MISS THIS

Alohaa! Savner å høre latteren, se smilet som lyser opp hverdagen min, valpeøynene jeg ikke klarer å si nei til, stemmen som gjør meg så avslappet, kysse de perfekte leppene, lage natt mat sammen, kroppen som gjør meg så trygg og det å sovne på brystet til verdens beste gutt. Den fantastiske gutten som jeg har hjemme i Norge, han savner jeg fryktelig mye. Oss to, Didrik. Favoritten min.

CAN’T WAIT

Boyaa! Åh, i morgen skal vi inn til Side by og shoppe. Herregud som jeg gleder meg til å shoppe i favoritt butikken min igjen. Ser den jo kun en gang i året. I dag var det noen av oss som tok noen vann aktiviteter slik at vi andre satt i båten og slappet av med høy musikk. Koser seg nå ja!

SO TIERD

Halla! Vært ute og spist så tok vi en liten shopping runde. Fant ikke noe denne gangen, sparermeg til vi skal inn til selve byen. Hatt en veldig rolig kveld og nå skal det bli godt å legge seg. Kjenner at øya mine ikke klarer å holde seg noe særlig mer oppe. God natt!

BEACH IT

Wadduup! I dag sov jeg litt lenger, til 09:30. Ganske deilig. Litt vanskelig å få opp hun mor noen ganger. Hittil har jeg bare storkost meg på stranden med drikke og pingpong. Det var en tysker som hadde drukket alt for mye og ble funnet i vannet. Han var bevisstløs i over 30 minutter og ambulansene var kjempe trege. Når det først kom en, kom det plutselig 5 biler. Det som er greia er at de tenker turister: penger. Vi snakkes med noen tyrkere og de fortalte at hvis det var en tyrker hadde det ikke engang kommet en ambulanse og de måtte ha kjørt selv. Helt latterlig.


Syns det er så gøøy å se hvor krøllete hår jeg får av saltvannet!!! -BIKINIEN ER FRA GINATRICOT OG JEG ER I SIDE.

JUST ANOTHER DINNERNIGHT

Hei dere! Tusen takk for veldig hyggelig kommentarer på de siste innleggene mine. Det er så hyggelig!!! I dag kjøpte jeg en super fin kjole som er fraktet fra en annen by som de også kun hadde en av her. Skal vise dere den i morgen. Ha en god kveld videre! Foressten jeg og mamma har snart svart belte i shopping.

ALOHAA

Halla! Tenkte jeg kunne fortelle litt kjapt hvordan ferien vår fungerer og hva slags mat jeg anbefaler osv. Vi står opp rundt 09:00 og drar på stranden og er der helt til ca 17-18:00 hver dag. Vi drar hjem og dusjer, så ut og spiser. Anbefaler STERKT Metab’s som ligger skrått bak Side Resort og Hotel Løwe. Maten jeg anbefaler vil være pepper steak, plank steak, chicken fussoli and broccoli, chicken bonbay som er med soppsaus. Jeg ber tar uten selve soppen i sausen. Mye bedre! Ellers er det noe dere lurer på kan jeg svare på det i løpet av denne uken 🙂

DAGENS OUTFIT 27.JUN.12

Angående brynene mine: Ja, de er firkantet og markerte. Hva ellers kan jeg få gjort når jeg har en så mørk farge på brynene mine fra før? Jeg må mikse fargen. Jeg liker dem firkantet på meg selv. Det er hver sin smak så aksepter det. Eneste stedet jeg tegner på er foran. Det er fordi håret vokser utrolig tregt der og er ikke like. Derfor tegner jeg dem likt. Skjønner ikke pointet med å kommentere at jeg har firkantet bryn, det vet jeg godt selv. Haha. Er brynene mine et problem for dere, er det en ære for meg og være det problemet.


Tank Sheinside.com Shorts Cubus Sko Tyrkia

JETSKI

Halla! I natt overnattet jeg hos Camilla som bor på hotellet som før het Safran. Husker ikke hva det heter nå. Jeg ble så støl i rumpa av disse sengene på Løwe at jeg tok en natt hos hun. Vi dro på stranda kjempe tidlig, og ser at jeg har fått mye mer farge nå. Vi kjørte vannscooter i dag og fyfaen så gøy det er hver gang! Elsker å kunne kjøre alene uten at noen sier jeg må kjøre saktere. Ikke verst å kjøre helt opp til 80-90 km!!


Takk til pappa som tar fantastiske bilder, heh..

HOTHOTHOT

Boyaaa! Herregud det er så varmt i dag, umulig å ikke svette…. Men jeg må bare si en ting til dere, jeg syns dere er ganske dårlige på å lese innleggene mine når dere faktisk spørr hvor jeg er hen i Tyrkia og hvor lenge jeg skal være der når det faktisk står skrevet i innlegget. Litt irriterende så derfor gidder jeg rett og slett ikke å svare på det. Ellers har jeg det helt greit her i Tyrkia.