FØLELSER PÅ EN MANDAG

Lite updates om dagene, både her og på Instagram. Det er ingen andre enn meg selv å skylde på der. Jeg har bare følt meg dritt når det kommer til hvordan jeg ser ut. Helt siden slutten av september har jeg følt det slik. Jeg klarer ikke å se meg selv i speilet og tenke “men shit så bra jeg ser ut i dag”. Jeg har heller tenkt “hvorfor gidder jeg å prøve”. Jeg sitter ikke her med svar til dere på slutten av innlegget, jeg sitter med spørsmål. Jeg vil føle meg bra, føle at jeg ser bra ut, få tilbake den lille gnisten. Bare kjenne på den gode følelsen. For akkurat nå vil jeg ikke ha øyekontakt med mennesker fordi jeg ikke vil at folk skal se på meg. Alle som kjenner meg vet at jeg ikke er sånn. Jeg er hun som smiler til mennesker selvom de ikke smiler tilbake, ser dem i øynene i håp om at de kan se at jeg bare vil smile til dem. Det som sjokkerer meg mest er vel hvor lenge de følelsene og tankene her har eksistert. Alt annet i livet mitt er helt fantastisk nå, så er det jeg selv som roter det til. Er det mulig liksom… Det blir bare for dumt. Jeg trenger å føle meg fresh, men jeg vet bare ikke hvordan jeg skal gjøre det akkurat nå. Kanskje unne meg selv en ansiktsbehandling, litt fokus på meg selv – er det alt som skal til for å fikse meg nå? Jeg vet ikke.

Dette er overhodet ikke et innlegg der jeg forventer å få kommentarer om hvor pen eller flott jeg er, not at all. Akkurat nå føler jeg det bare blir falskt uansett hva dere skriver. Det jeg trenger er bare å vite hva dere gjør når dere har det slik. Hva gjør dere for å føle dere bedre?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A NICE SURPRISE

Denne uken så har jeg sett ferdig 2 serier og det er ganske sykt. Men de har bare vært så forbanna bra at jeg ikke har klart å avslutte før klokken er alt for mye. Jeg har hatt på alarmer for å se på seriene mens jeg har spist frokost, middag og kvelds – hvem er jeg nå? Ikke vet jeg, men jeg har vært en skikkelig nørd og det skal jeg innrømme. Men dere; Riverdale og Stranger Things, jeg er obsessed! Jeg har lovt typen om å ikke se nye sesongen med Stranger Things før til søndagen, siden jeg er hos han da – og det er gaanske tøft for å være ærlig. Vi skal ha skikkelig maraton den dagen, og det blir nonstop!

Jeg har kanskje ikke blogget om dette så mye, men jeg er svak for neglelakker. Spesielt når det er snakk om Essie neglelakkene. De har så ufattelig mange farger og jeg forguder dem på grunn av varigheten på neglene. To lag, og jeg kan gå en uke uten å gjøre noe med neglene mine. Jeg fikk derfor en skikkelig overraskelse da jeg møtte på to poser med neglelakker fra Essie i postkassen min. Ikke har jeg snakket med noen fra Essie, så denne gaven var helt spot on. Jeg bruker ikke annet enn Essie, og nå har jeg fått superfine farger for å gjøre vinteren litt mindre hvit. Jeg har allerede fått meg en favoritt, og den ser dere flere bilder av under her. Den er en blanding av rød og lilla, litt mer lilla i virkeligheten og det elsker jeg.

Jeg er såååå heldig♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THINGS I WANT BUT CAN NOT BUY

// Innlegget inneholder adlinks.

FOLKENS! Jeg hater å skryte av meg selv, men dette er store greier så here we go; Jeg har trent to ganger denne uken. Fra null til to er ganske bra. Jeg trente armer i går, og ben i dag – så dere kan bare tippe hvor ille hele kroppen min vil føle seg i morgen. Sliter allerede med å få på meg overdeler, så dette blir en morsom helg dere. Det blir ikke noe raving her, men heller en rockefot som kan beveges på. Jeg har enda ikke ordnet kostymet til lørdagen, så har dere noen råd om hvor jeg eventuelt kan få tak i noe som er morsomt/ eller kanskje noe hjemmemekka? Trenger hjelp asap.

Budsjettet mitt er ganske lavt denne måneden og det er kort fortalt pga lite inntekter på bloggen. Man har følgere, ja, men kunder er en annen sak. Derfor er det null shopping som er godtatt for tiden. Likevel klarer jeg ikke å motstå fristelsene til å ta en titt innom Nelly for å sjekke ut nyhetene der. Jeg har trossalt bursdag i november, så det er alltid kjekt å være tidlig ute med hva man ønsker seg slik at de nærmeste har en mulighet til å skaffe det i tide. Jeg fant veldig mye fint, og kjenner at jeg gjerne skulle hatt noe av dette allerede nå. Hjertet mitt blør de gangene produkter er utsolgt før jeg rekker å få tak i det. Med min flaks for tiden, så kommer det ikke som en bombe hvis de er utsolgt innen jeg har fått lønn.

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

Dette er buksene jeg forguder og som jeg har 3 par av: HER // HER // HER

HER // HER // HER

DET SOM FASCINERER MEG MEST

Flyet vårt på torsdagen gikk i 13 tiden, og det betydde at vi måtte tidlig opp dagen derpå selvom det bare var få timer med søvn. Da vi stod opp var ingen av oss edrue, kanskje ikke så rart da vi ikke var i seng før alt for sent. Men èn ting må jeg få sagt og det er at jeg aldri har vært så fyllesyk i mitt liv før. Så fort vi kom på flyplassen var jeg desperat etter vann, jeg gikk med gårsdagens sminke og gud vet hvor fæl jeg egentlig så ut. Jeg nektet å se meg i noen speil, bare for å ikke føle meg mer shitty enn jeg allerede gjorde. Det var en lang dag foran meg, og jeg måtte faktisk bare ta meg sammen. For samme dagen jeg dro hjem fra Stockholm, skulle jeg til Stavanger med min kjære for å være der med familien hans hele helgen. Jeg hadde aldri vært der før, og det var derfor noe jeg gledet meg ekstra mye til! Nå som jeg har vært der, vil jeg bare tilbake igjen for den byen der er virkelig fin. Jeg føler det bare er en rolig by, et sted du kan slappe av og det var godt.

Vi var der kun en helg, men vi fikk likevel tid til utrolig mye på kort tid. Samme søndagen som vi skulle dra hjem, hadde vi hele formiddagen på oss og vi kjørte derfor til forskjellige strender med en drone for å leke litt. Jeg ble veldig sjokkert over hvor pene strendene er der, og generelt havet. Havet var så blått og det var så behagelig å bare stirre utover og drømme seg bort. Havet har alltid vært det som fascinerer meg mest, og det er på grunn av hva som befinner seg der. Tenk på hvor lite vi egentlig vet, i forhold til hvor mye som faktisk eksisterer ute på dypet. Det er både skummelt og vakkert – og en av grunnene til at jeg bare elsker det. Jeg kan finne på å se på dokumentarer om havet, fordi jeg er så nysgjerrig på alt der ute – selv med så mange svar, sitter jeg alltid igjen med så mange spørsmål.

DCIM100MEDIADJI_0015.JPG

DCIM100MEDIADJI_0018.JPG

DCIM100MEDIADJI_0031.JPG

DCIM100MEDIADJI_0034.JPG

DCIM100MEDIADJI_0041.JPG

Tenk at disse bildene er knipset med en drone – sykt.

DW NIGHT OUT

// Oppholdet er sponset.

Før vi dro tilbake til hotellrommet våres på Hotel At Six, hadde Ida og jeg litt tid til overs for å dra innom et shoppingsenter for å se om vi fant noe til kvelden. Jeg hadde pakket med antrekk for kvelden, men typisk meg å ikke prøve det før det er 20 minutter til vi skal være klare. Så jeg ville bare se om jeg kanskje fant noe annet tilfelle mitt antrekk bare ikke fungerte. Jeg fant dessverre ingenting, og ba til gud om at antrekket jeg hadde satt sammen så like bra ut i virkeligheten som det så ut i hodet mitt. Det er ikke meg å ikke prøve det jeg pakker med, men hodet mitt har ikke vært helt til stede kan man si. Antrekket var helt greit, bommet kanskje litt med å ha en oversized t-skjorte ned i et tettsittende skjørt men det gikk bra.

Vi ble hentet av en båt som kjørte oss til det hemmelige lokalet hvor DJ Alesso skulle spille. Vi fikk noen velkomstdrinker for å komme i humør, før vi gikk til fots i typ noen minutter før vi var fremme. Der er det masse belysning, drinker og mat som møter oss. Det tok ikke lang tid før lokalet var stappfullt av influencers og jeg kjente igjen veldig mange. Så etter et par drinker gikk jeg bort til dem for å prate litt, og det endte med at det faktisk var noen av de vi hang mest med hele kvelden. Jeg ble overrasket over hvor inkluderende dem var, og det betydde faktisk veldig mye for meg som har LANGT ifra like mange følgere som dem. Jeg bekymret meg alt for mye om at følgerne skulle være et hinder i forhold til dem med millioner av følgere, men den kvelden betydde det absolutt ingenting.

Vi danset hele kvelden, og før vi visste ordet av det var det på tide å komme seg til afterparty med en flott gjeng. Jeg kan ikke annet enn å si at dette var tidenes fest, og at jeg gjerne skulle opplevd den èn gang til så lenge jeg kunne slippet hangoveren dagen derpå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BEFORE THE BIG NIGHT

// Oppholdet er sponset.

Den store kvelden lå bare timer unna oss, og på kort tid skulle vi på en liten sightseeing med Daniel Wellington teamet. Dette var obligatorisk siden vi var rundt 250 influencers, så det var valgfritt hva vi ønsket å gjøre før alle skulle være klare til klokken 18. Ida og jeg tenkte bare at siden vi var en liten gruppe som ikke hadde vært i Stockholm før, var det greit å bli med teamet enn å gå oss vill alene. Det skal nok mye til for å rote seg bort, men jeg vil være skikkelig turist når jeg først har muligheten til det. Så der gikk vi som en gjeng turister og så slottet, populære steder man drar til og vi shoppet litt også. Eller kan man kalle det shopping hvis jeg fant meg 2 par med øredobber? Mini-shopping da! Kan love dere at jeg kommer til å vise dem til dere ganske snart. Vi gikk innom deres nye Visit Store som hadde åpningsfest samme kvelden vi skulle ut, så vi fikk sett hvordan det så ut der før veldig mange andre. Jeg ble veldig inspirert av hvordan butikken så ut, for det er en mingle-butikk. Alle bildene som er i den butikken er tatt av deres kunder som har knipset fantastiske bilder med klokkene. Så man føler man er en del av teamet, og for meg er det utrolig viktig. Man blir faktisk satt pris på, og det er derfor jeg liker DW så godt. Det handler ikke kun om klokker, men menneskene i teamet.

Da klokken nærmet seg 14 så dro vi til Mister French der vi skulle spise lunsj før vi måtte begynne å forberede oss til den store kvelden. Det er helt sprøtt, for den dagen der gikk virkelig i et kjør – vi gjorde s så mye, likevel var det aldri noen tegn til trøtthet og det er fordi det har vært så gøy. Bilder fra festen kommer i morgen, soo stay tuned!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: COMFY PANTS

På onsdag formiddag skulle vi opp tidlig for å rekke en sinnsykt god hotellfrokost som bestod av stekte poteter (!!!), bacon, egg og egentlig alt du ønsker å spise til frokost, men sjeldent gidder å lage. Ferskpresset juice og lukten av varm mat er en så syk kombinasjon når du er på hotell. Slike opplevelser som å bare kunne tilbringe noen netter på et hotell, det elsker jeg. Å kunne føle seg litt bortskjemt, men også føle seg fortjent til det er en god følelse. Vi kunne dessverre ikke sitte alt for lenge på frokosten, for vi måtte gjøre oss klare for en lang dag. Fra vi gikk ut fra hotellet klokken 10:30, så var det fullt kjør frem til klokken 04:00 ish på natten. Men mer om hva vi gjorde i alle disse timene skal jeg fortelle dere om de neste dagene, for her har jeg koselige bilder å dele.

Jeg er evig takknemlig for at jeg tok med meg en av mine beste bukser, også kalt mine comfy pants. Jeg lurer på om dere begynner gå møkklei de buksene her, for jeg har dem i 3 farger – faktisk ikke vist dere dem i den hvite fargen, den er dødsfin. Men stoffet kan kanskje ikke se så behagelig ut for noen (?), men der tar dere så feil. Skal du gå mye, eller bare ikke føler for en tight jeans dag så er du nødt til å prøve ut disse. De kommer i veldig mange farger, så det er umulig å ikke finne en som faller i smak. Jeg har mine i XS hvis dere skulle lure!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe fra Zara // T-skjorte fra Junkyard // Bukse fra Nelly // Sko fra Puma // Belte fra H&M // Klokke fra Daniel Wellington // Solbriller fra Ray-Ban // Sekk fra Forever21

MORNINGS IN STOCKHOLM

// Oppholdet er sponset.

Jeg kjenner jeg skammer meg. Jeg kjenner jeg skammer meg så ufattelig mye at det nesten er flaut å innrømme det. Oppholdet i Stockholm trodde jeg at jeg fikk mye tid til å blogge på hotellrommet, men tidskjemaet krasjet med bloggingen og jeg kunne ikke være den kjipe og si “nei, kan ikke være med fordi jeg må blogge”. Det er første gangen jeg er i Stockholm, og det måtte utforskes med Daniel Wellington-teamet. Jeg kan i hvert fall si med god samvittighet at jeg har tatt veldig mange bilder på mine 2 netter her, så nå jeg har vel gjort jobben halveis – bare ikke gjennomført den. Det er ikke bra nok, og det vet jeg. Jeg trodde i tillegg at jeg hadde postet de bildene som ligger under her nå på onsdagen men nå kan dere se hvor feil jeg har tatt. Jeg har ikke hatt tid eller lyst til å sjekke sosiale medier mens jeg har vært her, for det har vært så mange mennesker å hilse på – og så mye felles aktiviteter at jeg vil prioritere fremfor å gjøre noe som helst annet.

Hotellet vi har bodd på har hatt den godeste sengen jeg har sovet i på lenge, og det har derfor vært tøft å stå opp tidlig og ikke kunne ligge å dra seg på morgenen. Vi er så høyt over bakken at vi får et helt nydelig sollys inn på rommet på morgenen, og det er en god måte å starte dagen på. Det er 3 innlegg til fra Stockholm som skal postes, så gled dere til å se hva vi har gjort.

God helg♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Livet i en morgenkåpe er så bedre enn en uten.

HOTEL AT SIX

// Oppholdet er sponset

Det at vi har gått fra minglingen før klokken ble 22:00 sier litt om hvor slitne vi er akkurat nå. Jeg har vært våken siden alarmen ringte klokken 06:00 i dag og det er egentlig helt vilt at jeg fremdeles er menneskelig. Flyet vårt landet litt på formiddagen, og vi ble hentet i en stor taxi hvor vi ble kjørt til Hotel At Six sammen med resten av norske gjengen vi er her med. Vi har ikke gjort så mye i dag, med tanke på at det har vært reising og lite søvn på oss. Så derfor er det i morgen det skjer, og det er planlagt så mye som vi skal rekke på kort tid. Jeg er veldig spent, og tror dette blir en tur jeg sent vil glemme.

Grunnen til at jeg er her er fordi jeg er ambassadør for Daniel Wellington. I den sammenheng skal jeg være med på lanseringsfesten for deres nyeste klokker, i matt design som jeg allerede har vist frem. Det første vi møtte på så fort vi kom inn på hotellrommet vårt var flotte gaver og en fin velkomst. De gavene du ikke forventer, er definitivt de beste gavene. Jeg hadde allerede fått klokke før reisen, men ble likevel overrasket med 2 til og mange andre flotte produkter (!!!). Hvordan jeg skal få plass til alt dette i håndbagasjen min kan bli spennende, men plass skal det bli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

REISEFEBER

Jeg begynner endelig å få reisefeber, og jeg begynte å lure på om den i det hele tatt ville komme denne gangen. Men den kom, og jeg er så glad for det. Jeg elsker følelsen av å ha reisefeber, det lille stresset som bare er teit å få. Jeg skulle gjerne hatt en stor koffert med meg på tur, for jeg kjenner at 1 uke i en håndbagasje er greit umulig å få pakket ned. Jeg er den personen som da vil prøve å overbevise folk om at det likevel går, så jeg gir ikke helt opp enda. Jeg har med meg noen høye støvletter som jeg har fyllt opp med både undertøy og sokker, inkludert litt diverse. Jeg må le av måten jeg pakker på, for jeg finner alltid små overraskelser jeg hadde glemt jeg hadde pakket på lure steder. Neste gang dere hører fra meg så er jeg i Stockholm, så følg med på bloggen – er mye morsomt som skjer denne uken.

Selv om pakkingen har vært prioriteringen i dag, så har jeg likevel vært ute og feiret min kjære mamma som fyller år i dag. Før vi gikk inn på Ro, måtte jeg bare få knipset noen raske bilder av en jakke jeg vant på ELLE-festen. Eller vant og vant…. Det var et lykkehjul, og det var spesielle tall du måtte lande på for å vinne, jeg tapte egentlig – men han som stod der ville gi meg en jakke uansett, så THANK YOU! Jeg elsker jakken. Jeg har en lignende, men denne er hakket finere må jeg si.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA