GOOD BYE 2011

Tenkte jeg kunne lage ett innlegg om hva jeg har opplevd av gode minner med venner og familie dette året som snart er over. Vil bare takke for alle jeg har blitt kjent med i dette året, dere er alle sammen noen helt fantastiske mennesker. Og ikke minst dere lesere for å ha fulgt bloggen min så lenge.

Jeg dro på en utrolig deilig hyttetur til Branâs med Karoline og stod på snowboard for andre gang i livet mitt og endte ikke opp på sykehuset. Må gjentas!

Alle disse herlige kveldene med klassekamerater og venninner. Så morsomt tror jeg ikke at jeg har hatt det på lenge, håper virkelig det blir fler av disse fremover.

Jeg var så heldig og fikk med Martine til Tyrkia i 3 uker. Solte oss, tjillan en del, shoppet mye og bare koste oss utrolig mye. Så var vi så heldige og fikk møtt på Haakon som jeg ble kjent med i fjord. Og Caroline, søsteren min, tok sin tredje tatovering. SoulShine. Nathalie tok sin første. Tøffinger!!

Alle bursdagene jeg har vært i, like koselig alle gangene. Hippie bursdagen til Madelen og Emilie. Smoka masse fred og kjærlighet.

Denne godjenta, Karoline, dro på utvekslingsår i Colorado. Savner den jenta en del nå kjenner jeg, håper tiden snart begynner å gå fortere så jeg får se henne igjen snart.

Alle disse konge festene som alltid endte opp med noe vilt lættis, kaos og blåmerker inkludert blod. Haha, dette måå det bli flere av. Alle fantastiske menneskene man koser seg med, ganske bra!!

Ett av de beste minnene fra 2011 må være da jeg ble forelsket i denne gutten. Endelig en jul jeg ikke trengte å ønske meg en kjæreste til julaften siden jeg allerede hadde fått den gaven. Aldri følt noe så sterkt for en person før. Skremmende hvor fort hjertet mitt dunker hver gang jeg ser han.

Jeg var på min første fotoshoot i Sarpsborg, hvor Jeanett tok meg godt imot og fikk meg til å føle meg veldig komfortabel.

Jeg fikk det jeg hadde ønsket meg i snart to år til jul, nemlig longboard som min mor sa klart ifra om at jeg ikke ville få lov til å kjøpe pga hun var meget redd for at jeg ville skade meg.

Hva syns du om bildene ?
Har du opplevd noe hæftig i 2011 som du ikke kommer til å glemme ?

– Tusen takk for nok ett kjempe bra år ! <3

28 kommentarer
  1. på det ene bilde, bilde nr 5 hadde du kort hår ? eller er det bare jeg som ser heeelt feil, jeg digggger bloggen diin ! søt kjæreste !

  2. Så kult longboard! 😀
   Selv kjøpte jeg mitt eget i tidligere i høst, og jeg skal si at jeg angrer ikke på det. Jeg elsker det, og det er det morsomste framkomstmidlet jeg haaar 😀
   Håper du får det like morsomt med ditt! btw, kul blogg! (y)

  3. Fyyy fææn duuu er kuuul Madeleine…<3
   du er liksom en jente som tør og like alt og som tør og prøve noe hun ikke pleier...c-:
   Digger bloggen<3
   du er søt da<3
   utrolig fine bilder 😀
   Kjæresten din er heldig,som har deg<3
   godt nyttår

  4. Serr, du har syk klestil, og du er rå! Serr hvorfor kan det ikke være flere som deg, særlig på min alder :p
   Btw! fett snowboard outfit

  5. JEG HAR TOPPLISTE PÅ BLOGGEN MIN. 1.plass vinner vurdering + fem kommentarer, 2 plass vinner 4 kommentarer, 3 plass vinner 2 kommentarer! Jeg tror dy har en bra sjanse til å komme på en av plassene! Kjempe fin blogg <3

  6. WOOOOOOOOOOOOOWWWW!!!!!
   nå har jeg ombestemt meg!! det var jo jeg som hadde kommentert på innlegget der du viste oss photoshootbildene, og jeg sa “BILDE NR.1!!!” men nå har jeg funnet det perfekte header bilde til deg!!! det bilde du viste fra photoshooten i dette innlegget! det var utrolig fint! Digger deg madde! 😀

  7. jeg DIGGER deg! stilen din er så fet, å du er den peneste jenta jeg vet om 🙂 du virker så snill, men også litt badass ;p
   godt nyttår!

  8. Du er utrolig pen! Digger deg så sykt, haha:) Bloggen din er helt konge og jeg vet nesten ikke hva jeg skal sii. Missunder deg vertfall, du har jo heftig fint hår, og smilet ditt må jo være verdens fineste, kroppen din og hudfargen & alt, aah perfekt much:-)

  9. DU erså kul du .. digger alt med deg stilne din og alt ved deg … kjhempe fin blogg og er fast leser !!!
   Men hvor kjøper du hette-skjortene dine? og er det lenge siden du kjøpte sist ? :))

  10. God, jeg elsker å lese bloggen din! Blir bare i så godt humør, hver gang jeg er litt nedfor bare klikker jeg deg opp og leser! Virkelig, elsker sånne personer som deg som er så positive og glade, det gjør med bare i så godt humør!
   Har aldri hatt en rollemodell, eller ett forbilde, men du! Du bare lyser hverdagen min opp! – stå på! <3

  11. åherre! du er bare helt rå jente! man ser lett at du er 110% deg selv og det er derfor jeg digger deg ! stå på vidre i 2012 madde<3 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg