SAS DRØMMEREISE

Hei dere! Dere husker for litt siden hvor det brøt ut store mengder av SAS bilder på instagram hvor man kunne vinne tur? Alle fikk med seg at det bare var tull etterhvert. Men nå kan jeg med all glede fortelle at det jeg nå skal fortelle dere er ordentlig, at det virkelig skjer på ekte!!! Vinn din drømmereise med SAS her.

Har du noen drømmeønsker om hvor du ønsker å dra i livet? Da burde du lese dette: SAS holder nå en instagram konkurranse hvor du skal legge ut bilde av et sted du ønsker å reise, er du kreativ av deg desto større sjangse er det for at du vinner denne konkurransen. Når du legger ut bilde som viser hvor i verden du vil reise må du huske å skrive hvor du vil og tagge #DrømmeSAS slik at de får sjekket det ut. Premien i denne konkurransen består at tur – retur flybillett for to personer med SAS, til en SAS destinasjon selvfølgelig. Hvor herlig hadde det ikke vært å vinne sin drømmereise å ta med din bestevenn, kjæreste eller et nært familiemedlem? Jeg har veldig lyst til å melde meg på denne konkurransen selv, men så er jeg dessverre ikke så veldig kreativ av meg. Men det er alltid verdt et forsøk, har så mange ønsker at jeg skal jaggu meg ta en sjans. 

Det er veldig viktig at du følger informasjonen som står under her for å kunne delta i denne ufattelig kule konkurransen:

For å delta i denne SAS konkurransen må du være fylt 18 år. Du må ikke glemme å være kreativ, fordi dem belønner kreativitet! Det er jury som velger ut vinner, juryen består av representanter fra SAS Markedsavdeling og DDB Reklamebyrå. Konkurransen startet allerede 1. februar og avsluttes 1.mars 2013, så nå gjelder det virkelig å satse ettersom det kun er få dager igjen til konkurransen avsluttes. Viktigste av alt så er det ikke lov å legge ut upassende bilder som bryter med Instagram eller Facebook sine gjeldene regler. Høres dette greit ut? I så fall, sett i gang med å vinn din drømmereise og lykke til!

 

Gjerne kommenter her i innlegget hvor i verden du drømmer om å reise og hvorfor 🙂

// Reklame

18 kommentarer

Siste innlegg