HOODIE KINDA DAY

Jeg trenger snart en ekstra hylle i klesskapet til flere hoodies, fordi nå begynner det virkelig å ta plass her i gården. Det høres kanskje litt negativt ut, men jeg? Jeg elsker hettegenserne mine overalt på jord. Hvis dere lurer på hvorfor jeg noen ganger ikke har antrekksbilder på bloggen, så er det fordi jeg har gått i samme hettegenseren i flere dager. Til og med kanskje fått noen matrester på seg, but heeey – det stopper ikke meg fra å gå rundt i favoritten. Jeg har multitasket til de grader i dag, knipset bilder til 2 forskjellige innlegg og knipset noen ekstra bilder som skal ut på IG om noen dager. Så akkurat nå er jeg møkklei av å se på meg selv på bilder og å ha et sterkt lys fra pcen som lyser opp hele ansiktet mitt. Det skal bli så deilig å lukke den pcen snart, men jeg har fremdeles noen ting å gjøre før jeg kan si adios.

Av alle steder jeg kunne knipset bilder, så endte jeg opp i stua for å vise frem den nye leppestiften min fra Inglot. Jeg klarte å miste den andre favoritten min for 1 uke siden ca, så takk og lov for at jeg raskt fant en ny favoritt derfra. Denne er litt mer nude, kan minne veldig om Velvet Teddy fra MAC – som jeg nå ikke bruker mer. Inglot er ikke testet på dyr, og det gjør meg litt glad å kunne fronte en ny favoritt sånn sett. Kanskje dere vil like den like mye som det jeg gjør? Denne heter HD Lip Tint Matte nr 17, and I reeeeeeeally love it.

Hettegenseren er fra Topshop til dere som lurer.

Likte dere leppestiften?♥

GOODIES

// Innlegget inneholder adlinks.

En day-off var akkurat det jeg trengte i går, og jeg setter pris på at denne mandagen har vært så rolig. Jeg våknet opp med hodepine og en ganske sår hals, så jeg har da knasket på smertestillende i dag for å føle meg litt bedre. Forhåpentligvis er formen bedre i morgen, og det burde den være også siden jeg skal på en shoot på onsdag. Da er det litt kjekt å føle seg fresh og frisk! Ellers så har jeg gått på en liten smell, siden jeg har hatt mer å gjøre enn det jeg trodde. Jeg våknet opp til alt for mange mailer, meldinger og telefoner. Da skjønte jeg med en gang at det var noe jeg hadde glemt. Heldigvis var jeg hjemme, og kunne prioritere dette med en gang før jeg gjorde noe som helst annet. Verste jeg vet er å skuffe folk, og at jeg glemmer viktige datoer som dette, det er ikke meg.

Så for å få tankene på et annet sted har jeg sett film og sjekket litt på nettet etter litt inspirasjon til nye antrekk. Selv om jeg ikke kjøper nye klær for tiden, så hjelper det å se på nyheter i nettbutikker bare for å få ny inspirasjon. Jeg finner alltid noe nytt, så nå tenkte jeg å dele nye godbiter med dere. Jeg har skjønt dere vil ha et slikt innlegg med produkter fra Junkyard også, så skal jeg kanskje ta det èn gang i måneden?

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER // 18 HER

Hva synes dere?♥

ANTREKK: XX-XY BOMBER

Jeg er litt stolt av meg selv, for jeg har nemlig endelig satt meg ned og sett serien Nobel. Det er 1 serie, 8 episoder – så klart ser jeg ferdig dette på få dager. Jeg trodde ikke jeg ville like denne serien så godt, fordi jeg er ikke fan av norsk skuespill generelt. Men jeg ble positivt overrasket over serien, holdt det spennende og gjorde slik at det var vanskelig å lukke pcen etter èn episode. Sånt digger jeg! Nå som serien er sett ferdig, skal jeg straks hoppe i dusjen for å gjøre meg klar til kveldens festligheter med jentene. Nå gjenstår det bare å finne ut av hva man skal ha på i kveld, like vanskelig hver eneste gang…

Mens jeg var i Fredrikstad i går så tenkte jeg å slenge på meg den nye bomberjakken min fra Junkyard. Jeg er bombesikker på at hvis jeg går igjennom alle jakkene mine, så er de fleste bomber. Men i hvertfall!! Fargen på XX-XY jakken er spesiell, og ikke en farge jeg har sett noe til tidligere. Det var vel det som gjorde meg obessed med den. Den er liksom grå, men også blå – vanskelig å sette ord på. Den ser noen ganger lysere ut enn hva den egentlig er, og andre ganger ser den mer blå ut. Mens akkurat nå ser den grå ut (?). Dette er herremodellen, og de er ganske store i størrelsen så jeg valgte derfor å ta x-small i den. Likevel er den baggy, og jeg får plass til tykke hettegensere under, så det er akkurat perfekt for meg.

Btw, dere aner ikke hvor irritert jeg er over at jeg poserer likt med armen på alle bildene. Tror det hjalp meg litt med attituden, hehe.

Bomber fra Junkyard (sponset) // T-skjorte fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Henry Kole // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Quay

Hva synes dere?♥

CHOW BURGERS

Det er endelig helg og jeg er sååå glad!!! Jeg startet dagen ganske tidlig i dag, da jeg avtalte med Martina at vi skulle finne på noe koselig sammen. Det er noen uker siden sist vi har sett hverandre, så da tenkte vi å gjøre noe litt ekstra koselig på denne fredagen. Vi bestemte oss for å dra til Fredrikstad og tilbringe litt av dagen der siden det har vært kjempefint vær i dag. Sol og hele pakken, eneste minuset er vel kulden som fortsatt er her. Men i dag fikk jeg endelig litt følelser av at det var vår og det var så deilig. 

Noe annet skikkelig deilig jeg skal fortelle dere nå er hvor vi spiste lunsj hen. Jeg har aldri vært der før, men på Chow Burgers hadde de seriøst digg burger. Jeg hadde ikke spist noe før vi var der, så hamburger til frokost – det var heaven on earth. Det var ganske vintage lokalet, og det gjorde jo meg ganske gira siden jeg digger når man går all inn i interiøret når man spiser ute. Det har mye å si på stemningen der, synes jeg faktisk. Til dessert delte vi en oreo milkshake og herregud det er den sykeste milkshaken jeg har smakt. Bare trist burgeren gjorde meg så mett, for hvis ikke hadde jeg slukt hele den alene.

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg!♥

Så det ikke godt ut?♥

FAVORITE BREKKIE

Det er litt morsomt hvordan denne uka gikk fra å ha 100% fri fra alt, til å gjøre veldig mye forskjellig alle dager. Det er så rart, for det er ikke lenge siden jeg hadde et helt døgn for meg selv hvor jeg faktisk elsket å ikke ha noe å gjøre. Mens nå setter jeg så mye mer pris på de gangene jeg går ut døren og faktisk gjør noe mer nyttig enn å sitte inne en hel dag. Kanskje jeg har forandret meg, blitt litt mer levende enn noengang – men det er ikke en negativ forandring fra min side. Jeg elsker å ha noe å gjøre, jeg elsker å kunne fortelle venner og familie noe nytt hver dag. Jeg har ikke gjort noe store greier i dag, men jeg setter bare generelt mer pris på ting for tiden. Jeg var med min kjære mormor for å handle på formiddagen i dag, og det var så koselig. Tenk at å gjøre noe så normalt, kan bli noe så koselig. Det liker jeg!

Det er en rett som har vært favoritten min i mange år, kanskje helt siden 8.klasse? Det startet med at mamma pleide å lage den, og jeg synes det var så godt at hun til slutt ville lære meg det så jeg kunne lage det oftere selv. Det er makaroni med brokkoli, fløte og kikkoman som er the shit her. Det er ferdig på under 10 minutter og det passer både til frokost, middag og kveldsmat. Jeg spiser det mest som frokost fordi jeg elsker å starte dagen med middag til frokost-ish.

How to:

Du trenger makaroni, matfløte, kikkoman, brokkoli og pepper. Kok opp makaroni og brokkoli sammen, og hell ut alt vannet med en sil når det er kokt ferdig. Hell maten opp i kjelen igjen og tilsett nok fløte til at du akkurat kan se det på kanten av det som er i kjelen. Kok det opp i 2 minutter og husk å rør hele tiden. Tilsett kikkoman etter hvor mye smak du ønsker (jeg er ikke noe glad i kikkoman ellers, men her er det faktisk godt med litt ekstra smak), samme med pepper. Og så vipps har du en rett på under 10 minutter♥

Har du noe spesielt du liker å lage deg til frokost?♥

BOUT TIME

Jeg kan ikke telle på fingrene på hvor mange ganger jeg har hørt dere stille spørsmålet om når jeg skal skifte header. Til mitt forsvar har jeg bare ikke følt at noen av bildene jeg har knipset til nå har egnet seg som en header. I tillegg så synes jeg det er en big ting å endre på bloggen, siden dette endrer ganske mye på helheten og hvordan andre sitt syn på bloggen er. Jeg satt i går kveld og tenkte “hvor lenge siden er det egentlig siden sist jeg byttet header?”. Jeg sjekket derfor opp i arkivet og fant ut at det er nærmere 2 år siden (!!!!!). Det er ganske sykt, og veldig latsabb gjort av meg. Så det tok ikke lang tid før jeg begynte å redigere litt headere på pcen, og kom frem til en jeg kunne bruke. Jeg ønsket et veldig enkelt design på bloggen min, og noe som er lyst slik at man får en litt god følelse. Jeg håper jeg har tatt riktig valg, og at dere er fornøyde med valget. Jeg tror det var ganske bra at jeg endret akkurat nå, for jeg ønsker å ta bloggen mye mer seriøst i 2017 enn hva jeg har gjort i alle mine år som blogger.

Før:

Nå:

Hva synes dere – det var på tide å skifte nå? Haha♥

COZY VIBES SHOOT BY CHRIS ABOLADE PART II

Klokken 06:00 startet dagen min, og det er ingen som har fått meg opp så her tidlig før for å stikke å trene. Det er ingen andre enn min bestevenn som fikk meg med på det syke greiene her. Men det var faktisk veldig deilig å starte dagen så tidlig for engang skyld. Det var ikke den beste økten, men styrketrening ble det og det er ganske bra med tanke på at jeg ikke trodde jeg var i stand til å være menneskelig så tidlig på døgnet. Så det største sjokket her nå er vel at jeg kunne tenkt meg å gjøre dette igien, oftere. For dette fikk meg til å føle meg bra, og det likte jeg.

Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd jeg ville få en så koselig respons på fotoshooten. Litt fordi jeg aldri har hatt en så “lettkledd” shoot før, og var redd folk ville dømme – noe folk alltid gjør. Så jeg vil bare si tusen takk igjen, selvom jeg har svart på alle kommentarer. Men jeg blir så glad over hvor snille dere er mot meg om dagen. Jeg får ikke takket nok føler jeg. Jeg var litt usikker på om jeg skulle dele bildene fra del 2 i dag, fordi jeg føler det blir litt mye meg, meg og meg på forsiden her nå, haha. Men jeg har ikke knipset noen bilder i dag, faktisk hatt en ganske rolig og avslappende dag. Så derfor kjører jeg på med del 2 nå, si meg gjerne hvilken shoot dere likte mest bare for gøy! Vi er allerede i gang med å planlegge en ny shoot, og jeg er såååå gira.

Hva synes dere om bildene?♥

COZY VIBES SHOOT BY CHRIS ABOLADE PART I

Kjære andre bloggere; Jeg lurer på hvordan dere klarer å bestandig være på reisefot, uansett om det bare er til en annen by eller en lenger reise. Jeg er helt utslitt fordi jeg aldri har reist så mye frem og tilbake som det jeg har gjort forrige uke. Jeg begynner å bli forkjølet i tillegg, og det kan egentlig bare være siden denne mandagen er som søndagen for meg. Hele denne uken har jeg null planer, men planene begynner sakte men sikkert å dukke opp – men dette kan bli gøy! Både en rolig og morsom uke, hvis ting går etter planlagt.

Helgen som var tilbringte jeg ganske mye tid i Oslo. Jeg var på en fotoshoot med Chris Abolade på fredagen just for fun, som er kjempegod på å knipse bilder. Temaet for shooten skulle være så enkelt som cozy vibes. Oversatt til mitt språk; Oversized t-skjorter og hettegensere. Jeg har aldri hatt en slik shoot før, fordi man viser litt mer hud. Men jeg tenkte til meg selv at det er jo slik jeg går hjemme, så burde det være en big deal på en shoot da? En annen tanke jeg hadde var at jeg har lagt på meg rundt 15 kg, og jeg vil ikke skjule det mer. Så litt av den shooten her følte jeg var en liten “feiring” for å ha fått til akkurat dette. Vi knipset en hel dag, i 2 forskjellige leiligheter og jeg synes resultatet ble dritfett. Jeg fikk 83 (!!!!) bilder fra shooten, så deler opp bildene utifra leilighetene vi var i så det ikke blir spam. Han heter @chrisabolade på Instagram hvis dere skulle ønske å sjekke ut arbeidet hans.

Hva synes dere om bildene?♥

WHAT A DAY

Uka er straks over, og det er nesten så jeg gleder meg til det.. Jeg har gjort så mye denne uka her og har liksom ikke helt fått en dag til å slappe ordentlig av. Så jeg kjenner at det skal bli så deilig å se frem til en ny uke, for den som kommer er roligere enn denne som har vært ganske hektisk. Jeg dro til Oslo i går for å besøke et Showroom for Calvin Klein og Inglot, samt snakke litt med de som jobber der for å bli litt bedre kjent. Møte var dødgøy og herlighet så mange flotte ting det var å se på. Det er ganske crazy at jeg ikke har gjort lignende tidligere, for dette digget jeg skikkelig! Dere har jo lest på bloggen at jeg har blitt en storbruker av sminken fra Inglot, og dette hadde de selvfølgelig fått med seg så de hadde lagd den herlige goodiebagen til meg. Fargene på de forskjellige produktene er spot on, og jeg gleder meg til å vise dere enda mer fra Inglot – siden jeg så dere likte den leppestiften på sminkeinnlegget mitt. Og tro meg, denne vil dere kanskje like ENDA bedre.

Etter et koselig møte på Frogner var jeg klar for en middagsdate med Ingvild på Egon. Begge siklet etter baktpotet (sjokk), så da ble det en skikkelig saftig baktpotet på oss begge. Vi hadde begge litt ekstra tid etter middagen, og da tok jeg med ho på Kunstskolen i Oslo. En kompis av meg skulle vise frem noe han hadde laget på en catwalk visning – så da dro vi dit for å sjekke det ut, og det var dritkult. Første gang jeg har dratt på noe sånt, og det blir ikke den siste.

Jeg kjenner det er skikkelig godt å være tilbake i sengen, så nå skal jeg se film og så ta kvelden tidlig (sier det hver gang, men skjer aldri).

Gjorde du noe gøy i går & hvordan er formen din for tiden?♥

ABOUT LAST NIGHT

Jeg kom hjem fra Oslo i går, og bare 1 time etter jeg er hjemme så ringer det på døra. Brått blir jeg ropt ned og hører dette “Madeleine, det er blomster til deg”. Og hva svarer jeg til det mens jeg sitter på rommet mitt “Haha lol”. Men jeg går ned, og der er det en bukett til meg som er pent pakket inn og jeg skjønner ingenting. Jeg åpner buketten, og inni den ligger det en bamse og røde roser med en kort hvor det står ” Happy Valentine. Från en beundrare!”. Eneste jeg tenkte de første sekundene var om denne personen var svensk? Eller om den ansatte i blomstebutikken, som leverte buketten på døra var svensk. Jeg stod vel og tittet på rosene i 10 minutter før jeg gjorde noe som helst annet. Så mange tanker i hodet på så kort tid. Hvordan har jeg fortjent en så koselig gest som dette her? Og enda viktigere, hvem er min hemmelige beundrer?

Jeg trodde ikke jeg var fan av slike klissete greier som bamser og roser, men å faktisk bli overrasket med dette – det gjorde fart på sakene si. Jeg hater at jeg ikke enda vet hvem dette er, jeg vil bare si så STOR takk for at du gjorde dagen min enda bedre. Så kjære hemmelige beundrer; Jeg utfordrer deg til å faktisk stå frem, jeg er så nysgjerrig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg snart.

Roser er røde, fioler er blå.

Min kjære beundrer, stå frem nå.

Hvor koselig er ikke dette?!♥