MITT FRAVÆR

Mitt fravær fra sosiale medier skyldes at jeg er syk og stresset siden jeg reiser til København på onsdagen. Jeg skal dit på fashionweek med en viktig kunde og jeg kan derfor ikke være så syk som det jeg er nå, så jeg har prøvd mye for å bli friskere. Det er endelig bedre, men langt ifra bra nok! Jeg har følt meg som en dass siden fredag, men våget likevel å ta en sjanse på at formen ikke ble verre så jeg ble med ut på byen i Oslo på lørdag. Vorset gikk helt plettfritt, men etter èn bulmers på byen så klarte jeg ikke å svelge mitt eget spytt engang og jeg følte at jeg ble kvalt. Før jeg visste ordet av det mistet jeg stemmen min, og da sa jeg til de jeg var med at jeg må tilbake til leiligheten for jeg er dårlig. Tenk at en så bra kveld med alkohol og venner ble byttet ut med kakao, lakerol og Special Victims på tven.

Jeg har fått utrolig mange gode tips i dag etter jeg la ut en snap om at jeg trengte råd mot sår hals og feber. Til nå har jeg drukket te med honning, sitron og kanel mens jeg går på tabletter for kronisk bronkitt som lindrer hosten umiddelbart. Jeg har fått andre gode tips, så jeg skal teste ut noen av dem i dag siden jeg skal innover til Oslo allerede i morgen for å sove over til onsdag morgen da flyet til København går tidlig på morgenen.

Jeg tror på mirakler, så det er virkelig et mirakel hvis jeg er frisk på onsdag♥ I mellomtiden så har jeg ingenting å gjøre hjemme, så jeg skal legge ut mer på Tise @madeleinepedersenn i dag så jeg hvertfall gjør noe litt nyttig på en kjip mandag. Forrige uke da jeg la ut ting der solgte det i rekordfart, så prøv å hold dere litt oppdaterte så dere får tak i det dere ønsker før det har blitt solgt – hater å måtte skuffe dere haha…

Lite visste jeg at isoen var alt for høy på de bildene her, men jeg er syk så det er lov å være fjern nå :-)))))))

OPPMERKSOMHET 24/7

Nå sitter jeg nydusjet med pcen foran meg og har endelig god tid – hvor har det blitt av den gode tiden denne uka? Jeg har vært på møter i Oslo, en siste tur innom Ski for en veldig god stund (jeg skal fortelle hvorfor om ikke lenge) og jeg har fått Chili levert på døra som skal være hos oss hele helgen. Når vi først er hjemme, så er han så oppmerksomhetssyk hele tiden og det er egentlig bare megasøtt. For hos mamma og pappa er noen alltid hjemme, så jeg hadde vel også cravet oppmerksomhet så og si hele tiden. Det er som sagt tredje gangen vi passer Chili som er en langhåret chihuahua, og jeg kaller den for lille reven i heima. Pelsen på han er så lik som på en rev, så der er kallenavnet fra. Det blir litt rart å ikke sove med han i sengen i natt da jeg sover borte i kveld, men han er blitt så glad resten av flokken så det blir bare koselig for dem tror jeg.

Jeg har et par timer igjen her hjemme, før jeg skal komme meg avgårde til Oslo. Det er et stort vors i kveld, og venninnen min Martina er med så dette blir så bra. Jeg har en sånn vane at jeg alltid farger brynene mine før helgen, og denne gangen gjorde jeg det i dag i all hastverk. Jeg gjør samme feilen gang på gang, og jeg må snart lære. Jeg bruker egentlig brunsort, og ikke sort – men sist hadde de kun den svarte soo that’s why! Jeg glemmer at jeg ikke skal la fargen sitte på like lenge som den brune, og nok en gang har jeg fått litt lilla bryn. Snart begynner jeg å rocke den looken tenker jeg.

Ha en fin lørdag – så snakkes vi i morgen♥

MEETING

Hvis jeg rekker å publisere dette innlegget før jeg må ut døren så har jeg nok satt en ny rekord for meg selv. Jeg velger å tro at jeg rekker å gjøre alt i siste liten, istedenfor å planlegge det nøye – noe jeg ellers alltid gjør. Men i dag har jeg bare tenkt at jeg kan begynne å gjøre ting klart da jeg straks skal ut døren. Det høres ut som om jeg har det skikkelig hektisk, men jeg skal bare til Oslo for å kose meg med kjæresten før jeg må tidlig opp i morgen. Jeg har nok et møte på Egmont klokken 10 i morgen, noe som kanskje betyr at jeg kan fortelle dere litt mer enn hva jeg har gjort hittil. Når det er så tidligere møter, er det mye bedre å kunne overnatte i Oslo så jeg slipper å bruke ekstra tid på morgenen for å komme meg fra Moss til Nydalen. Noen ganger trenger jeg skjønnhetssøvnen min, spesielt når det er møter så jeg vil være uthvilt og kjenne at jeg er skikkelig klar for en ny dag.

Denne uken så skjer det mye moro for min del, og jeg gleder meg SÅÅÅ mye! Jeg skal sitte barnevakt for nydelige Chili hunden, som jeg har passet to ganger før for en venninne. Det er helt vilt hvor glad jeg har blitt i den vofsa, og den er ikke min engang!! Men den er min for 3 dager, så det skal jeg utnytte. Bortsett fra dette så er jeg invitert på et koselig vors i Oslo, så det vil bli èn natt uten Chili – men resten av familien min er så glad i den hunden der at det ikke er noe problem.

Jeg har sløvet som bare pokker frem til nå, også gått rundt i huset og tatt unødvendige bilder. Så unødvendige bilder er det eneste jeg har å komme med nå dere, sorry not sorry.

Jeg har en uskreven regel om at jeg ikke skal poste iPhone bilder på bloggen, meeeeen ops.

SHOPPESTOPP

Du vet du fikk kjørt deg på treningen når du føler du har mestret noe ved å bare komme deg opp og ned trappene. Rumpa kniper seg igjen, uten at jeg selv kan styre det og bena mine er så støle at jeg ønsker å gå minst mulig i dag. Så det jeg har gjort til nå er å rydde rommet, kaste unødvendige ting som bare tar plass og jeg har spist to gode måltider i dag allerede. Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker smør og servelat på brødskiven og det har jeg forsynt meg med flere ganger i dag. Klokken er litt over 16, og jeg gleder meg til å lage pasta med fløte og kikkoman saus som har vært favoritten i mange år!

Nå er det en periode jeg må stramme inn budsjettet litt til å kunne kose meg litt ekstra på tur i New York. Så jeg har bestemt meg for å ha shoppestopp frem til april. Det eneste som er lov å kjøpe er objektiv til Sony kameraet mitt, alt annet er strengt forbudt til da. Jeg har aldri virkelig satt meg inn for å ha shoppestopp før, men jeg kjenner jeg trenger det litt også. Bli kvitt mye som jeg kan selge, og faktisk nyte at skapene mine ikke er stappfulle av ting jeg så vidt bruker. Jeg har endelig kommet over denne kneika, at jeg ikke trenger å bli en syk samler for å være fornøyd med tingene jeg eier. Det er så godt å føle en slik mestring, men det er også skummelt at det har vært en avhengighet. Nå gleder jeg meg bare til å måtte være litt kreativ med det jeg har i skapet, og bruke det oftere men bare på forskjellige måter. Det kan bli en utfordring for meg som hater å gå i det samme ofte, men helt ærlig så er det bare meg selv som legger merke til det. Jeg trenger å sette mer pris på de tingene jeg allerede har, så kjære shoppestopp; let’s do it!

Noen andre som har/ har hatt shoppestopp og har noen råd å komme med?

JEG SKAL TIL NEW YORK

Denne helgen har jeg sørget for å slappe av, ta det med ro og ikke stresse meg. Etter min meltdown som skjedde her om dagen, så tror jeg løsningen er å stresse mindre, ikke overtenke og heller tenke at det ordner seg. Jeg uroer meg alt for mye, jeg vil bare ikke si det til mine kjære for å virke svak eller ute etter oppmerksomhet. Men bare der overtenker jeg, så jeg må jobbe litt med meg selv og skjønne at jeg får til ting jeg vil uansett. Å ha en helg uten planer er nok en slik helg alle trenger en gang i blant. For det er nemlig der man mikser med å være spontan og lat. Jeg har vært begge deler, men i dag imponerte jeg meg selv med en treningsøkt, og det var godt for sjela. Jeg tror jeg trengte å dra på treningsenteret bare for å få mye stress ut av kroppen, og tømme hodet mitt for unødvendige tanker.

Det er ikke lenge siden dette ble bestilt, men dagene har bare gått helt i surr så jeg har glemt å fortelle at jeg skal til New York. Igjen!!! Denne gangen reiser jeg med min kjære Martina og dette blir så bra da vi er et godt reiseteam. Vi reiser i april og blir borte i èn uke som gjør at vi har god tid til å kose oss. Å bare være der noen få dager, det er alt for lite da New York er en så stor by. Jeg var der i fjor sommer med venninnene mine og da hadde vi kun 3 dager der noe som er alt for lite når man har så mye man vil se og gjøre. Martina og jeg var så fornøyde med hotellet vi bodde på forrige gang, at vi booket rom der igjen. Hotellet Club Quarters ligger veldig sentralt til, noe vi elsket sist siden veien var kortere til absolutt alt. Jeg har aldri vært der i april, kun når det var vært dritvarmt eller dritkaldt så jeg tror dette blir en perfekt balanse. Jeg SKAL ha kjøpt meg nytt objektiv innen vi reiser, det er et must!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG KNAKK SAMMEN

Det er år siden sist jeg gråt, og det var jævlig å kjenne på det igjen i går. Jeg skulle på et kurs senere på ettermiddagen i Oslo for å lære meg å redigere filmer i et spesielt program. Oppgaven vår var enkel; film deg selv slik at du har noe å redigere på kurset. Jeg følte meg bra helt frem til jeg så videoen som varte i nesten 20 minutter og alt forandret seg. Jeg så på meg selv under en sminkevideo jeg lagde tidligere i går, og jeg tenkte bare æsj gjennom hele videoen. De gangene jeg likte meg selv var da jeg så bort. Hva er det for noe? Jeg mener… Slik har jeg ikke følt det på lenge. Jeg stod på kjøkkenet og gråt. Jeg ble frustrert fordi jeg ikke forstod hvor alle disse følelsene og tårene kom fra – og hvorfor kom alt nå? Jeg måtte jobbe med meg selv for å ikke kollapse, be meg selv om å roe meg ned og puste rolig. Jeg har aldri følt noe slikt før, og det kom så uventet. Det var som om jeg har hatt det for bra alt for lenge, og noe ville at jeg skulle ha det jævlig igjen.

Når det er sagt så var onsdagen(dagen før) en bra dag. Jeg hadde et møte klokken 12:00 på Egmont som jeg nå har begynt å tilbringe litt av tiden min hos. Jeg kan ikke avsløre hva jeg holder på med enda, men ventetiden blir bare kortere og kortere. Noe som gjør at jeg snart kan fortelle alt! Det å ikke kunne si noe er vanskelig, for jeg vil at folk skal vite hva morsomt jeg holder på med. Men samtidig så er det gøy å kunne tease litt, og være hemmelighetsfull. Senest i går var jeg igjen på Egmont for å lære meg Premiere Pro som er kjekt å kunne da jeg kanskje bør bli flinkere på video? Men for meg var det to ting jeg måtte sette meg inn i; lære meg Premiere Pro og lære meg hvordan Mac fungerer haha. Det var mye på en gang, men når jeg først lærer meg det så tror jeg det blir vannvittig gøy.

Nå skal jeg til Martina for å ha en avslappende dag med god mat, så skal vi på kino senere i kveld for å se Pitch Perfect. Jeg gleder meg!

BILDEDRYSS FRA BUDAPEST

Det at dere sender meg meldinger om tips i Budapest setter jeg seriøst skikkelig pris på. For det er ikke ofte jeg opplever så mange bra steder på tur, men denne gangen var vi ufattelig heldige med stedene vi dro på. Derfor kjære lesere; bare fortsett med å spør meg – jeg elsker å få snakket litt med dere og få sett hvem dere er. Jeg har ikke vært hjemme èn uke engang men kjenner allerede at jeg lengter etter å reise mer på grunn av opplevelsene. Budapest var så fint at jeg gjerne kunne vært der i flere dager, og hotellet vi bodde på gjorde kanskje hele oppholdet helt perfekt.

Hotellet vi bodde på heter Boscolo og ligger i den nye delen av byen. Ønsker du å føle deg som en prinsesse, eller en prins så må du bo her. Prisene for et slikt opphold synes jeg var ekstremt gode. Servicen der var kjempebra, du føler deg nesten som en kjendis på måten du blir behandlet på – man blir rett og slett skjemt bort. Det synes jeg alle fortjener å bli en sjelden gang. Så uten at jeg skal skrive for mye om kun hotellet, ber jeg dere om å søke det opp, for det er helt vilt hvor flott det er der. Det store plusset var at det lå veldig sentralt, det gjorde at vi på kort tid fikk opplevd mye. Noe vi gjorde den siste dagen var å gå over Chain Bridge som satt sammen Buda og Pest som èn by, og ikke to. Vi tok fløybanen opp for å se utover byen, og siden det var litt kaldt ble vi ikke der så lenge før vi avsluttet med biff til lunsj (!!!). Det var siste dagen våres, og vi ville enkelt og greit bare ha en siste feiring av en vellykket tur.

Jeg har fremdeles bilder jeg ikke har publisert, så nå kommer de siste♥

VI HADDE BADEKAR <33333 Beste med å bo på hotell uten tvil!

Vi så ut som dasser her hver morgen til tross for noe så vakkert som dette, for JA dette er frokostområdet på hotellet – New York Cafèen.

En av rettene vi spiste på Onyx – det var såååå mye uventet og godt under sjokoladetaket. Mmm.

MY MAN.

Jeg kjøpte meg kun èn ting på turen, og det er denne fine paraplyen fra en matbutikk dagen det regnet en del – er forelska i den. Beste kjøpet evah.

ANTREKK: GIVENCHY PARIS

Den nest siste dagen vår i Budapest steppet vi up gamet og gjorde litt mer på èn dag. Vi hadde store planer om å endelig dra på et av museumene jeg hadde lest så mye om, sett mye av og gledet meg mye til. Det endte med at vi kom dit og det så helt mørkt ut, det tok en liten stund før vi endelig fant en nettside som skrev at dette museumet ikke er ferdig før i 2020. Så dere – vi skal tilbake dit i 2020 for å oppleve tidenes museum. Vi dro for å spise middag på noe som heter Vintage Garden, og det er et av de beste stedene jeg spiste middag mens vi var her. Dette er en kreativ resturant som egentlig består av at du spiser i en hage omringet av planter og gode omgivelser, men dette er nok hakket kulere mot de varmere tidene. Nå hadde de juletema der, og bare det var skikkelig koselig. Mens vi ventet på maten, fikk jeg plutselig øye på en jente som gikk mot meg og jeg kunne kjenne at jeg begynte å bli skikkelig varm i trøya da jeg ikke visste hva som skjedde. Hun kom til bordet vårt og spurte om jeg var Madeleine Pedersen, siden hun visste jeg var i Budapest ettersom hun fulgte meg på Instagram.

Jeg føler at jeg har visnet for mange, men fortsatt blomstrer og vokser for hver dag som går. Derfor ble jeg sjokkert over å bli kjent igjen av noen som bor i Budapest. Det betydde mer for meg enn det jeg rakk å fortelle den 19-årige jenta.

Kvelden var fortsatt ung, og vi var derfor ivrige etter å oppleve Szimpla Kert som mange hadde tipset om. Jeg ble ikke skuffet over stedet, det var veldig stort og fascinerende med all kreativiteten på stedet, men det er nok litt mer passelig for en skikkelig kveld med alkohol. Vi tok derfor et par drinker der, og bestemte oss for å teste ut Mazel Tov som bare lå noen minutter unna. Dette stedet var nok litt mer vår stil denne kvelden, stilig og chill. Jeg elsket hvor åpent det var der, og at selv på kvelden kunne man bestille litt cocktail snacks. Skal dere dit, bestill søtpotetfriesen – den var syk!

Turtleneck fra Asos // T-skjorte fra Givenchy // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Ringer fra Calvin Klein

KIOSK RESTURANT & BAR

Det at jeg nå sitter hjemme i min egen seng allerede er kun tegn på at turen min har gått alt for fort. Men jeg har storkost meg, noe inn i granskauen mye. På bare fem dager har vi gjort så mye, og oppelvd mye morsomt. Det beste med alt dette er at vi har hatt så utrolig flaks med stedene vi har vært. Det er takket være veldig mange tips som vi har fått av dere, og mennesker her. En av stedene vi sjekket ut var KIOSK, dette er en plass du både kan spise på og drikke. Vi spiste der èn gang, og maten jeg prøvde var jeg fornøyd med. Ellers har vi dratt hit for å bare slappe av med noen drinker flere ganger, siden dette var et så hipt sted med en god atmosfære. De spiller aukustisk musikk der, det er rimelige priser, lokalet ligger rett ved elven og man føler at man passer godt inn. For meg spiller det en stor rolle, for jeg klarer ikke å slappe av eller kose meg hvis jeg konstant føler meg stresset over at jeg egentlig ikke passer inn. Men dette stedet er et sted for alle som bare ønsker å slappe helt av.

Jeg fikk en favoritt cocktail på dette stedet som heter La Passion, så dette er virkelig en drink jeg anbefaler. Jeg er ikke glad i sterke drinker, for da klarer jeg ikke å nyte dem. Denne derimot hadde en god balanse mellom det sterke og friske. Allerede søkt opp alt som er i denne for at jeg forhåpentligvis kan klare å lage den her, wish me good luck.

ANTREKK: NEUTRAL COLORS WITH A PEACH DETAIL

Jeg håper ikke det bare er jeg som sliter skikkelig med å pakke med meg riktig mengder med klær, altså da ikke for mye. Selvom jeg hater å si det, så tenker jeg myyye på bildene som blir tatt. Og med det så snakker jeg om variasjonen på bildene, alt fra bakgrunnen til hva du har på det. Så å være på tur i fem dager og bare reise med et par sko og èn jakke, det er for lite. Jeg pakket med meg en ekstra jakke, da min kjære Acne jakke som er gullverdt for meg. Det var et dyrt kjøp, men jeg er fremdeles like glad i den, hvis ikke mer, og da sier jeg meg fornøyd selvom det svidde skikkelig av lommeboken min. Med to jakker på turen, trengte jeg også litt variasjon med sko (what a shocker)… Jeg pakket med meg hvite sneakers fra Puma, svarte Air Force fra Nike og et litt penere valg fra Common Project i fersken farge. Det er rart at jeg falt for en slik annerledes farge på skinnsko, men den er sååå fin og ekstra fin på sommeren til sommerbrune legger. Du kan ha på deg verdens kjedeligste, hvis ikke enkleste antrekk og bare style det opp med slike sko og man nailer det.

Jeg er overhodet ikke flink på å ordne håret mitt, men takk gud for at jeg endelig har klart å lage en frisyre med hjelp av 10 strikker i håret. Dette hjelper spesielt de dagene det blåser ekstra mye, som det gjorde da vi knipset disse bildene. Jeg kan bli så forbanna på noe så lite som hår i vinden hvis det blåser mye, og på en kjærestetur som dette er det greit å unngå det hehe.

Jakke fra Acne // Skjorte fra Holzweiler // Bukse fra Nelly // Sko fra Common Projects