SHOOT BY GANESH

Hver eneste gang jeg sier til meg selv at jeg skal få mer ut av dagen og stå opp tidlig, da endrer jeg først alarmen èn gang og så skrur jeg den av for å sove til jeg våkner. Jeg skulle ønske jeg var et a-mennesket, for det er kun 24 timer i et døgn, og de timene man er våken går så fort. Spesielt for meg som kan sove til klokken blir 11. Jeg tror dette skal være en av nyttårsforsettene mine, prøve hardt for å bli et a-menneske, klare å stå opp tidlig for å få mer ut av dagen. Nå har jeg sagt det høyt også, så nå er det gjort.

Jeg vet ikke om dere husker dette, men i oktober/ starten av november var jeg på en liten shoot i Oslo med en fotograf jeg har shootet med tidligere. Og jeg fikk resten av bildene nå, så i dag som jeg har så mye å gjøre før jeg skal være ute av huset om bare et par timer, deler jeg heller disse nå. Jeg drar innover til Oslo i dag for å feire nyttårsaften der, og blir til Oslo helt frem til tirsdag. Håndkofferten er stappfull med klær og sko, og det er ikke en sjanse til å få med pcen. Så jeg er tilbake igjen på bloggen på tirsdag, og da har jeg flere ting å oppdatere dere med. Jeg også lurer på om dere ønsker å se mine høydepunkter fra 2017 på bloggen? Jeg har reist litt dette året, og jeg har derfor (endelig) noe å faktisk vise dere som jeg har opplevd. Så her blir det litt annet enn bare selfies he-he.

En siste ting; Jeg håper dere alle får et riktig godt nyttår og får en flott feiring i kveld med deres nærmeste♥

Sjekk gjerne ut bildene hans på Instagram @ganeshfoto.

NOE NYTT OG NOE JEG HAR GLEMT Å NEVNE

Det er noe nytt jeg ønsker å vise dere i dag, nemlig noen av julegavene jeg fikk av mine kjære. Altså alt det flotte jeg har fått gir meg bare sykt lyst til å kvitte meg med så mye som mulig for å få god plass til det nye. Det er det jeg jobber med for tiden, få plass til det nye og si farvel med det gamle. Det kommer med andre ord til å komme mye fint på Tise fremover, så ikke glem å følg meg der @madeleinepedersenn. Helt ærlig så har jeg snart alle fargene på disse Nelly buksene i garderoben min, men de er bare så fine og enkle. Disse buksene gjør det vanskelig for meg å ville ta frem et par jeans, når jeg har så komfortable bukser rett foran meg i mange forskjellige farger. Nyeste fargen i samlingen nå er mushroom og den er så perfekt i fargen. Til dette antrekket ville jeg bruke de nye sokkene mine med litt glitter og tekst på, bare for å spice det litt opp.

Nå over til noe jeg har glemt å nevne her på bloggen. Jeg reiser til Budapest 10.januar (!!!!!) og jeg trenger tips til hva man kan gjøre der siden det er første gangen jeg skal dit. Det er en utrolig flott by, og jeg har allerede skrevet ned to ting jeg ønsker å besøke mens jeg er der. Det er blant annet å gå over den kjente Chain bridge og besøke Ethnographic museumet. Det sistnevnte er nok det jeg gleder meg mest til å se, da jeg i flere år har sett på bilder fra dette stedet uten å vite at det faktisk var i Budapest. Jeg reiser om under 2 uker og jeg trenger mer på agendaen, så jeg trenger deres hjelp. Jeg er der 4 hele netter, så jeg vil oppleve mest mulig på disse dagene. Alt fra steder man må besøke, resturanter det er verdt å spise på and so on!

HÆLA I TAKET

Det er nesten sprøtt av meg å si dette her, men jeg har virkelig gledet meg til å drikke alkohol med vennene mine igjen. Jeg har hatt litt avsmak fra alkohol den siste tiden, og har ikke følt for å drikke mens andre har vært gira. Jeg klarer heller ikke å drikke ofte, for jeg må ha pause etter en kveld med alkohol. Så akkurat nå husker jeg ikke helt når forrige gang jeg faktisk var på fest og drakk. Det er kanskje derfor jeg synes det var litt ekstra koselig i går! Vi hadde ribberock vors hos Martina og vors der er alltid bra uansett hvor mange vi er. I går var vi en fin gjeng, mange jeg ikke hadde sett på en stund så det var så koselig å snakke med dem igjen og bare ha det skikkelig gøy. Noe jeg la merke til i går var hvor godt humør jeg var i – og det er ikke på grunn av alkoholen, men jeg kjente at jeg bare var skikkelig glad og det var så behagelig.

Det er en god stund siden nå, men jeg bestilte rundt 4-5 kjoler fra Nelly og var bombesikker på at jeg kom til å beholde flere av dem. Men jeg endte opp skuffet over kvaliteten og passformen på flere av kjolene, så jeg satt igjen med kun èn kjole. Derfor dro jeg inn til Oslo i håp om å finne noe der raskt da jeg manglet antrekk til flere anledninger i desember. Jeg kom da på at jeg hadde sett litt på en jumpsuit fra Weekday, men ikke prøvd den. Så jeg dro på Weekday, prøvde den og jeg falt pladask for den. Jeg falt for den fordi det er noe jeg ellers ikke hadde våget å gå med. En jumpsuit som fikk meg til å ville gjøre noe litt ulikt meg, og det er også det som hjelper meg til å stadig forandre stilen min. Den er dristig på grunn av utrigningen som var litt større enn jeg husket – men med litt alkohol i blodet så er det ingenting du tenker over.

THANKFUL

Hello mine kjære lesere! Jeg håper dere koste dere masse i går, fikk alt dere ønsket dere (nesten i hvertfall) og spiste så mye at dere nesten måtte kaste opp. Feiringen min i går var utrolig koselig og jeg kjenner det var godt for sjelen å få i seg litt julemat igjen. Vi feiret hos mormor, samme som vi gjorde i fjor og det er sååå koselig hos hun. Der hadde hun lagd stek med brunsaus og den er så himla god at jeg skulle ønske jeg kunne spise det til kvelds. Etter vi hadde fått i oss desserten, latt maten synke litt mens vi så på julefilmer så var det tid for å pakke opp gaver. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for hver eneste jul og jo eldre jeg blir – så blir det alltid færre gaver, men for hvert år blir jeg mer og mer fornøyd med gavene jeg får. Jeg legger merke til at jeg setter mer pris på ting desto eldre jeg blir, og sånn synes jeg det skal være. Jeg har aldri vært en utakknemlig dritt, men jeg bare kjenner på hele meg at jeg er mer takknemlig og det er så godt. Jeg har SÅ mye fint jeg ønsker å vise dere, så nå tror jeg det blir litt ekstra bra blogging fremover.

I dag har det vært en avslappende dag uten noen særlige planer, men i morgen derimot skjer det mye. Derfor har jeg tent lys, skrudd på julepynten på rommet og sett julefilmer helt siden jeg stod opp til nå. Jeg elsker julefilmer, og som alle andre har jeg mine favoritter og de kommer her:

CHRISTMAS    FAVORITES   –  WHAT`S YOURS?

Tre nøtter til Askepott – Alene hjemme 1, 2 og 3 – Polarekspressen – Grinchen – The Holiday – Harry Potter filmene – Matilda – Edward saksehånd♥

KVELDEN FØR DEN STORE DAGEN

Nå sitter jeg med alt for lite julestemning, men akkurat nå går det veldig greit. For i morgen vet jeg at jeg kommer til å stå opp med et stort smil, for jeg har en hel dag foran meg som skal feires og gi meg massevis av julestemning. Jeg gleder meg så mye til i morgen! Bare endelig senke skuldrene og tenke at nå er vi ferdig med stresset om julegaver, maten, handelen generelt og kan fokusere på det fine som virkelig er de rundt deg. Dette er en dag som består av glede for noen, men sorg for veldig mange og det ønsker jeg egentlig at vi ikke skal glemme. Det finnes fremdeles mennesker her i Norge som ikke gleder seg til julen, og det for meg er trist å høre. Derfor varmer det hjertet mitt å se alle de som tar intiativ til å gjøre noe med dette og bidrar til at de også fortjener en fin jul. Akkurat nå snakker jeg for Kirkens Bymisjon som gjør en utmerket jobb for å både gi julegaver til de som ikke har så mye, og ikke minst at de også skal få ha en god julemiddag i morgen.

Derfor vil jeg bare nevne at det fremdeles er til stor hjelp om du sender glede til 2490 (hva du gir er 80kr). Gjør du dette får Kirkens Bymisjon servert 2 middager til mennesker i gatemiljøene. Jeg har gjort det, men jeg har også ordnet at jeg fast gir 40 kr hver måned slik at mennesker i rus- og gatemiljøene får middag. Det er så lite, men det betyr så mye folkens!

Jeg har som sagt jobbet de siste dagene og har latt kameraet ligge hjemme. Men når det er sagt knipset jeg noen bilder fra sist jeg var med Nadine i Jul i vinterland, så nå skal dere få litt koselig stemning på bloggen – det kan det aldri bli for mye av. Og i morgen er det en stor dag for oss alle, så man prioriterer ikke akkurat å lese blogger da så derfor ønsker jeg dere en riktig god jul nå ♥

SMÅ GLEDER

« Annonse / pressegave »

Jeg har hatt en fæl hodepine som har vært veldig irriterende som har kommet og gått i snart en uke. Jeg har garantert tatt alt for mye paracet og ibux, men den hodepinen har vært så plagsom. Jeg har ikke kunnet nyte det å se på tv på grunn av strålingene, og det å sitte på mobilen har også vært irriterende. Jeg vet hvor jeg har vondt hen, så jeg søkte dette opp på nettet og fant ut hva dette kommer av. Stedet jeg har verking i er over øyelokkene og langs hele pannen min. Dette tyder på stress, og at du er veldig anspent – og at jeg har vært stresset er midt i blinken. Jeg leker all cool, men det er så mye som foregår oppe i hodet mitt som jeg bare ikke orker å snakke om høyt, så det forblir stressende fordi jeg ikke finner ut av ting. I dag derimot, er en mye bedre dag og dette er eneste fridagen min som er igjen før det er jul på søndag. Det blir jobbing på meg denne helgen, og det tror jeg blir kaos – men bra kaos fordi da går tiden fort.

I desember har det dukket opp gaver i hytt og pine, som jeg ikke har forventet at jeg skal få. Dette er fra kunder og byråer, så den gleden her har vært stor skal jeg fortelle dere. For litt siden mottok jeg en helt RÅ gave fra L’Orèal Paris x Balmain, og jeg trodde seriøst denne var sendt feil helt til det stod navnet mitt på et kort. Jeg er ikke så crazy på sminke generelt, men noe jeg virkelig elsker leppestifter. Så denne gaven gjorde meg så glad, spesielt da jeg så hvor flotte farger det var på alle leppestiftene. Altså 12 (!!!) leppestifter som jeg kan kose meg med og ha en lang tid fremover, it makes me so happy♥

Jeg har fått meldinger angående hvor man får kjøpt denne vakre boksen med alle leppestiftene, men jeg vet dessverre ikke. Hvis noen vet, let me know!

Dette har allerede blitt mine tre favoritter fra settet.

SHOP SHOP

Nå dere, nå kan jeg endelig fortelle dere at jeg er finito med alle julegaver. Eller mangler å pakke inn et par, men nå er alt kjøpt og det føles amazing. Det er så rart hvordan denne julemåneden kan bestå av så mye kjærlighet, sorg og stress. Hvert år minnes jeg på at det er flere familiemedlemmer som ikke lenger er hos oss, som er dypt savnet – det blir liksom ikke helt det samme uten våre kjære. Likevel er det så masse kjærlighet her, og det elsker jeg. I år bestemte jeg meg for å handle flere små gaver, enn kun èn dyr – kun for å gi litt mer til samme pris. Om det har funket finner jeg ut av på julaften, men jeg synes jeg har nailet dette, så det er ikke meningen å være cocky her men selvtilliten er på topp nå altså.

Det har vært mye frem og tilbake i Oslo de siste ukene, og i dag var siste dagen før julen. Det er litt deilig, for nå kan jeg prioritere litt mer ting som foregår her hjemme og det er godt. En annen ting jeg undrer veldig på er om dere er flinke til å kun prioritere gaver til andre, for jeg finner selvfølgelig sååå mye fint som jeg selv vil ha, i tillegg til gaver. Så nå sitter jeg på rommet mitt med 2 nye t-skjorter, en fra Acne og en fra Tom Wood som jeg handlet på søndagen. Tom Wood t-skjorten har jeg på meg på bildene under, og den kjøpte jeg i en stor størrelse for å gå litt i ett med den andre oversized t-skjorten min som er svart. Denne har flere av dere spurt om, og det liker jeg! Gøy å se at dere liker det samme som meg.

Da har man shootet inne på Yme også si, takk for meg.

HOLIDAY FEELS

// Annonse i samarbeid med Daniel Wellington.

Hvis det ikke hadde vært for hvor mye Oslo gjør rundt juletidene, så hadde nok ikke jeg hatt noe særlig julestemning. Så jeg takker fine, fine Oslo for dette – og spesielt en takk til Vinterland som får meg til å føle meg ut som verdens største drittunge. Det føles så godt å vandre rundt der, kjøpe en pepperkake og sitte ved bålet for å slappe av. Det er nesten som om man er i en drøm en liten stund. En drøm jeg gjerne kunne vært i mye lenger. Jeg ønsket å skrive et innlegg for min samarbeidspartner der man faktisk fikk skikkelig julestemning, og man ikke bare kun nevner stemningen men at man også viser den. Så hva bedre kan passe til dette, enn å ta bildene i Vinterland?

Noe jeg virkelig liker i denne juleperioden når du bestiller igjennom Daniel Wellington er den flotte gaveesken som følger med. Denne får du hvis du bestiller gift-set som består av klokke og en ekstra reim, eller en klokke og et armbånd. Dette tilbudet varer kun nå i desember, så hvis du fremdeles er usikker på om du ønsker å slå til med denne gaven så synes jeg virkelig at du burde gjøre det. Hvis du i det hele tatt vurderer, go for it! Dette er en klassisk klokke som det er lett å style, og jeg har stylet disse klokke i flere år til forskjellig looks. Jeg må uansett si at deres nyeste design som jeg har på meg på bildene er en av mine favoritter. Mesh reim er det jeg bruker mest, og det sitter så pent på håndleddet – altså bare se på bildene under. Giftsettet jeg valgte meg er bundle 1 og den finner du her.

Bruk koden “MADDE” og så 15% rabatt på absolutt alt på Daniel Wellington. Ønsker du å utnytte juletilbudet med gift-set som det er 10% på får du til sammen 25% rabatt hvis du bruker min personlige rabatt i tillegg.

FAVORITE PAJAMAS

Denne uken her går virkelig i et høyt tempo, jeg klarer ikke å henge helt med men det er likevel gøy. Det er mye jobbing på Urban siden det er jul neste søndag (!!!) og mange trenger hjelp med gavehandelen. Så vi er fullt opp på jobben, og det er det som gjør det ekstra morsomt. Jeg var på nattåpent i går, og herlighet så sent jeg var hjemme og opp tidlig igjen i dag. Jeg skal på jobb igjen nå, og det at jeg sitter her å blogger er egentlig feil prioritering nå som jeg burde komme meg ut av pysjamasen og inn i arbeidsklærne.

Siden jeg klarte å snike inn pysjamas-setningen over her, er jeg nødt til å fortelle dere om den. Jeg fikk den i posten av BikBok, en fin overraskelse som jeg ikke forventet. Det syke med dette er at jeg har lenge sagt til venner at jeg skal skaffe meg en mann og kone pysjamas, og da har jeg alltid tenkt på slike som dette i striper – er dette rart? Hope not.. Derfor ble jeg bare helt i hundre da jeg pakket opp pysjamasen, og det beste av alt; Den er enda diggere på enn hva dere forventer. Det er silke, så det er helt utrolig hvor behagelig det er. Det er kjempesøtt, oversized i størrelsen og det er enkelt å slenge på seg. Jeg ser helt forvrengt ut på morgenen fordi jeg er så trøtt, men slike søte pysjer som dette får meg til å føle meg fin SELV tidlig på morgenen. Dette pysjsettet har jeg i størrelse x-small, så dere kan se her hvor oversized det er.

EN MINNERIK KVELD

Nobelkonserten er nok noe av det fineste jeg har vært på, for det er en konsert helt utenom det vanlige. Man er der til ære for årets vinner av Nobels fredspris og det er en så sprø atmosfære der at man blir så rørt. En ting er å se sendingen på skjermen, men å være i rommet der det faktisk skjer så er det så spesielt. Man får stadig vekk tårer i øynene mens man smiler, det er rart men det føles så godt. Det var flotte taler som ble holdt, og artistene som opptredde var vannvittig flinke. Jeg har ikke sett noen av disse live før, så jeg skal innrømme at jeg var spent på om de var like dyktige. En jeg gledet meg mest til å se var uten tvil John Legend, for sangene hans er så sterke og det samme er stemmen hans. Det var artisten som opptredde lengst, og avsluttet konserten – det kunne faktisk ikke blitt en bedre avslutning på den kvelden. Hvis det er èn sang man virkelig anstrenger seg for å ikke gråte til, så er det all of me. Noe så vakkert, altså herlighet…

Konserten avsluttet ikke så alt for sent, så da Nora og jeg dro til leiligheten hennes spiste vi resten av lasagnen som vi hadde til middag tidligere. Det var så godt, og bare enda bedre da vi rakk å nyte det litt mer. For vi gikk fra å ha alt for god tid, til å ha alt for dårlig tid da vi skulle dra til Telenor Arena. Det er så rart hvordan det der fort kan snu, haha.