SLAPPERA MED ENDRE

Cir.Cuz – Radio (Credz til Endre)

Heyaaa! Akkurat nå slapper jeg av med fete Endre. Har ikke sett han på lenge. Så det var kjempe kos å se han igjen. Hihi. Han er jo en skikkelig rå gutt. Har vært med han i hele dag, og Endre slappera godt i senga med skolepcen nå. Men nå skal jeg se videre på Paredise Hotel!


Gangster da.

Chillern med Endre!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva har du gjort i dag & ser du på Paradise Hotel ?

– Vi snakkes ! <3

SNØEN BEGYNNER Å GÅ MEG PÅ NERVENE

Uoki Toki – Welcome To Zombieland 8beat Dubstep (Credz til Simen)

Heyaaa! Jeg begynte endelig å få skikkelig sommerfølelse, det har vært så deilig vær de siste dagene, bare sol og faktisk passe varmt. Utrolig nok så skal snøen komme tilbake å ødelegge gleden for flere av oss. Snøen begynner å gå meg på nervene. Hadde det vært noen som hadde styrt været med en kontroll nå, da ber de serr om bråk. Hehe. (HAARP halla) Men tiden går sakte hvis man bare skal klage!

Om ikke så lenge er det påskeferie, og om bare kun en dag er det helg!!! Føler at det kommer til å bli en kjempe bra helg. Nå må jeg tjene litt penger videre på Mall World, swette litt. Så brb, and peace out.


Mall World og foooooooood.

Lille sniket jeg. Tok siste båtisen som pappa sikkert prøvde å gjemme. Thihihi. Sucker!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Begynner snøen å gå deg på nervene også ?

– Vi snakkes ! <3

SE HVA JEG HAR FÅTT AV TVILLINGENE

Heyaaa! Jeg begynner serrrrrr å lure på hva som skjer for tiden. Folk gir meg enten klær eller diverse andre saker. Det er mega søtt og super koselig! Har fått skjorte, hettegenser, solbriller og hempsmykker nå. Det må nok være at jeg har hypnotisert dem! Neida. Hihi. Det er kjempe søtt at dere gir meg ting dere ikke lenger bruker eller trenger, setter veldig stor pris på det OG dere da, selfølgelig. Hihihi.


Tusentakk Madelen og Emilie!

Hva syns du om bildet ?
Likte du tingene jeg har fått & søtt gjort, ikke sant ?

– Vi snakkes ! <3

PUGGINGS PÅ G, ELLER KANSKJE F?

Heyaaa! Sorry, har dårlig humor noen ganger…. Jeg skal hvertfall prøve å sette meg mer inn i pugginga nå enn det jeg har gjort. Måtte swette Mall World litt til. Som ble til over 4 timer, hehe. Det er noe som heter respekt for desperate swette Mall World gamere! OG for grandiosa. Prøven er på fronter, så den er nok ikke så veldig vanskelig. Nå skal jeg pugge videre, ta en dusj og dermed se på Paradise Hotel.

Hva syns du om bildet ?
Hva er du mest avhengig av mobil, tv eller pcen ?

– Vi snakkes ! <3

TRØTT

Heyaaa! Jeg la meg litt for sent i går og er ganske ferdig nå. Må bruke mye vilje på å holde dem oppe. Haha. Blir en powernap på meg, så puggings til gymprøva vi har i morgen om styrke, dans, volleyball, basket ball og sikkert mer. Good night. Når jeg er sykt trøtt kan jeg sovne i utrolig rare stillinger:


Haha, sover godt her ja!

Hva syns du om bildet ?
Har du ofte dager hvor skolen tar all energien din & soversovner du i rare stillinger?

– Vi snakkes ! <3

G’DAMN FOR EN INZANE KJIP TIRSDAG

Heyaaa! Jeg har hatt tidenes kjedeligste tirsdag. Sittet på rumpa og spilt Mall World på face helt siden jeg kom hjem. Vært litt flink siden jeg har lagd mat til meg og ziz. Men blir fort kjedelig når du bare sitter foran pcen hele dagen i stedet for å gjøre noe ut av den. Well done! Jeg skal swette videre med gaminga og ta frem yogurten når Paradise Hotel starter snart. Men fy faen så lame Paradise Hotel er i år, haha!!!!

Hva syns du om bildet ?
Enig med at Paradise Hotel suger vilt i år ?!

– Vi snakkes ! <3

TINGENE MINE HAR KOMMET

Junk – Life Is Good

Heyaaa! Tingene som jeg og Vivian bestilte for litt over en uke siden har kommet frem fra Junkyard. Anbefaler den siden noe helt sinnsykt. Det er så jævlig mye fett der skal jeg si dere. Jeg er forelsket i tingene mine! Gad damn it, husker ikke sist jeg ble så inzaane lykkelig. Kanskje pga det er lenge siden jeg har vært så lykkelig. Hihi. Skal slutte å brife mere… Lol jk, skal brife med bilder jo. Check it out!


Klistremerker, hva er det for noe? Hehe. Alle er fra junkyard, alohahemp, laundry og via venner.

Speil som sier du er søt er kult. Syns det var litt fett med klistremerke på tven og jeg…

Nye klokka mi! Kostet bare 199kr i et annet merket, i nixon koster den som vanlig 999kr. NICE!

Nye vans sko. Bare 329kr! De er omtrent så knalle i virkeligheten, siden jeg redigerte skoene litt. Hihi.

Sjekk den fornøyde gladjenta der a.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du tingene & hva likte du best hvis du må velge ?

– Vi snakkes ! <3

SESONG PREMIERE AV TWO AND A HALF MEN

Heyaaa! I dag fikk jeg endelig brukt den nye treningstightsen min. Følte meg som en skikkelig fitness chick jo. Haha. Like gøy på zumba som vanlig, men vi har lært nye danser som jeg virkelig ikke får til. Salsa er det verste….. Klarer ikke fot trinnene. Hehe. Men det er sesong premiere av Two And A Half Men i dag klokka 22.30. Alle i huset gleder seg nok vilt til det. Pappa og mamma er stor fan sånn serr.

Jeg var usynelig for de i huset og de spiste middag uten meg. Så jeg legger meg med rumlende mage i dag. Haha! Hardt liv. Men nå skal jeg legge meg godt i senga til sesong premieren starter. Chillern joo!


Digger den serien der så jævlig mye!

Hva syns du om bildet ?
Skal du se sesongpremieren i kveld ?

– Vi snakkes ! <3

MCFLURRY I SKOLETIDEN ER IKKE GÆRNT!

Drake – Best I Ever Had

Heyaaa! Dette må jeg tilføye, jeg var overraskende våken i dag! Fant ut av hvis jeg danser og hører på musikk om morgningen blir jeg ganske våken. Haha. Så har jeg vært flink til å spise mat på skolen. I tilegg har det blitt en liten standar ting å spise mcflurry i skoletiden for meg og Vivian. Vi har noen veldig snille venner som kjører ned på McDonalds og kjøper det for oss. Not bad, go mcflurry<3<3<3 Hihihihi.

Får man muligheten til å spise det, sier man jo ikke nei heller! Brannalarmen gikk på skolen i dag, stakkars mennesker som ikke hadde på seg nok klær… Flaks så er god været ganske bra på vei hit!


OooOooOOOoOooOoo, ser jeg en mcflurry? Ok, sorry….. bildet passa bare litt inn. Hehe.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Er du en morgenfugl & enig med at man sier ikke nei til en mcflurry ?!

– Vi snakkes ! <3

NÅ SKAL JEG SLAPPE AV MED FILM

Heyaaa! Mamma mekka litt vafler i stad, overraskende spiste jeg bare en… Alltid spist rundt 4 stk. Haha. Matvraket utvikler seg positivt! Jeg har blitt anbefalt å se på Charlie St. Cloud. Den ser fin og veldig trist ut! Sier jo heller ikke nei til å se en film med kjekkasen Zac Efron. Hihi.

“We will always be brothers” Ntaaaaaaaa.

Hva syns du om videoen ?
Har du sett den filmen & noen filmer du vil anbefale ?

– Vi snakkes ! <3