ANTREKK: GIVENCHY PARIS

Den nest siste dagen vår i Budapest steppet vi up gamet og gjorde litt mer på èn dag. Vi hadde store planer om å endelig dra på et av museumene jeg hadde lest så mye om, sett mye av og gledet meg mye til. Det endte med at vi kom dit og det så helt mørkt ut, det tok en liten stund før vi endelig fant en nettside som skrev at dette museumet ikke er ferdig før i 2020. Så dere – vi skal tilbake dit i 2020 for å oppleve tidenes museum. Vi dro for å spise middag på noe som heter Vintage Garden, og det er et av de beste stedene jeg spiste middag mens vi var her. Dette er en kreativ resturant som egentlig består av at du spiser i en hage omringet av planter og gode omgivelser, men dette er nok hakket kulere mot de varmere tidene. Nå hadde de juletema der, og bare det var skikkelig koselig. Mens vi ventet på maten, fikk jeg plutselig øye på en jente som gikk mot meg og jeg kunne kjenne at jeg begynte å bli skikkelig varm i trøya da jeg ikke visste hva som skjedde. Hun kom til bordet vårt og spurte om jeg var Madeleine Pedersen, siden hun visste jeg var i Budapest ettersom hun fulgte meg på Instagram.

Jeg føler at jeg har visnet for mange, men fortsatt blomstrer og vokser for hver dag som går. Derfor ble jeg sjokkert over å bli kjent igjen av noen som bor i Budapest. Det betydde mer for meg enn det jeg rakk å fortelle den 19-årige jenta.

Kvelden var fortsatt ung, og vi var derfor ivrige etter å oppleve Szimpla Kert som mange hadde tipset om. Jeg ble ikke skuffet over stedet, det var veldig stort og fascinerende med all kreativiteten på stedet, men det er nok litt mer passelig for en skikkelig kveld med alkohol. Vi tok derfor et par drinker der, og bestemte oss for å teste ut Mazel Tov som bare lå noen minutter unna. Dette stedet var nok litt mer vår stil denne kvelden, stilig og chill. Jeg elsket hvor åpent det var der, og at selv på kvelden kunne man bestille litt cocktail snacks. Skal dere dit, bestill søtpotetfriesen – den var syk!

Turtleneck fra Asos // T-skjorte fra Givenchy // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Ringer fra Calvin Klein

9 kommentarer

Siste innlegg