ASIAN FOOD MARKET

Døgnrytmen jeg har for tiden skal jeg verdsette hver eneste dag frem til jeg mister den, noe jeg er redd skal skje. Jeg våkner av meg selv mellom 09-10 på dager jeg har fri og det er så sykt deilig! Jeg kan ikke forstå hvordan jeg klarte å sove til 12 før, for jeg mistet så mye av dagen til tross for at det bare var snakk om timer. I dag våknet jeg til sol, og trynet til kjæresten min som fyller 25 år i dag. Det tok ikke lang tid før vi begge var ute av leiligheten og ville få mye ut av dagen. Vi begynte med litt shopping, noe som er litt farlig når vi to er sammen. Vi liker det samme, og sier alltid ja til et plagg når den andre spør om hjelp. Jeg vet ikke med dere, men jeg går så fort tom for energi når jeg går rundt i Karl Johan for å titte. Så vi kjøpte oss noe drikke på veien, før vi kom oss videre for å spise en kjapp lunsj. Planen var nemlig å dra innom Botaniske for å ta en god drink, og feire Kristoffer selvom den store feiringen er i kveld og i morgen. Jeg kjenner ikke mange som får en hel bursdagshelg, men det fikk han fader meg til i år.

Det ble spontan shopping av planter til leiligheten til Kristoffer og Alf, og på veien ville jeg endelig sjekke ut et asiatisk supermarked som ligger i gaten. Jeg går alltid ut av de butikkene med nudler og kjærlighetsfrukt gelè – veldig vanskelig å forklare hva det er… Men lychee er frukten og det smaker helt himmelsk. Det er nesten så jeg må ta bilder for å vise dere det, for godt er det virkelig.

I kveld skal jeg spise ute på Sud Øst med en veldig fin gjeng, så det gleder jeg meg masse til!

 

ANTREKK: KNITWEAR

Annonse for LOUDS

Dette innlegget har jeg gledet meg til å skrive, og vise dere siden jeg er SÅ glad i den nye genseren min. Igjen opplevde jeg nok en gang at jeg måtte ha et plagg etter å ha posert i plagget på shoot med Louds. Det er sprøtt hvordan man føler at et plagg bare snakker til deg, som om det forteller deg at meg skal du ha. Jeg føler det med visse plagg, og spesielt med min nye knitwear fra Samsøe. Når jeg går med den, kjenner jeg bare at jeg er så klar for høsten – noe jeg aldri har vært tidligere. Jeg har verken likt høsten, eller gledet meg til høsten, mens nå er det annerledes. Jeg klarer ikke å finne ord på hvordan det er forandret, det bare skjedde. Jeg gleder meg til de kaldere tidene der jeg kan ta frem en oversized genser som denne og bare bo i den. Den er fin, enkel å style og beste av alt; den klør ikke. Jeg reagerer fort på klær som kan stikke eller klø litt, så jeg følte meg litt heldig med denne <3

Nå skal jeg straks komme meg innover til Oslo og nyte hvert eneste sekund av denne helgen. Det gjenstår bare å finne ut av et siste antrekk for helgen, og jeg kjenner at det er litt krise i heima – det er så typisk meg å sette sammen antrekk i siste liten…

Og folkens; sorry! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg alltid føler at jeg er nødt til å se til siden så fort jeg har håret i en dott. 

Genser fra Samsøe HER // Bukse fra Zara // Sko fra Puma HER // Totebag fra Santai HER

MORGENDAGENS PLANER

Nok en uke der jeg trodde jeg hadde massevis av alenetid, som viser seg å være liten sjanse nå. Det er helt greit, for denne uken har det allerede skjedd mye gøy og det skal skje så mye mer som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om. Til nå i denne uken, har jeg vært på møter og gjort oppdrag for kunder sammen med andre influencers. Det har vært kjempegøy, og jeg håper på at flere av mine uker kan se slik ut fremover. Men at jeg kanskje klarer å sette av èn dag i uken der jeg er for meg selv. Jeg trenger det, ikke fordi jeg trenger pause fra folk, men jeg trenger å være litt alene. Å gjøre ting for meg selv, og samle opp ny energi. Det er viktig, og det er viktig å lytte til kroppen – som jeg har blitt flinkere til nå vil jeg si.

Det er spesielt èn ting jeg gleder meg fælt til, og det er allerede hvor jeg er på vei hen i morgen. Jeg drar inn til Oslo (for et sjokk), men jeg skal være med kjæresten hele helgen og feire han siden han blir 25 år på fredag. Det er lagt så mange planer for helgen, og det blir bare så bra. Det verste av alt er at jeg ikke vet hvem av oss som gleder oss mest, han eller jeg? Til tross for en bursdagshelg – skal jeg oppdatere dere masse! 

Jeg har vært en del on the run i det siste, så slenger inn et par iPhone bilder. I morgen blogger jeg om mitt nyeste favoritt plagg til høsten, jeg gleder meg til å vise dere det <3

 

ANTREKK: HØSTJAKKEN ER TILBAKE

Reklame – Inneholder annonselenker fra Louds.

Det var ingen sjokk at noe at det første jeg ville gjøre i går var å dra innom den nye Zara butikken som har åpnet i Oslo. Den er enorm, men så sykt oversiktlig i forhold til hva den gamle var. Det er så god plass, og stilen de har gått for i den nye butikken er så luksuriøs og ren. Jeg fant ingenting annet enn en jakke jeg allerede har sett på tidligere, så den skal jeg vise dere i løpet av kort tid. Etter litt shopping på både meg og Kristoffer, tok vi oss en pause på Stockfleths cafèen som jeg føler er vår greie. Iskaffen og deres ismocha er kjempegod – men jeg er alltid på utkikk etter andre steder med god iskaffe (helst med karamellsmak) så hit me up hvis du vet om en god cafè her i Oslo. Vi skulle feire Thea på kvelden, min gamle sjef på Urban, men også en god venninne av min kjæreste. Det var kjempekoselig da jeg ikke hadde sett igjen flere gamle kollegaer på en god stund. Det er ikke alltid alkoholen smaker like godt, og i går gjorde den ikke det. Men jeg hadde det likevel gøy til tross for lav promille. Hvis man er med riktig folk, trenger man liksom ikke så mye mer enn det for å ha det gøy.

Det går mot de kaldere tidene, og derfor passet det bra å finne frem en av mine høstjakker som er perfekt til temperaturen som er ute nå. Jeg ville ha en balanse i antrekket, for jeg ønsket ikke å bli for varm siden jakken varmer litt ekstra. Jeg liker looken med shorts og lange jakker, så siden jeg aldri har testet den selv – gjorde jeg det i går og jeg elsket det. 


Jakke & solbriller fra Nelly // Genser fra LOUDS (utsolgt) // Shorts fra Weekday // Sko fra Puma // Totebag fra Tom Wood 
 

PÅ REGNFULLE DAGER

…elsker jeg å gjøre absolutt ingenting.

På torsdag regnet det, noe jeg egentlig ikke likte. Men du får ikke dårlig samvittighet over å bli i sengen, noe du ellers ville fått på en fin fin dag. Istedenfor å bli hjemme hos meg selv, tok jeg toget inn til Fredrikstad for å ha en rolig jentekveld med min kjære Emilia med filmer og godis. Hun sjokkerte meg vanvittig med en ting den dagen, og det skal jeg fortelle dere nå. Absolutt alle vet at jeg elsker poteter, og spesielt bakt potet. Så Emilia bestemte seg for å sende en melding til Potetbakeren på Facebook for å få de nøyaktige ingrediensene så vi kunne ha det på torsdagen – altså hvor bra dame er ikke det folkens? Jeg kunne ikke annet enn å le da hun fortalte meg det, for ikke engang jeg hadde kommet på å gjøre noe sånt. Det skal sies at det smakte helt nydelig, og at Emilia scoret 10/10 på maten. Etter vi hadde spist, la vi oss i sengen for å se filmen Like Father og da fikk jeg plutselig besøk av en kompis som skulle ligge inntil meg en god stund.

Emilia og Ryan har de skjønneste kattene, og skaffet seg nylig Milo som er bitteliten selvom han har vokst siden jeg så han sist. Men forrige gang hatet den katten meg, men denne gangen elsket han meg. WIN!

LA OSS SPOLE LITT TILBAKE

Det kan ikke finnes noe kjedeligere enn å være forkjølet og gå rundt med feber de dagene du faktisk har fri, og kan gjøre mye gøy med venner. Denne formen har vært her alt for lenge nå, og jeg er lei av å gå glipp av ting. Spesielt etter Findings ble formen min bare verre, og det kan jeg nesten takke meg selv for – til tross for at jeg pakket meg inn i hettegenser og jakke på festivalen. Men det var èn dag for sent tydeligvis… Jeg har avlyst mange planer som jeg gjerne skulle møtt opp på, spesielt events. Det var et møte jeg ikke avlyste som var viktig, og tenkte at siden jeg allerede var i Oslo så kunne jeg ta turen innom en pressevisning på veien hjem. Så fort jeg gikk inn døren slo feberen til, og alle jeg hilste på må ha sett hvor bleik og dårlig jeg så ut. Jeg ble der ikke lenge, for jeg følte folk trodde jeg var en helt annen person enn hva jeg er til vanlig når jeg er frisk. Sånt er bare ikke kult når man ikke føler seg bra.

Kameraet mitt er nesten støvete etter å ha ligget urørt i mange dager, men det blir med meg til Oslo i dag – og jeg skal få tatt igjen for uken som har vært! Til jeg har fått knipset mer, får det gå med noen bilder fra forrige helg. Jeg kjøpte meg en ny hettegenser fra Weekday, siden min gamle fra et annet merke var passe ferdig kan man si.Tar meg selv i å angre HVER eneste gang jeg velger røde lepper ovenfor min andre nude favoritt fra Inglot.

#34 UKEN SOM HAR GÅTT

Ukens tanke: Jeg vil gi meg selv en klapp på skulderen for å endelig ha klart å komme ordentlig inn i jobben min. Det tok tid. I starten av min fulltidsblogger-karriere, så hadde jeg mental breakdown ofte og jeg gråt uten å vite hvorfor. Det var helt jævlig, for jeg kunne stå og kjenne at hele kroppen min begynte å riste og jeg ble stresset da jeg ikke forstod hva det kom av. Det kom av stress, at jeg fryktet at jeg skulle gjøre en dårlig jobb, og derfor sa ja til å stille opp på alt til tross for at det stresset meg enda mer. Det måtte venner og familie til for at jeg skulle roe ned noen hakk, og prøve å finne en balanse som jeg har gjort nå. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en mental breakdown nå og det er deilig.

Ukens opptur: At så mange følgere ville komme bort til meg for å slå av en prat og ta bilder i helgen. Det er så forbanna koselig at dere aner ikke! Aldri slutt med det, vær så snill.

Ukens nedtur: På Findings var samarbeidet utrolig uprofesjonelt. Alt jeg skal fortelle nå er en prinsippsak, og noe som var lovet i samarbeidet men som ikke leverte. Jeg skulle ned på Bislet Stadion for å hente billettene mine før alt startet på fredagen, og da var jeg ikke på listen, til tross for at jeg hadde inngått en avtale med dem. Telefoner ble tatt, og det ordnet seg etter mye tull, men da manglet det cashless-kort som også var en del av avtalen. Det kom til et punkt der sjefen på Findings svarte en venninne av meg utrolig frekt på meldinger, som om hun skulle vært en eskorte som likte å få penger, kun fordi hun heller ikke hadde fått det hun var lovet. Han skrev til meg at vi hadde fått det vi var lovet, noe som bare var tull. Det hele endte med at jeg sendte han en melding der han kunne screene meg samtalen mellom oss der det stod vi skulle ha mindre betalt enn på Idyll og Stavern – og hva skjedde så? Han leste meldingene, men sluttet å svare. En ting er hvis vi bare skulle få noen gratis billetter, men her var det lovet mer. Han kunne håndtert situasjonen annerledes, men valgte å oppføre seg svært uprofesjonelt mot meg og mange andre.

MEN utenom det tullet der, så hadde vi det gøy <3


Ukens sang: Rihanna – Umbrella. Jeg digget å høre den på vorset i helgen.

Ukens guilty pleasure: Love Island. Nå er det snart finale og jeg er så spent på å se hvem som vinner. Jeg har blitt så glad i å følge med på Camilla og Jamie, så det må nok bli mine favoritter nå selvom det har vært et annet par tidligere.

Ukens mat: Gratinerte poteter og lunsjkake fra Meny <3 Det finnes ingenting bedre enn dette dagen derpå.

Ukens flause: For første gang kan jeg ikke huske å ha opplevd noen flauser, hvor sykt?? Men stay tuned, hender vel noe denne uken her.

Ukens lættis: Da du er på vei hjem etter Findings i en grønn jumpsuit og en gutt begynner å følge etter deg for å ta den teiteste sjekkereplikken. Han: Liker du grønnsaker? Meg: Uhm hæ? Han: Siden du er grønn……………

Ukens must have: Denne godbiten fra Acne Studios. Den er SÅ fin.

MIN REDNING DENNE SOMMEREN

Annonse for New Nordic Norge

Nå er det en liten stund siden sist jeg skrev om et produkt jeg har gått på over en lenger periode, så nå kunne det kanskje vært kjekt med en liten oppdatering tenkte jeg. Det er ikke alltid vi bloggere er flinke til å oppdatere dere med hvordan vår opplevelse med produkter har vært, så jeg vil derfor prøve å bli litt flinkere her – for produktene jeg har testet og er fornøyde med er det bare gøy å anbefale videre. Jeg har takket ja til å jobbe med kunden ut året nå nylig, grunnet fordi jeg har vært så fornøyd med produktet. Jeg vet ikke om dere helt kan forstå denne gleden, men å kunne jobbe videre med noe du virkelig liker – det er gøy! 

I april begynte jeg på tyggbare gummies fra Hair Volume, og jeg regner med at dere kan forstå hva dette gir deg. Du får mer volum til håret, og dette er ikke tull. De inneholder riktige mengder med ingredienser som gir deg viktige vitaminer til både hud, negler og hår – av den grunn øker det også volumet i håret ditt, som jeg har fått resultater på. Jeg har mange ganger tenkt tanken på å klippe av meg alt håret og spare det ut igjen, i håp om at det skal være mer volume der. Det er litt fælt å vite at det lange håret ditt har et stort potensiale til å se så fint og friskt ut, men at det bare ser flatt ut på grunn av mangel på en fyldig look. Etter å ha gått på dette i mange måneder, og det har vært min redning denne varme sommeren, vil jeg bare nå ut til dere som sliter med det samme jeg slet med tidligere.

Det er bare hår, men fy fader for en selvtillit det kan gi deg med litt ekstra volume.De har en god smak av eple som gjør den daglige dosen på 2 gummies litt ekstra godt. Dessuten så lukter inneholder i boksen så himla godt at jeg til og med har bedt venner om å lukte – rart? Kanskje.

LUNSJ PÅ DELIKATESSEN

Jeg har lenge gledet meg til denne helgen på grunnen av at det er en skikkelig jentehelg. Vi sover sammen, sminker oss sammen og vorser sammen – et jentevors er ikke som andre vors, og det har jeg ikke hatt på lenge. Synger til High School Musical og gamle Rihanna på vorset, da ser du meg smile herfra til månen. Grunnen til at vi er samlet i helgen er siden vi skal er på Findings denne helgen, og derfor har fått låne leiligheten til Silje som hun har i Oslo, som jeg møtte for første gang i går. Kjempenydelig jente med herlig humor og personlighet, så jeg visste at denne helgen kom til å bli bra. I går manglet vi vår kjære Nora på vorset, men hun er på vei til oss i skrivende stund og DA er vi klare for å starte vorset, og gjøre oss klare for en enda bedre kveld.

På formiddagen i går var jeg, Emilia og Silje på Delikatessen for første gang her, og sååå mye god mat man fikk der! Det er nesten helt utrolig at jeg som er så glad i mat ikke har vært der før nå, men det minnet meg skikkelig om Barcelona som nesten ga meg sommerfugler i magen. Tapas er så godt, og spesielt når man har så mye godt å velge mellom. 

Nå skal jeg klappe igjen macen og blande meg litt passoa og tropisk nektar som jeg elsker å drikke på vors. 


Hvor digg så ikke dette ut?!
 

PUROBEACH PALMA

I går stod jeg opp klokken 06:00, for fikse meg til en shoot som skulle være i Oslo klokken 09:00 for Louds. Jeg våknet, så meg i speilet og tenkte “not today Satan”. Jeg så helt forferdelig ut, når jeg står opp umenneskelig tidlig hovner ansiktet mitt opp og jeg forstår ikke hvorfor. Så jeg stresset litt med at hovenheten skulle forsvinne innen jeg var i Oslo, noe det heldigvis gjorde. Jeg var ikke hjemme i Moss igjen før 20:00 i går kveld, så det var en veldig lang dag. Jeg har hatt feber og litt forkjølelse som traff hardt inn i går, så jeg måtte bare komme meg til sengs og heller ta igjen bloggingen i dag. Kroppen var helt ferdig, men jeg er veldig fornøyd med gårsdagens shoot. Det blir gøy å se bildene når de er klare!

Siste dagen våres i Palma (ja, jeg blir aldri ferdig med å blogge om reisen) booket vi solsenger på Purobeach for å skjemme oss litt ekstra bort. Det kostet litt for bare èn solseng, men å ha de omgivelsene rundt deg en hel dag på stranden var nydelig. Vi fikk fruktfat, vann og de ansatte kom stadig vekk bort for å sørge for at vi hadde det bra som jeg synes er viktig når man betaler så mye for å være et sted. Vi lunsjet rett fra solsengene, men måtte ta en rask pause da jeg svettet ihjel i stekende sol, som må ha vært over 40 grader den dagen. Det skadet derfor ikke med å ha et hav foran oss som var krystallblått. Etter noen så fine dager, tror jeg alle hjemme her har fått høre om hvor mye jeg vil tilbake dit neste år, for det skal jeg.

Hva synes dere om min nye header forresten? Utrolig deilig med noe nytt spør dere meg, haha. Den er laget av flinke Lise Duun. Jeg vil nesten ansette hun som min headermaking siden hun jobber så raskt og gir meg gode resultater i løpet av èn dag. 


Takk for en fin tur, Nora <3