VI HAR TELTET

Man skulle kanskje ikke tro at jeg har sovet ute i et telt i natt, men det har jeg og det var koselig. Denne uken ble det planlagt en liten telttur med en fin gjeng på Sognsvann. Jeg har ikke teltet på år… Jeg tror sist jeg teltet var på ungdomsskolen og det begynner å bli en stund siden. Jeg var så dårlig forberedt at jeg måtte handle inn sovepose på fredagen, og nesten trodde jeg måtte stå over siden jeg hadde mangel på så mye. Heldigvis så fikk jeg låne en tursekk av pappa som var perfekt og som hjelp veldig på turen. Jentene vi skulle telte med hadde dratt opp litt før oss, og hadde funnet en helt rå plass rett ved vannet. Det tok ikke lange tiden før vi hadde fått satt om teltene og var klare for å spise litt grillpølser som er obligatorisk på tur. Det samme gjelder kvikklunsj! Jeg tror de på turen er lei av pratet mitt om kvikklunsj. Jeg kjøpte seks pakker og spurte nok et par ganger for mye om andre ville ha, MEN mer til meg. 

Jeg følte meg forberedt til overnattingen ute, men da det ble mørkt og vi spilte de siste rundene med kort, da var jeg ferdig. Både trøtt og kald, til tross for mye klær. Jeg har aldri vært så glad for å se solen skinne som det jeg var i dag tidlig. Å kjenne varmen og den stekende solen på kroppen etter en kald natt, det var så deilig. 

Jeg kjenner at jeg angrer så mye på at jeg ikke har teltet noe mer enn dette i sommer, så jeg får ta det igjen til neste år og være bedre forberedt da.


Her satt vi i flere timer i mørket og spilte kort frem til vi la oss.

KJÆRE OSLO: I GÅR VAR DU FIN

Inneholder annonselenker for Louds.

Været i går og i dag er det så kontraster på at det er helt sykt skal jeg si dere, altså wow…. Bare generelt dagen i går var helt perfekt med en fin blanding av jobb og kos, med skinnende sol. Jeg avtalte med Kristine å møte henne på Kaffebrenneriet for å slå av en prat og knipse litt bilder sammen siden vi begge skal levere innhold til Louds. Da vi begge begynte som ambassadører for Louds hadde jeg ingen forventninger til hvordan det kom til å bli mellom Kristine og meg, men vi bare klikket. Vi ler av de mest tåpelige tingene som kanskje andre ikke helt ser humoren i. Og mest av alt kan vi snakke om ting som har skjedd i livet, som vi kan forstå hverandre på siden vi begge har opplevd lignende situasjoner. Det er godt å kunne snakke med et menneske som virkelig mener det når dem sier at de forstår deg. Det er både vakkert og trist. 

Denne dagen kan egentlig bare gå å legge seg synes nå jeg. Jeg skulle ta banen til Nydalen for å treffe gjengen før vi skulle på møte, men det var strømbrudd på Blindern så der ble jeg stående i panikk uten å vite hva jeg skulle gjøre. Det er vanskelig å forklare dere hvorfor jeg er så redd for å ta kollektiv trafikk alene. Jeg blir så redd at jeg begynner å gråte i blant, siden jeg mister den lille tryggheten jeg har ved å vite at jeg kommer frem. Jeg satt meg inn i en taxi til slutt og ikke lenge etter at jeg fikk roet nervene hadde vi et lite krasj på veien med en annen bil. Det gikk heldigvis bra, og vi kom unna med litt nakkesleng!

Nå skal jeg synes synd på meg selv og se på serier/ filmer resten av dagen.Denne nydelige jakken er fra Louds og den finner du her <3

#38 UKEN SOM HAR GÅTT

Ukens tanke: Jeg vet ikke hva det er, men jeg er redd for å ta buss. Jeg synes det er skummelt, og jeg overtenker veldig mange situasjoner som kan skje mens jeg sitter på bussen. Derfor har jeg nesten aldri turt å ta buss alene, frem til jeg gjorde det denne uken. Det er så sykt at en så liten ting som jeg klarer å gjennomføre, kan bety så mye for meg. Jeg går seriøst flere dager i forveien og gruer meg til dagen jeg må ta buss alene – er det normalt?

Ukens opptur: Stylein eventet er faktisk ukens opptur. Det var så gjennomført og koselig der at jeg var en av de siste som dro derfra. Det hender aldri! Du følte virkelig at de satte pris på at du hadde kommet, og sånt synes jeg er så viktig. OG jeg fikk være med å passe en kjempesøt hund på onsdagen!

Ukens nedtur: Jeg har vært dårlig på å lage mer variert mat, i forhold til hva jeg pleier å gjøre. Dette er kun snakk om latskap, og at jeg bare har valgt det letteste. Kjenner jeg savner den tiden jeg testet ut mye mat, og prøvde meg på forskjellige hjemmelaget desserter. På tide å finne den motivasjonen og lysten igjen!

Ukens sang: INGEN (????) Jeg trenger tips til nye sanger asap, jeg har ikke lagt til noen nye på Spotify listen min på måneder nå.

Ukens guilty pleasure: Jeg så ferdig Maniac serien på under 24 timer.

Ukens mat: Breisand burgeren som jeg spiste i går, haha. Den dressingen er så himla god!

Ukens flause: Jeg dro på kino på fredagen for å se The Nun, og jeg hadde ikke fått med meg at det var premiere. Så jeg går mot sal 3 med de jeg skulle se den med, mens de går noen meter foran meg og plutselig rygger de og sier “Nei Madeleine….” Så jeg fryser helt og stopper opp ved inngangen til sal 3, og der kommer det en person som er kledd seg ut som nonnen i filmen. Vi bare stirrer på hverandre frem til personen begynner å løpe mot meg, og FYFAEN jeg løp raskt da kan jeg love dere. 

Ukens must have: Jeg trenger en varm jakke nå som det er kaldere ute, og en jakke jeg kan bruke til vinteren. Så jeg var innom noen nettbutikker, men falt på en jakke fra Louds som jeg er ambassadør for – det var litt artig. Bare se så god og varm den ser ut! Skulle dere vite om noen andre bra vinterjakker, så skriv dem gjerne ned her så jeg kan sjekke de ut <3

@ PASCAL

Hvis det er et sted jeg elsker, men som jeg har tilbragt alt for lite tid på så er det Pascal. Jeg dro dit for første gang i sommer for å smake på den berømte softisen med makroner, og den var bare helt vill. Den smaker så mye, og det gir meg så mye. Jeg er en person som elsker søtsaker, så tar du med meg et sted der jeg kan få noe med sukker i så ser du meg smile bredt. Jeg husker da jeg var liten, hvis jeg ikke hadde noe godteri, blandet jeg melis og tok litt kakestrøssel i for å få et skikkelig sukkerkick. Dette holdt jeg faktisk på med til bare noen år tilbake, men sukkersuget har forsvunnet massivt siden da jeg var liten. Likevel har jeg mine stunder der jeg seriøst craver godteri som sukkerspinn for eksempel, og i skrivende stund har jeg litt sukkerspinn igjen fra i går etter jeg var på kino. # win

Jeg er fremdeles på leting etter en cafe med en skikkelig god iskaffe – jeg vil ikke si at jeg er kravstor men en god iskaffe for meg er med karamellsmak. Altså dere aner ikke hvor mange steder jeg spør om de har med smak, og jeg får et nei. Så jeg trenger litt profesjonell hjelp fra dere som bor i Oslo. Jeg vet hvor jeg får en god iskaffe i Moss, men jeg trenger en god en i Oslo også som jeg kan kose meg skikkelig med. Ingenting er som å glede seg til et cafebesøk for å bestille favoritt drikken sin.
 

ANTREKK: TURTLENECK

Jeg har et elsk/ hat forhold til de dagene jeg knipser så ufattelig mange bilder. Det er kjekt å ha mye å vise, men fy søren så mye rart og unødvendig jeg knipser av og til. Heldigvis var det veldig mye bra i går, til at tiden gikk fort og jeg hadde mye som skulle gjøres. Noe jeg vanligvis planlegger, men som jeg ikke gjorde i går var antrekket jeg hadde på meg. Jeg hadde kun sett det for meg i hodet, uten å vite om det passet eller ikke før jeg pakket det med meg inn til Oslo på onsdag. Det som sjokkerte meg var turtlenecken i off-white. Jeg har ikke gått med det på evigheter og ikke en som er så tight. Når du ikke elsker kroppen din er det så enkelt å switche over til store klær som dekker alt. Det var nesten rart å se meg selv med noe tettsittende, men det overrasket meg over hvor behagelig jeg følte meg i den. Å gå med trange overdeler betyr for meg at resten skal være baggy bare for at det skal få litt mer dybde, og man ikke føler seg klistret fast i noe. Jeg kan fort føle meg kjerring i en turtleneck, så med riktig styling resulterer det til noe jeg følte meg i går; fresh.


Turtleneck & bukse fra Riccovero // Blazer fra Only // Sko fra Puma // Solbriller fra Nelly

LUNSJ PÅ MIRABEL

# INVITERT

I dag fikk jeg med meg Emilia på et lunsj event her i Oslo som jeg har gledet meg skikkelig til. Merke Stylein inviterte oss på en lunsj på Sørenga på den unike og moderne restauranten som heter Mirabel. Der ble vi mottatt med bobler i glasset, og mange lekre plagg å se på. Jeg trodde jeg aldri hadde hørt om Stylein før, men da jeg stod og pratet med de som jobber for merke skjønte jeg fort at dette har jeg sett før. Det var derfor litt gøy! De har en ren, klassisk og minimalistisk stil som faller veldig i smak hos meg, så dette er noe jeg hadde sett frem til i uker. Vi fikk en god salat til lunsj, og det er et mirakel at jeg spiser det når jeg egentlig ikke er fan. En salat må være skikkelig for at jeg skal spise den, jeg er så kresen på slikt at det er flaut. Det var så friskt og godt at jeg kjente kroppen trengte noe annet enn poteter – er det lov å si det som den potetelskeren jeg er? Vi fikk en privat visning av kolleksjonen, mens vi spiste og jeg får lyst til å skifte ut hele garderoben min når jeg ser noe nytt jeg bare digger. Jeg falt pladask for en jakke jeg prøvde, og du vet den følelsen du får når du bare kjenner at dette plagget er deg? Den fikk jeg så fort jeg tok på meg jakken, så fin og så klassisk. 

Det var alt for lenge siden sist jeg var med Emilia, så vi valgte å bli igjen litt i Oslo for å kose oss – noe vi begge trengte <3

DENNE JAKKEN!! ALTSÅ WOW

Se så fin hun er!!
 

ANTREKK: SILKE

I denne perioden prøver jeg å bli komfortabel med å bli lys i huden, å miste brunfargen. Det er så fucked up at man ikke skal kunne føle seg fin uten å være brun året rundt. Jeg er bare så lei av å alltids føle en tvang for å gjøre små endringer for å føle meg bra, og solarium er èn av tingene jeg har kuttet ut sterkt. Jeg var helt rå på å ta solarium før, det var snakk om flere ganger i uken. Men jeg har lært meg at jeg føler meg bedre av å ta det èn sjelden gang, enn hver eneste uke. Og kanskje jeg en dag kutter det helt ut, hvem vet. Jeg ser andre pene mennesker på gaten som er lyse i huden, og jeg tenker “jeg vil også se sånn ut”. Det er pent å være lys i huden synes jeg, på denne årstiden er det helt normalt òg. Så hvorfor skal det være en skjult konkurranse om å holde lengst på brunfargen? Jeg må jobbe mye med meg selv, også med mye annet som surrer rundt i tankene mine. Jeg er på god vei, for jeg har skrubbet av meg brunfargen i dusjen og jobber med å akseptere at jeg blir lysere for hver dag som går. Jeg blir sur på meg selv over at en så liten bagatell skal ha så mye å si. Skjerp deg Madeleine.

Helgen har vært så fin og avslappende med min kjære – og jeg tok han med for å smake på den gode gulrotkaken de har på Cafe Riis. Gud som jeg har savnet en så saftig kake som de lager! Den er faktisk så god som jeg skal ha den til, jeg bare sier det <3

Genser fra Weekday // Skjørt fra Zara // Sko fra Acne Studios // Solbriller fra Nelly

THROUGH MY PHONE

Jeg lever noen skikkelig late dager nå som jeg har vært syk etter Liseberg. Det har jeg meg selv å takke for da jeg kanskje skulle pakket med meg et skjerf, men det gjorde jeg ikke så nå har jeg vært syk i snart en uke. Jeg vet ikke hva som har skjedd med immunforsvaret mitt, men det har bare svekket helt den siste tiden. Jeg blir syk av ingenting, og for litt siden våknet jeg opp midt på natten av at jeg både måtte kaste opp og at det kom ut den andre veien – så det er noe som ikke stemmer med kroppen. Det er kanskje på tide med en sjekk hos legen, bare så jeg er sikker på at alt er som det skal. For er det noe du ikke tuller med, så er det når kroppen prøver å si ifra om at noe er galt. Formen er heldigvis bedre, og nå for øyeblikket har jeg besøk av Kristoffer som skal være her hele helgen. Han har også vært dårlig denne uken, så det er litt godt å se at vi begge er på vei til å bli friske nå. 

Siden jeg har vært dårlig så har jeg vært elendig på å ta nye bilder, så derfor skal dere få se noen bilder fra iPhonen min så dette innlegget ikke er uten bilder! Forresten så trenger vi noen filmtips til denne helgen, veldig glad i skrekk og thriller – så pls hjelp oss <3

⇐ Drar seriøst ingen steder uten denne bagasjen – Tb til da jeg følte meg bra, miss it. ⇒

⇐ Favorittkjolen å sove i om nettene – En godbit jeg fant fra en pressevisning for litt siden ⇒​

⇐ Fikk besøk av verdens nydeligste valp her om dagen – Meg som lever mine late dager i sengen ⇒

⇐ Rocker mine nye jeans – Beste desserten på Sumo på Solli  ⇒

NEW IN – DR DENIM

Jeg er en av mange som sliter med å finne bukser som er perfekte i bena siden jeg er lav. Å være 1,65m har sine fordeler, men det følger også med en del ulemper.  Ett av mine største problemer er å finne bukser som er fine i lengden på meg. De kan sitte dødsbra på de riktige stedene, men lengden ødelegger. Jeg orker rett og slett ikke å måtte legge opp alle bukser jeg kjøper, så det ender opp med at jeg sjeldent har nye bukser. Det ironiske er at jeg sjeldent bestiller jeans over nett,  siden alle modellene er minst 1,75m høye så det nesten er en selvfølge at buksene er flotte på dem. Noe skjedde med meg her om dagen da jeg nettshoppet spontant, og valgte å gå for en jeans – det hender aldri (!!!!). Da jeg fikk den i posten var jeg allerede sikker på at jeg måtte returnere den, og hvert fall da jeg pakket den opp og hadde buksen rett foran meg. Så fort jeg lukket igjen glidelåsen ble jeg ikke annet enn sjokkert. Buksen satt kanonbra på, lengden var knall og viktigste av alt så følte jeg meg fin. Jeg følte meg ordentlig bra i buksen, og det er ikke mange bukser som gir meg en sånn følelse.

Buksen er fra Dr.Denim og modellen heter Jam. Jeg har størrelse 25/32 i buksen og den passer meg helt perfekt. Lengden på buksen går akkurat ikke i bakken noe jeg virkelig takker gud for at den ikke gjør. Dette er en bukse jeg kjenner at jeg trenger i flere farger, spesielt off-white eller bare helt hvite. Altså bare se så fin!

DRITTUNGE FOR EN DAG

Annonse for Noisy

Martina ordnet absolutt alt av billetter og hotell, så hun booket hotellrom på Gothia Towers som seriøst ikke kan ligge nærmere fornøyelsesparken. Det er seriøst rett over gaten så er du der, så det var veldig deilig på grunn av været. Jeg vet ikke hva som skjedde med været på lørdagen, men så fort solen dukket frem på Liseberg kunne du nesten telle ned fra 2 minutter og så vite av regnværet kom. Og sånn holdt det på hele dagen. Jeg kjøpte meg derfor en poncho siden jeg synes det er så genialt og kult (?). Da var det ikke lenger kjedelig at det regnet, for jeg var kledd riktig til været – og det skjer ikke ofte skal jeg si dere. Til å være min første gang på Liseberg, så var det helt rått og karusellene var noe helt annet enn hva det er på Tusenfryd. Så nå, kanskje lenge etter alle andre, kan jeg endelig forstå hvorfor folk heller drar til Liseberg. Helix fikk meg til å hyle og Martina til å dø av latter. Jeg visste ikke hva jeg hadde i vente da jeg tok den, og husker nesten ikke annet enn at jeg hylte “hva er dette for noe!” Men den var nok favoritten til tross for at jeg fikk en ordentlig bakoversveis. 

Man skulle nesten tro jeg er tom for Noisy med tanke på hvor mye jeg drikker, men tro det eller ei – jeg har nesten to brett igjen som jeg skal kose meg med. Grunnen til at jeg ikke går tom er vel fordi jeg glemmer å ta med meg en flaske ut døren, og stikker innom en kiosk på veien for å kjøpe. Favoritten min er fremdeles den med smak av eple og drue. Den minner meg om noe jeg drakk mye av da jeg var liten, så det er litt nostalgisk hver eneste gang jeg tar en slurk.