KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER


I går kjørte jeg på med en Instagramkonkurranse i samarbeid med Junkyard, som allerede maaange har valgt å delta på. Siden det er så mange som har meldt seg på der, tenkte jeg å kjøre i gang akkurat samme konkurranse her på bloggen. Synes det er så gøy å holde konkurranser hvor dere kan vinne slike flotte premier, u guys deserve it. Dere er så snille og kommenterer så mye fint for tiden – så da får man lyst til å gi noe tilbake. Så vil jeg bare si tusen takk for at dere legger igjen kommentarer, leser absolutt alle og prøver å være så flink som mulig for å få svart på alle!






Konkurransen vil vare i akkurat 1 uke, og dere kan melde dere på så mange ganger dere bare orker.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Liker dere at jeg har konkurranser på bloggen?♥

ANTREKK: GREEN LEATHER JACKET

Jeg har seriøst elsket den uka her selvom jeg ikke har hatt noe særlig å gjøre. Men det har gitt rom for å lage planer, og det var vært så mye energi på meg den siste tiden så jeg har derfor gjort noe med det. Jeg har trent flere ganger denne uka her, samt gått turer med jentene mine og mamsen. Passe fornøyd med at jeg har gjort dette på kort tid, for i dag kom drittværet tilbake. Nesten litt kjipt da jeg hadde tenkt til å skrive litt om hvor vårfølelse jeg har fått den siste tiden, for akkurat nå forsvant den fryktelig fort etter å ha sett ut av vinduet mitt.

Temperaturen i går var så perfekt at jeg kunne ta frem skinnjakkene mine igjen!! Jeg har kun to stykker, så jeg har lagt en liten plan til meg selv om at jeg skal skaffe meg enten en svart basic skinnjakke til våren eller gå litt bananas og kjøre på med en som er ganske rød. Jeg synes virkelig alle burde ha minst èn svart skinnjakke i garderoben sin, så det er nesten litt irriterende at jeg ikke har det selv. Likevel får jeg si meg veldig fornøyd med den grønne og brune jeg har. Unike er dem, og det er ikke skinnjakker man finner hvor som helst. Den grønne skinnjakken jeg hadde på meg i går kjøpte jeg mens jeg var i London i fjor, det tok meg omtrent 2 minutter før jeg forstod at jeg kom til å angre hvis jeg ikke kjøpte den. Sånne ting kaller jeg kjærlighet ved første blikk, så JA – jeg tror på dette.

Jakke fra Stradivarius // T-skjorte fra BikBok // Bukse fra TopShop // Sko fra NLY // Solbriller fra Quay

Hva synes dere?♥

VIDEOBLOGG – QUICK FIX TUTORIAL

// I samarbeid med Maybelline

Jeg har endelig laget videoblogg til dere, og jeg er så spent på hva dere kommer til å synes. Jeg valgte å kjøre i gang en video i samarbeid med Maybelline for å gjøre det litt morsomt. Dere har lenge spurt om hvordan jeg sminker meg, og da synes jeg det passet litt bra til å vise hvordan jeg fikser bryna mine fort, før jeg er good to go. Maybelline har lansert nye brynsprodukter som gjør det lettere for absolutt alle å finne sine favoritter blant den store Brow-familien. Jeg likte best Brow blyanten & Sculpting Brow Mascara Gelèn siden dette er produkter jeg har brukt før og er veldig godt kjent med.

Siden det er første gang jeg filmer med dette kameraet og måtte gjøre det på en litt vanskelig måte, så jeg aldri hva jeg filmet på skjermen. Så derfor har jeg tatt litt bilder ved siden av for å vise dere litt bedre bilder av både produktene og resultatet under videoen.

Håper dere liker den!♥

Her kommer det bilder av produktene & closeup av bryna.

Ønsker du å kjøpe disse produktene eller lese litt mer om dem kan du trykke her.

Hva synes dere?♥

Advertisement

ADIDAS NMD FEAT FISHNET SOCKS

Helgen som har vært har faktisk vært så bra at jeg skulle ønske jeg kunne oppleve den bare èn gang til. Det har gått i litt dating, deretter sett igjen gode venner som har vært på reise, vært opptatt med sitt og tilbringet tid med jentene mine som alltid er lættis. Men det var et eller annet med denne helgen som bare gjorde den så sykt bra, og det tror jeg var at alle ga litt faen og bare slapp seg løs. Jeg kjente på litt av den “gi litt mer faen” følelsen på lørdag. Man baber seg opp til en bra kveld, klar for å hitte dansegulvet på byen med en drink i hånden og vil se bra ut. Men denne gangen var jeg ikke i det humøret, jeg ville bare se tåpelig ut og gjøre teite ting, drite i hva folk ser og tenker – og det resulterte til en kveld som ikke sluttet før nesten klokken 08:00 på morgenen.

Jeg har gledet meg SÅ mye til å vise dere disse skoene som jeg har ventet på lenge. Jeg bestilte de i 37,5 som jeg gjorde med mine andre NMD fra Adidas, men måtte returnere de og bytte da de var for små. Jeg satt og bare tenkte “skal jeg virkelig opp til 38 som jeg aldri har hatt noen sko i før?”. Endte med at den størrelsen var perfekt og at jeg burde sjekket cm på skoen fra starten av så jeg hadde bestilt riktig størrelse med en gang haha (23,5cm it izzz!). Dette er noen av de diggeste skoene jeg vet om, og jeg er så glad for at jeg endelig skaffet meg noen mer basic som i fargen svart. Skoene har detaljer som gjør den litt mindre basic likevel, but I love it so much. Jeg bestilte noen fishnet socks som kan brukes til sånne type sneakers som dette, og jeg synes resultatet ble amazing.

Skoene er sponset & de finner du her.

Hva synes du?♥

VBLOG – CHECK

Til dere som følger meg på Snapchat, så har dere fått med dere at jeg endelig fikk filmet inn til videobloggen jeg tidligere slet med. Jeg måtte gjøre det på en litt vanskelig måte, siden det ikke fungerte via Olympus appen slik at jeg kunne se meg selv på skjermen. Jeg gikk da fram og tilbake sikkert 50 ganger for å se hva jeg fikk filmet av meg selv, og om jeg stod midt på. Det tok litt lenger tid enn det kanskje kunne tatt om jeg skjønte litt mer av dette kameraet, men video ble det og jeg er så sykt stolt over å ha filmet min første videoblogg på over 4 år. Jeg måtte slette så sinnsykt mange klipp fordi jeg slet med hva jeg skulle si. Faktisk overraskende hvor nervøs jeg fremdeles kan bli foran et kamera så fort det gjelder filming. Men er det en vanelig fotoshoot, da er det null stress. Det er vel bare det presset på at jeg ikke vil skuffe dere, men samtidig så må jeg varme opp igjen tror jeg før jeg blir avslappet foran kameraet.

Videobloggen vil komme ut på bloggen neste uke siden den er sendt inn til godkjenning som tar litt tid. Jeg skal oppdatere dere så fort jeg har fått tilbakemelding på videoen, slik at dere vet hvilken dag den kommer ut på bloggen.

Hva tror dere jeg har laget en videoblogg om?♥

THRIFT SHOP DAY

Dere husker kanskje at jeg tidligere nevnte at jeg skulle donere litt klær til aksjonsuken på BI som skulle vare fra 20 til 22.mars. Jeg donerte litt diverse klær og sko som jeg ikke brukte lenger, og elsket hva denne doneringen skulle gå til. Alle inntektene skulle gå til Redd Barna og for å kunne hjelpe dem med å få utdanning i Kambodsja. Noen dager etter donasjonen, ble jeg spurt om jeg ville ta en litt større del av denne aksjonen og være ambassadør så det takket jeg jo veldig raskt ja til. Da ble planen å tilbringe hele dagen på BI i dag sammen med Ingvild og mange andre ambassadører for å samle inn penger. Jeg trodde ikke det skulle bli så gøy, men jeg likte det overraskende mye selvom vi ikke gjorde noe annet enn å gå rundt. Men det føltes så godt å bidra til noe så bra at jeg gjerne vil gjøre dette igjen. Jeg vil virkelig engasjere meg litt mer i slike ting som dette, og jeg synes det er så viktig at vi bidrar med det vi kan. Folk roper om hjelp, og det er da vår plikt å hjelpe andre som ikke har det like bra som oss. I slike situasjoner som dette, så innser jeg hvor utakknemlig jeg egentlig er selvom jeg setter pris på ting. Men noen ganger tar jeg ting for gitt, og bare denne dagen her fikk meg til å tenke mer over dette.

Jeg var jo da superdum og ikke ladet kameraet kvelden før, så det ble å knipse mange raske bilder før batteriet gikk tomt. Så her kommer det litt bilder fra denne dagen!

Hva har du gjort i dag?♥

ANTREKK: DENIM AND THRASHER

Klokken var 04:23 da jeg så på klokken i natt. Det føltes ut som om jeg hadde sovet i en evighet, og glemt alt det viktige jeg skulle ha gjort. Følelsen jeg hadde da jeg hadde våknet var en blanding av prestasjonsangst og stress om hverandre. Jeg klarte ikke å sette fingeren på hva som var galt, og da begynte alle tanker å surre rundt i hodet mitt. Jeg la meg igjen før jeg virkelig ble gal i hodet, og våknet med følelsen av stress igjen. Da skjønte jeg raskt at det er på grunn av presset på bloggen, om å gjøre en bra nok jobb for dere lesere og for kundene mine. Jeg klarte ikke å gå rundt med den følelsen i hele dag, så jeg har derfor knipset og filmet klart til 3 innlegg som skal ut på bloggen. Og det føles så sjuuuukt godt å ha gjort det. Jeg gleder meg spesielt mye til å vise dere èn ting, men det må vente litt til.

Jeg hadde litt tid til overs og lurte meg derfor med på en liten kjøretur for å få knipset bilder av et antrekk jeg satt sammen ganske random. Nok en gang, så er et av antrekkene jeg setter sammen i full fart blitt en favoritt. Jakken har jeg allerede vist dere, men jeg sa jeg ville style den litt bedre opp og dette er hva jeg endte opp med. Jeg kunne gått for sneakers, men jeg følte virkelig for å bli litt høyere i dag haha.

Jakken er dessverre ikke ute i butikk lenger, da jeg kjøpte min for flere år siden. Men helt ærlig så stemmer jeg for at Urban får den inn igjen, men også i svart. Hvor amazing hadde ikke det vært!

Jakke fra Urban // Hettegenser fra Thrasher // Bukse fra TopShop // Sko fra Duffy // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Ray-Ban

Hva synes dere?♥

XX-XY BOMBER

Denne dagen her har bare ikke vært min dag. Det hele startet med at jeg stod opp tidlig for å hoppe i dusjen, farge bryn og sminke meg klar til en videoblogg jeg skulle lage til dere – som en liten overraskelse. I det jeg skulle filme så telte det ned fra 16 sekunder og bare stoppet opp mens hele skjermen ble svart. Jeg stod i 1 time og ikke skjønte hva som skjedde, og da skjønte jeg til slutt at jeg måtte gi opp og sende melding til noen jeg vet er godt kjent med Olympus Pen. Tydeligvis er dette “problemet” så sjeldent at det har blitt vidersendt til Olympus for å se om de kan hjelpe meg. Så jeg håper virkelig det ordner seg, for det som er kjipt er at dette er for en kunde, og deadlinen er 23.mars. Tror dere jeg er stressa eller? Hehe, ikke i det hele tatt da. I tillegg klarte jeg å slette de beste bildene jeg egentlig skulle ha til dette innlegget, og sitter nå med rester som jeg kaller det. Jeg visste jo ikke at hvis jeg slettet direkte fra kameramappen, så havner de ikke i papirkurven heh. Søndagen sin det!

Jeg tenkte veldig fort “shit, hva skal jeg blogge om nå?”, og da kom jeg til en rask løsning. Jeg har nemlig fått en crazy bomber fra Junkyard XX-XY som jeg bare er helt in love with. Ser så frem til sommeren med brune ben, sneakers, denim shorts og å bare rocke denne bomberen. Skulle gjerne stylet opp antrekket litt bedre enn med en joggis og nike t-skjorte, men jeg var så furt etter all uflaksen at det gadd jeg rett og slett ikke.

Bomberen finner du her.

Hva synes du om bomberen?♥

OH HELLO

Noe dårlig har skjedd med meg for tiden, og det er at jeg klarer å rote bort mine favoritter på leppene. Dette er ting som aldri har hendt før fordi jeg er skikkelig kontrollfreak på tingene mine, you have no idea. Jeg legger merke til hvis noen bare har løftet på tingene mine, og prøvd å sette det tilbake på samme sted. Likevel har jeg klart å miste 2 av mine favoritter fra Inglot. Jeg har vært uten min number one favorite i èn uke, og det har holdt massevis. På torsdag etter jobben på Urban, stakk jeg en rask tur innom Inglot på Ski Storsenter for å kjøpe ny leppestift. Jeg endte opp med den, og en helt ny en som jeg ikke har sett før. Det er litt rart hvilken glede ny sminke kan gi deg, men jeg klager ikke akkurat. Jeg fikk testet den nye HD Lip Tint Matte i fargenummer 32 i dag, og den er veldig annerledes på leppene enn hva den er andre steder. På hånden kan den se brun ut (derfor jeg kjøpte den i utgangspunktet). Mens på leppene fikk den litt lillaskjær i seg, som jeg ikke helt vet hva jeg synes om enda. Jeg tror det hjelper litt hvis jeg fikser meg litt mer en annen gang og tester den da. Jeg gikk med den på jobben i dag, og den ble litt mørkere desto lenger den hadde sittet på leppene. Så til nå tror jeg at jeg har et litt hat og elsk forhold til den. Men om jeg likte den mer etter jobben? Ja, det gjorde jeg.

Jeg håper dere får en fantastisk lørdagskveld! Jeg skal ha kosekveld med mamsen i dag♥

← Fargenummer 17 & fargenummer 32 →

Her kan dere se hvordan den mørke fargen ser ut på hånden min, i forhold til hvordan fargen forandrer seg når den kommer på leppene mine under her:

Hva synes dere om fargen?♥

OLD BUT GOLD

Jeg har fått et par tilbakemeldinger fra dere supre lesere på grunn av mitt fravær fra bloggen, som skjer innimellom. Så gjerne som jeg skulle likt å kunne blogge hver eneste dag, siden det er jobben min, så har jeg også en annen jobb. Jeg kan ikke prioritere begge jobber 100%, jeg må fordele det. Sånn jeg velger å gjøre det er at når det er bloggtid, da er det fullt kjør. Samme med jobben min på Urban, da fokuserer jeg kun på å gjøre en bra jobb der – og så ta en dag om gangen. Det er ingen unnskyldning, og det er ikke det jeg prøver å få frem heller. Men hvis jeg ikke hadde hatt en ekstra jobb på si, da kunne jeg gitt mye mer på bloggen – men jeg tjener ikke nok, helt seriøst. Å få vakter på Urban er dødsviktig for meg når jeg har dårlige måneder med bloggen med null kunder. Derfor hender det at jeg noen ganger takker ja til flere vakter, enn hva jeg egentlig er satt opp til, fordi jeg trenger pengene. Det verste jeg vet er å skuffe noen, og jeg føler jeg skuffer dere de dagene jeg ikke blogger, men igjen så får det bare bli sånn. Bare vit at jeg setter veldig pris på dere, hehe pls♥

Jeg var passe sliten, men sinnsykt fornøyd etter gårsdagens stengevakt på Storo. Det var SÅ gøy og jeg følte jeg varmet opp litt til åpning på Ski i dag. Jeg fikk litt dårlig tid i morges, så slang spontant på meg en 3 år gammel jakke fra Flat Top med fôr. Jeg innså etter dagens bruk at den er dritkul, og den kommer dere lett til å se mer av på bloggen. Jeg skal uten tvil få til bedre antrekksbilder enn disse fra jobben i dag.

Hva synes dere om jakken?♥