SOMETHING NEW – THE WHITE HANDBAG

Reklame – Gave fra Adax Bags
Det er sprøtt hva en story på Instagram kan gjøre i dette tilfelle her. For noen dager siden la jeg ut to poster på story, der jeg viste følgerne mine bilder jeg har lagret som inspirasjon. Og blant alle de bildene jeg la ut i en collage lignende post, var det en hvit veske. Dette så Adax Bags, de kontaktet meg dagen etter og takket så mye for dette – og sendte denne vesken rett i posten hjem til meg. Jeg er ikke vant til slik opperksomhet, og mennesker som er så gavmilde, til tross for at jeg jobber i en bransje der dette skjer på dagligbasis for andre influencere. Jeg synes det er så hyggelig gjort av brands å ville sende en gave, for å vise at de er takknemlige. Sånt sjokkerer meg, men mest av alt blir jeg så glad.

Jeg har nylig blitt mer og mer interessert i vesker igjen. Dette var jeg helt obsessed med for flere år siden, men så roet det seg ned. Nå er denne veske-dilla boblen tilbake, og jeg skriker av glede over denne perfekte håndvesken som nå er min. Jeg har fulgt dette brandet på Instagram så lenge jeg kan huske, så jeg skal ikke legge skjul på at jeg bokstaveligtalt hoppet i været av glede da jeg mottok vesken. Håndvesken er i en perfekt størrelse hvor jeg får plass til mitt Sony kamera, en ekstra linse og alt annet dilldall jeg fyller veskene mine opp med. Ikke bare er den fin i hånden din, men den er også helt nydelig hengende over skulderen.

ANTREKK – TRENCH COAT

God morgen fininger! Denne morgenen har vært så fin. Jeg våknet opp til sol (!!!!), slang på meg en oversized t-skjorte og gikk ned for å smøre meg noen brødskiver med servelat som jeg er helt dilla på om dagen. Mens jeg stod med en brødskive i munn, støvsugde jeg kjøkkenet med en fancy elektrisk støvsuger som er rosa og bare digga livet. Det føltes litt ut som en film, så jeg dro den bare helt ut som det tenåringer gjør i alle klisje filmer. Litt musikk, og litt rockefot på morgenkvisten – så er du good. Denne starten på dagen forteller meg at dette vil bli en fin dag, jeg bare vet det. Jeg skal ha to venninner på besøk i dag, så litt rydding må til for at jeg selv kan slappe av haha. Jeg har klart å selge inn ovnsbakt kyllingfilet med asiatisk fløtesaus, så det blir en god middag i dag.

For noen dager siden var jeg på Frogner med flotte Marie, som ville ta litt bilder av meg til et nytt konsept hun holder på å lansere nå. For alle oss som er influencere og stadig vekk trenger nytt innhold i kanalene, kan det bli litt tungvint å få hjelp med bilder da venner holder på med sitt, og du rett og slett er lei av å mase. Derfor er M Agency et nytt konsept for oss som trenger hjelp med bilder – uavhengig om det er 15 minutter eller 60 minutter. Her vil du få hjelp med bildene du trenger mot en billig penge, og dette bare elsker jeg! Jeg sliter ofte med å fikse noen som kan ta bilder for meg da jeg er ute på farten, så å vite at dette nå eksisterer – det kommer til å hjelpe meg enormt mye i Oslo fremover.


Jakke fra Weekday // Bukse fra Nelly // Sko fra Hi-Tec // Totebag fra Holzweiler // Solbriller fra Neabau

GJEST PÅ PODCASTEN GLAM TALK

De siste 24 timene har vært veldig overveldende av kjærlighet for meg. Og det hele begynte med at jeg for flere uker siden var gjest på podcasten Glam Talk, som er i samarbeid med Tomas Erdis og ELLE. Det er veldig stort for meg, for jeg har alltid foretrukket å ligge lavt og ikke bli så lagt merke til. Jeg har liksom alltid likt å være den personen som er litt mer i skyggen, men den podcasten gjorde et eller annet med meg. Jeg kjente at jeg hadde en stemme, en stemme som snakker for alle med microti. Det føltes godt, og det føltes viktig. At jeg, en som er blitt litt kjent, også har en medfødt lidelse – og i alt dette har muligheten til å stå frem for alle de andre med det samme, det er stort. Jeg tror det nettopp gikk opp for meg egentlig, hva jeg faktisk har gjort nå.  Å kunne fortelle min historie, blant mye annet gøy i podcasten trengte jeg. Jeg trengte å bli forstått litt mer, bli mer hørt og bli mer sett. Og blant alt av debatter med bloggere om dagen, tror jeg denne podcasten kom på perfekt tid.

En del vet allerede historien om min medfødte lidelse som heter microti. Men til dere som ikke helt vet hva dette er, kan jeg forklare det kort. Det er en sjelden medfødt lidelse der et eller begge ørene ikke er ferdig utviklet. Dette gjør også noe med hørselen, slik at noen har sterkt nedsatt hørsel eller i mitt tilfelle ikke har hørsel på øret i det hele tatt. Man vet ikke helt hva dette kommer av, men det sier seg selv at det er en forstyrrelse som skjer i dannelsen underveis. For å fikse på den medfødte feilen, går man igjennom 2 eller 3 operasjoner – jeg gikk igjennom 3 på den tiden. I første omgang fjerner man brusk fra ribbeina for å forme et nytt øre. I andre omgangen kan man operere på forskjellige måter, men hos meg lagde de et stort snitt i hodet for å løfte øret fremover og plassere det på riktig sted, samt bruke mer brusk for å forme det som en siste finish. Som jeg også fortalte i podcasten, gjorde jeg dette da jeg var mye yngre, og siden den gang har de blitt myyyye flinkere! Det er derfor litt vanskelig å si om jeg skulle ønske at jeg hadde ventet til nå i dag med å ta operasjonene, eller om jeg er fornøyd med hvordan det ser ut nå i dag. Det er uansett ikke noe jeg kan forandre på nå.

Jeg vil takke ALLE for en så utrolig varm mottakelse av hva jeg har delt, og kjærligheten jeg kjenner svever rundt meg som en rosa sky. Det betyr så mye, for dette er skummelt for meg å dele. Jeg føler meg mer naken enn noengang, men faen så tøff jeg føler meg.
Trykk HER for å høre min historie på episode 7 på Spotify.

CAPTURED ON FILM

Jeg er alt for dårlig til å ta i bruk mitt analog kamera. Men jeg tror grunnen er fordi jeg er redd for å sløse rullene, redd for å ikke fange de beste minnene på rullen. Likevel må jeg slutte med det der, for blant mye tull så finnes det alltid skatter. De skattene kommer når man knipser ofte, skattene forsvinner blant alt, men så leter du igjennom bildene en senere gang – og der finner du bildene. Det tar sin tid å skyte opp en hel rull, men det er litt av spenningen også synes jeg. Du glemmer hva du har tatt bilder av, helt frem til du får bildene på mailen. Så kommer alle bildene, minnene og følelsene tilbake i hvert eneste bilde du har tatt. Det er det som er så fint med minner. Det gjenskaper mye av følelsene du kjente på den dagen, i det øyeblikket. Jeg synes det er helt fantastisk, og jeg elsker det. Dette får meg bare til å ville knipse enda mer, og håpe på at våren (!!!!) snart har kommet for å bli. Da kan jeg love dere at det vil bli mye analog bilder.

FREDAG

Jeg burde egentlig vært kjempeglad for at det er helg, men jeg kan ikke annet enn å være sur for at jeg enda er dårlig. Det hele begynte med at jeg begynte å hoste og være slapp i Lofoten. Jeg så aldri for meg at dette var noe som skulle vare over en uke, men der kan man se. Jeg var kanskje for sikker på at jeg skulle være frisk i løpet av få dager, så det faktisk ble det motsatte. Når man blir dårlig, kommer det også med dårlig selvtillit hver eneste gang her. Nå sitter jeg med en haug av tanker i hodet, som jeg ikke vil ha, de skremmer meg litt og det kommer av at jeg ikke gjør noe – håper jeg. Jeg ligger kun hjemme i sengen min og ser på miniserier. Det er deilig det, men jeg har ikke gjort annet og det gjør meg rastløs. Jeg vil trene, men jeg er syk, så det kommer bare til å slå tilbake på formen. Noe sier meg at jeg har å komme meg over denne helgen ved å være sengeliggende, så det er det jeg skal gjøre.

I går var jeg en rask tur i byen for å sjekke et sprengt blodkar som jeg har ganske nærme øyet mitt. Jeg har hatt det så lenge jeg kan huske, men jeg kjenner meg så klar for å fjerne det nå. Så nå venter jeg kun på svar om når jeg kan få time, så skal det fjernes med laser. Det gleder jeg meg veldig til. Det har vært en liten kompleks, som har gjort at jeg alltid føler at jeg må dekke over med litt sminke før jeg kan gå ut. Det er så tåpelig at jeg må le… Komplekser ditt, komplekser datt.


God helg <3

Å FISKE SIN EGEN MIDDAG

Å vite at Lofoten turen er over nå, det er ikke annet enn dritt. All den tiden det tok for å planlegge denne turen, ventetiden før avreisen og dagene vi var der, gikk så alt for fort. Til å være en som ikke er glad i vinteren, er det sykt å si dette; Men jeg skulle gjerne blitt der èn uke til. Så dette er absolutt ikke min siste tur til Lofoten. Jeg vil oppleve den på sommeren også, det tror jeg er noe helt eget. Akkurat som på vinteren. Ingen ord kan beskrive lykken min over å endelig ha vært i Lofoten. Jeg følte meg så hjemme der, at jeg passet inn, til tross for at jeg aldri har vært et naturmenneske. Men dette har snudd ganske kraftig det siste året merker jeg. For ikke bare har jeg vært i Lofoten denne måneden, men neste måned skal jeg til Svalbard!!!! Jeg aner ikke hva som skjer med meg, men jeg vil bare oppleve Norge mer. Det er en skam for meg at jeg ikke har gjort dette tidligere, så nå vil jeg bare oppleve alt kjenner jeg.

De siste dagene i Lofoten var veldig koselige. Den ene dagen hadde vi planlagt å dra ut på havet for å fiske vår egen middag etter å ha besøkt et par flotte steder. Det endte opp med å bli et problem da vi var for mange for èn båt, siden vi var syv personer. Men noe jeg lærte meg på denne turen, er hvor hjelpsomme menneskene i Lofoten er. Jenta som jobbet i kassen på havnen, ringte som samboer og lurte på om han hadde tid og lyst til å gi oss en liten tur ut på havet. Dette gjorde de HELT frivillig, og det synes jeg bare er så ufattelig snilt gjort. Vi endte til slutt opp med to båter, og ble ute på havert i nærmere 2-3 timer. Jeg tror alle mistet følelsene i hele kroppen, for det var så kaldt ute på havet og vi var så våte etter alle bølgene som traff oss i farten. Likevel kunne jeg ikke annet enn å le meg gjennom det hele, det var så gøy. Vi fikk så mange fisk at vi spurte andre på havnen om de ville ha et par. Så med så mye fisk endte vi opp med et saftig herremåltid som bestod av massevis av torsk, hjemmelaget gratinerte poteter, hjemmelaget potetmos, sprøstekt bacon og fiskesaus fra Lofoten. Man skulle tro at det var mye mat til overs, men nesten absolutt alt ble spist opp, bortsett fra fisken.

Jeg prøver virkelig å begrense hvor mange bilder jeg legger ut her, men det er litt vanskelig. Så her kommer det et lite bildedryss av de siste dagene:Nå ligger jeg rett ut i sengen min, hjemme i Moss og har blitt dårlig etter turen. Det begynte allerede de to siste dagene, men gårsdagen var den verste. Nå er jeg heldigvis allerede bedre, og krysser derfor fingrene for at jeg er frisk som en fisk i løpet av de neste dagene

HER BOR VI

Ettersom så mange kontaktet meg og spurte om hvor vi bor hen mens vi er her i Lofoten, var det like greit å kjøre ut et innlegg med bilder av huset. Det er så fint, så dette gjør jeg med glede for dere!! Dagene er så hektiske ellers, at det er deilig å kunne legge ut noe så raskt som dette uten å trene å gjøre så mye mer. Da vi landet på flyplassen her, tok det ca 4 timer med bil for å komme oss til Ballstad som er her vi bor under oppholdet. Det morsomme var at vi var ikke fremme før klokken 01:00 ish på natten, så vi så absolutt ingenting rundt oss. Så når vi våknet til den villeste utsikten dagen etter, da forstod vi hvor godt vi skulle ha det de kommende dagene. Noen av dere trodde vi bor på et hotell, men huset var på Air Bnb og er der vi fant det. Det stod mellom et par andre leiligheter/ hus også, men etter at alle så utsikten dette huset hadde å by på, så var vi alle solgt. Prisen for dette huset i 4 netter koster 9000kr, og vi er syv stykker her så det er ganske innafor. Det er heller ikke langt unna mange av de flotte strendene som er her. Men det viktigste var rett og slett å ha en matbutikk i nærheten, og der scoret huset høyt.

Det er så hjemkoselig her at man nesten føler det er feil å måtte dra herfra allerede i morgen. Det er litt trist. Men herregud så hyggelige frokoster og middager vi har hatt her. Og gjett om jeg skal ta med mine venner opp hit også, det må oppleves!
Og sååååå over til det fineste med dette huset:
FØRSTE DAGEN I LOFOTEN

Første dagen i Lofoten var i går, og jeg er helt amazed av naturen her. Jeg vil nesten slå meg selv i ansiktet, for det er helt sinnsykt at jeg aldri har dratt hit tidligere. Luften er annerledes, og omgivelsene er fantastiske. Det er her i Lofoten, at jeg virkelig forstår hvor heldig jeg er som er født i Norge, og har dette rundt meg. Jeg har tatt meg selv i å nesten gråte, men de tårene sparer jeg til senere. Nå skal jeg suge til meg alt som jeg får sett på denne turen, og leve på det lenge. I skrivende stund sitter jeg og er nærmest målløs. For jeg finner ikke ord på hvor takknemlig jeg er for å endelig få oppleve dette stedet, denne fine plassen vi bor på. Jeg la ut en story på Instagram i går, hvor det ramlet inn med direktemeldinger fra folk som lurte på hvor vi bor. Og jeg lover at det innlegget kommer i morgen, jeg må bare få tatt bilder utenfra og litt inne i huset – slik at dere kan se hvor hjemkoselig vi har det. Det desidert hyggeligste med dette huset, er nok peisen i stuen. Vi er en gjeng på syv stykker, som setter oss rundt bordet ved peisen og spiller Ligretto på kveldene. Akkurat her har ikke jeg noe å komme med, når jeg aldri kommer meg i pluss – men stemningen i dette spillet er så artig at jeg glemmer hvor dårlig jeg egentlig er.

I hele går kjørte vi rundt i de to bilene vi leier, for å spotte fine locations til å ta litt bilder og skape minner. Vi var blant annet innom Flakstad, Reine og Fredvang. Man skulle nesten tro man blir lei av å kjøre rundt, men det er så utrolig hyggelig. Det føles skikkelig ut som en roadtrip, hvor du bare nyter alle stedene du kjører forbi. Det beste av alt på disse bilturene er nok de gamle spillelistene vi hører på, og har allsang i bilen. Og tanken på at vi har to hele dager igjen med mer av dette, det gjør meg glad.


Og over til det beste så langt: Jeg så nordlys for første gang i går kveld!!!!!! Det danset, det ble rosa og var bare helt fantastisk å endelig oppleve. Vi har med to gutter som er ganske rå på å få tatt gode bilder i dårlig lys, og disse bildene er tatt av min kjære – og de er HELT uredigert under her.


EN SKJORTE – 3 STYLES

Skjorten er sponset fra et tidligere samarbeid & bildene er tatt til en skoleoppgave for en venninne <3

Jeg har hatt tidenes avslutning på februar måneden, og den fineste starten på mars måneden. Jeg har prioritert venner på en helt annen måte, enn hva jeg har gjort på en god stund. Det føles fantastisk, og jeg føler meg som en venn som virkelig har stilt opp for de som trenger det litt ekstra nå. Jeg har blant annet knytter sterkere bånd til noen nye venninner, og det er noe jeg er så glad over at jeg bare må fortelle dere det. Siden sist jeg har blogget følte jeg egentlig ikke at jeg hadde gjort så mye, men når jeg ser igjennom kalenderen min og alle snaps on the go jeg har tatt – så er det faktisk en del. Jeg har blant annet vært på Yme festen for Bjørn Borg sitt collab med Robyn. Dit dro jeg med Anja, og hun har jeg ikke sett på evigheter! På festen møtte jeg på så mange andre kjente fjes som gjorde meg veldig glad. Og så har jeg gjort noe jeg aldri trodde jeg kom til å takke ja til; Jeg har gjestet en podcast!!!! Dette er så sprøtt, siden det er meg det handler om. Jeg var så heldig og ble spurt av Tomas, som har Glam Talk, om jeg ønsket å være med. Det er en liten utfordring for meg, men det er sunt å komme seg litt ut av komfortsonen sin. Så jeg takket ja uten og nøle, og det er jeg veldig glad for at jeg gjorde. Innspillingen gikk kjempebra, så jeg er så nysgjerrig på hvordan dette blir å høre på. Det er helt sinnsykt hvor mye man sier på bare 1 time.

Lørdagen var en skikkelig girls night out med jentene mine i Fredrikstad. Så jeg har virkelig kost meg så mye i uken som gikk.

MEN på torsdagen, tidligere på dagen før Yme festen, så hadde jeg en shoot med en venninne. Bildene skulle brukes til en skoleoppgave hun holder på med, så det var veldig gøy at hun fikk gjort sitt – og jeg fikk bilder som jeg fikk bruke i mine kanaler. Elsker sånt, hvor begge får noe ut av å ta bilder og ikke bare jeg haha. Hensikten med shooten var å ha GANT skjorten til 3 forskjellige styles. Bare her ble jeg selv testet om hvor kreativ jeg var, for jeg er veldig enkel av meg når det kommer til stil. Men jeg fikk det til, og resultatet ble bra.


STYLE NR 1STYLE NR 2


STYLE NR 3