THE CITY THAT NEVER SLEEPS

Klokken er nå 23:47 i NYC tid.

Det var en ting jeg hadde gledet meg til i hele går, og det var selvfølgelig å se utsikten over hele New York på kvelden. Det at det koster 300 kr per person for å bare få sett på denne utsikten, det er verdt det uten tvil. Så til alle dere som har tenkt dere til New York, gjør det. Vi gadd ikke å betale 20 dollar ekstra bare for 10 etasjer opp, da vi uansett fikk sett hele New York fra 86 etasje.  Jeg visste ikke at det gikk an å bli forelsket i utsikten over New York. Man blir målløs da man går ut for å se på utsikten, du finner liksom ingen ord som kan beskrive dette bedre enn SYKT. Sykt var det, og fy søren som jeg er fornøyd med å endelig ha sett hele New York fra Empire State Building. Det som var skummelt der oppe er å faktisk se rett ned, jeg ble svimmel og faktisk livredd selv om jeg visste at jeg ikke kunne falle over. Men bare å faktisk innse hvor høyt oppe i bygningen du er, det innser du ikke før du faktisk ser rett ned. Jeg var veldig redd for å miste både mobilen og kameraet mitt mens jeg knipset bilder, mens andre bare strakk hele armen ut for å ta bilder. Jeg kjøpte med en plakat fra butikken på Empire State Building som viser den supre utsikten. Dette måtte jeg bare ha som et minnet i hånden, selv om det alltid kommer til å bli husket.

Etter å ha opplevn New York 86 etasjer over bakken, var vi klare for middag på Fridays & shopping på Macy’s. Vi er så heldige og faktisk har denne butikken rett ved hotellet vårt. Så det tok vi bare på veien hjem igjen. Ikke for å gjøre dere noe særlig sjalue eller noe slikt altså, men Victoria’s Secret er forresten rett rundt hjørnet det også.

Har dere noen forslag/ anbefalinger til butikker eller resturanter vi må prøve ut her i NYC?♥

BILDEDRYSS FRA DAG 1 I NEW YORK

Klokken er nå 09:50 i NYC tid.

Det er litt utrolig å tenke på alt jeg og Didrik fikk gjort sammen i går. Allerede etter frokosten, tok det ikke lang tid før vi satte veien videre til Time Square. Jeg hadde veldig store forventninger til akkurat dette, fordi det er dette det blir så mye snakk om når man først nevner New York. Det er så merkelig, for det er akkurat som på filmer. Like fint, like fantastisk å oppleve dette og ikke minst nyte alle de flotte omgivelsene. Etter denne flotte opplevelsen og synet, shoppet vi litt før vi tok lunsjen på selveste Planet Hollywood. Jeg må bare få sagt hvor forbanna kult det er at de faktisk har de ekte produktene som har blitt brukt i kjente filmer. Det må være greit å bli litt gira av sånt, eller hva sier dere? Til lunsj var det frityrstekt krabbe til forrett og klassisk osteburger med bacon på menyen hos meg. Det var Didrik som bestilte denne forretten, og faktisk ville tvinge meg til å smake på dette. Jeg er veldig pingle til å smake på nye ting, men jeg holder løftet mitt under denne turen og har derfor lovt Didrik om å smake på alt han ber meg om å smake på. Sjokkerende nok, for både meg og han, likte jeg frirytstekt blekksprut men jeg liker fremdeles ikke reker.

Etter lunsjen besøkte vi Ripley’s believe it or not. Dette synes jeg faktisk var veldig spennende og lærerikt, mens andre ting faktisk var helt sykt “wtf” fakta. En av tingene jeg husker mest (dessverre) fra dette besøket var denne bruen man skulle gå over, mens hele rommet gikk rundt. Dette var tydeligvis en illusjon for øynene, og tror dere ikke jeg begynte å gå skeivt og le drit høyt fordi jeg følte jeg ble stående fast mens hele rommet gikk rundt. Trodde faktisk jeg kom til å ramle, og da kom det en dame bak meg og lo med meg, og sa “det er bare en illusjon, se rett frem så klarer du det”. Nei, det klarte jeg ikke. Måtte nesten ha hjelp for å komme meg ut av dette rommet. Det var så flaut, men herlighet så gøy også egentlig.

Det var en veldig morsom opplevelse, og enda bedre skulle denne dagen bli når jeg fikk øye på Cake Boss Bakery. Altså jeg ble starstruck av å bare se butikken. Hjemme har jeg siklet etter alle bakevarene de lager på TLC, og nå kunne jeg endelig få smakt dem på ekte. Dessverre var det alt for lang kø der da vi kom, så vi gikk videre i steden for å bli stående der i tusen år. Men vi skal tilbake dit en av de andre dagene for å smake på dem. Nå skal vi ta frokosten på Dunkin Donuts. NAM!

Siden vi fikk gjort så mye i går, må jeg dele opp dette innlegget i 2. Det beste kommer senere i dag/ kveld for dere.

Ser ikke dette helt fantastisk ut?♥

GOD MORGEN FRA NY

Det er første gang i livet mitt at jeg har vært på en “så” lang reise som dette. Takket være den flotte flyturen, gikk det veldig raskt og kjempe bra. Men, jeg er Madeleine og jeg er alltid flink til å være klønete når det minst trengs. Jeg hadde kjøpt meg julebrus før vi skulle inn på flyet, den valgte jeg å åpne i setet mitt, tror dere ikke den bruste over og sølte på både meg, Didrik og karen som satt ved siden av oss? Heldigvis lo mannen, så da ble jeg litt mindre redd for at han skulle bli sur. Jeg derimot, satt i seig julebrus-bukse i over 8 timer dere, FANTASTISK! Men det ble litt glemt da jeg så på evig mange filmer på tven. Dette flyet var så high tech at jeg fikk sjokk og følte meg som en gammel dame som ikke forstod noen ting. Man kunne til og med bestille snacks fra tven og betale ved å dra stripen under tven (??????). Satt der hele tiden og sa “wooooow, shit”. Litt av en morsom opplevelse for meg, haha!

Vi var i NY 02:00 i natt i norsk tid. Så vi var veldig slitne og gledet oss bare veldig til å sjekke inn på hotellet for å få en god natt søvn. Taxituren til hotellet vårt var helt utrolig. Akkurat som jeg forestilte meg at den ville være. Høye bygninger med flotte lys, utsikten & bare alle menneskene. Jeg satt og tenkte for meg selv at dette her er ikke virkelig, det kan faktisk ikke være det. I går var jeg hjemme i Norge, men sovnet i NY. Vi er fullbooket med planer i dag og har bestemt oss for å ta en lang gåtur. Vi sto opp klokken 09:00 i dag og spiste god frokost på hotellet, siden dette er inkludert i prisen. Bare for å få sagt det nå med en gang, vi bestilte fly og hotell sammen på Supersaver.com. Anbefales virkelig på det sterkeste å sjekke dette ut, hvis du vil reise billig.

Men nå, for første gang, venter New York på meg. Snakkes!♥

Er det ikke fint her?♥

SPONTANTUR TIL NEW YORK

Nå sitter jeg på Gardemoen og blogger herfra, mens jeg og Didrik venter på flyet vårt skal gå klokken 17:30 til New York. Ja, New York dere. Vi satt i går og bare begynte å tenke på New York, sjekket ut litt hoteller, så gikk vi plutselig over på Paris i steden. Det var rett før vi skulle bestille, så sa Didrik “vi skal ikke bare ta New York eller?”. SELVFØLGELIG GJØR VI DET! Dette er en drøm som kommer i oppfyllelse, og enda bedre er den når jeg skal oppleve dette med han. Jeg har aldri vært så spontan som dette før. Bare flaks at visumet mitt ble godkjent i går kveld, for hvis ikke hadde det blitt Paris. Ikke at det er så veldig kjedelig akkurat da, men New York er førstevalget mitt. Vi skal være her helt til onsdag, så vi har så god tid til å få opplevd mye her. Jeg gleder meg virkelig til denne kjæresteturen. Jeg kan fremdeles ikke tro at dette her faktisk har skjedd, at jeg om noen få strakser sitter på et fly til New York.

Jeg kommer selvfølgelig til å blogge mens jeg er her i New York, kameraet er godt plassert i vesken min og jeg er klar for å knipse alle øyeblikkene mine her. Dette er et minne for livet.

Hotellet vi skal bo på under dette oppholdet heter Hotel Stanford som ligger rett ved Empire State Building. Dette ligger veldig sentralt til nesten alt vi vil innom, så dette var en veldig enkel beslutning for oss begge. Selv om vi ikke skal være mest på hotellet, så er det veldig herlig å bo på et flott sted, hvert fall når dette er noe vi ikke gjør ofte. Alt i alt så kostet dette oss ca 18 000 kroner, men med mye inkludert pluss forsikring og slikt. Nå skal vi virkelig ta New York med storm!! Gud som jeg gleder meg, tror jeg drømmer.

Har du vært i New York før & noe du vil anbefale oss om å ta turen innom?♥

NÅ KAN DESEMBER BARE KOMME

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN BLE KAREN ELISE HAUGEN! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart for å få premien din.

Jeg fortalte dere for bare noen få dager siden at jeg ble så inspirert da jeg gikk inn på Kremmerhuset. De hadde allerede satt opp ALT til jul og advent. Det var så pent satt frem at jeg ble inspirert til å kjøpe litt nytt, slik at jeg kan få ekstra julestemning på rommet mitt i år. Det blir til hva man gjør det til selv, er det ikke det man sier? Jeg kjøpte ikke kun juleting, men også 2 freshe vaser som jeg kan vise dere en annen gang. Jeg kjøpte mye dekor til å ha alle tingene på et hvitt fat. Kjøpte perler, kvist (haha), kongler (mer haha), julekuler, glass-tre med stjerne på toppen, duftlys, adventslys & tall til å feste på stearinlysene. Det ble akkurat som jeg så det for meg, det ble så fint at jeg smiler hver eneste gang jeg ser bort på fatet. MEN prikken over i’en er jo julekalender, der kjøpte jeg to store til meg og Didrik kun fordi de har favorittsjokoladen min i esken. Nemlig Kinder Country. Verdens beste sjokolade uten tvil. Håper det er en sånn i luke nr 1♥♥♥♥♥♥

Nå har det endelig kommet snø også, så nå kan desember bare komme!

Er du klar for desember?♥

EN KOSELIG LUNSJ

I går stod jeg opp klokken 09:00 FRIVILLIG for å trene med Malene og Ida. Altså greit jeg har begynt å trene hver eneste uke, men så tidlig?? Aldri i livet har det skjedd før. Vi hadde et skikkelig bra opplegg for hele dagen. Først stod det trening på planen, der var vi vel i nærmere 2 timer. Vi gikk en kjapp tur innom Amfi siden jeg måtte sende noen pakker på Posten før vi kjørte Malene hjem, som skulle jobbe om kun noen få timer. Jeg skulle være med Ida hjem, for der skulle vi nemlig få servert god lunsj av familien til Ida. Utrolig snilt at de ville lage lunsj, det håper jeg gjentas. Jeg fikk skikkelig julefølelse da jeg var hos dem i går, kanskje bare fordi det var en rød duk på bordet? Hvem vet. Koste meg virkelig denne dagen, hadde shoot på badet som dere så i går. Jeg er helt forelsket i huset! Badet, kjøkkenet, alt er bare så flott der. På grunn av at jeg stod opp tidlig i går, så fikk jeg gjort så utrolig mye ut av dagen. Jeg tror jeg skal slutte å sove til 11:00 de dagene jeg har fri, og heller oppleve mer av dagen fremover♥

Gjorde du noe koselig i går?♥

READ THAT MAGAZINE GIRL

Da jeg våknet i dag, skulle jeg nesten tro bena mine kollapset i det jeg reiste meg opp fra sengen. Siden jeg har trent to dager på rad, er hele kroppen min støl, men bena mine er de verste noensinne. Når jeg går ned trappen, ser det ut som om jeg har dritet på meg. Det er alltid dag nr 2 etter jeg har trent, som er den verste dagen. Derfor vil bena mine bli mye bedre igjen i morgen, og DET ser jeg frem til. Passer meg helt perfekt at jeg nesten ikke har noen planer i dag. Jeg sov hos kjæresten min i natt og kom hjem for ikke så lenge siden. Måtte bare ha med Costumebladet for å ha noe å lese da jeg stod opp i dag, blitt helt hektet på magasiner. Men jeg er så usikker på hvilke magasiner som er de beste, har dere noen favoritter?

Jeg skal nå straks krype under dynen, poppe litt popcorn og se på filmer på Popcorn Time, så skal jeg fikse meg litt til personalmøtet som er i kveld. Hvis personalmøtet ikke varer alt for lenge, så skal jeg på kino og se The Hunger Games Mockingjay Part 1. Jeg har hørt litt blandet meninger om filmen, men jeg har likt de forrige filmene så jeg er veldig sikker på at jeg vil like denne også da. Denne ser veldig spennende ut i tillegg! Hvis jeg ikke får sett den i dag, krysser jeg fingrene for å få sett den i løpet av uken i hvert fall. Om jeg først skal se de første The Hunger Games filmene, så må man faktisk se de neste også.


Jeg ser det er veldig mange som har spurt hvor denne søte koppen er fra og tenkte nå å svare i dette innlegget, i steden for i kommentarfeltet i håp om at flere ser det. Koppen er fra Dotathea og kostet kun 99 kroner.

Har du hatt en fin start på uken hittil?♥

BESTILL GRATIS PRØVE OG VINN GOODIEBAG TIL EN VERDI AV 2000 KRONER

Nå er det faktisk ikke lenge igjen til vi er i desember, og da begynner julebordsesongen for fullt. Er det en ting som er vitkig å passe på når du skal på julebord, er det å ha glatte, nybarberte legger. Dropp strømpebuksen og vis frem dine glatte legger i år! Hvem sier vel nei takk til glatte legger? Ingen. Med Shai barberhøvelen kan du nå sikre deg glatte ben i hele desember. Jeg har selv brukt Shai barberhøvelen i nærmere 2 år nå, og jeg får fremdeles like glatte legger hver eneste gang jeg barberer meg. Beste av alt, det føles like godt å ta på de glatte leggene hver gang.


Mitt juleantrekk for i år!

Nå kan du bestille en gratis pakke på Shai.no & være med i trekningen av denne herlige goodiebagen til en verdi av 2000 kroner, så er du helt klar for julebordsesongen. Denne goodiebagen er det jeg selv som har valgt ut, og håper derfor dere er utrolig gira på å vinne denne fantastiske goodiebagen! Det er kun èn som vinner denne supre goodiebagen til hele 2000 kroner. Hvis du vil at dette skal bli deg, så bør du følge med nå.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:

♥ Bestill gratis prøvepakke på Shai.no.
♥ Legge igjen en kommenter med “Gjort” & mailen din, slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

Vinneren trekkes i romjulen, lykke til!!!!

Denne goodiebagen inneholder følgende produkter:

♥ Lolita Lempicka – Si Lolita Gavesett ♥ Durance Bath Salts Cotton Flower 600g ♥ Guerande Salt Exfoliating Body Balm 330ml ♥ Md Formuelations – Face And Body Scrub 250ml ♥ Declèor Aroma Cleanse – Toning Shower And Bath Gel 250ml ♥ Hempz Age Defying Herbal Body Moisturizer 500ml ♥ Sex And The City – Deodorant And Body Spray 150ml ♥ Victoria’s Secret – Secret Garden – Love Spell Body Mist 250ml ♥ Victoria’s Secret – Secret Charm Body Mist 250ml ♥ Victoria’s Secret Midnight Exotics – Forbidden Vanilla Hydrating Body Lotion 250ml ♥ Victoria’s Secret – Strawberries And Champagne Hydrating Body Lotion 250ml ♥ Victoria’s Secret Forever Pink Hydrating Body Lotion 250ml ♥Victoria’s Secret – Sheer Love Hydrating Body Lotion 250ml

Deltar du i denne konkurransen & hva synes du om goodiebagen?♥

// I samarbeid med Zenito Shai

ESSIE FAVORITTER

I dag har jeg vært opptatt helt siden klokken 11:00 i dag morges. Skiftet på sengen, derretter lagde jeg meg frokost og hoppet inn i treningsklærne. Jeg hadde virkelig bestemt meg for å starte dagen med en styrkeøkt, og jaggu meg ble det en drit bra økt også. Trente rumpe og lår, så nå er jeg helt gelè i bena. Da jeg var ferdig med å trene, ville jeg ta meg en liten runde i byen bare for å se på litt ting og tang. Da jeg kom til Kremmerhuset, ble jeg så utrolig inspirert at jeg gikk ut med en pose som sikkert veide 10 kg. Dette skal jeg vise dere i løpet av de neste dagene, jeg kjøpte så utrolig mye fint og jeg er så fornøyd!

Siden jeg visste jeg kom til å være opptatt så lenge i dag, og ikke være hjemme før det var mørkt ute, tok jeg bloggbilder før jeg gikk ut døren. I dag ville jeg nemlig vise dere mine favoritter fra Essie denne uken. Jeg har sikkert 30, hvis ikke 40 Essie neglelakker og holdt på å kjøpe 3 nye i H&M i stad men jeg klarte å motså en liten stund, og så måtte jeg ta dem i siste liten likevel. Neglelakkene jeg skal vise dere i dag, er først en rosa neglforsterker som gjør at neglene dine vokser fortere og sterkere. Denne har funket drit bra på mine negler, de har aldri vært så sterke og fine som de er nå. De to andre jeg skal vise er bare de vanlige neglelakkene jeg mikset sammen, derretter top coat som er helt genialt. En gang Essie, alltid Essie.


Prøvde ut en ny vinterlook i dag, tror jeg ble litt forelsket.

Ble det ikke fint & har du noen favoritter?♥

TANNBLEKING FRA SWISS CLINIC

Jeg kan nesten ikke tro at det allerede er søndag igjen. Men det passer meg helt perfekt, siden jeg virkelig elsker søndager. Da får jeg tid til å bare late meg som bare det, eller faktisk gjøre noe veldig gøy. Denne søndagen bestemte jeg meg for å teste ut en ny tannbleking fra Swiss Clinic som heter Swiss Whitening Gel. Det er en profosjonell tannbleking som utføres hjemme og er super enkel å ta i bruk, det liker jeg. På bare 3-7 dager får du raskt og enkelt hvite tenner. Det følger også med resultatgaranti – hvis det skulle være noe, og dette synes jeg er kjempe bra. Den ordninære prisen på denne tannblekingen er 1495 kroner, men er nå satt ned til kun 595 kroner. Du får med andre ord hele 60% rabatt på denne tannblekingen nå. I denne pakken så følger det med 3 formbare munnskuffer, 10 ml Swiss Whitening tannblekingsgel samt 1 oppbevaringsboks til munnskuffene. Dette rekker til ca 36 behandlinger, 18 behandlinger for øvre tenner og 18 behandlinger for nedre tenner.

Så har jeg noen raske tips jeg vil dele med dere, for å få best mulig resultat. Begynn med å bleke dine øvre tenner til du er fornøyd med resultatet. Da er det mye lettere å sammenligne resultatet med dine nedre tenner etter hver eneste behandling. Da ser du mye enklere hvor fort du får hvite tenner, og forskjellen. Unngå å overbleke dine tenner. De kan fort bli overbleket hvis du bleker de for lenge om gangen. Siste tipset jeg har å komme med er selvfølgelig å unngå fargerik mat og drikke når du har begynt å bleke tennene dine. Da får du best resultat!

Hvis du ønsker, kan du lese om produktet her.


Steg for steg for hvordan du skal gjøre munnskuffen klar for tannbleking:


♥ Ta varmt vann i et glass og derretter lar du munnskuffen ligge i vann i ca 5-10 sekunder, så det mykner seg opp.


♥ Ta derretter munnskuffen i munnen og press rolig tenne sammen, slik at munn skuffen skal forme seg etter tennene dine. Gjør dette i ca 30 sekunder til 1 minutt.


♥ Så skal du ta munnskuffen i iskaldt vann helt til den blir ordentlig hard og klar til bruk.

Steg for steg for hvordan tannblekingen foregår:


♥ Viktigste du må gjøre før du starter tannblekningen er å pusse tennene. Nå kan du påføre Swiss Clinic Whitening Gel på munnskuffen. Du trenger ikke å ta mye (hehe, det gjorde jeg). Det skal bare være nok til å dekke innsiden på munnskuffen, hvis ikke tyter det bare ut når du tar munnskuffen i munnen.


♥ La munnskuffen være på i ca 30-50 minutter. Jeg tok 30 minutter, bare for å se hvor hvite tenner jeg fikk etter første bruk. Neste gang kan jeg nok ta enten 40-45 minutter på mine tenner.


♥ I mellomtiden, for at tiden skulle gå fortere, satt jeg på pcen og jobbet litt i disse 30 minuttene. Det går så mye fortere når du har noe å gjøre, i steden for å se på klokken hele tiden.

Resultat:


Sååå fornøyd!

Hva synes dere & bruker du tannbleking?♥

// I samarbeid med Swiss Clinic