SNAPCHAT LATELY

I løpet av onsdagkveld, hvis alt går som det skal – så er det noe jeg gleder meg til å dele med dere. Noe som kanskje har vært drømmen min lenge, og at det kan skje nå er helt vilt. Litt mer planlegging nå, så har jeg noe jeg kan glede meg fryktelig mye til i 2017.

Det er litt merkelig, men i hele dag har jeg følt at det er tirsdag. Måtte til slutt sjekke kalenderen på mobilen min, og jaggu meg var det mandag dere haha. Uvant å ha så ofte fri fra Urban som jeg har hatt akkurat nå – sier litt når jeg ikke klarer å huske dagene engang.. Med tanke på at det kun er mandag så betyr det at jeg har god tid til absolutt alt, og jeg fikk endelig hentet en pakke på posten som jeg skal vise dere i morgen. Da kommer det nemlig en fin konkurranse jeg skal dele her på bloggen, og dette er noe alle jenter har lyst på – hvert fall de fleste! Frem til da, tenkte jeg å vise dere mine siste bilder fra Snapchat siden jeg er passe aktiv der, vil jeg kalle det. Jeg har fått tilbakemeldinger på at dere liker de gangene jeg legger ut filmer og ikke kun bilder. Så jeg prøver å bli litt flinkere, uten at det skal bli kleint. Etter at jeg åpnet Snapchaten min, så liker jeg denne appen mye bedre og det hadde jeg ikke trodd siden jeg lenge hadde den privat. Jeg bare elsker at dere vil kommunisere med meg der, og jeg prøver så godt jeg kan for å svare dere alle♥

Vil dere følge meg på Snapchat så heter jeg @alohaamad der. Mange tror det er tull, men det står for Alohà Madeleine (hehehe).

Hva synes dere om Snapchat & er du aktiv der?♥

MY WISHLIST

// Innlegget inneholder adlinks.

Helgen har gått i ett kjør og det er nesten vilt at jeg sier det, men det er deilig helgen er over. Nå kan jeg slappe av litt og nyte tiden fremover ekstra mye. Jeg har endelig fått en god nyhet om at en avtale jeg prøvde å ordne i fjor, endelig kan fortsette og det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre så lenge. Det er fremdeles hemmelig, men så fort jeg får klarsignal til å kunne dele det med dere så kommer det ut på bloggen.

Oktober er snart over og det føles ut som om det var èn uke siden jeg sa at det var oktober allerede. Jeg har en del ting å glede meg til i november, og èn av tingene er fordi jeg har bursdag og fyller 22 år. Det tallet skremmer meg litt, men det skal nok gå fint! I den anledningen er det vanskelig å finne ut av hva jeg ønsker meg, det er det nesten hvert år. Men jeg har hatt litt shoppestopp den siste tiden for å se hvor greit jeg klarer meg, og fordi jeg ikke vil kjøpe ting bare for å kjøpe. Jeg har ikke skrevet en wishlist før jeg begynte med dette innlegget, og det endte opp med et par ting jeg ikke hadde sett for meg at jeg skulle skrive ned. Men når jeg tenker meg om, hadde det vært veldig nyttig å ha litt av dette. Noen fine investeringer som hadde vært til nytte!

Forresten; Jeg kjører en konkurranse i samarbeid med Junkyard på min Instagram. Der kan du vinne et gavekortpå 1000 kroner til deg selv og ett til vennen din. Så sjekk den ut på @madeleinepedersenn ♥

♦ NELLY ♦

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

♦ ASOS ♦

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

♦ JUNKYARD ♦

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER

18 – 75mm linse til Olympus Pen // 19 – The perfect selfielight

Likte dere noe av det over?♥

FAVORITES FROM MAC

Et veldig etterspurt innlegg som det er på tide å dele med dere er mine favoritt leppestifter fra MAC. Det er litt gøy å tenke tilbake på hvordan jeg sminket meg før, for jeg brukte aldri noe på leppene untatt gjennomsiktig leppomade. Mens nå er jeg nesten avhengig av å ha noe på leppene mine, siden jeg synes det forandrer alt. For meg har lepper mye å si, og finner man riktige farger til sitt ansikt kan det ikke bli noe bedre. Jeg er stadig på leting etter nye farger jeg kan bruke på leppene mine, samtidig som at jeg er litt pinglete ved å ta litt risky valg av farger. Derfor har jeg funnet ut av brune toner på leppene, er noe jeg foretrekker og det jeg bruker mest. Ikke bare er det pent, men det går også til alle andre farger i motsetning til hvis jeg for eksempel kjører på med rosa lepper (noe jeg sjeldent gjør). Selv om brune toner er favoritten min, så er det spesielt èn farge til jeg bare elsker på absolutt alle jenter og det er røde, knalle lepper. Man får automatisk et hvitere smil, større lepper og en mer wow-faktor i sminken. Eneste jeg hater med røde lepper er at jeg alltid får høre at jeg er rød på tennene, sykt irriterende så jeg er derfor på utkikk etter en matt leppestift som ikke farger av – if you know what I mean.

Jeg sitter i leiligheten til Martina og må si jeg grugleder meg til hva denne kvelden har å by på. Jeg skal nemlig lære meg å like hvitvin eller tvinge meg selv til å like det. Jeg har alltid misunnet de som kan ta seg et glass og kose seg, så nå vil jaggu meg jeg klare det også. Jeg liker verken øl eller vin (alle får sjokk hver eneste gang de får vite det), og nå er jeg straks 22 år og det er på tide å steppe up gamet her haha. Jeg har kjøpt inn julebrus just in case det går dårlig med hvitvinen.

Hvilke farger likte du best?♥

WHITE SHIRT

Skal jeg fortelle dere noe som ikke er morsomt? Jeg hater høsten. Det er den tiden alt bare visner og forsvinner, før alt bare blir grått og hvitt. Høsten har frem til nå bestått av 80% regn der jeg bor, og da er det to ting som slår seg sammen som jeg ikke er fan av. Høst og regn. Jeg skal likevel rose høsten for å hvert fall la bladene ha farger frem til de tørker ut. Denne tiden av året er like tøff hvert eneste år. Jeg må begynne å planlegge mine dager for å få knipset bilder før det blir mørkt ute og finne frem varmere klær noe jeg ikke har så mye av, med mindre vi snakker om hoodies. Jeg bor i hoodies og joggis om dagen, tanken på å ta på meg trange jeans er uakseptabelt. Det var så lite fristende at jeg gikk med en av de diggeste joggebuksene mine på jobb i går. Jeg følte for et skikkelig kose-antrekk på jobb, og kjørte på med en svart topp til slik at det ser ut som jeg har på jumpsuit. Det er for kaldt til å bare gå i topp på jobben, så da kjørte jeg på med min splitter nye skjorte fra BikBok. Jeg har aldri hatt en hvit skjorte før, og det er skummelt å gå med noe som er så hvitt kjenner jeg. Den er ganske oversized som jeg synes blir veldig kult til både joggebukser og jeans. Dette er en slik skjorte man tar på seg når man ikke kommer på noe antrekk i hodet. Med andre ord; Definitivt noe alle burde ha i klesskapet sitt.

Hvis jeg er heldig med været i morgen, skal jeg få kommet meg ut å knipse noen antrekksbilder – men har jeg flaksen på min side? Det spørs. Jeg har forresten kommet borti en innstilling på kameraet som jeg ikke forstod før jeg allerede hadde knipset disse bildene. Første og siste gang jeg bruker e-portrett for å si det sånn.

♥♥♥♥♥♥♥

Liker du høsten – hvorfor/ hvorfor ikke?♥

MOOD

Fra og med siden torsdag har jeg kun hatt Urban i tankene, og det er fordi sjefen våres har vært sykmeldt. Vi skulle ordne stand til prisfestdager og en ekstra urban butikk hvor vi kjørte på med outlet, og dette ble det ganske mye å ordne på kort tid uten den beste på jobb. Men vi klarte det søren meg og jeg er så sliten samtidig som kjempeglad for at det gikk så bra som det gjorde! Vi har vært alle mann på jobben og er helt utrolig hvor flinke alle sammen har vært. Så etter jeg dro fra jobben i går, og tenkte at jeg endelig kunne ta meg helg og slappe av var fantastisk godt. Da gledet jeg meg til en Halloween fest jeg skulle på senere på kvelden utkledd som en nonne. Jeg tror det er det diggeste og varmeste kostymet jeg har hatt! Jeg ble ganske overrasket over hvor flinke andre på festen hadde vært til å kle seg ut og sminke seg så bra som de hadde gjort. Det var kjempegøy, men nå nyter jeg denne søndagen som bare pokker etter å ha sett på alle de nye SKAM episodene, men litt forbanna over at de kan slutte den siste episoden sånn (!!!!!!).

Den siste uken har musikk betydd ekstra mye for meg, og jeg har vært avhengig av den fra morgen til kveld. Jeg pleier som regel å høre mest på hip hop, men i det siste har jeg likt den rolige listen min bedre. Siden jeg er så aktiv på Spotify om dagen, tenkte jeg å dele alle spotifylistene mine med dere nå siden etter jeg la ut en av dem på Snapchat i går, har flere sendt meg meldinger om jeg kan dele de andre listene mine også.

♦ Summerfeels her

♦ Good vibes her

♦ Close your eyes her

♦ Get wasted her

Har du noen lister/ sanger du vil dele med meg?♥ Alltid på jakt etter noe nytt!

TAKK

I hele går gikk jeg å gruet meg til episoden med meg på – for hadde det vært meg uten denne samarbeidskontrakt hadde jeg ikke reklamert for at dere kunne se meg på TV. For det grusomme av det hele var at jeg hadde ikke sett et eneste klipp fra episoden før den brått ble vist på TV i hele Skandinavia. Man visste liksom ikke hva man hadde i vente. Jeg var hos Martina med Ida for å se episoden der, og mens episoden ble vist satt jeg og svettet fordi det faktisk var litt ubehagelig å se seg selv på en tv-skjerm. Takk Gud for at det endelig er over, og at jeg har fått bekreftet at jeg bør holde meg til bilder og ikke filming haha. Morsomt var det, og det er helt vilt hvor snille dere har vært med tilbakemeldinger så det vil jeg virkelig si en stor takk til♥ Ble oppringt av min søte mormor som fortalte at hun fikk en tåre i øyet da hun så meg på TV… Er ikke våre besteforeldre de søteste?

Akkurat nå er jeg like slapp som et høstblad som nettopp har falt ned fra et tre, hvis jeg kan forklare det på den måten. Det har vært fullt opp på jobben i dag siden vi har gjort klart til Urban Outlet på Amfi Moss som skal være klart til i morgen. Det skal bli spennende å se hvordan det går, men akkurat nå kjenner jeg at jeg aldri har vært så glad for å legge meg under dynen. Søvn er noe jeg virkelig trenger nå.

Forresten; Dette er vofsa til Martina, hun heter Hope og er ganske rar but cute.

 

THANKS FOR NOW BERGEN

Ganske utrolig å tenke på at helgturen til Bergen allerede er over, den gikk alt for fort – men fordi vi har storkost oss. Over helgen bodde vi på Thon Hotel som lå rett ved Bryggen. Før vi skulle teste ut sengene den første natten, ville vi prøve ut de nye kostymene vi hadde kjøpt. Det endte i en veldig uforventet latterkrampe, og nå kan jeg ikke annet enn å glede meg til Halloween! Jeg tror svært få som forventer at jeg skal kle meg ut som en nonne, og det skal bli gøy å se hvordan det blir det linser og skikkelig sminke. På lørdagen hadde vi prøvd å planlegge alt mulig fra morgen til kveld, slik at vi ikke skulle stresse. Vi startet dagen med hotellfrokost, deretter litt vandring i sentrum før vi spiste lunsj på China Palace. Hvis det er èn ting jeg hadde gledet meg ekstra mye til, så var det å ta Fløybanen. Utsikten på toppen er vannvittig, og den beroligende følelsen man får der oppe er så god. Det er helt nydelig der på dagen, men neste gang jeg besøker Bergen skal jeg opplevd utsikten på kvelden. Det tror jeg nesten tar pusten av en.

Malene hadde ordnet et jentevors på kvelden, hvor vi ble godt kjent med venninnene hennes. Når man først er i Bergen, en sjelden gang, må man jo bare oppleve utelivet der. Og med den gode stemningen det var blant alle jentene, var kvelden amazing. Jeg elsker de kveldene du kjenner du har smilt så mye at du må slappe av i ansiktet, men du har det så gøy at det er nærmest umulig. På denne korte tiden har vi hatt det så gøy, og det var derfor ingen av oss som ville hjem. Forhåpentligvis er det ikke lenge igjen til neste gang.

Har du vært i Bergen før?♥

TOP MODEL SKANDINAVIA – NÅ SKJER DET

// I samarbeid med Daniel Wellington.

Denne dagen har jeg gruet meg til, men mest av alt gledet meg. Jeg kan ikke tro at tiden er inne for å se meg selv på tv-skjermen, på programmet Top Model Skandinavia. Tenk at første gangen jeg er på TV så er det med programmet jeg har vokst opp med. Reisen ned til Portugal og ikke minst opplevelsen der var helt fantastisk, ganske uvirkelig også. Det er faktisk sykt å si, men ingen hadde trodd jeg turte å gå så ut av komfortsonen min og takke ja til dette. De få dagene jeg var der gikk så fort, og det viktigste av alt har jeg klart å glemme; Selve innspillingen. Jeg hadde så mange nerver i hele kroppen og jeg tror jeg aldri har gruet meg så mye til noe, før jeg skulle starte på min første setning foran de vakre modellene. Fra da kameraene gikk på, husker jeg nesten ingenting og det er ikke tull. Før jeg visste ordet av det sa dem “Ååh kutt. It’s a wrap!!”. Eneste jeg husker at jeg tenkte da var “er dette virkelig over allerede?”. Alt gikk så fort. Frem til nå har alt vært hemmelig for nøyaktig hva jeg gjorde der. Mange trodde jeg var en av modellene, men det stemmer ikke. Jeg dro ned sammen min supre venninne Ingvild og med crewet fra Daniel Wellington som har vært mine samarbeidspartnere i mange år, for å representere klokkene deres i en challenge. Jeg fikk i oppgave om å fortelle modellene hvordan man skal reklamere for produkter på sosiale medier, men fremdeles ikke glemme å være modeller. Janka Polliani og jeg skulle da kåre en vinner av denne challengen, og dette får dere sett på tirsdag.

Jeg har grått, jeg har ledd og jeg har vært redd. Men denne opplevelsen ga meg en ny gnist, følelsen av å mestre ting og å tro på meg selv. Nå gjenstår det bare å se om jeg klarte meg greit foran kameraene. For som alle vet, er jeg ikke så komfortabel foran kameraet når det gjelder filming. Så kjære lesere; Vær snille mot meg etter å ha sett episode 15. PLIS!

Ønsker dere å se episoden som vises med meg på tirsdag skrur dere på TV’en på kanal FEM når klokken blir 21:30♥

Følger du med på Top Model – i så fall, hvem heier du på?♥

ANTREKK: OVERSIZED BOMBER & CALVIN KLEIN

Det føles så bra å kunne si at jeg har fått tak i billetter til Drake konserten som skal være den 5.mars i Norge. Altså dette er enda mer jeg kan krysse av på ting jeg vil oppleve, endelig se Drake live. Jeg er ikke sånn superfan at jeg stalker han liksom, men musikken han lager er noe jeg digger. Det skal bli helt vilt, og det gleder jeg meg til. Så fort jeg fikk kjøpt billetter, var det på tide å sette seg inn i bilen for å rekke flyet som gikk til Bergen. Ida og jeg er her for å besøke venninnen vår Malene som jobber i sjøforsvaret. Så vi bestilte like greit et hotellrom for å få det ekstra kos denne helgen! Å være tilbake i Bergen er så koselig, siden det alltid har vært en by jeg liker helt siden første gang jeg besøkte den for flere år siden. Til nå har vi utforsket sentrum området, men ikke så mye rundt enda. Så i morgen derimot har vi et trang tidsskjema vi skal følge for å rekke alt før vi drar på søndag.

Rett etter vi hadde sjekket inn på Thon Hotel, gikk vi nedover til sentrum og stoppet et sted for å knipse litt bilder. Både jakken og hettegenseren jeg har på meg kjøpte jeg her om dagen, og jeg er så fornøyd. Begge plaggene er ganske oversized og er noe jeg kommer til å bruke mye i vinter, det var nesten for varmt å bruke i dag. Til dette var jeg litt crazy og kjørte på med høye boots som er over 1 år gamle og kun brukt èn gang, frem til nå. De er egentlig sinnsykt kule, men litt vanskelig å style opp synes jeg.

Jeg klarer dessverre ikke å leve i annet enn hoodie om dagen. Men over til noe annet; Ser dere at jeg har klipt meg?♥

Jakke & genser fra BikBok // Bukse fra TopShop // Sko fra Nelly // Veske fra Calvin Klein (sponset) // Solbriller fra Quay

Hva synes dere?♥

ANTREKK: FLAT TOP COAT

Det er vanskelig for meg å tro at klokken ikke er mer…. Jeg har vært våken siden 09:00 i dag og jeg har fått gjort så mye! Det føles så sinnsykt deilig når man får gjort mye man har utsatt, og nå er absolutt alt i boks. Jeg startet dagen med en harrytur til Sverige med venninnen min Martina. Det morsomste er de gangene man drar dit uten å ha en liste over hva man skal kjøpe. Alltid gøy å se hva man ender opp med, og i dag endte jeg opp med overraskende mye (og unødvendig) alkohol, men det er kjekt å ha tenker jeg! Er jo så mye som skjer resten av måneden, så da er jeg klar i hvert fall. Vi dro også en liten tur til Strømstad sentrum for å knipse litt bilder, før vi kom oss videre. Jeg skal kanskje være glad for at klokken ikke er mer, for i morgen reiser jeg til Bergen og det gleder jeg meg utrolig mye til. Det er så lenge siden jeg har vært der, og det skal bli godt å komme tilbake for å skape nye minner.

Jeg har gledet meg så mye til å vise dere min nye høstjakke, for den er alt jeg har ønsket meg! Vi fikk den inn for en liten stund siden på Urban, og helt siden den gang har jeg siklet etter å kjøpe den. Nå som det også er veldig kaldt ute, var det på tide å vise den frem på bloggen. Jeg kan umulig være den eneste som synes fargen på kåpen er helt nydelig?

Kåpe fra Urban (sponset) // Hettegenser fra Adidas // Bukse fra TopShop // Sko fra Reebok // Skulderveske fra River Island // Solbriller fra Ray-Ban

Hva synes dere?♥