WORK WORK AND MORE WORK

Denne helgen har bare bestått av alt for mange festligheter, bokstaveligtalt. På lørdagen startet jeg dagen med en åpningsvakt på Urban, og så fort jeg var ferdig på jobb var det rett hjem for å dusje og gjøre meg klar for en morsom kveld med venner! Ida og Ingvild kom til meg litt tidligere på kvelden, hvor vi bare pratet litt og drakk litt før vi skulle på en hjemmefest med mye godfolk. Jeg vet ikke hva annet jeg kan si enn at jeg har fått en stor smak for hjemmefester. Ingen forsvinner, sånn som ofte skjer ute på byen, men man sitter heller samlet og har det veldig koselig. Da vi dro dit var det fremdeles rolig vors, men helt ut av det blå var det kaos og bare ganske lættis. Med en god drink i hånden, og riktig musikk som bare gir den perfekte stemningen – da kan man ikke be om så mye mer. Den kvelden gikk til mye latter og sprell, mer enn hva jeg forventet. Søndagen derimot hadde jeg forventet skulle bli såååå kjedelig og lame på grunn av fyllesyken som kom. Men det endte med at noen av oss sjokkerende nok var våkne tidligere enn andre, og bestemte oss derfor å sette på god musikk mens vi vasket hele leiligheten/ hytten for lørdagens festligheter. Etter leiligheten luktet himmelsk og var shinet, tok det ikke lang tid før vi alle dro på Campino og hadde frokosten der. Den frokosten var alt annet enn kjedelig, haha. Selvom alle var greit slitne, var det noen av oss som var litt mer sporty enn andre. Da snakker jeg om meg, Ida og Ingvild som bestemte oss for å ta en liten gåtur på Alby i det fine været. Det var kjempekoselig og litt av en måte å avslutte en morsom helg på.

Søndagen måtte jeg bruke som en restday, og derfor har jeg ikke annet enn noen bilder fra jobben på lørdagen. Men noen bilder er vel bedre enn null? Jeg hadde alt for mye å gjøre på jobben i dag, selvom kameraet var med så det ble derfor ingen nye bilder å vise. Om litt må jeg lallebua for jeg skal nemlig åpne på Urban i morgen før jeg har en uke full av forberedelser foran meg. Ha en fortsatt fin kveld!

Ikke glem å følg meg på Snapchat: Alohaamad.

Jakke fra BikBok // Genser & skjorte fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Triwa

Hva synes dere & har dere hatt en bra helg?

CAFÈ RIIS

I går hadde jeg en date avtale, en svært etterlengtet date med Ingvild. Det er utrolig lenge siden vi har gjort noe sånt sammen, så det var virkelig på tide å ta igjen tapt tid. Vi har kjent hverandre i mange år, men som flere sikkert kjenner seg igjen i, så hender det noen ganger at man bare mister litt kontakt uten at det er med vilje, så dette måtte vi bare ordne opp i raskest mulig. Det er veldig rart å tenke på, for hun er ikke bare en god venninne som har vært der for meg, men hun er også en helt utrolig kollega fra Urban som alltid stiller opp. Det er veldig gøy å tenke på, vi er gode venner og jobber i tillegg sammen – og når vi først jobber sammen har vi det latterlig gøy på jobb. Men enda godt vi har det enda mer gøy utenfor jobben sammen. Det BESTE med dette er at hun endelig har begynt å blogge igjen, og denne gleden/ lykken er det bare bloggere som forstår seg på. Endelig kan vi ha bloggshots sammen igjen (!!!!). Vi dro i går bort på Cafè Riis og hadde en lunsjdate der, før jeg skulle på Urban for å ta stengevakten klokken 15:00. Ingen av oss orket en posjon hver, så vi tok like greit lunsjen på deling og en himla god iskaffe til dessert. Det er merkelig hvor fort tiden går da man er i godt lag dere, og daten gikk så fort i går at vi allerede har lagt planer sammen for lørdagskvelden i dag med Ida også. Så dette blir en forbanna bra lørdag, og det gleder jeg meg til!

Det ble en veldig sen natt i går, siden jeg var med Ida. Vi spiste taco hos hun og koste masse med vofsa som dere kaaanskje så på snapchaten min? Hahaha, hver eneste gang jeg er der må jeg filme den søte vofsa, I just can’t help it. Med bare 4-5 timers søvn, klarte jeg å stå opp i dag for å gjøre meg klar for åpningsvakten på Urban, men nå kjenner jeg at det kanskje skulle passet bedre med 8 timers søvn istedenfor, heh. Det får jeg ta igjen i natt, det er nemlig søndag i morgen, noe som betyr null planer.

Ha en riktig god lørdag dere!

Sjekk gjerne ut bloggen hennes her.

Så det ikke koselig ut?

ANTREKK: LAYERS ON LAYERS

Den siste måneden har jeg fått en ny smak innenfor streetstyle. Nemlig lag på lag med klær. Dere vet jo min store kjærlighet for skjorter rundt livet? Nå har jeg ikke byttet ut den med noe nytt, men heller fått en med litt variasjon – som passer perfekt for meg som bruker skjorter rundt livet 24/7. Jeg elsker cardigan, og spesielt nå på vinteren når det er veldig kaldt ute. Istedenfor å bare ta på seg en chill hettegenser for å holde varmen, har jeg på en genser, deretter cardigan og så bomberjakke utenpå. Det faller kanskje ikke i smak hos alle, men det er vel derfor det er til inspirasjon å se nye stiler. For et eller annet har inspirert meg til å prøve ut dette, og selvom det er noe nytt for meg så falt det i smak. Beste av alt er at det ser bra ut og er i tillegg varmt. Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å gå sånn her før jeg blir lei, men da er det jo kjekt å ha skjorter som jeg elsker hahaha. Det er ganske crazy hvor mye en bomberjakke kan bety for et antrekk, det er med på å løfte absolutt. Det går fra å være basic, til å bli mer street blandet med litt rocka – og der har vi stilen min.

Solen skinte i dag, og jeg visste det kom til å bli en bra dag for å ta antrekksbilder i byen før jeg skulle på jobb. Jeg hadde en avtale med Ingvild før jobben, og det skal jeg skrive et eget innlegg om i morgen. Frem til da kan dere kose dere med nye antrekksbilder som hun var så snill og tok.

Jakke fra BikBok // Cardigan fra Junkyard (sponset) // Genser fra Urban // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Nike // Veske fra Versace // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Triwa

Hva synes dere om antrekket?

EARLY MORNING

Jeg vil bare starte med å si tusen takk for alle gratulasjoner og all støtten jeg har fått etter jeg gikk ut med den store nyheten i går. Det er fremdeles så jeg føler noen nesten må slå meg i ansiktet for å virkelig skjønne at dette faktisk skjer, det er virkelig. Fuckings 6 år med blogging, og i en alder av 21 år har jeg designet min egen kolleksjon. Det er nesten så jeg må le, fordi jeg vet ikke hvordan jeg skal reagere på dette, det er bare helt sykt. Men uten å si for mye – det er mer i vente! Dette året skal bli mitt år, og det skal jeg for første gang klare på egenhånd med gode mennesker rundt meg.

Alle biter begynner å falle på plass for tiden. Noe av det jeg elsker mest ved dette er rutinene jeg har begynt å få. Jeg står ikke opp senere enn klokken 10:00 hver dag, med mindre det har blitt en sen dag kvelden før. Jeg står opp noen dager, uten å vite hva planene er. Men det er evigheter siden jeg har hatt null planer, og derfor elsker jeg denne perioden i livet mitt. En av mine høydepunkter den siste mnd er at jeg har gått opp 6 kg, mye på grunn av hard trening og derfor større matlyst som kommer naturlig når man trener oftere. Det var det som stod på planen for i dag, å ha en hard styrkeøkt med storesøsteren min. Jeg trente faktisk i går også, jeg var sprek og gikk ned til byen i minusgrader mens solen endelig kom frem. Det var en oppvarming i seg selv, for da jeg kom frem til treningsenteret var jeg allerede svett. Jeg trente veldig lenge i går, og bena mine var helt gelè da jeg skulle gå i trappene. Av en rar grunn, er det ingen stølhet å se i dag og derfor kjørte jeg på med en liten reprise av gårsdagens økt, men også litt mer fokus på overkroppen. Bena skal få hvile resten av uken, så skal heller overkroppen få kjørt seg!

Siden jeg er så på farten på tiden, så kunne det vært mye til hjelp å få høre litt hva dere ønsker å se mer av på bloggen. Så kan jeg sette meg ned å planlegge litt. Det er trossalt dere som har gjort at jeg har kommet så langt som jeg har gjort, og jeg vil derfor gjøre dere fornøyde som lesere.

Hvordan går det med dere for tiden?

MADELEINE PEDERSEN ❤ JUNKYARD XX-XY

// I samarbeid med Junkyard

Nok en drøm har gått i oppfyllelse, og det er nesten så tårene kommer.

Det er helt VILT at denne dagen endelig er kommet. Jeg kan endelig fortelle dere hva jeg har drevet med i sommer sammen med Junkyard. I all hemmelighet, har jeg og Junkyard XX-XY samarbeidet med å lage en vårkolleksjon sammen. Dette var helt nytt for dem, og også noe helt nytt for meg. Men dette takket jeg ja til uten å nøle, denne muligheten skulle jeg ta. Det har vært mye hardt arbeid, mange møter og reiser for å få dette til å skje – men som man alltid sier hardt arbeid lønner seg. Dette har resultert til det jeg aldri trodde kom til å skje. Jeg har designet min egen kolleksjon!!!! Noe av det beste med det hele er at jeg har designet den sammen med Junkyard XX-XY som har vært mine partnere i mange, mange år. Det betyr derfor veldig mye for meg, og det er en ære av å være samarbeidspartnere med dem.

Kolleksjonen vi valgte å gå for har absolutt alt. Vi designet 10 produkter som representerer meg og ikke minst Junkyard XX-XY, så det er 2 stiler i èn kolleksjon. Det er min personlige stil med en bit av streetstyle. Men i en slik kolleksjon kan man ikke glemme de cozy og basice produktene man bare må ha i klesskapet sitt. Det er derfor jentete, kosete og chill vi gikk for i denne stilen her. Alle disse produktene kan styles om hverandre, og jeg er sikker på at du finner noe du liker – det håper jeg i hvertfall! Plaggene er laget for og av meg, men det er passer perfekt til alle andre Junkyard Girls også.

For å se alle bildene og produktene jeg har designet trykk HER.

Hva synes dere?

BRA START PÅ UKEN

Planene for gårsdagen var først og fremst at jeg og søsteren min skulle rydde litt i leiligheten til farmor, siden den endelig har blitt solgt. Farmor gikk som sagt bort i sommer, og hver eneste gang vi går bort til leiligheten venter jeg fremdeles på den gode klemmen jeg alltid fikk av hun da vi kom på besøk. Det er virkelig så rart og trist å se leiligheten så tom. Savnet er stort etter både hun og farfar gikk bort, men man må ikke glemme å fokusere på de gode stundene vi hadde sammen. Jeg og søsteren min fant så mye morsomt da vi ryddet, nesten så man følte at man ble bedre kjent med dem. Vi brukte lang tid på å rydde og gå over ting, men etter det var gjort så var det deilig å ha fått det overstått. Det neste som stod for tur etter dette, var å komme seg ned på treningssenteret for å ta ukas første styrkeøkt. Men jeg kom meg aldri så langt og ble heller en sleepover hos min bestevenn istedet. Da er det vel greit?

Jeg og Ida hadde alarm på til klokken 10:00 i dag, siden vi hadde lagt store planer for dagen. Linda fylte nemlig år i dag og vi bestemte oss like greit for å dra inn til Oslo å feire bursdagen hennes der, på resturanten som heter Olivia. Men før vi kom så langt, dro vi hjem til meg når klokken var nærmere 11:00, lagde oss god eggomelett med rundtstykker til frokost, tok en liiiiten pause og deretter startet med å fikse oss. Da alle tre av oss var klare for å dra til Oslo, var første stoppet Smoothie Exchange som Ida er avhengig av, bokstaveligtalt. Mens vi koste oss med den i hånden, tok vi turen igjennom Karl Johan for å titte litt før vi bestemte oss for å spise middag. Da vi kom oss til resturanten på Aker Brygge slukte vel så og si alle den gode maten, men likevel hadde vi plass til dessert selvom vi nesten sprakk av å være mette. Jeg har sagt det før, men sier det igjen; Jeg går ingen steder uten å ha spist dessert, for det er det beste.

Jeg hadde dessverre ikke med kameraet mitt, men fikk tatt et par bilder med iPhonen. Noen ganger handler det ikke om kvaliteten, men øyeblikkene si:

Så det ikke koselig ut & har du gjort noe gøy i dag?

Ikke glem å følg meg på Snapchat – legger ut snaps hver dag: Alohaamad.

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Denne helgen her at gått så det suser, og det er grunnen til at det har blitt dårlig blogging denne helgen. Men jeg tenker at jeg heller vil ha gode innlegg, enn dårlige.. Det er skremmende med tanke på hvor bra de siste innleggene mine har slått an, jeg har ikke lyst til å ødelegge det med et dårlig innlegg da. Men alle bloggdager kan ikke være like gode! Dette innlegget jeg poster nå skulle egentlig ut tidligere denne helgen, men det ble utsatt litt og derfor publiseres det først nå. Det er vel ingen bedre måte man kan starte mandagen sin på, enn å kjøre i gang en ny konkurranse?


I samarbeid med
Junkyard, som er mine faste samarbeidspartnere, kan DU få muligheten til å vinne valgfri produkter til en verdi av 1500 kroner. Nyhetene strømmer inn på nettbutikken deres om dagen, og dette gavekortet vil derfor komme godt med til den heldige vinneren som da trekkes om 2 uker. Konkurransen er for både gutter og jenter, i tillegg til at du kan melde deg på så mange ganger du bare måtte orke for å øke vinnersjansene dine.


For å delta må du:Like Facebooksiden til Junkyard Norge
her.Like Facebooksiden til bloggen min
her.Følge @junkyardnorge på Instagram.Følge @madeleinepedersenn på Instagram  Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Likte du denne konkurransen?

OBSESSED WITH THIS OUTFIT

Den siste tiden har bestevenninnen min Ida hatt en smak for kjoler og strømpebukser med sneakers til. Veldig basic og pent! Det var så ufattelig pent på hun, at jeg følte for å prøve ut noe nytt, og derfor noe i samme duren – med litt mer meg. Jeg egentlig HATER å gå med strømpebukser, men til dette antrekket jeg satte sammen elsket jeg det over alt på jord. Dette antrekket skal jeg uten tvil bruke igjen på våren og sommeren uten strømpebukse. Siden jeg tok en åpningsvakt på Urban, er det selvfølgelig viktig å representere butikken våres gjennom klesstilen – derfor veldig bra hvis vi har på oss klær derfra. Så siden jeg er bitt av denne Adidas-basillen ble det den populære svarte jakken, hvit hullete kjole fra TopShop og hvite Nike sneakers til. I tillegg så vet dere hvordan jeg er med nakne håndledd, altså det skjer bare ikke. Derfor ble det min kjære favoritt gullklokke som freshet opp antrekket litt ekstra i dag. Men antrekket var ikke det eneste jeg planla godt i forveien i går kveld. Jeg bestemte meg nemlig for å stå opp 07:15 i dag, istedenfor 07:30/ 07:45, for å ha god tid til å tegne på dipliner, just in case jeg failer som vanlig. Men det gikk plettfritt i dag også??? Jeg forstår virkelig ikke hva det er, brått har jeg flaksen på min side om dagen og det elsker jeg. Jeg kjørte på med en litt tynnere dipliner i dag, noe som falt litt mer i smak enn den tykke jeg tegnet på sist. Men et spørsmål jeg stiller meg selv hver gang jeg tegner på denne diplineren er HVOR lang den egentlig skal være? Jeg beregner lengden utifra hvor lange vippene mine er, så jeg tegner alltid på diplineren etter jeg har påført mascara, mens jeg vet at andre gjør det først.

Nå må jeg faktisk pakke ned treningsklær osv, for nå skal jeg nemlig ta en styrkeøkt nr 2 denne uken! Ha en riktig god kveld.

Jakke fra Junkyard (sponset) // Kjole fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?

JEG TESTER PRODUKTER FRA MAKESTYLE

// I samarbeid med Makestyle.

Hvis det er noe jeg elsker ved å være en blogger, så er det de gangene jeg får muligheten til å teste ut nye produkter. Og denne tirsdagen gikk til akkurat dette! Mange av dere har gjentatte ganger spurt meg om hvordan jeg får håret mitt til å skinne så mye, eller hvordan den naturlige glansen kommer frem i håret mitt. Det er kun èn ting jeg har tenkt her, og det må rett og slett ha noe med hvilken rettetang jeg bruker på håret. I over et halvt år, hvis ikke mer, har jeg brukt en lilla rettetang fra MAST som jeg fikk sponset av Makestyle for lenge siden. Noe jeg elsket ved den var at den ikke lugget håret mitt da jeg rettet det, noe jeg har opplevd med tidligere rettetanger. Jeg har vært så glad i den, at jeg nå fikk den sponset i fargen all black. Ingenting er som en ny rettetang, det må jeg bare få sagt. Noe som er kjempeartig ved denne er at du kan skru på en vibrasjon i Gizmo rettetangen som den heter. Denne vibrasjonen gjør at de pleieproduktene du allerede har tatt i håret blir bedre infiltert/ gnidd inn/ massert inn bedre i håret. Så for dere som er flinke til å bruke hårprodukter, så kunne denne rettetangen gjort susen. Noe annet tipp topp med dette produktet er at den har Premium Tourmalin plater i titanium som gjør det ekslusivt og den retter ut håret svært raskt enn hva jeg har opplevd med andre rettetanger.

Nå som jeg i tillegg har klippet håret mitt kortere, er det viktig for meg å bruke riktige hårprodukter som ikke sliter så alt for mye på håret. Å rette håret er ikke det beste da akkurat, men da gjør jeg det heldigvis med et godt produkt som beholder glansen. I tillegg til at jeg slipper lugging av hår som setter seg fast i rettetangen.Resultat:
Så ser dere kanskje at jeg har brukt dipliner i dag, noe jeg aldri bruker lenger. Grunnen er så enkel som fordi jeg SLITER med å tegne på, og det blir bare et stort klin rundt ved øyet mitt fordi jeg alltid må fjerne litt og litt. I dag testet jeg ut en dipliner fra Makestyle som heter Iceliner Wintermark. Aldri i min villeste fantasi trodde jeg det skulle bli så lett som det var med dette produktet. Det var lett å påføre diplineren, enda lettere var det å fjerne det som kom utenfor. Av en merkelig grunn kunne man bare bruke litt av negelen for ta det av som en ansiktsmaske – dette er genialt så jeg slipper å få skorper rundt øynene for å ha brukt for mye q-tips, haha. Denne tåler vann, tørker fort og har langvarig hold. En ny favoritt her! PS: Den er heller ikke testet på dyr.Hva syns du om produktene & resultatene?

MEETING IN OSLO

I dag har jeg hatt det veldig travelt, spennende og ikke minst gøy. Jeg hadde et møte i Oslo i dag på formiddagen, og trengte heldigvis ikke å dra inn alene siden Ida skulle til Oslo hun også. Derfor dro vi inn til Oslo sammen og deretter hvert vårt. Jeg hadde et lunsjmøte på kjelleren i Paleet, som jeg aldri har vært på før. Men jeg kan med en gang si det ikke blir den siste heller! Veldig dempet og avslappet stemning der. Møtet jeg hadde i dag var med mine sjefer fra Side2 som jeg jobber for, og en eventuelt samarbeidspartner som fremdeles er litt hemmelig. Møtet gikk kjempebra og jeg er kjempespent på hva dette blir til, for noe blir det i hvertfall! Eneste spørsmålet er bare hvor stort det kommer til å bli. Underveis tok vi en matbit, og uten at det kom som noen sjokk tok de flotte sjefene mine sushi – mens jeg overhodet ikke liker slikt, og endte opp med italiensk pizza. Det er noe jeg digget der vi spise, for selvom du sitter på en plass, kan du bestille mat fra de andre småresturantene rundt i kjelleren. Jeg orket ikke heeele pizzaen selvom det var tidenes lunsjmåltid, men jeg bare måtte ha plass til en dessert siden jeg er et dessert mennesket. Etter å ha sett på dessertmenyen endte jeg opp med pannacotta med en herlig saus og gode frukter til. Da den var spist opp var jeg ganske fornøyd!

Noen av de vi hadde møtet med dro tidligere enn meg og Tone, så etter vi var ferdig med å ha pratet litt osv på resturanten, ble jeg med tilbake til hovedkontoret til Side2. Jeg har nemlig ikke vært i det nye lokalet deres etter de flyttet, og det er nesten utrolig at jeg ikke har vært… Utrolig fint var det der, og jeg fikk hilst på både nye og gamle ansikter som var kjempekoselig. Jeg ble der i omtrent 30 minutter for å vente på Ida som straks var ferdig på skolen. Det som stod for tur var nemlig å ta en liten tur innom Karl Johan for å titte litt i butikker, og ta oss en matbit før vi dro hjem til Moss igjen. Etter god start på uken, føler jeg meg helt tom for jeg har nemlig null planer denne uken, så nå blir det å sette seg ned å planlegge litt hva jeg skal fylle disse dagene med.


Har du hatt en fin start på uken?