dag før jobb. Til vanlig starter jeg ikke før 15:00, men siden sjefen min er 50% sykemeldt så er det noen få endringer i dette for tiden. Det betyr mer penger i lommeboka, og det gjør ikke meg noe! Jeg har hørt at vi har fått inn så mye nytt mens jeg har hatt fri siden forrige onsdag, så jeg er litt redd for at jeg vil svi av noen lapper på jobben i dag. Ellers ville jeg bare fortelle dere en liten gladnyhet! Vi på Urban Moss har endelig fått vår egen instagramkonto og kommer da til å legge ut godbiter og nyheter fra butikken våres. Hvis dere vil, så kan dere gjerne følge oss på @urbanamfimoss. Vi fikk godkjenning i går, så det er derfor ikke mye bilder å se der enda. Men det kommer seg fort skal jeg si dere, nesten så jeg kommer til å spamme med bilder for så mye flott vi har i butikken.

Siden jeg ikke rakk å ta bilder til 2 innlegg i dag, tok jeg disse bildene i går for å ha det klart til i dag. Det var et ganske bra valg av meg å ta. Det er litt stas å vise frem denne bikinien til dere, fordi jeg har som dere fleste vet ikke like pupper og venter på å få dato til en “operasjon” så jeg kan få fikset på det ene brystet som er lite. Derfor, som mål, skal jeg tørre å bruke bikinier som jeg faktisk elsker når puppene mine endelig blir like. Forhåpentligvis til sommeren (!!!!!). Jeg har i alle år brukt bikinier som går tvers over for å skjule mest mulig, og det er jeg faktisk dritt lei. Jeg vil kunne bruke bikiniene jeg ønsker, og disse Triangl bikiniene har jeg alltid vært forelsket i, men aldri kunnet brukt pga puppene mine. Det skal bli så fantastisk godt å bruke bikiniene man ønsker, uten å måtte tenke på at man må skjule noe. Forresten, fargekombinasjonen på denne bikinien er helt elsk.

Antrekksbilder kommer på bloggen senere i kveld, hvis jeg ikke blir for sen. Vi blogges! ♥


Til informasjon, så er ikke denne bikinien sponset via bloggen.

Hva synes dere & hva slags bikinier liker du best?♥

WEDNESDAY INSPO

Jeg kan ikke huske sist jeg sov så dårlig som det jeg gjorde i natt. Ikke bare brukte jeg flere timer på å sovne, men jeg våknet nesten hver eneste time av smerter i kroppen. Det er noe som jeg har hatt siden jeg var liten, men smertene klarer jeg ikke å beskrive… Det er smerter i bena mine som bare blir verre hvis jeg beveger på meg, noen ganger er det også så vondt at jeg må ta smertestillende. Da jeg våknet var smertene heldigvis borte, men jeg tror kanskje jeg bør bestille enda en legetime for å få sjekket dette. Litt merkelig at de samme smertene dukker opp hver eneste måned på samme sted.

Nå er det onsdag, og er det noe som jeg ikke har lagt ut på en god stund så er det litt inspo! Jeg finner utrolig mye inspo på tumblr, men er alltid på utkikk etter mer å se på. Derfor, hvis du har tumblr, legg gjerne til en link til siden din i kommentarfeltet. Jeg er ikke kresen på følgeknappen på tumblr for å si det sånn. Så er det jo en ting man aldri kan få nok av, og det er for mye inspirasjon. Jeg har vel hatt tumblr siden 2011/2012, men jeg var mye mer aktiv da enn det jeg er nå. Det går litt i glemmeboksen selv om dette er noe jeg kan drømme meg bort i, i evigheter. Nesten så man blir litt deprimert av å se alle disse flotte klærne, husene, dyrene og menneskene. Men likevel, er det ganske motiverene til tider.

Følg meg gjerne på tumblr: www.madeleinepedersenn.tumblr.com


Likte du noen av bildene & hva heter du på tumblr?♥

SAY HELLO TO MY SHOES

Dette innlegget har tatt en evighet å få fikset, og ikke minst fått ordnet i stand. Jeg hadde aldri trodd det ville ta så lang tid å ta bilder av alle skoene mine, men der tok jeg jammen meg feil gitt. Jeg ville få dette innlegget litt systematisk, og derfor ikke drittbilder av skoene mine. Så jeg fikk med Ida ned til byen for å handle inn et hvit teppe som jeg kunne bruke som “gulv” til skoene. Jeg har uansett lett etter et slikt teppe, det kan være så fint til å fokusere på andre produkter i en senere anledning, så 199 kr var et godt kjøp her. Etter å ha hatt bilder av alle skoene mine, innså jeg at det er på tide å vaske mange av dem. Tenk at så mange sko som jeg har, har jeg likevel klart å få de fleste ganske så møkkete. Etter å ha hatt shoot med skoene, har jeg begynt å like noen av mine gamle Vans igjen. Det var en periode jeg bare MÅTTE ha alle Vans jeg kom over, så til slutt hadde jeg så mange at jeg ikke fikk brukt dem. Jeg håper virkelig dere liker dette innlegget og ikke minst liker skoene mine, de er bebbine mine.

Noen av disse skoene ligger allerede ute for salg på salgsinstaen min @madeleinepsalg♥ Ta gjerne en titt hvis du fant noen godbiter under!

LET’S GO:


Nelly – House Of CB – Nelly.


Nelly alle sammen.


Husker dessverre ikke første paret – River Island.


New Balance alle sammen.


Adidas alle sammen.


Nike alle sammen.


Nike alle sammen.


Vans alle sammen, bortsett fra det blå paret som er fra Hype.


Vans alle sammen.


Vans alle sammen.


Alle er fra Converse + et par lave til som er i hvit.


Public Desirè – Dna – Asos


Henry Kole – Nelly

Likte dere skoene mine & hvilke par likte dere best?♥

FRESHHHH

I natt så jeg Oscar utdelingen sammen med Didrik, og herlighet så lenge det varte… Vi sovnet begge ved 4 tiden, og sa oss da fornøyde. Jeg kjempet så lenge for å holde meg våken, siden jeg alltid er den som sovner først når vi ser på sent på tv. Men endelig var det en annen som sovnet først, høhøhø! Ble virkelig sjokkert over alle de fantastiske kjolene på den røde løperen, det var faktisk veldig vanskelig å finne en favoritt, men da Emma Stone dukket opp da ble jeg solgt. Dette er sånne kjoler som jeg kommer til å vise meg i, hvis jeg noensinne skal på noe galla-ish greier. Ikke alle kler den fargen hun hadde på seg, så jeg måtte nok ha hatt en annen farge. Emma Stone er en av mine favoritt skuespillere litt under Angelina Jolie, som jeg forresten aldri så på Oscar utdelingen i går før jeg sovnet?? Satt hele tiden å prøvde å finne hun, men det var lettere sagt enn gjort.

Siden jeg la meg så sent i natt, sov jeg derfor veeeeeldig lenge i dag. Sov helt frem til 14:00, men så hadde jeg heller ingen planer i dag og stresset meg derfor ikke opp fra sengen. Planen var egentlig Oslo med kjæresten, men det har vært så stygt vær ute i dag så det droppet vi ganske raskt. Utenom det, har jeg derfor fått klippet håret mitt som var på tide å få gjort. Mamma klippet både håret mitt og Didrik sitt i dag. Ganske deilig å ha en mor som før jobbet som frisør, så du slipper å betale flere hundrelapper for en klipp! Eneste er at mamma elsker mitt lange hår og nekter å være den som skal klippe det kort, hvis det noen gang skal skje. Så da ble det kun det vanlige i dag, nemlig tuppene. Føler meg mye mer fresh nå etter en klipp, så ser det tykkere ut nå også så nå er jeg blid og fornøyd igjen♥

I morgen tenkte jeg å vise frem flere av mine favoritter, så da lar jeg dette være litt deres valg. Sist stod det mellom alle skoene mine og alle klokkene mine – hva vil dee helst se i morgen?

Så du på Oscar utdelingen i natt ?♥

GIFT TO ME FROM ME

God søndag, mine kjære lesere! Helgen min var vært veldig avslappende, samt veldig stressende med tanke på ting jeg faktisk har måttet gjort. Men denne søndagen kan jeg endelig senke skuldrene og føle meg litt lettere igien, og det føles veldig bra. I går på lørdagen, var jeg ute på en middagsdate med min kjære bestevenninne, Ida. Vi spiste helt herlig mat på Alexandro’s, hvor jeg alltid bestiller favoritten min. Nemlig husets peppersteak og Alexandro’s sjokolademousse til dessert. Jeg elsker å spise ute, men må passe på å ikke spise for ofte ute, så det ser litt dårlig ut for lommeboken min. Derfor er det herlig å spise ute med god samvittighet med gode venninner, etter å ha fått lønningen inn på kontoen, it feels good.

Det er èn ting som har gått veldig i glemmeboksen for meg, og det er å vise min kjære nye bebbi. For en liten stund tilbake, fikk jeg endelig pakken min i posten med min nye Givenchy t-skjorte. Helt siden Kim Kardashian la ut et bildet av seg selv i denne, har jeg lett som bare søren etter denne t-skjorten. Det føltes så godt å endelig finne t-skjorten etter mye leting på nettet. Den er i størrelse medium, selv om jeg gjerne skulle hatt den i large som jeg elsker å ha t-skjortene mine i. Men jeg har fått så mange slag i trynet (ikke bokstaveligtalt), men venner har sagt at nå må jeg begynne å gi litt faen i rumpa mi og ikke drukne i store klær hele tiden. Jeg er egentlig veldig fornøyd med t-skjorten i denne størrelsen, så jeg gleeeeeder meg til å style opp denne til et helt antrekk.

Resten av denne søndagen skal gå til å ha filmkveld med min kjære, og kose oss greit mye med masse godt (spesielt popcorn med smørsmak som er favoritten i huset). Ha en super søndag videre♥

Hva synes dere & hvordan har helgen deres vært?♥

ORGANIZE YOUR MAKEUP

// I samarbeid med Makestyle.no

Alle vi jenter er vel enige om å ha en ting til felles; sminke. Og er det noe jeg hater på det sterkeste, så er det rot i sminken. Det begynner nesten å koke inne i meg, når jeg ser venninner ha det rotete i sminken sin, for å ikke se oppe i sminkepungen med pudder overalt og knust speil osv. Det er nesten så jeg vil ta tak i sminkepungen og vaske den selv, for hvem ønsker seg ikke oversikt i sminken sin, som er ryddig og pent? Jeg har et sminkehjørnet på skrivebordet mitt, der det er litt krangel om hva som skal få mest plass. Det er også blogghjørnet mitt og spisehjørnet mitt and so on, så takket være Cosmetic Organizer har jeg det ryddig og oversiktelig i all sminken min hele tiden. Det beste av alt, det ser fantastisk bra ut! Så mange leppestifter, neglelakker og mascaraer som jeg har, er det utrolig deilig å ha noe som gjør det oversiktelig i sminken og likevel får det til å se bra ut. Tror heller ikke jeg er den eneste som er veldig glad for at det er gjennomsiktig, da vet jeg hvor alt er selv om det er “pakket” ned. Så mye sminke som jeg har nå, sparer jeg så mye tid på å lete etter hvor den og den sminken ligger fordi disse boksene er gjennomsiktig. Jeg tror også jeg har vært ganske så heldig med all sminken min, for alt får plass helt perfekt i disse Cosmetic Organizer boksene.

Det er utrolig mange måter å stable disse boksene på, mens jeg har bestemt meg for å holde det ganske enkelt med tanke på den lille plassen jeg har. Tenkte derfor å vise dere hvordan jeg har organisert min sminke, og kanskje dere liker det♥


Boksene til venste finner du her og her, mens boksen til høyre finner du her.


Sist men ikke minst smykkeskrinet her, som jeg igjen bruker til noe litt annet. Men uansett er det jo GENIALT!

Hva synes dere & har dere disse geniale cosmetics organizers selv?♥

CRAZY PRINT

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN BLE LENA! Gratulerer så mye til deg, du vil bli kontaktet veldig snart.


Nå sitter jeg klar og mett, for å dra ned til byen og møte Ida på jobben før vi skal videre på treningen. Men først må jeg en kjapp tur på posten for å få sendt unna litt pakker, så kan jeg endelig stryke det dra To Do listen min. Det er fortsatt mye arbeid som gjenstår for meg denne helgen, og nå er det bare å få det gjort. Men først, skal jeg starte helgen med en god treningsøkt med Ida, og det er jeg kjempe klar for i min nyeste tights fra Adidas. Aldri sett en så fresh treningstights før, og god er den å! Derfor blir det enda bedre å dra på treningen når du i tillegg har fått deg litt nytt treningstøy, er dere ikke enige? Motiverer alltid litt ekstra dette.

Dere får ha en riktig god helg!♥

Likte dere tightsen & hva er deres planer for helgen?♥

TA VARE PÅ HÅRET DITT

// I samarbeid med Lab Pharma

Den siste tiden har jeg begynt å gå inn for å ta litt bedre vare på meg selv, ved å få nok av vitaminene jeg trenger og litt ekstra. Det nyeste jeg har begynt å gå på nå, er Hair Care tabletter. Hair Care er utviklet for å både bidra til, og vedlikeholde hårpigmentering og hårvekst (midt i blinken for meg). Jeg har veldig langt hår, og har derfor satt ned foten for å bli flinkere til å behandle håret mitt som det fortjener. Selv om det er langt, er det nokså tørt og slitt, det mangler det lille ekstra. Jeg har aldri gått på tabletter som skal gjøre noe for håret mitt, men hvis håret mitt kan bli behandlet godt og bli reparert med tabletter- hvorfor ikke? Noe av det flotteste jeg kan se på en annen jente, er hennes sunne og friske hår. Et sunt og friskt hår kan gi en så vannvittig glød til en person, at man nesten bare må si “wow, se på håret hennes”. Hvem drømmer vel ikke om sunt og friskt hår?

Dere skjønner nok godt at disse tablettene ikke fikser ferdig utvokst hår, men er derfor mulig å påvirke ny hårvekst. Jeg klipper håret mitt hver 3-4 mnd, så for å få i gang denne produseringen av flottere hår, blir det å klippe et par cm ekstra for hver gang. Hair Care tablettene må brukes i minst 6-12 mnd for at man skal få et synlig resultat. Så her er det ingen snarveier til flott hår! Men for å hjelpe deg på veien, anbefales det å ta 2 tabletter daglig i minst 6 mnd. Tablettene inneholder biotin, ølgjær, hirse, kobber, sink og selen. Av den grunn må dere være oppmerksomme på referanseverdiene til Hair Care før dere tester ut dette produktet, dersom du inntar flere kosttilskudd med de samme ingrediensene samtidig. Det tar tid for å få de synlige resultatene, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

For hva er det ikke man sier, skjønnheten kommer fra innsiden♥


For å bestille Hair Care kan du trykke her. Det er nå en kampanjepris i tillegg, som vil gi deg 40% på kjøp av disse tablettene. Ønsker du å følge dem på facebooksiden deres, trykk gjerne her.

Er du flink til å ta vare på håret ditt, eventuelt hvordan?♥