DW NIGHT OUT

// Oppholdet er sponset.

Før vi dro tilbake til hotellrommet våres på Hotel At Six, hadde Ida og jeg litt tid til overs for å dra innom et shoppingsenter for å se om vi fant noe til kvelden. Jeg hadde pakket med antrekk for kvelden, men typisk meg å ikke prøve det før det er 20 minutter til vi skal være klare. Så jeg ville bare se om jeg kanskje fant noe annet tilfelle mitt antrekk bare ikke fungerte. Jeg fant dessverre ingenting, og ba til gud om at antrekket jeg hadde satt sammen så like bra ut i virkeligheten som det så ut i hodet mitt. Det er ikke meg å ikke prøve det jeg pakker med, men hodet mitt har ikke vært helt til stede kan man si. Antrekket var helt greit, bommet kanskje litt med å ha en oversized t-skjorte ned i et tettsittende skjørt men det gikk bra.

Vi ble hentet av en båt som kjørte oss til det hemmelige lokalet hvor DJ Alesso skulle spille. Vi fikk noen velkomstdrinker for å komme i humør, før vi gikk til fots i typ noen minutter før vi var fremme. Der er det masse belysning, drinker og mat som møter oss. Det tok ikke lang tid før lokalet var stappfullt av influencers og jeg kjente igjen veldig mange. Så etter et par drinker gikk jeg bort til dem for å prate litt, og det endte med at det faktisk var noen av de vi hang mest med hele kvelden. Jeg ble overrasket over hvor inkluderende dem var, og det betydde faktisk veldig mye for meg som har LANGT ifra like mange følgere som dem. Jeg bekymret meg alt for mye om at følgerne skulle være et hinder i forhold til dem med millioner av følgere, men den kvelden betydde det absolutt ingenting.

Vi danset hele kvelden, og før vi visste ordet av det var det på tide å komme seg til afterparty med en flott gjeng. Jeg kan ikke annet enn å si at dette var tidenes fest, og at jeg gjerne skulle opplevd den èn gang til så lenge jeg kunne slippet hangoveren dagen derpå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 kommentarer

Siste innlegg