DAGENS ANTREKK 30.JUN.13

ALOHA. Nå har jeg spist meg mett på poteter, bacon og agurk. Jeg er såå glad i denne brusen som ikke finnes i Norge at jeg skulle hatt en egen koffert fullt av flasker med denne brusen på. Så god er den! Drikker den så mye jeg kan. Det er avgjort at vi skal gå inn til byen i morgen, så da blir det å ta på seg noen gode joggesko så er vi klare. Gleder meg masse! Kanskje jeg finner meg noe fint? Har ikke funnet noe her ettersom det ikke er noen slike butikker der vi er. Noen som har vært i byen og anbefaler noen butikker/ resturanter?


Topp Batoko Skjørt Cubus Sko Dna

4 DAGER IGJEN

Hei dere. Tenk at det kun er 4 dager igjen til vi sitter på flyet hjem til Norge. Det er helt sinnsykt, det har gått så fort. Vi har ikke gjort noe spesielt hittil, kun stranden og hotellet egentlig. I morgen vurderer vi en liten tur inn til byen, så det skal bli gøy å gjøre litt annet! På stranden i dag blåste det helt vannvittig mye at jeg til slutt gikk opp, jeg fikk så vondt i hodet av lyden fra vinden og bølgene. Kommer ikke over hvor mange rumper jeg har sett i dag på grunn av de sterke bølgene, haha. Ettersom jeg og søsteren min dro opp tidligere på hotellet sitter vi nå og er ferdig fikset. Leeeenge til middagen faktisk, hva skal vi gjøre helt til da?..


Toppen er fra Batoko & skjørtet er fra Cubus.

BACK FROM THE BEACH

BOYAA. Helt vannvittig hvor fort dagene går her nede, vi reiser hjem kvelden på onsdag og er ikke i Norge før tidlig på torsdagen. Blir fantastisk å komme hjem til en myk seng og stabilt nettverk. Til nå er det ikke skjedd stort, kun det samme som er stranden. Men jeg ble tatt av bølgen i stad, herregud de er sterke. Haha. jeg må både holde på trusen min og overdelen. Litt gøy med så store bølger da!! I kveld skal vi spise ute nok en gang ettersom pappa også er litt lei maten på hotellet her. Det er lite utvalg av kjøtt, saus osv. Men sånn er det bare, vi får ta det med et smil uansett. Det utvalget vi får gjør oss mette så det er bra!

OVERSVØMMELSE

Hei dere! I dag spiste jeg drit god lunsj, poteter i fløtesaus og masse grønnsaker samt godt brød. Det er en brus her nede dem ikke har hjemme i Norge som smaker helt sinnsykt godt. Drikker det hele tiden da vi skal spise. Vet ikke engang hva det heter… Etter lunsjen ble jeg veldig slapp da vi gikk ned til stranden nok en gang, så jeg dro opp på hotellet litt tidligere enn dem andre i dag. Nå skal jeg fortelle dere noe skremmende. Etter jeg var ferdig med å dusje, begynte neglelakken min å flasse av. Jeg stod derfor over toalettet og tok den av, da jeg trakk ned tok det lenger tid enn før at den skulle bli ferdig. I hele fem minutter trakk den ned, og så skulle det bare være DEN enorme høye lyden i tillegg. Trodde det skulle bli oversvømmelse inne på rommet. Visste ikke hva jeg skulle gjøre, før jeg gikk amok på den knappen man trykker ned på for å trekke ned og vips sluttet den. Gjett om jeg var redd a, kjære vene. Hahaha. Det jeg irriterte meg mest over var at jeg ikke gjorde det med en gang, jeg trykker noen få ganger men ikke like mange ganger som den siste gangen da det sluttet.

Nå skal jeg vise dere hvor kort vei det er til stranden, skulle kanskje tatt litt bedre bilder men håper det er bra nok. Jeg står på det samme stede på begge bildene under, bare jeg vrir meg rundt litt til venstre. Da ser man stranden med en gang. Det er under 2-3 minutter til stranden. Det er kun å gå ned bakken dere ser, så over veien så er du på stranden.


Solbrillene er fra Oakley, vesken er fra junkyard, shortsen er fra SheInside & toppen er fra Batoko for dere som lurer.

DINNER TIME

Hei! Som sagt gikk vi ut for å spise i dag. Jeg fikk velge hvor vi skulle spise og jeg visste selvfølgelig hvor vi skulle. Resuranten ligger rett over stranden, så vi hadde den nydeligste utsikten med solnedgangen. Jeg har aldri sett den så flott før! Grunnen til at jeg valgte akkurat den resturanten var fordi de hadde peppersteak, hehe. Jeg har savnet det en god del kan man si. Og endelig litt saus på maten, ikke bare dressing! Da vi satte oss ned kom de med shotteglass til oss med noe som het oso, eller noe.. Det kan sammenlignes med raki mener nå jeg. Vil ikke si jeg er så vant til å shotte før jeg skal spise men… Slik er det hvert fall her i Kreta, er jo gøy å oppleve det. Men jeg lot mitt glass forbli ganske fullt. Etter vi hadde spist god middag, kom de med krydderkake med krem og sjokoladesaus. Det så helt nydelig ut, men da jeg tok første biten kjente jeg den smaken av masse fett. Og det ble for kvalmt for meg, men når de er så gode og gir oss dette, kan jeg ikke annet enn å spise litt mer for å bare vise at jeg “liker” det. Takknemlig var jeg jo. Kjempe hyggelige mennesker som jobbet på denne resturanten, han ene kunne veldig mye svensk så det var artig. Jeg satt litt nede i lobbyen i stad for å få nett, men guess what. Jeg ga opp til slutt, så nå koser jeg meg med bloggingen. Føler alltid at jeg kan skrive ut om mine tanker og opplevelser, noe jeg altså gjør. Men det er bare så godt å få den responsen jeg får fra dere. Ha en kjempe hyggelig kveld videre!

Er så utrolig gøy å gå med disse skoene av to grunner:
1. De får meg til å føle meg superhøy, selv om det kun er snakk om noen centimeter forskjell.
2. De er så knalle at de lyser på bena mine.

Litt forskjell på størrelsene kan man se her. Mamma bestilte vann, jeg bestilte fanta & pappa bestilte øl:

Dette er ikke hovedinngangen til hotellet, men en kjappere vei ut fra lobbyen egentlig. Utrolig fin er den i hvert fall:

Å holde balansen i flere sekunder var ikke akkurat det som ga best resultater på bildene kan man si:


T-skjorten er fra SheInside (direktelink her), shortsen er fra Batoko, skoene er fra Dna & klokken er fra Larsson&jennings.

Dette er da den nydelige hovedinngangen til hotellet vårt:

Lobbyen på hotellet. Den er ganske stor, den har en terasse på venstre side så man kan se ned til bassenget:

Til slutt, de skumle gangene til rommene våres. Jeg hater dem, vet ikke hvorfor:

THEARTEMIS PALACE

Hei dere. Jeg har ikke skrevet noe som helst om hvilket hotell vi bor på, det er fordi jeg faktisk ikke har visst hvordan det staves før nå. Hahaha. Hotellet vårt ligger bare noen 100m ifra stranden, noe vi er kjempe glade for. Theartemis Palace ligger i byen Rethymnon. Hotellet i seg selv er nydelig, eneste som skiller seg ut er stuen/ sengerommet vårt som ser ganske merkelig ut, ellers ser alt skikkelig classy ut. Bare jeg har en seng å sove på er jeg fornøyd! Vi har alt inklusivt på hotellet, men selv om er det ting vi må betale for som mamma og pappa ikke var vant til etter hvordan alt inklusivt har vært i Tyrkia. Det er noen merkelige tider vi kan forsyne oss på. Det er klokkeslett for is, kake, kaffe, drinker, bar osv. Etter 23:00, er ingenting gratis. Disse forskjellige tingene har neesten samme klokkeslett, men det er ganske kjipt når vi er på stranden hele dagen bortsett fra når vi spiser lunsj. Tåpeligste av alt er at treningsrommet er åpent fra 11:00 tiden til 14:00 tiden, og det er kun 5 apparater. Middagen består av en liten buffè, som da vil si at det ikke er stort å velge mellom. Men de varierer litt fra dag til dag, men det er ikke mye det er snakk om. Så i dag skal vi nemlig ut på jakt for en liten variasjon av middagen på hotellet.

Om du ønsker å dra på et hotell med bra nett anbefales ikke dette. Nettverket på dette hotellet er ikke stabilt i det hele tatt. For 2 dager siden brukte jeg 1 time på å få nett, og da jeg først fikk nett hadde jeg det kun i noen sekunder før det falt ut igjen. Lengste tiden jeg har hatt stabilt nett er 10 minutter, gjett om jeg utnyttet den tiden! Eneste jeg kan klage på er nettverket, reglene og tidene på dette hotellet, ellers er alt helt toppers. Stranden vi er på er nydelig, men for å ha solsenger koster det 2000 kr for 12 dager. Som vi har, en helt syk pris. Jeg skal selvfølgelig ta en del bilder av hotellet så dere får en litt bedre syn av hotellet, for på nettet har dem tatt bilder av den nye delen. Vi er på den gamle, noe vi ikke hadde en anelse om. Hvis det er noe annet dere lurer på så gjerne kommenter det her, så svarer jeg da jeg kan 🙂

PS! Mange av dere lurer på hvordan navnet mitt “Madeleine” uttales. Det uttales “Madelen”. Haha.

DAGENS ANTREKK 26.JUN.13

God kveld! Mens jeg var i matsalen og tok meg mat, står det plutselig  en jente ved siden av meg som sier forsiktig “er du Madeleine?”. Det var en utrolig søt jente fra Kristiansund. Ikke nok med det, men i lobbyen kom det enda en norsk jente som kjente meg igjen også, hun var kjempe hyggelig! Synes det er kjempe artig når lesere vil gå bort til meg å ta bilder. Synes det er ganske rått å tenke på at jeg er i Kreta, og enda kulere, noen av leserne bor på samme hotell som meg og kjenner meg igjen.


Tskjorte MadLady Shorts Batoko Sko Ebay Smykke SheInside Klokke Gaxs

COCA COLA

Hei nok en gang fra Kreta. Solbrentheten begynner å nærme seg, kjenner pannen min er godt på vei. Så i morgen blir det faktor 30 i ansiktet. Får da å sole meg bak i hele morgen i stedet, har solt meg alt for mye foran allerede. Ellers koser jeg meg masse. Spiller ping pong hver eneste dag, blir like imponert hver gang da jeg tar en ball jeg aldri hadde trodd jeg skulle få til å ta. Alt bra med dere?


Topp Batoko Solbriller RayBan

SUNSET VALLEY

God kveld! Da vi var nede ved stranden gikk vi langs gaten og kjempe langt bort. Ganske utrolig hvor langt vi kunne gå, og hvor stort Kreta egentlig er. Mens vi gikk bortover viste pappa oss en plass på stranden hvor en kattemor passet på sine små kattunger. Det nydelige var at kattemoren tok dem inn i et hull og passet på dem mens hun så opp på oss. En kattemor som tar godt vare på ungene sine. Vi sitter nå på hotellrommene og kan tenke meg at vi alle egentlig er trøtte. Så det blir å se en film som jeg og Caroline gjør hver kveld nå, koselig!

DAGENS ANTREKK 25.JUN.13

Hei søtnoser! I dag er jeg kjempe glad og alt er bra her. Etter middagen bestemte vi oss får å gå ned til stranden for å se på solnedgangen, den er sååå fin her. Vi tok mange bilder og skal så klart vise dere dem senere i kveld. Nå er det på tide med en update fra hva jeg går med i dag!!


Tskjorte SheInside Shorts SheInside Sko Footway Armbånd Oslove