BASIC BUT STILL NOT BASIC

Osloturen i går gikk kjempefort, og begge ble overrasket over hvor lenge vi brått hadde vært her. Med tanke på at vi regnet med at det bare ville ta noen få timer. Heldigvis, før vi dro hjemover igjen så rakk vi å være litt turister som tok bilder utenfor slottet, gikk igjennom julemarkedet og tittet litt på klær i Karl Johan. Jeg føler meg alltid som en drittunge i Oslo, fordi jeg blir gira på den minste tingen jeg ser. Så dere kan tenke dere hvordan jeg var da vi gikk igjennom gatene med alle bodene hvor det luktet jul og bare helt fantastisk. Jeg ville kjøpe alt det gode jeg så, men er litt glad for at jeg klarte å si nei til alle fristelsene. For til slutt var det en fristelse jeg ikke klarte å si nei til og den fant jeg inne på Weekday. Jeg skulle så gjerne bodd inne i det lokalet fordi det er så fint. Tenk å sovne til noe så pent, og våkne opp til noe som er like pent. Haha, neida herregud nå er jeg teit.

Det har ikke vært èn gang jeg har vært innom den butikken uten å ha funnet noe fint. De har alt det enkle alle vil ha, og har det lille ekstra mange ønsker å ha i skapet sitt. Jeg fant en helt amazing hettegenser som jeg bare måtte prøve med en gang, og falt ganske hardt for. Den er ganske basic, men likevel ikke basic på grunn av den fine fargen. Denne shoppet meg med god samvittighet, for jeg angrer aldri på kjøpene mine når det gjelder kosegensere. Kun fordi sånne gensere trenger vi alle, vi har godt av dem.

Hva er deres siste innkjøp?♥

SATURDAY

Herregud som dagene flyr, spesielt denne helgen som bare gikk raskere enn lynet. Lørdagen som var feiret vi som sagt Martina som ble 24 år, snart halveis til 50 og neste år skal hun virkelig få høre det haha. Flere av oss jentene kom tidlig for å hjelpe i stand og for å gjøre oss klare sammen, det er jo noe av det beste med å faktisk drikke synes nå jeg. Vi feiret hjemme hos hun, før vi dro med alle sammen på byen for å feire hun videre der som var kjempegøy. Jeg har funnet ut at jeg må sosialisere meg litt mer på vors enn hva jeg gjør nå. For jeg blir så gira på å vinne beerpong at jeg aldri gir jeg før jeg vinner flere runder, haha. Men samtidig så er det jo en måte å få litt ekstra stemning på. På søndagen tror jeg alle var passe slitne etter kvelden som var, og jeg kom meg dessverre ingen steder i går som gjorde at jeg ikke fikk blogget siden kameraet mitt var glemt igjen hos Martina. Uansett så tok jeg ikke så mange bilder, siden det var greit å legge det bort før folk ble for fulle og skulle styre med kameraet da.

Jeg stod opp litt tidlig i dag for å gjøre med klar til en dag i Oslo med storesøsteren min i dag. Vi hadde utrolig flaks med været og gradene for å si det sånn. Dessverre fikk jeg ikke hentet kameraet mitt før for bare et par timer siden, så jeg har ikke fått knipset noen bilder fra Osloturen – men jeg har derimot noen fra lørdagen! Flere har spurt hvor kjolen min er fra, og den er fra Asos. I love it♥

Gjorde dere noe gøy i helgen?♥

ANTREKK: BLACK FRIDAY

Det var Black Friday i går, og det var nesten umulig å ikke få med seg da jeg spiste frokost og så på nyhetene på morgenen. Folk var helt ville og jeg mannet meg bare opp til å begynne på jobb selv. Jeg skulle jobbe til 21:00 med sjefen, og jeg gledet meg så mye til jeg begynte fordi jeg visste det ville være mye å gjøre. Det er rart å si, men jeg jobber ganske bra under stress og når det er mye å gjøre. Jeg ble faktisk ansatt i Urban i juletider hvor det var helt crazy på gulv, så var nødt til å lære ting fort, og det hjalp for å si det sånn. Det gikk veldig bra i går, og vi var så glade at vi hoppet rundt, high fivet hverandre og bare hadde det morsomt på jobb. Det var så godt å komme seg hjem etter Black Friday, kjente det i hver del av kroppen at man var sliten.

I kveld blir det en fantastisk feiring av Martina som ble 24 år i går. Jeg blir hentet ganske snart for å bli med hjem til hun og gjøre i stand til senere i kveld, som jeg alltid elsker. Ingenting er bedre enn å gjøre seg klare til vors og fest med resten av jentegjengen. Utrolig hvor trege man er, men har man tiden så why not. Jeg har egentlig litt dårlig tid, i og med at jeg sitter null fikset og ikke aner hva jeg skal ha på i kveld. Så jeg burde få ræva mi i gir nå. Men før jeg klapper igjen pcen, så må jeg vise dere en syykt fin bomber fra Urban som forresten er på 50% nå. Den har litt shimmer i seg og det gjør fargen så pen!

Bomber her (sponset) & hatt fra Urban // T-skjorte fra Sixth June // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Veske fra Versace

Hva synes dere & hva skal dere i kveld?♥

BED SELFIES WITH A NEW LIPSTICK COLOR

Assa jeg tok på alarm på mobilen til 09:30 i dag, bare for å se hvor mye lyst jeg hadde til å stå opp tidlig på en fridag. Det endte med at jeg lå i sengen i 2-3 timer før jeg i det hele tatt kom meg til badet. Jeg er garantert et b-menneske, men jeg kan til tider like å være a-menneske. Jeg har perioder hvor jeg elsker å stå opp tidlig for å få gjort mest mulig ut av dagen, mens i dag for eksempel da jeg ikke har gjort noe så er det greit å sove lenger synes jeg. Jeg hadde sikkert stirret i veggen og tenkt “skal det bli kveld snart?” om jeg hadde stått opp tidlig i dag. Heldiggvis fikk jeg noe å gjøre, så jeg sminket meg ikke for ingen grunn. Jeg er sånn at hvis jeg har sminket meg, og ikke skal noe – da er det waste of makeup og da angrer jeg sykt, noen som er enige der?

Før jeg skulle en tur til byen for å handle noen få gaver til helgen, så knipset jeg noen selfies med den nye leppestiften min fra Mac. Jeg fikk for litt siden en tilfeldig pakke hvor jeg fikk en sample prøve fra Mac, hvor jeg kunne teste ut en ny leppestift og den falt i smak. Den heter Strip Me Down, og er en kjempefin brunfarge på leppene synes jeg. Jeg bare elsker å ha brune lepper, så flaks at det ikke kom en annen crazy farge i posten. Jeg vet ikke om jeg er paranoid eller hva som er greia, men jeg synes leppestiften skifter farge etter noen timer. Den blir mørkere, og ikke like lys som det den er på bildene under. Det er nesten så jeg bør få noen andre til å prøve den, bare så jeg får bekreftet dette, haha.

Kunne du brukt denne fargen selv?♥

WHAT CAMERA I USE

Jeg synes det er SÅÅÅÅÅ koselig de gangene dere spør om hvilket kamera jeg bruker for å ta outfits og hverdagsbilder. Det er faktisk fordi jeg er så usikker på om bildene mine er bra eller ikke, så når dere spør om slike ting føler jeg at jeg får en liten bekreftelse på at de faktisk er gode. Så vær så snill fortsett å spør om sånne ting, it makes me so happy!♥

Som blogger er det viktig å vite hvilket kamera man skal bruke til forskjellige anledninger, og ikke minst objektiv. Jeg er fremdeles i læreprosessen om kameraer selv, jeg kaller meg selv for en amatørblogger på grunn av bildene mine. Man føler stadig vekk at man mangler ting, bakgrunnen kunne vært bedre og helheten burde vært annerledes. Å ta bilder er en ting, men mye av kvaliteten og fargene ligger i hvordan man redigerer bildene sine også. Der glemmer jeg ofte at andre profesjonelle bloggere bruker det avanserte programmet Photoshop. Det har jeg gitt opp for flere år siden, haha. Jeg bruker PhotoScape 2 hvor jeg redigerer skarphet, fargegløden og legger på fargefilter.

Det er ingen tvil om at jeg har blitt forelsket i mitt nyeste kamera som heter Olympus Pen E-PL7. Jeg kjøpte dette for over 1 år siden, og helt siden da har jeg brukt det hver eneste gang det har blitt knipset nye bilder. Det er så pent, lett å forstå og så kjekt å ha med seg overalt – uavhengig om du har det i en stor eller liten veske. Jeg har 2 objektiver til Olympus kameraet, hverdagslinsen 14-42mm og da 45mm linsen jeg bruker til å ta alle antrekksbildene mine. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten den linsen jeg nevnte sist her, den gjør bakgrunnen blurret – noe jeg er kjempefan av. Det hender at jeg bruker 45 mm linsen til hverdagsbilder, men det kommer litt an på hvilke type bilder jeg skal knipse siden man må stå litt langt unna.

Selv om det er Olympus jeg har brukt det siste året, har jeg også Canon 600D som jeg brukte for å ta bildene til innlegget her. Mitt første kamera etter jeg fikk meg blogg <3 Det er et bra kamera det også, men for å få de bildene jeg egentlig ønsker med speilrefleksen er jeg nødt til å investere i et ekstra objektiv da. Derfor holder jeg meg til Olympus som jeg er så fornøyd med.

Er det noe du lurer på & hvilket kamera bruker du?♥

KJOLER TIL JULEBORDSESONGEN

// Innlegget inneholder adlinks.

Energien min har vært borte de siste dagene, vet ikke hvor den har tatt veien men jeg vil ha den tilbake asap. Så for å få tilbake energien min har jeg prøvd å rydde det sinnsykt rotete rommet mitt, for å sjekke om det har tæret på energien min. Føles allerede bedre ut, men etter hva jeg tok i dag har jeg vært litt rolig av meg. Jeg dro ned på helsestasjonen i dag formiddag for å få tatt den viktige sprøyten HPV som er mot livmorkreft. Det gjorde ikke vondt i det hele tatt, og den er så ufattelig viktig å ta at jeg må bare nevne det til dere. Det er faktisk 70% kvinner som blir rammet av dette i løpet av livet sitt. Dette fant jeg ut senest rett før jeg skulle ta sprøyten og forstod først det virkelige alvoret da. For oss som er født etter 1991 får disse sprøytene gratis på helsekontoret, dette er en sprøyte du må ta 3 ganger for at den skal vare. Derimot påfører det kostnader for dere som er født før 1991, prisen ligger på 1300kr per sprøyte som betyr 3900kr for alle 3. Jeg synes dette er helt idiotisk eller med andre ord urettferdig, men de har nok sine grunner.

Jeg har vært på farten i hele dag, og lot kameraet ligge igjen hjemme for å heller planlegge et etterlengtet innlegg. Det er greit å være tidlig ute med å skaffe seg julebord kjolen, siden den sesongen straks er her! Derfor siden jeg er en jente som elsker å pynte meg med kjole når det først dukker opp en anledning til det, så tenkte jeg å vise dere noen fantastiske kjoler jeg gjerne skulle hatt til julebordsesongen selv. Forhåpentligvis faller de i smak hos dere også!

♦DEN LANGE♦

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

♦DEN KORTE♦

7 HER //  8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

Hva synes dere?♥

#22

Gårsdagen ble så koselig som den kunne blitt. Vi reserverte som sagt bord på resturanten Ro på kvelden, slik at vi tok litt hensyn til de som jobbet stengevakter også kunne bli med på feiringen, inkludert middagen og desserten. Jeg ble så glad og varm i hjertet mitt da venninnene mine overrasket meg med gaver. Litt kliss klass å si, men å få samlet gode venner til en kveld for å feire meg er en gave i seg selv. Det var morsomt og veldig koselig å se hvor godt dem kjenner meg hvis man ser på gavene jeg fikk. Noe av det BESTE jeg fikk var faktisk Uno-kortspillet. Ganske teit å si, men da vi var i Spania i sommer forelsket jeg meg nesten i dette spillet og fant på et eget spill med kortene i Uno. Vi lagde en egen drikkelek for å få fart på sakene og motivere hverandre til å ta en slurk når det måttes med samme heiarop til hver og en av oss. Man skulle aldri trodd en kortstokk kunne lage så mye liv, men det gjorde den haha.

Av alle ting jeg kunne drikke på bursdagen min, bestemte jeg meg for å gå all inn med hvitvin. Jeg gir meg fremdeles ikke, og skal gjøre alt for å finne en vin jeg virkelig liker. Jeg har ikke funnet den enda, og trenger fremdeles hjelp av dere. Kameraet ble lagt litt til side i går, men fikk knipset er par bilder før jeg la det vekk.

Håper dere har en kjempefin lørdagskveld & tusen takk til alle søte lesere som har gratulert meg med dagen♥

Gjorde du noe koselig i går & hva er planene dine i kveld?♥

ANTREKK: BIRTHDAY LOOK

Kan ikke tro jeg er 22 år, vil ikke engang vokse opp og nå er jeg blitt 22 år. Flotte saker! Neida, gøy å bli 22 når man har så sinnsykt flotte venner og har hatt det beste året på evigheter. Jeg har aldri følt meg så mye som meg selv, som det jeg gjør i dag. Det er en god følelse og en følelse som har vært savnet. Ting er så bra, og det blir bare bedre. Dagen min startet veldig bra med en overraskelse på døra der Martina stod med gave og roser til meg. Da jeg fikset meg ferdig dro vi ned til byen for å kose oss med en lunsjdate, og da ble jeg igjen overrasket av min beste Ida som dukket opp med roser. Så jeg drukner allerede i roser, og jeg elsker det. Blir så glad i sjela for sånne små overraskelser som det! Nå gjenstår det bare å glede seg i kveld, gode venner og god mat – kan ikke bli bedre. Det skal bli en sååå fin kveld, kjenner jeg er rastløs allerede.

Så mine damer og herrer! Sjeldent syn, men i dag pyntet jeg meg over gjennomsnittet mer enn hva jeg har gjort før, tror jeg. De nye støvlettene mine måtte testes, jeg overlevde men jeg hadde mine øyeblikk der jeg snublet og var nærme på falle. Jeg skal virkelig gå med dem inne for å lære meg å bruke dem, for de er så fine på at jeg vil ha et par i rød eller sort. Siden de er så lange, matchet en baggy kjole dem best. Og denne kjolen har man allerede sett på mange andre flotte jenter, så jeg måtte bare skaffe meg den selv. Basic, men så fin å se på og så digg å ha på.

Bomber fra BikBok // Kjole fra Nelly // Støvletter fra Nelly // Veske fra River Island // Choker fra GinaTricot – Adlinks

Hva synes dere?♥

BEIGE PUMA CAP

Det føles nesten ut som om jeg har vært mer ute av huset, enn hva jeg har vært i det. Men det er faktisk motsatt, uansett hvor mye jeg skulle ønske jeg hadde vært mer sosial i dag. Heldigvis har jeg fått gjort det viktigste som måtte gjøres, og det var å reservere bord til meg og jentene mine i morgen på en fin resturant. Jeg fyller nemlig år i morgen, og vil ikke gjøre noe biggie ut av det annet enn å bare samle godjentene for å spise noe godt. Jeg sluttet å feire bursdagen min da jeg var 15 eller 16 år, grunnen var bare fordi jeg liker på en måte ikke å feire meg (???). Kan ikke sette ord på det egentlig, men jeg gjør aldri mest mulig ut av det og droppet det derfor år etter år. Men i morgen skal det bli koselig med en liten feiring, og det gleder jeg meg veldig til. Det er så sjeldent man får samlet alle disse jentene, så i morgen skal det bli kos.

Den nye Puma capsen min har jeg blitt utrolig glad i, og den er bare så sinnsykt kul synes jeg. Fargen er litt hardere enn kun lys beige, men det var vanskelig å få frem den egentlige fargen på bildene, så derfor kaller jeg den for bare beige. Jeg har vært litt frossen i hele dag, så siden jeg tok på meg en hoodie kunne jeg like gjerne sette håret opp i en hestehale så capsen passet til hoodien. Det er så kjipt, for jeg skulle gjerne hatt denne hettegenseren på meg på alle bilder jeg tok, ikke kødd engang. Det er det beste kjøpet mitt fra London noensinne, skulle kjøpt den i alle fargene de hadde på Topshop –  men den tid kommer.

Bomber fra Hype // Hettegenser fra TopShop // Caps fra Asos

Hva synes dere?♥

NEW PAIR OF BOOTS

Enda en dag med feber er straks overstått, og jeg klager faktisk ikke. Å ha feber er mye bedre om jeg skal sammenligne det med de andre gangene jeg har vært syk. Så er jeg fornøyd med at jeg ikke har blitt smittet av søsteren min som fikk omgangssyken for omtrent 1 uke siden. Jeg låste meg nesten bokstaveligtalt inn på rommet mitt for å ikke møte på hun, søskenkjærlighet dette her! Alt for å ikke bli syk, for det hadde ødelagt litt for meg forrige uke siden jeg faktisk var på en date. Det var det eneste jeg tenkte på, at nå kan jeg ikke bli syk – og det skjedde ikke, thank god.

Sko, sko og mer sko. Hvorfor er det så vanskelig å si nei til sko, kan noen forklare meg dette? Av alt jeg kunne kjøpt meg, så falt det for sko som jeg allerede har plenty av. Unnskyldningen jeg brukte til meg selv for å handle disse med god samvittighet var at jeg ikke har slike sko. Det er heldigvis sant, men jeg er fremdeles usikker på hvor godt jeg liker dem – om jeg skal returnere dem eller ikke. Jeg ønsket de egentlig i svarte, siden jeg liker svart best. Men siden jeg alltid velger svart ellers på sånne type sko, kunne det være litt gøy med en liten forandring. Dette er sko man ikke kan bruke en hel dag, så her må det i så fall planlegges, for jeg klarer ikke å gå med så høye sko lenge. Helt vilt å tenke på at jeg kunne gå med pumps som hadde 13-15 cm høy hel før, mens jeg nå så vidt nailer å gå med noen boots. Kanskje det er på tide å øve seg på dette igjen. Hvis ikke er det bare å rydde i pumps-hyllen min og si farvel til mange par.

Skoene finner du her. – Adlink

Hva synes dere om skoene?♥