BESTILT FRA NO.CHIQUELLE.COM

Hei dere! Jeg må nok være en av de som er mest gira på den nye kolleksjonen til Chiquelle. FOR noen party antrekk! Jeg har nå bestilt meg 3 produkter derfra som er her innen 1 uke tror jeg. Disse plaggene kostet heller ikke mye og var til en god pris. Var rett før jeg bestilte en annen kjole derfra som koster 899kr. Men endte opp med 3 andre herlige skjønnheter og jeg er KJEMPE fornøyd. Velger å kalle plagget til høyre for en jumpsuit. Den er langt ifra meg men synes den er så kul at jeg vil prøve å se om jeg føler meg vell i den. Skal selvfølgelig ikke bare gå slik. Fint med en shorts, bukse eller et skjørt til. Hvem vet! Men det blir min første “slik” jumpsuit. Kan eventuelt bruke den på fester å være litt rocka osv, så gleder meg til å få bruke den i en slik anledning.


Link// Link// Link

POSTEN

BOYAA! Da har jeg vært på posten og sendt noen pakker sammen med Didrik. Utrolig gøy å se at dere er så ivrige etter disse produktene. Jeg har også fått skikkelig mye respons på salgsbloggen min og det synes jeg er veldig hyggelig av dere. Blir vel litt nytt på salgsbloggen om ikke så alt for lenge. Jeg lover å oppdatere dere her! Jeg skal bare være med Didrik i dag ettersom han reiser til Bergen i morgen. Så vi skal kosekveld og har derfor handlet inn enda mer godteri. Har dere andre noen spesielle planer i kveld?


Genser Carlings Bukse Junkyard Sko Footway Skjerf BikBok Deksel Ebay

BEACHIT IPHONE CASE

ALOHA! Da har iphone dekslene kommet til hus. Vi har 100 BeachIt iphone deksler som skal selges og håper dere liker dem like godt som oss! Fargene ble helt perfekte og bedre enn vi hadde i tankene. For å feire dette har vi en SHARE konkurranse på facebook. For å komme til konkurransen trykk HER. -Vi trekker ut hele 5 vinnere. Dekslene er av hard plast og de er veldig gode å holde i. De ligger også ute BeachItClothing. Håper dere liker dem!

VINTERJAKKER

Hei! Fått spørsmål av flere at dere ønsker at jeg lager et innlegg om vinterjakker. Da kan jeg bare si at eneste stede jeg vil anbefale dere er å ta en titt på junkyard. De må ha det største utvalget av jakker som jeg elsker og treffer midt i blinken på stilen min. De er med typisk regnjakke stoff, men ordentlig gode og varme vinterjakker. Så for å gi dere noen blikk i hva jeg liker kan jeg poste noen jakker som jeg liker svært godt. Har dere noen andre nettbutikker å anbefale så gjerne skriv dem ned.


Link// Link// Link

Link// Link// Link

BYTTE HEADER?

Hei dere! I dag har jeg vært på Campino med Didrik og Sondre. Spiste pommes frites med saus, åååh det er så godt! Etter det dro jeg og Didrik hjem hvor han sovnet. Da bestemte jeg meg for å dra i butikken og heller lage middag til han våkner. Da jeg kom opp så det ikke ut som om han visste at han levde, nydelingen. Lagde chicken curry, kjempe godt! Smaker mye bedre da man lager mat selv synes jeg.

Ellers har min klasse kamerat som heter Sigurd som er ganske flink i redigering osv laget en header til bloggen min. Veldig hyggelig gjort! Jeg liker den kjempe godt og synes headeren passer veldig bra inn på bloggen. Men vil gjerne høre hva dere synes? Det er jo bare deilig å få byttet litt headere oftere. Sier ikke nei takk hvis noen av dere vil lage en header til meg. Det er bare koselig synes jeg 🙂

FORHÅNDSBESTILLINGER AV BEACHIT HOODIES

Halla! Da setter vi i gang med forhåndsbestillinger av hoodies. Vi har ikke mange av disse, derfor kan de som virkelig vil ha fatt i en sende oss en melding på fanpagen til beachit eller på [email protected] så svarer vi dere med en gang hele dagen i dag og så får dere mer informasjon når det gjelder størrelser. Det vil være fra M til XXL som er det høyeste. Den hoodien med hvitt er uten lomme på magen koster 349kr og den med blå er med lomme på magen, hoodien vil koste 299kr. Grunnen til pris forskjellen er fordi det ene var dyrere enn det andre. Håper dette er forståelig for dere alle. Vil dere ta en titt på hjemmesiden vår sjekk den ut her: BeachItClothing. Ha en fin kveld!!

DESIGN

Hei dere! For lenge siden lagde jeg en salgsblogg som jeg nå endelig har oppdatert. Men jeg liker virkelig ikke designet og jeg vet at det er mange av dere som er flinke til å lage fantastiske design. Derfor lurer jeg veldig på om noen av dere kunne laget et design til meg på salgsbloggen? Vil gjerne ha litt større bredde på selve innleggene og bildene noe rundt 700 eller 800 i bredde. Ville satt såååå utrolig stor pris på det! Og gjerne ta en titt innom, kun produkter til billig pris der. Vil oppdateres mye oftere fremover! Link HER.

MONDAY

BOYAA! Rett etter jeg kom hjem fra skolen sendte jeg noen pakker på posten, fikk noen bestillinger over helgen så det er bedre å bare få gjort det med en gang. Det har selvfølgelig regnet mye i dag så det var godt å komme i chille klærne etter disse turene. Og jeg begynner endelig å bli bedre, satser på at jeg er nesten helt frisk i morgen. Åh, det skal bli så deilig å bli frisk.

PAPPAN MIN

Hei dere! Kom over en rørende sang/ musikkvideo som handler om en som heter Andy Pett (som er skuespilleren/reggisøren) som har laget denne låten med og til sin kjære datter etter et lengre opphold i utlandet. Fant det på bloggen hans som jeg virkelig synes var helt fantastisk gjort. Jeg synes denne sangen er rørende ettersom hans kjære datter synger i refrenget. Tenk å lage en sang og musikkvideo med sin kjære datter, det er jo super søtt gjort! Datteren hans synger så nydelig på refrenget at jeg bare måtte dele dette med dere 🙂

BEACHIT HOODIE PRIZE

ALOHA! Nå har vi endelig funnet ut prisen på beachit hoodiene og de vil koste 299kr per stk. Dette synes vi er ganske billig og håper dere synes det samme. De vil bli lagt ut på nettsiden våres i løpet av denne uken. De er i mange forskjellige størrelser. De vil bli fra small til xxlarge. Det er veldig få av dem så hvis du vil ha fatt i en så må du være rask når vi legger dem ut. Ha en fortsatt fin kveld!