FILA AT MILAN FASHION WEEK

Så sprøtt som det er, kommer jeg ikke over at min første reise til Italia var for FILA, i Milano. Men det skal sies sagt jeg har levd ganske mye på dette siden jeg kom hjem fra den reisen. Ikke nok med at jeg opplevde Italia for første gang, men jeg opplevde den i Milano – fashion byen som ga meg et stort innblikk av hvor crazy det er under fashionweek. Jeg elsket å se på alle menneskene som måtte rekke avtalene sine, og nærmest løp i en stressende fart. Takk gud for at det ikke var meg som hadde dårlig tid, det hadde vi ikke en eneste gang under denne reisen. Dagene gikk til å spise mye mozzarella, drikke god vin og nyte øyeblikkene jeg ikke kommer til å få oppleve igjen. Å oppleve fashionweek var egentlig noe jeg aldri ville, siden jeg ikke liker mengden mennesker og alt det overfladiske. Det er kaos, men bra kaos. Og det forstod jeg først da jeg stod midt i kaoset selv. Det var nytt og spennende. Jeg hadde min gjeng jeg var med, og det roet meg veldig. Så jeg vil absolutt gi det flere sjanser, kanskje neste gang i København som jeg har nevnt til noen av mine nærmeste. Det skal sies at jeg vil tilbake til Italia, men det er mange andre byer jeg vil oppleve – og Milano kan jeg nå krysse av, som føles utrolig merkelig men godt.

Jeg tok en del bilder analogt, men jeg burde kanskje tenkt på at det ikke knipser de beste bildene i fart og uten blits. Så selvom jeg gjerne skulle vist dere flere av mine favoritt styles fra fashionshowet, får dere nyte de klare bildene jeg har derfra <3

MORSOM SPARING

Reklame | Dreams

Jeg har så overtenning på denne kunden at det er til å le av, ettersom jeg har vært så gira på å få til et samarbeid her og det endelig skjer. For ca 8 måneder siden etter mye mas og fjas av kjæresten, bestemte jeg meg for å laste ned en app som heter Dreams, til tross for at jeg hater å laste ned apper. Jeg vil ha minimalt med apper på telefonen, så hvis jeg først laster ned en app – så er det en veldig god grunn til det. Og dette er nok den beste grunnen så langt. Denne appen er gratis og man får en sparerente på 0,2%. Appen er genial for deg som synes det er vanskelig å spare, glemmer å sette av litt hver måned og som ønsker å begynne med morsom sparing. I starten forstod jeg ikke hva som var så gøy med denne appen, men det var frem til jeg fikk høre om tyven. Du har nemlig så mange valg her, blant annet triggere som denne tyven. Med tyven så blir du trukket en tilfeldig sum en tilfeldig dag i uken, og du kan selv velge om det beløpet skal være alt fra 1 krone til 200 kroner. Dette har jeg valgt, men det er helt valgfritt – så hvis du ønsker mer eller mindre kan du redigere det manuelt. Du kan også når som helst ta i bruk engangsoverføring om du ønsker å sette av litt ekstra penger en måned, samt at du kan trykke på faste månedlige overføringer, ukes overføringer og så videre. Mulighetene er nesten evige her inne, og det er akkurat det som er gøy.

I det du begynner å spare vil du se denne grønne sirkelen bevege seg nærmere mål.

Noe som gjør Dreams appen ekstra morsom, er at du ved siden av dine egne drømmer, kan dele drømmer med venner, familie og kjæreste. En av mine drømmer er sammen med sistnevnte, og her sparer vi til en varm ferie. Vi har satt oss mål om å spare ca 10 000 kroner hver – og jeg er 2 kroner unna målet, på 8 måneder (!!!!). I tillegg til denne gruppe-drømmen, har jeg en egen drøm. Det er å spare til en bunad, som jeg lenge har ønsket meg. Den dagen du skaper en drøm, regner appen ut hvor mye du må spare fra du starter drømmen til datoen du har satt for å nå målet ditt. Ved hjelp av appen får du en god og enkel oversikt over hvor mye du må spare hver dag. Og du kan når som helst endre dato på når drømmen skal gå i oppfyllelse. Skulle du trenge pengene mer enn drømmene dine, kan du når som helst ta ut pengene – og det er kostnadsfritt.


Noen morsomme triggere du kan velge i denne appen:

Tyven – En tilfeldig sum en gang i uken

Månegal – Spar hver gang det er fullmåne

Hermeape – Spar hver gang en i gruppedrømmen sparer

Everest – Start med 10 kroner og øk med en tier hver uke i et helt år

All in – Begynn med 520 kroner og trapp så ned med en tier ukentlig

FOTO: Siri Granheim (@photographybysiri)

Om du ikke har blitt solgt enda, noe som er rart, kan du trykke HER for å laste ned appen og/ eller lese mer om Dreams.

NELLY FONDAZIONE

Reklame | Nelly

FOTO: Rasmus Lindahl (@rasmuslindahl)

Jeg kan med hånden på hjertet fortelle dere at jeg er så glad for at jeg dro på Nelly sin 15 års feiring. Dette var min første fest med de, ettersom jeg forrige gang ikke kunne bli med til Ibiza på grunn av min daværende jobb. Dette er flere år siden, så det er utrolig gøy å endelig ha muligheten til å oppleve dette. Gjennom flere år har man sett at Nelly vet hvordan man holder fester, og denne gangen var jeg midt i festen selv. Stemningen, musikken ( 10/10 ) og menneskene der gjorde den kvelden så artig. Jeg er ikke en av de som liker å feste så mye, men jeg kommer aldri til å takke nei til en Nelly fest – bare så det er sagt.

 

NELLY HANGOUT

Reklame | Nelly

For øyeblikket føler jeg meg nesten bare rar, og sliter med å forstå at jeg har vært 4 steder på bare litt over 1 måned. Tiden har gått så fort at jeg nesten ikke har rukket å innse hvor jeg er i øyeblikket før jeg plutselig er et annet sted, i det andre øyeblikket. Det begynner først nå å synke inn hvor jeg har vært, ettersom jeg ikke skal på flere reiser i år. Og dette er helt sykt å si, men det er så godt å vite at jeg bare skal være i Norge resten av året. Det har vært fantastiske jobbreiser, etterfulgt av en siste ferie som jeg virkelig trengte. Men det har vært mye for meg, hvert fall veldig mye på så kort tid. Til neste gang krysser jeg fingrene for enda flere reiser, men kanskje litt pauser blant slagene så jeg får samlet krefter. Jeg vet ikke hvilke krefter jeg har levd på den siste tiden, aldri kjent på den rare følelsen i kroppen før. Som om jeg er tilstede, men jeg er et helt annet sted i tankene. Det har vært lærerikt, absolutt. Men profesjonelt sett så må jeg lære meg å si at nå trenger jeg en pause, eller at jeg bare trenger 1 time alene på rommet for å samle meg litt. Jeg er så dårlig på sånt, for det verste jeg vet er om noen tror jeg er utakknemlig for hva jeg får oppleve. Og derfor ender det alltid opp med at jeg blir med på alt, fremfor å kanskje ta den ene timen på rommet som hadde gitt meg så mye.

 

Jeg har vært på så mange reiser, og ligger derfor kraftig bak skjema på å dele alt med dere. Derfor fortsetter jeg der jeg slapp, som var en flyreise rett fra New York med Redken, til en feiring i Stockholm med Nelly. Jeg kom rett fra flyplassen til showroomet deres og jeg følte meg virkelig som den stygge andungen i det rommet. Men det var likevel så gøy. Jetlagged og svett blant så mange vakre mennesker i et rom, der stod jeg og nøt noen pizzastykker og en god drink. Jeg ble der ikke så lenge før jeg dro til hotellet for å sove ut og samle ny energi til den store feiringen på lørdagen, mens de andre dro ut på byen. Gjett om jeg var glad for å legge meg i sengen på hotellrommet, ohhhh my god.

 

♥♥♥

FOTO: Emma Grann (@emmagrann / @studiofemme.se)