LONGBOARD

Waduup! I går kom gutten min hjem og endte opp med at han nattet her. Så jeg stakk i butikken for å handle inn litt snop og diverse ting som mamma trengte før han kom. Kan greit si at longboardet er ganske brukelig i butikken og ja. Hehe. Nyttårsaften i dag, blir nok veldig kos får jeg no tro!!

Hva syns du om bildet ?
Hva er planene dine for nyttårsaften ?

– Vi snakkes ! <3

GOOD BYE 2011

Tenkte jeg kunne lage ett innlegg om hva jeg har opplevd av gode minner med venner og familie dette året som snart er over. Vil bare takke for alle jeg har blitt kjent med i dette året, dere er alle sammen noen helt fantastiske mennesker. Og ikke minst dere lesere for å ha fulgt bloggen min så lenge.

Jeg dro på en utrolig deilig hyttetur til Branâs med Karoline og stod på snowboard for andre gang i livet mitt og endte ikke opp på sykehuset. Må gjentas!

Alle disse herlige kveldene med klassekamerater og venninner. Så morsomt tror jeg ikke at jeg har hatt det på lenge, håper virkelig det blir fler av disse fremover.

Jeg var så heldig og fikk med Martine til Tyrkia i 3 uker. Solte oss, tjillan en del, shoppet mye og bare koste oss utrolig mye. Så var vi så heldige og fikk møtt på Haakon som jeg ble kjent med i fjord. Og Caroline, søsteren min, tok sin tredje tatovering. SoulShine. Nathalie tok sin første. Tøffinger!!

Alle bursdagene jeg har vært i, like koselig alle gangene. Hippie bursdagen til Madelen og Emilie. Smoka masse fred og kjærlighet.

Denne godjenta, Karoline, dro på utvekslingsår i Colorado. Savner den jenta en del nå kjenner jeg, håper tiden snart begynner å gå fortere så jeg får se henne igjen snart.

Alle disse konge festene som alltid endte opp med noe vilt lættis, kaos og blåmerker inkludert blod. Haha, dette måå det bli flere av. Alle fantastiske menneskene man koser seg med, ganske bra!!

Ett av de beste minnene fra 2011 må være da jeg ble forelsket i denne gutten. Endelig en jul jeg ikke trengte å ønske meg en kjæreste til julaften siden jeg allerede hadde fått den gaven. Aldri følt noe så sterkt for en person før. Skremmende hvor fort hjertet mitt dunker hver gang jeg ser han.

Jeg var på min første fotoshoot i Sarpsborg, hvor Jeanett tok meg godt imot og fikk meg til å føle meg veldig komfortabel.

Jeg fikk det jeg hadde ønsket meg i snart to år til jul, nemlig longboard som min mor sa klart ifra om at jeg ikke ville få lov til å kjøpe pga hun var meget redd for at jeg ville skade meg.

Hva syns du om bildene ?
Har du opplevd noe hæftig i 2011 som du ikke kommer til å glemme ?

– Tusen takk for nok ett kjempe bra år ! <3

VINN EN SUNMOVER FRA SUNBOUNCE

Halla! Til dere som har fulgt med på fotoshootene jeg har vært med på holder nå denne fotografen, Jeanett, en konkurranse hvor du kan vinne en sunmover fra sunbounce. Det er bra å ha hvis du skal få fine bilder med naturlig lys! Det eneste du trenger å gjøre for å være med i denne konkurransen er å skrive hva du liker å fotografere best. Det kan være hva som helst!!! Trykk HER for å delta. Lykke til 🙂


Bildet er tatt fra – haslien.no/blogg!!

Hva syns du om bildet ?
Vil du være med i konkurransen hennes ?

– Vi snakkes ! <3

LILLE NYTTÅRSAFTEN

Magnetic Man – I Need Air

Halla! Jeg så Zombieland med sis i går kveld. Haha, herregud som jeg lo. Jeg stod opp først nå av at Caroline kom inn og fortalte meg at Lille Prinsessen går på tv norge. Da spratt jeg opp med en gang. Det er en av mine favoritt barndomsfilmer. Den er så fin og trist! Det er lille nyttårsaften i dag, merkelig at det snart er 2012. Gutten min kommer hæim i dag. Gleder meg som en unge. Det som er så deilig med å savne en person er at det blir ekstra godt å se igjen den personen. Jeg er veldig glad i den gutten.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva er planene dine for i dag & ser du på Lille Prinsessen ?

– Vi snakkes ! <3

CRUISE CHICKSA

Alohaa! Nettopp vært ute og cruiset med sis på longboard ettersom hun bestilte sitt eget for kun ett par dager siden. Jeg er helt forelska nå. Det var så syyykt tjill. Til å være amatør og stå ned bakker uten å tryne er jeg mektig imponert. Men lite imponert over Didrik som nå tror jeg er på legevakten ettersom jeg tok en liten payback på han og sa jeg hadde havnet på sykehuset. Jeg er en liten luring, hehe.


Disse bildene er ikke fra i dag, cruiser ikke rundt med ett speilrefleks kamera vett. #idiots…

Hva syns du om bildene ?
Står du på noe & gjort noe fett i dag ?

– Vi snakkes ! <3

PAKKE I POSTEN

Mange Makers – Mange Bjuder

Twittertwitter og mer twitter!! Jeg har blitt så avhengig av twitter nå at selv da jeg gjør en lille minste ting må jeg løpe til pcen for å oppdatere statuser. Våknet opp til en super deilig melding om at capsen min hadde kommet. Dro og hentet den med en gang. Så nå sitter jeg lykkelig og gliser for meg selv. #Livet.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du den nye L.A Lakers capsen min ?

– Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 28.DES.11

Tigerblood wadduup! Jeg og Martine fikk jo den gode frokosten servert presist 17:15 som var taco i form. Smaker helt himmelsk. Så fikset vi oss litt på badet før vi dro ned til byen for å ta en liten runde. Typisk at da jeg ikke finner noe stikker jeg å kjøper undertøy i steden. Hahaha. Etter vi var ferdig med den så kalte shoppingen stakk vi turen innom brunogblid. Elsker da man stinker solarium. # Den følelsen.


Tshorte Carlings 199 kr Undertøy H&M

Hva syns du om bildet ?
Likte du det nye innkjøpet mitt ?

– Vi snakkes ! <3

DEN ER GREIT KJIP TIL TIDER

Chiddy Bang – Mind Your Manners

Halla! Martine nattet hos meg i natt og det vil si at vi satt oppe til rundt fem til i dag. Var nede i kjellern og snakket i evigheter om alt egentlig. Det var deilig å få snakket ut med noen. Kommer ikke på hvor mange ganger jeg lo, haha. Vi mekka grændis og så på filmen Accepted. Digger den filmen. Vi mekka is først så hadde vi ikke plass i fryseren til pizzaen så jeg la den ute på dørmatta jeg. Flaks ingen tok den, da hadde de vært ferdig hvis noen prøvde å ta maten jeg så frem til å spise. Vi stod opp akkurat nå.


Digger den kjerringa der.

En helt normal tur til butikken med Martine.

Grandiosa<333333

Martine er litt glad i bringebær. Oversvømmelse.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva gjorde du i går kveld & er døgnrytmen din snudd ?

– Vi snakkes ! <3

JUST ANOTHER FOTOSHOOT BY JEANETT HASLIEN

I take you to the candy shop!! Dere husker for litt siden at jeg fortalte jeg dro på fotoshoot i Sarpsborg? Vel, uansett. Noen av bildene har blitt lagt ut så tenkte jeg kunne vise dem til dere ettersom dere var veldig nysgjerrig på å se dem sist jeg spurte dere. Bildene er da selvfølgelig tatt av en veldig flink fotograf som heter Jeanett Haslien. Ble veldig mye grønt denne gangen, men det er jo bare skjønt. Hihi.


Fotograf: Jeanett Haslien (Var dessverre ett bildet som ikke ville opplaste..)

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

– Vi snakkes ! <3

# WIN WIN

# Happiness skjer ja!! Jeg har sikla etter en L.A Lakers caps en stund nå etter den kom ut på junkyard. Nå er den bestilt og den gleder seg veldig til å komme hjem til eiern vet jeg. Jeg bryr meg ikke så mye om sånn basketball aka baseball. Jeg likte capsen spesielt mye pga fargene som er satt sammen. Lilla og gult er alltid deilig sammen. Haha, seriøst tredje gang jeg bestiller i løpet av desember. Haha, win!!!


Caps Junkyard 299 kr

Hva syns du om bildet ?
Likte du den nye capsen jeg har bestilt ?

– Vi snakkes ! <3