DAGENS ANTREKK 30.SEPTEMBER.14

Av en eller annen rar grunn, ville jeg ha FLETTER på jobben i dag. Det har jeg ikke gått ute i offentligheten med på sikkert 14 år. Jeg vet faktisk ikke om jeg likte det eller ikke, veldig uvant så det er kanskje derfor jeg ikke heeeelt er sikker på om jeg synes jeg passet til det eller ikke. Men det finner jeg fort ut av, spørs bare når neste gang vil komme til at jeg bruker fletter igjen. Det var i hvert fall bare sinnsykt digg å kunne gjøre noe litt annet med håret enn å bare ha det rett ned. Del gjerne noen enkle/ fine frisyrer med meg her på bloggen, så jeg kan gjøre litt mer med det lange og ikke minst kjedelige håret mitt haha. Når jeg faktisk har langt hår, burde jeg jo leke med det, synes ikke dere?

Sist men ikke minst; Sorry for så alt for mange speilbilder den siste tiden, hater det egentlig så mye at det er kvalmt å bla igjennom min egen blogg. Men allerede i morgen er det over, for da har jeg noe ganske rått å dele med dere. Så følg med på bloggen i morgen!♥ 

 


Jakke fra BikBok // Genser & sko fra Urban // Skjorte fra Obey // Bukse fra TopShop

Hva synes dere?♥

DAGENS ANTREKK 29.SEPTEMBER.14

Jeg vet helt ærlig ikke hva som skjer med søvnen min for tiden. Nå har den faktisk tatt helt av og jeg sover ikke godt i det hele tatt. Jeg våkner nesten hver eneste time, fra 04:00, frem til jeg faktisk står opp. Våkner opp av at hjertet mitt dunker som bare rakker’n og jeg har en merkelig “grue-meg følelse”. Er det noe galt eller er dette helt normalt, spør jeg meg selv. Men dette er noe jeg ikke har opplevd tidligere, og jeg vil mer enn gjerne kunne sove godt igjen.

Jeg har nettopp fikset meg til jobben, og starter heldigvis ikke før 15:00. Derfor jeg har veldig god tid til å gjøre hva enn jeg vil her hjemme, før jeg går ned til byen. Lurer på om jeg skal ta meg en matbit, eller vente til jeg er i byen for så å kjøpe meg noe der. Et evig dilemma hver eneste gang, haha. Dessverre så er ikke dette antrekket fra i går, som vil si det jeg egentlig skulle dele med dere i dag, som er ganske kult, må bli utsatt litt til. Men det gjelder bare et par dager, så får jeg endelig delt det med dere. Dere vil virkelig ikke gå glipp av dette!

 


T-skjorte fra Urban // Skjorte fra GinaTricot // Bukse fra TopShop // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes du?♥

ROLIG LØRDAG MED JENTENE

VINNERNE AV THE ORIGINALS KONKURRANSEN BLE KATJA, MAIKEN & MARTHINE.Gratulerer så mye! Dere vil bli kontaktet veldig snart.


I går kveld dro jeg og jentene til Fredrikstad og hadde en super herlig kveld der, med god middag og herlig dessert. Jeg tok indrefilet med sesongens grønnsaker og gratinerte poteter med peppersaus, og hjemmelaget brownies med bringebærsorbet. Det var så mettende, friskt og godt! Nesten så man skulle tro at de som jobbet der trodde vi var fulle, med tanke på så mye vi lo og tullet i går. Etter gårsdagen sovnet jeg på et blunk, litt sliten etter jobben og i tillegg til når jeg blir så mett, blir jeg alltid så trøtt. Sånn er det faktisk alltid. Det beste jeg gjør etter å ha spist middag, er å legge meg ned i sengen for jeg er så mett at jeg ikke orker noen som helst ting. Haha!

I dag har jeg hatt så god tid, at jeg har fikset meg litt ekstra siden jeg har planer for kvelden. Men det får dere ikke se før i morgen, for da har jeg nemlig noe ekstra kult å dele med dere♥ 


Hehe, er så fornøyd med desserten at jeg sitter å gliser for meg selv.

Gjorde du noe koselig i går?♥ 

TRAVEL HELG

Denne helgen har så vidt begynt, men den har allerede vært veldig travel og jeg ELSKER det. I går etter jobben, ble jeg kjørt rett hjem til Ida for å sminke lillesøsteren Hanne til “Bad taste party”. Så pyntet vi muffins og ordnet litt i stand til lillesøsteren skulle ha bursdagsfeiringen sin. Og jeg er ingen god sminkør, så det passet vel egentlig midt i blinken at jeg skulle sminke Hanne da. 


Søteste Hanne!

Etter dette var gjort, ble jeg hentet av Martine siden vi skulle ha middagsdate. Vi har ikke fått vært sammen siden før jeg dro til Tyrkia, og det er faktisk nærmere 3 uker siden nå. Vi spiste på Moments (bombe), og hadde det utrolig koselig. Det er så gøy når man ikke har møtt noen venner på en god stund, så har man alltid så mye å snakke om. Men siden Martine har en hund som ventet på hun hjemme alene, kunne hun ikke være ute så alt for lenge. Så etter middagsdaten var over, ble jeg igjen kjørt til Ida for å fortsette moroa der. 


Og nå har jeg endelig fått litt tid til å slappe av etter jobben i dag. Så skal jeg straks ordne meg litt ekstra, for jeg skal nemlig kose meg med jentene i kveld!

Hvordan har din helg vært så langt?♥ 

CRAZY SHOPPING

Nå skal jeg fortelle dere noe som jeg har gledet meg veldig til å dele med dere. Fra torsdag til lørdag har vi noe som heter “Helt Crazy” dager på Amfisenteret. Dette innebærer mange gode tilbud og også noe som heter “Crazy shopping”. Dette er helt syke tilbud som varer i kun 2 minutter 23 sekunder. Til lørdag er vi på Urban Moss med på dette og skal ha helt crazy bra tilbud til både gutt og jente. Møt opp i butikken litt før kl 13:30 om du ønsker å få med deg dette! Jeg er også på jobb denne dagen og kan ordne i stand god stemning med mine kjære kolleger + gode tilbud. Ses vi?!♥

 


 
Kommer du?♥

MYE NYTT

Jeg har endelig fått hentet pakkene mine på Posten, som jeg har ventet en liten stund på nå. Det har faktisk kriblet i magen etter å få hentet disse pakkene, nemlig fordi det jeg har fått/ bestilt er så utrolig fint. Jeg hentet en pakke fra Junkyard, Hoppipolla & fra Nelly. Gjett om jeg har mye å vise dere fremover! Jeg har allerede mange stilige antrekk på lager, så nå gjelder det bare å få vist de fram på bloggen. Det er så merkelig, nesten litt skummelt hvor mye shopping kan gjøre med et humør. Jeg smiler så stort nå at man nesten skulle tro smilet mitt sprekker opp snart. Får jo håpe på at det ikke skjer, haha! Men for all del, jeg skjønner jo hvorfor hvis det faktisk skjer.

 
Så mye fint! ♥♥♥

Men det er ikke bare bare å handle nye ting, og å få. Det blir ofte et (luksus) problem i garderobeskapene. Og det har dessverre blitt et problem hos meg nå. Jeg skal ta en liten runde i alle skapene mine, for å finne frem ting å selge, ting som jeg ikke bruker noe spesielt. Så jeg kan få plass til det jeg virkelig bruker. Eneste problemet med å finne hva jeg skal selge er at jeg blir så glad i klærne mine, at jeg tenker for meg selv “denne kan jeg bruke til denne.. en gang”. Men det skjer ALDRI. Her må jeg derfor skjerpe meg veldig, og faktisk heller tenke positivt på at det bare kommer noe godt ut av det. Klærne mine får endelig plass. Jeg vurderer også å selge noen klokker og solbriller, men jeg får se hvor langt jeg kommer.


Favoritt skapet mitt med alle mine favoritter.
 
Har du handlet noe nytt i det siste?♥ 

20 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

♥ Eneste måten jeg klarer å la være å bite på neglene mine, er om jeg bruker neglelakk.

♥ Jeg er følsom, men bestemt.

♥ Jeg seriøst elsker smør. Gjort det siden jeg var liten, da jeg ble tatt på fersken av å sitte på på kjøkkenet med en hel smørboks og dyttet hele hånden min nede i smøret.

♥ Jeg har aldri flyttet i hele mitt liv. Noe jeg er veldig glad for!

♥ Jeg er en empatisk og omsorgsfull person. Uavhengig av om du er en god venn av meg, eller en jeg nesten ikke kjenner, om du forteller meg noe dypt – treffer det meg midt i hjertet.

♥ Jeg velger å tro det beste om personer, før det motsatte er bevist. Dette kan både være en positiv ting og en negativ ting.

♥ Jeg er en spirituell person og har et nokså åpent sinn.

♥ Jeg er ikke flink til å rose meg selv.

♥ Jeg har alltid hatt et ønske om å kunne hjelpe andre, og gjøre noe godt for andre. Med andre ord, å se andre være glad, gjør meg glad.

♥ Jeg våkner nesten hver eneste dag av at jeg må tisse, SELV når jeg går på do rett før jeg legger meg.

♥ Jeg har en tendens til å holde problemer for meg selv. Jeg ønske rett og slett ikke å belaste andre med mine problemer. Fordi jeg selv vet at hver og enkelt av oss har våre egne problemer å forholde oss til.

♥ Jeg har jævlig bra humor, men kan også ha drit dårlig humor. Jeg kan le av de dummeste tingene.

♥ Jeg lar meg ikke bli påvirket av andre, jeg har mine egne meninger og er ikke redd for å si ifra.

♥ Hvis jeg spiller noe, så lever jeg meg veldig inn i spillet og plutselig kjører selv om det ikke er noe ratt jeg holder i. Men kun en konsoller som jeg da tror er et ratt.

♥ Jeg elsker bebigriser, hunder og ugler.

♥ Jeg skriver kun med pekefingrene mine på pcen og på iPhonen. Rart jeg bruker lang tid på å skrive eller????

♥ Jeg har sikkert 20 parfymer, men av en rar grunn føler jeg at jeg bare kan bruke èn frem til den er tom, for så å gå videre til neste parfyme.

♥ Jeg må ha på undertøy som matcher.

♥ Jeg må ALLTID ha samme fargen på neglelakken på både hendene og tærne mine.

♥  Jeg overtenker veldig mye, dessverre.


Genseren finner du her. (Sponset)

Noe du ikke visste om meg & noe du kjenner deg igjen i?♥ 

DAGENS ANTREKK 23.SEPTEMBER.14

VINNERNE AV BASIDERM KONKURRANSEN BLE MARTINE, ELISABETH, AURORA, JULIE & SANNE! Sjekk mailen deres raskest mulig for å få premien deres 🙂


Så, et spørsmål jeg har lest ofte i det siste er hvilken jakke jeg skal begynne å bruke nå, siden det begynner å bli kaldere ute. Jeg har visst svaret såååå lenge, men jeg ville bare vente til jeg kunne vise dere favoritt jakken min. Denne jakken kan brukes på både høsten og på vinteren. Den er lang og akkurat sånn en god jakke skal være etter min smak. Du kan bære jakken ved å være girly, eller du kan bruke den ved å være litt mer guttete. Og det digger jeg! Jakken kler alt, og for meg, er det den perfekte høst/ vinterjakken. Jeg har pakket meg godt inn i denne jakken og ikke minst favoritt skjerfet mitt i det siste. Det er så deilig å bare krype inn i det du føler deg bra i, være varm og ikke måtte gå med skuldrene oppe i haken fordi du fryser sånn. Dette er jeg så glad for at jeg slipper, takket være jakken og skjerfet mitt som er fra Urban. Dette var favoritt jakken min i fjor, og jaggu meg er det favoritt jakken min i år også. Hvorfor skaffe meg en ny favoritt, når jeg allerede har en?♥


 


Jakke, skjerf & sko fra Urban // Bukse fra TopShop // Veske fra River Island // Lommebok fra Pauls Boutique // Solbriller fra RayBan

Hva synes dere?♥

THE ORIGINALS MANDAG

Denne mandagen har jeg hatt fri fra jobben, og har derfor planlagt nøye om hva planene mine skulle være for i dag. Jeg håper og tror mange av dere har fått med dere serien The Originals? Det er en ny serie som jeg skal følge med på, som nå har kommet ut på Blu-ray og DVD. Jeg har allerede startet smått på sesong 1 og jeg skal se videre på sesongen i kveld. Allerede fått meg en ny serie å følge med på, dette skal bli spennende vet jeg!

Jeg vet godt at mange av dere følger med på serien Vampires Diaries, og da vil dere uten tvil like denne serien som er en spin-off fra de populære Vampire Diaries. Denne sexy og trollbindede serien kretser rundt den originale vampyrfamilien og vampyr/ varulvhybriden Niklas “Klaus” Mikaelson. Når en heksesabbat lokker Mikaelsons tilbake til sitt barndomshjem i New Orleans som familien var med på å bygge opp. Der bryter det ut en krig som lenge har ligget og ulmet. Blodsbåndene er sterke, men maktbegjæret og behovet for hevn er kanskje enda sterkere. For over tusen år tilbake, ga den opprinnelige vampyrfamilien løfte om å holde sammen i en evighet. Men etter mange århundrer er dessverre familiebåndet brutt. Hva er grunnen til at dette har skjedd?

Høres ikke dette spennende ut, da vet jaggu meg ikke jeg altså! Jeg sitter nesten klistret foran tven og er helt oppslukt i denne serien allerede. Og for dere som ikke har fått tak i serien på Blu-ray eller DVD enda, ikke sukk. Jeg har nå muligheten til å gi bort 3 stk The Originals sesong 1 på Blu-ray til 3 heldige vinnere. 

Eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å legge igjen en kommentar med “jeg er med” + mailen din. Vinnerne trekkes på bloggen min 28.september. 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

 // I samarbeid med Side2 & Warner

GÅRSDAGEN I BILDER

I går dro som sagt alle vi jentene på Moments for å kose oss litt med god mat og god drikke. Siden jeg ikke er noe fan av verken øl eller vin, trodde jeg ikke at jeg kom til å drikke. Jeg er veldig kresen når det kommer til vin, så jeg regnet med at jeg ikke ville like den. MEN! Jeg tok feil, jeg, for engangsskyld fant en vin jeg likte og som jeg kunne nyte. Jeg ble så i lykkerus der og da. Stemningen rundt bordet var helt super, og alle var i godt humør. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å ta meg dessert, før jeg leste om selveste kladdkaken med fruktshot og vaniljeis. Jeg er svak for alt dette, så jeg tok meg derfor en dessert. Jeg tror det er den beste desserten jeg har smakt. Alt var så godt og friskt! Jeg vet allerede nå hva jeg skal bestille til dessert neste gang jeg er der, uten tvil. Etter vi hadde sittet på Moments og kost oss veldig, tok vi turen ut på byen. Og etter vi gjorde det, var det veldig kaos haha. Men en ting er sikkert, jentene mine er seriøst best og jeg kan knapt vente til neste gang vi alle er samlet igjen ♥

Hadde du det koselig i går?♥