KONKURRANSE: VINN BRUN OG BLID SOLKORT

Hei dere! Håper dere alle har det kjempe bra, nå er det ikke lenge siden jeg holdt en konkurranse. Men nå er jeg allerede så heldig at jeg får holde en konkurranse i samarbeid med brunogblid. Det er noe jeg vet er veldig populært blant unge og faktisk eldre. Den avsluttes neste lørdag eller søndag. Allerede neste søndag er det en ny konkurranse hvor dere kan vinne noe til en høy verdi. Konkurransen er veldig enkel, det eneste du trenger å gjøre er:

– Like fanpagen til brunogblid HER
– Legge igjen mailen din i kommentarfeltet
– Deler du innlegget på facebook kan du kommentere 4 ganger når du vil som øker din vinner sjanse.

Jeg trekker 3 vinnere:

1. plass 10 solkort
2. plass 2 solkort
3. plass 1 solkort

MASSE LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

BLACK/ WHITE

Hej! Åh, jeg sov så ufattelig godt i natt at det ikke er makan. Husker ikke sist jeg sov så lenge. Da klokken ringte våknet jeg og tenkte “Jøss, det er skole i dag”. Fordi det føltes ut som om jeg hadde sovet så lenge som man ofte gjør i helgene. Den følelsen har jeg ikke hatt på evigheter. Men da jeg kom på skolen og satt meg ned i media timen, hadde jeg en lue med nesten samme farge som bhen jeg hadde på i går. I 5 sekunder trodde jeg bhen min lå på pulten, litt trøtt kanskje. Didrik er på Beitostølen med klassen sin, vært det siden tirsdag og han kommer hjem i morgen. Jeg gleder meg så mye til å se han igjen og endelig kunne sove med han. Rart hvor ensom jeg føler meg uten han om nettene, skremmende. 

På bilde under har jeg faktisk ikke markert brynene mine 1% engang. Jeg har alltid en tvang til å måtte markere dem litt siden jeg har så lite hår som vokser der at jeg må ordne litt på spesielle steder. Så er det en annen ting ved dette bilde, jeg takler ikke å ha på mascara på undervippene. Da ser jeg ut som en edderkopp i ansiktet. Har dere tvang med noe dere bare må gjøre ved dere selv som alltid er synlig for andre?

BAZAR KONKURRANSE

Hei dere! Jeg får mail om forskjellige konkurranser jeg kan dele med dere osv, og jeg syns disse konkurransene er såppas bra at jeg ikke klarer å overse dem. Denne gangen er det en SUPER bra konkurranse. Den er veldig enkel også, beste av alt så er dere med i trekningen av 2 ipad mini. Det er altså to vinnere. For å være med i den konkurransen (link her) trenger dere kun å opprette en gratis bazar konto. En annen ting jeg kanskje tror dere ville likt er at bazar er også en side hvor man kan selge ting på bazar som å legge inn annonser, helt gratis. Noe for dere? Da burde dere hvertfall lese dette: Hvis du oppretter en anonnse eller fler, er du faktisk med i en ny trekning (link her)av tre vesker fra Marc Jacobs hvor det blir trukket ut tre vinnere. En ting du må huske er at du må være over 16 år for å delta i denne konkurransen.

To fluer i en smekk, registrerer du deg er du med i trekningen av Ipad mini. Det er jo egentlig ganske nyttig å ha med seg, ser at det blir mer og populært omkring. I tillegg om du legger ut en annonse (som er helt gratis) er du med i en trekning av tre vesker fra fantastiske merke Marc Jacobs. Sinnsykt kult ikke sant?!

Her er tingene du kan vinne hvis du registrerer deg og eventuelt legger ut annonse: Det er ikke en konkurranse som er på min blogg, så vinneren blir trukket av Bazar.

// Reklame

DAGENS OUTFIT 27.FEB.13

Hei dere! Tror jeg snart skal ta meg en tur på Spenst, liker ikke å trene alene så skal høre om pappa kanskje vil bli med. Over 1 uke siden jeg har trent, veldig skuffet over meg selv egentlig. Jeg har jo lyst på strammere ben, sprettrumpe og markert mage. Og sånn som jeg holder på nå vil jeg ikke få resultater. Jeg er bare ikke flink til å motivere meg selv, jeg spiser som jeg vil. Trener når jeg vil. Men jeg må virkelig skjerpe meg nå, virkelig. Brukte den nye jakken min i dag, se så fin den er!!


Jakke Carlings Genser, skjorte, bukse & lue Junkyard Sko DinSko Solbriller SunglassesShop

DENNE RAKKER’N SKAL NED

BOYAA! Hadde visst ikke tysk i dag noe som er kjempe deilig. I norsken hadde vi det kjempe morsomt, jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gruer meg sånn til dette foredraget fordi det er jo bare meningen å ha det litt gøy! Skal ha foredraget til fredag, hvor jeg typisk har en historieprøve også. Uflaks? Det har jeg massevis av. Nå sitter jeg og ser på Hell’s kitchen på tv3, elsker å se på sånt. Mens jeg ser på dette har jeg en god rakker om skal ned!!!

NEW IN AND THE WINNER OF THE JUNKYARD COMPETITION

Hei dere! I går var jeg en kjapp tur i byen med Martine for å bare titte litt. Jeg hadde sett på samme jakke i Bergen som jeg kjøpte på Carlings i går. Jeg elsker den så utrolig mye. Men det som er litt dumt er at den jakken er en feilvare som vil si at glidelåsen har blitt ødelagt på flere så derfor sank dem prisen ned til 399kr i stedet for 899kr. Ettersom den var billig og fin slo jeg til, får håpe det ikke skjer med min. Da er det jo egentlig bare å sy på ny glidelås. Jeg har en utsatt prøve i morgen som jeg må øve til, fikk forresten utsatt fremføringen jeg egentlig skulle ha i dag av personlige grunner så jeg er litt mer avslappet nå. Jeg tror faktisk ikke det er noe bra for meg at jeg stresser så mye og er så nervøs. I HVERTFALL tingene jeg bestilte på nettet kom i går og i dag, kjempe fornøyd.

Så er det på tide å kåre vinneren av junkyard konkurransen: Kjempe mange som meldte seg på noe som er dødsbra. Vinneren av junkyard konkurransen som vinner valgfritt plagg er  Ingvild K.H og gratulerer så mye til deg. Håper du blir veldig fornøyd med din nye tanktop. Til dere andre: Det starter en brun og blid konkurranse 28. februar hvor dere kan vinne 10 solkort. Gled dere!!!


Jakke Carlings

T-skjorte Hollywood

Kjole Nelly

Sko Nelly

Iphone Veske Nelly

THREE PARTY OUTFITS BY ME

Hei dere! Føler meg ikke helt på topp i dag dessverre… Litt vanskelig å beskrive men er bare slapp og lei. Tok en liten titt innen klesskapet mitt i stad og tenkte at jeg kunne mikse litt klær sammen og gjøre det til festantrekk som jeg har gjort før her på bloggen. Synes det er veldig gøy så fikk søsteren min til å ta en par bilder. Hvilket festantrekk ville du brukt?

1.


Genser Sheinside (direktelink) Skjørt RutStore Sko Nelly Klokke DanielWellington Smykke Chiquelle

2.


Genser Sheinside (direktelink) Shorts Sheinside (utsolgt) Sko Nelly Armbånd Husker ikke
 
3.


Genser Sheinside (direktelink) Shorts MadLady Sko Footway Lommebok Nelly Smykke Dobb

SAS DRØMMEREISE

Hei dere! Dere husker for litt siden hvor det brøt ut store mengder av SAS bilder på instagram hvor man kunne vinne tur? Alle fikk med seg at det bare var tull etterhvert. Men nå kan jeg med all glede fortelle at det jeg nå skal fortelle dere er ordentlig, at det virkelig skjer på ekte!!! Vinn din drømmereise med SAS her.

Har du noen drømmeønsker om hvor du ønsker å dra i livet? Da burde du lese dette: SAS holder nå en instagram konkurranse hvor du skal legge ut bilde av et sted du ønsker å reise, er du kreativ av deg desto større sjangse er det for at du vinner denne konkurransen. Når du legger ut bilde som viser hvor i verden du vil reise må du huske å skrive hvor du vil og tagge #DrømmeSAS slik at de får sjekket det ut. Premien i denne konkurransen består at tur – retur flybillett for to personer med SAS, til en SAS destinasjon selvfølgelig. Hvor herlig hadde det ikke vært å vinne sin drømmereise å ta med din bestevenn, kjæreste eller et nært familiemedlem? Jeg har veldig lyst til å melde meg på denne konkurransen selv, men så er jeg dessverre ikke så veldig kreativ av meg. Men det er alltid verdt et forsøk, har så mange ønsker at jeg skal jaggu meg ta en sjans. 

Det er veldig viktig at du følger informasjonen som står under her for å kunne delta i denne ufattelig kule konkurransen:

For å delta i denne SAS konkurransen må du være fylt 18 år. Du må ikke glemme å være kreativ, fordi dem belønner kreativitet! Det er jury som velger ut vinner, juryen består av representanter fra SAS Markedsavdeling og DDB Reklamebyrå. Konkurransen startet allerede 1. februar og avsluttes 1.mars 2013, så nå gjelder det virkelig å satse ettersom det kun er få dager igjen til konkurransen avsluttes. Viktigste av alt så er det ikke lov å legge ut upassende bilder som bryter med Instagram eller Facebook sine gjeldene regler. Høres dette greit ut? I så fall, sett i gang med å vinn din drømmereise og lykke til!

 

Gjerne kommenter her i innlegget hvor i verden du drømmer om å reise og hvorfor 🙂

// Reklame

DAGENS OUTFIT 25.FEB.13

Hei dere! Akkurat fått vite at jeg har foredrag i morgen, nr 2 ut, noe som gjør meg ganske nervøs og jeg har ikke øvd noe enda så dette er jo helt perfekt. Pokker altså, dette ødela faktisk hele dagen min. Verste jeg vet er fremføringer. Jeg har så ufattelig uflaks om dagen. Noen som vil bytte liv en liten periode? Dere synes jeg sikkert overdriver så forferdelig mye nå men fremføringer er noe jeg er kjempe redd for. Klarer ikke å styre den redselen, skulle ønske jeg var en av dem som bare synes det er gøy og ikke stresser. Hvordan er det med dere?


Genser Junkyard Bukse Nelly Sko Vans Solbriller RayBan

NEW IN FROM LONDON

Hei allihopa! Reiste hjem fra Bergen i går og tok tog på vei hjem. Jeg hater tog, utrolig kjedelig å sitte på rumpa i 6-7 timer. Så skifte tog for så å sitte 1 time til. Men Didrik ville ikke betale litt ekstra for flybilletter så ble tog dessverre. Det var utroooolig deilig å komme hjem etter en lang dag, var hjemme rundt 00:30 ca. Søsteren min Caroline har vært i London i 4 dager mens jeg var i Bergen og hun kjøpte noen gaver til meg som jeg likte skikkelig godt. Fikk nye vans, parfyme, godis & singlet. Heldig som har en så snill søster!