FOTOSHOOT MED DET NYE

Dette er litt uvirkelig for meg at jeg ikke har sagt det til noen, rett og slett fordi det er sykt. Men jeg har nå blitt en av Det Nye jentene (?!?!?!?!). Så dere kommer til å bli bedre kjent med meg i bladet, og jeg kommer til å skrive tekster spesielt innen mote der. Å ha fått denne invitasjonen og muligheten er SÅ stort for meg. Jeg har aldri følt meg viktig for noen, og aldri følt at noen vil ha meg. Dette høres helt forjævlig ut på grunn av måten jeg skriver det på, men det har faktisk vært sånn for meg. Å vite at jeg er del av noe, som Det Nye, det er rart. Jeg har vokst opp med dette bladet, og gledet meg alltid til å få det i postkassen for å lese horoskopet mitt (still do) og alt annet en jente lurte på men aldri turte å spørre noen om. Så å skulle se mitt eget ansikt der nå fremover, det tror jeg kommer til å ta litt tid for meg å bli vant til men shit dette blir bra.

På tirsdag var jeg på fotoshoot med Det Nye i et helt rått studio og jobbet med et helt rått team. Stylingen, sminken, håret og  bildene ble så bra at jeg klarer knapt å vente med å få se noen bilder. Hva vi har tatt bilder for tror jeg seriøst alle kommer til å finne veldig interresant å lese om, så gled dere! Jeg kommer selvsagt til å skrive litt mer om det når det nærmer seg, men frem til da forblir det litt hemmelig♥

ANTREKK: ALDRI FOR MYE BEIGE

Det er selvfølgelig den perioden jeg har mest å gjøre, at solen skal dukke frem og gradene stiger til 30. Men jeg kan ikke klage så veldig mye lenger, siden jeg reiser til Spania til lørdag og der kommer solen til å steke på meg i hele 11 dager. Til tross for mye å gjøre om dagen og jeg har bilder fra alt mulig, har jeg lyst til å vise dere antrekket mitt som jeg hadde på meg denne lørdagen. Jeg har fått helt dilla på å gå med samme farger om dagen, og lage et sett ut av forskjellige styles. Så til en av festivaldagene passet det seg å ha på shorts på grunn av været, og da slo jeg til med å bruke antrekket jeg har ventet så lenge på å få vise frem. Jeg vet ikke med dere, men fargen beige er en av mine favoritter og har vært det veldig lenge. Det er bare først nå jeg finner skikkelig fine plagg med den flotte fargen, som gjør at klesskapet mitt begynner å fylle seg opp med mye beige plagg.

Før vorset som skulle være hos Nora den lørdagen, ville jeg være med Emilia og Ryan til et kult location de ville sjekke ut. Og det endte opp med at vi fant en annen bygning og bare tok alle bildene inne der, og FYSØREN det var nydelig der inne. Det naturlige lyset som kom inn var helt fantastisk og ga bildene den fargen jeg elsker over alt på jord.

Jakke fra NA-KD // Topp fra Vero Moda // Shorts fra Weekday // Sko fra DiaDora // Solbriller fra Mango

#25 UKEN SOM HAR GÅTT

Ukens tanke: Jeg kjenner at jeg må jobbe litt mer med meg selv. Jeg sammenligner meg selv med andre mennesker, og føler meg ikke bra nok. Hvorfor jeg lar meg knekkes på denne måten er en gåte, men jeg tror jeg bare må godta at jeg ikke elsker meg selv. At jeg ikke er der helt enda, men at jeg en dag vil komme dit eller bare være forberedt på at jeg aldri kommer dit. Det handler om å godta, så jeg bør jobbe med å godta at jeg er akkurat som jeg er til tross for at jeg alltid skulle ønske noe annet.

Ukens opptur: Idyll festivalen med jentene mine. Jeg har aldri vært på en festival før, og jeg har nå takket ja til 4 festivaler i år som jeg er glad for at jeg gjorde. En festival er overstått og dette har vært en av de beste helgene på lenge. Jeg fikk nye venner, delte flotte øyeblikk med jentene mine, spiste den beste baktpoteten fra potetbakeren og jeg våknet opp til en kattepus på brystet mitt i helgen. 

Ukens nedtur: Jeg hadde en bloggfri helg, som jeg egentlig er veldig fornøyd med. Men likevel føler jeg at jeg skuffer dere i blant for at jeg er ute og har det alt for gøy til å kunne sette av tid til bloggen. Jeg trenger bare å leve litt ekstra noen ganger, og denne helgen ga meg så mye glede. Oppdaterer jeg ikke bloggen, er hvertfall Instagram oppdatert med både story og poster – ikke glem det!

Ukens sang: TIX – Shotgun. Jeg vil bare skylde på Nora som har satt på denne sangen døgnet rundt i helgen, og føler derfor jeg ikke trenger å si mer enn det. 

Ukens guilty pleasure: Ligge rett ut i sengen uten å sjekke klokken.

Ukens mat: Potetbakeren. Altså jeg tror ikke dere kan forstå gleden min her. Jeg ELSKER poteter, og de hadde baktpotet på Idyll festivalen som gjorde kvelden min på lørdagen. Jeg har snakket om den i to dager nå, og det gjenstår 3 festivaler så ønsk meg og de rundt meg lykke til her.

Ukens flause: Jeg går sjeldent med topper lenger, rett og slett fordi jeg hele tiden må passe på at den ikke sklir ned så puppene synes. På lørdag da Broiler skulle spille, hoppet den ene nippelen frem sikkert 5 ganger og jeg vet seriøst ikke om det har blitt filmet eller blitt tatt bilder av siden vi stod helt foran ved scenen :)))

Ukens lættis: På festivalen skulle Nora raskt på do før Broiler, og ga meg derfor mobilen sin og sa at jeg skulle passe på den. Hvis hun ikke kom tilbake om 10 minutter skulle hun bare finne oss rett ved scenen der vi hadde plass. Broiler spilte i 1 time og vi så ikke snutten av Nora en eneste gang frem til Idyll var over. Da kommer en sint Nora bort til oss og forteller at hun har trodd noen hadde stjålet den, så hun hadde fått for seg at hun, full som hun var, skulle stoppe pirattaxier og spørre hvor mobilen hennes var mens jeg hadde passet på den hele tiden. 

 Ukens must have: Jeg trenger hvite sneakers som går til alt, og har hatt et øye på Nike Zoom Fly skoene. Dessverre, nok en gang, er det ikke bare bare å få tak i disse..

FORANDRINGER I VENTE

Noen av dere som har vært innom bloggen min i dag har allerede lagt merke til noen små endringer i designet. Dette er bare starten på noen større forandringer som er i vente. Side2 har valgt å endre på designet sitt som alle Side2 bloggere sitter på, så dette er et eget design for oss som blogger under dem – derfor ikke mulig å få 100% likt design som oss. Det er likevel hyggelig å høre at så mange spør om designet mitt, siden dette er noe jeg er heldig og kan ha siden jeg har kontrakt med Side2. Det er veldig rart, for jeg har hatt kontrakt med dem siden 2013 som begynner å bli en stund siden nå. 

Designet er endret, og blitt litt mer profesjonelt etter min mening – så jeg er veldig fornøyd med forandringen så langt. Det dere ikke vet er endringene jeg personlig har bedt om, som det skal jobbes hardt med å få til. Jeg vil bort fra navnet Maddepaddee siden det er noe jeg ble kalt for nærmere 9 år siden nå. På den tiden var jeg ikke seriøs, jeg satte ikke pris på mulighetene mine og jeg var en ung jente som ikke hadde noen mål med bloggen. Nå vil jeg endre navnet på bloggen min til Madeleine Pedersen, og jobbe med navnet mitt for å bli større. Jeg vet jeg vil bli tatt mer seriøst med et nytt navn, og jeg vil vise verden at dette er en jobb jeg setter veldig høyt og tar seriøst. Jeg vil bare ikke skuffe dere lesere som har fulgt meg så lenge, og dere som nylig har funnet bloggen min. Jeg håper dere kan forstå hvorfor denne forandringen er bra for meg, og håper for all del at dere vil fortsette å følge meg når navnet er i boks♥

Det siste som skal endres på er headeren min, FINALLY! Jeg har 2 fotoshoots når jeg kommer hjem fra Spania som jeg reiser til 30.juni. Da skal headeren byttes ut til en header som passer meg og bloggen bedre. Den trenger mer personlighet og utstråling enn den jeg har nå, så dette er noe jeg gleder meg veldig til.

En siste ting; Jeg skal vise dere denne buksen veldig snart, den har en overdel til – som blir til et sett og det er SÅ kult sammen.

EN DAG MED NOISY

Annonse for Noisy.

Jeg er veldig stolt over å fortelle dere om mitt nye samarbeid med kunden Noisy. Jeg fikk levert mange brett på døren forrige uke, og jeg fikk hakeslepp i sekundet jeg så drikken. Det er vanskelig å beskrive glede min over å få drikkevarer sponset, men enda vanskeligere å beskrive gleden av å ha et samarbeid gjennom sommeren. Mange av dere er kjente med smakene fra før av, noen av dere er kanskje ikke det. Jeg selv har kjøpt Noisy tidligere, men aldri testet ut alle smakene før nå. Drikken er for meg et mye bedre og sunnere alternativ enn brus når jeg ikke drikker stort annet enn vann og juice, så dette er en god miks av hva jeg elsker – juice, og med bobler. 

Noisy er forfriskende og har et fint utvalg av forskjellige smaker som eple og drue, eple, fersken og pære fra original serien + pære og sitron, mango og pasjonsfrukt fra zero serien. Jeg har faktisk ingen favoritt enda fordi jeg synes alle smaker godt på hver sin måte. En av fordelene ved original serien er at den inneholder 60% juice og kan derfor inngå som 1 av 5 om dagen som er anbefalt mengde med frukt og grønt. 

Hvis dette gjorde dere litt tørste, og ble litt våte i munnviken nå anbefaler jeg dere om å sjekke ut konkurransen min på Instagram. Der deler jeg ut 2 brett til 3 heldige vinnere♥

 

PLANENE MINE DENNE UKEN

Fremover har jeg så vidt fri, og i den sammenheng tenker jeg det kan være litt spennende for dere å få en oversikt over hva jeg skal de forskjellige ukene. Jeg holder meg oppdatert på andre bloggere, og henter litt av inspirasjonen til hverdagsinnlegg derfra. Nå sist var det denne som fanget oppmerksomheten min, for det er litt spennende å lese hva de forskjellige bloggerne jeg følger skal. Bare så man kan følge litt nøyere med. I tillegg deilig med et innlegg du ikke trenger å ta bilder til da jeg ser ut som en dass i dag. 

PLANENE  MINE  DENNE  UKEN:

Mandag – Dagen er satt av for å rydde rom og få det mer oversiktlig til jeg skal være overalt de neste ukene. Jeg er nødt til å ha kontroll og oversikt over alt, spesielt nå som jeg skal pakke for forskjellige anledninger.

Tirsdag – Jeg skal være med kjæresten og forhåpentligvis stikke innom Nike Store butikken hvis jeg har tid, for å prøve noen sko jeg har funnet. På kvelden skal jeg møte Ingvild som endelig har kommet hjem fra Singapore. Jeg har ikke sett hun på evigheter, og jeg gleder meg sååå mye!

Onsdag – Det er duket for nok en shoot med LOUDS og denne gangen skal vi være ute, og ikke inne i studio. Jeg er veldig spent på hvordan shooten blir, men det blir helt sikkert rått. Krysser fingrene for bedre vær bare…

Torsdag – JEG HAR FRI, NULL PLANER! De dagene er gullverdt, men jeg vet selvfølgelig at jeg kommer til å legge noen planer for dagen. Er jeg lur begynner jeg å pakke til Spania som jeg drar til snart, bare så jeg har god tid. 

Fredag, lørdag og søndag – Jeg skal på min første festival med Emilia og Nora i Fredrikstad. Selveste Idyll festivalen, så jeg gleder meg masse. Stemningen, omgivelsene, musikken og nyte dette med jentene blir helt nydelig vet jeg. Jeg blir i Fredrikstad hele helgen, og eneste som er forventningene mine her er at jeg skal kose meg bigtime.

Processed with VSCO with al5 preset 

ANTREKK: NOT DRESSED FOR THE RAIN

Annonse for LOUDS

Jeg kan ikke huske alle gangene jeg våknet av regnet i natt, for det var så kraftig nedbør. Jeg lå og ba til gud om at det ikke skulle begynne å lyne og tordne fordi jeg er redd for sånt. Jeg blir paranoid, tenker at det verste kan skje, og at det kommer til å skje. Hvis jeg begynner å tenke slikt, ligger jeg og svetter ihjel frem til jeg selv klarer å roe meg ned. Så jeg vet ikke hvor lenge jeg holdt meg selv oppe i natt, men det var alt for lenge, det er sikkert. 

Hvis det er en ting som ikke passer stilen min så er det dårlig vær. Jeg har ikke klær som passer til regnfulle dager, som denne søndagen har å by på nå. Da jeg pakket til Oslo i går, var jeg dum og ikke sjekket værmeldingen før jeg var her. Man ser klart at det er noe jeg burde gjort, da jeg kun har med meg sommerklær. Det er meg i et nøtteskall, jeg er aldri kledd for regnet. Det stoppet meg likevel ikke fra å tvinge med meg typen ut i regnet for å ta noen bilder tidligere i dag. Hvis jeg vil vise frem noe jeg har tenkt på lenge, da klarer jeg ikke å legge det fra meg før det er blitt vist. Dere har allerede sett to av produktene fra LOUDS før, men aldri ordentlig stylet opp som nå! Og begge er på salget, wiii.

Siden det er søndag passer det perfekt å fortelle dere at LOUDS kjører salg på utvalgte varer som dere kan sjekke ut HER. Sommersalget gir deg opptil 40-50% på Asfvlt, Bjørn Borg, Birkenstock, Cheap Monday, Ellesse, MAMB, Santa Cruz, Vans og Puma. Happy shopping!♥

Genser fra Holzweiler HER // Shorts fra Weekday // Sko fra Asfvlt HER

EN DAG I NOTTING HILL

Det er som man sier, borte bra men hjemme best. Jeg var ikke 24 timer hjemme engang, før jeg satte meg på et tog inn til Oslo i dag. Jeg vil prøve å få til mest mulig på kortest mulig tid, og det er ikke alltid like lett. Men nå er det filmkveld med kjæresten, og en dobbeldate med et annet vennepar som står for tur i morgen. Så denne helgen skal jeg ikke annet enn å slappe av, og bare kose meg med flotte mennesker. Det er nesten rart å ikke konstant være i bevegelse som det vi var i dagene i London, men jeg må innrømme at det er deilig å ligge rett ut på sofaen nå.

Jeg har noen bilder fra dagen vi var i Notting Hill og sjekket ut den fargerike gaten som heter Portobello Road. Jeg fant en butikk med mye kult, og noe som fanget blikket mitt var noen kule postkort. Jeg angrer så sykt på at jeg ikke kjøpte med meg noen hjem, for noen av dem var helt rå. Jeg shoppet så vidt mens jeg var i London, så jeg kunne unnet meg et par postkort… Eneste jeg fant i byen var en bukse og to par shorts. Det er nesten sjokkerende til å være meg, men jeg var innstilt på å ikke shoppe stort og det sier jeg meg veldig fornøyd med.

Nå skal jeg lukke igjen macen og se American Psycho som jeg ikke har sett på lenge♥ Ha en riktig god lørdag!

Jeg har fått en del spørsmål om hvor t-skjorten er fra, og den er fra Acne Studios.

SKETCH

I dag er siste dagen våres i London, og det er litt rart å tenke på at dette var en tur vi ventet så lenge på – og at den nå plutselig er over. Dagene har gått så fort, mye på grunn av at vi har hatt det så bra her. Det har blitt en god del gåing på turen, mye titting i butikker men også mye tid til å bare vandre rundt og se ting – noe jeg virkelig foretrekker. Om det ikke er stedene, så er det menneskene der som fascinerer. Du kommer deg ikke vekk fra inspirasjonen som er rundt deg her, og jeg tar til meg alt jeg ser. Jeg ble veldig inspirert i Notting Hill som vi sjekket ut i går. Jeg vet ikke hva det er med sidegatene og hjemmene til menneskene der, men jeg følte meg så full av en indre ro da jeg gikk der. Et sånt øyeblikk der du kjenner en spesiell følelse som strømmer igjennom hele kroppen, og du kjenner på følelsen av å være lykkelig. Klarte jeg å forklare det godt nok? Jeg håper det, for det var godt.

Da vi var ferdige å se i Notting Hill tok vi metroen tilbake til Oxford Street for å komme oss videre til resturanten Sketch, et dritkult sted. Jeg føler du ikke drar dit for å få en matopplevelse, men heller en opplevelse av atmosfæren og omgivelsene i rommene. Det er flere rom med forskjellige stiler, og rommet som imponerer deg mest er toalettene. De er formet som egg, og du får en gøyal opplevelse med å gå på do der. Så om du bare skal ta deg en kjapp lunsj, eller noe leskende – sjekk ut toalettene bare for gøy.

GRAND PARK PADDINGTON COURT

Noe som jeg ikke har vist dere, men som jeg bare er nødt til å gjøre er å vise hvor pent strøk vi bor i. Da vi gikk fra Paddington Station første dagen og med kartet på iPhonen ble vi veldig sjokkerte da vi kom inn i et så pent strøk og tenkte “hæ, skal vi virkelig bo her?”. Gaten vi bor i er så fin med blomster langs veiene, arkitekturen fascinerer meg og rensligheten er vanskelig å overse. For hver dag som går legger jeg merke til nye detaljer i gatene, og det er slike ting jeg synes er gøy å få med seg. Hotellet ligger rett ved Hyde Park, så veien til Oxford Street er basically rett frem hele veien. Beliggenheten her må jeg skryte veldig av når det kommer til matbutikker og fine resturanter. Det skal ikke mer enn 5-10 minutter til fots for å gå forbi en indisk, steakhouse eller italiensk resturant som ser nokså fristende ut. Derfor er dette hotellet en anbefaling fra meg, om dere ikke ønsker å måtte ut med alt for mye penger. Det koster oss 2000 kroner per person for å være her fra 12-15.juni. Med den servicen (som nesten er for mye til tider) og omgivelsene rundt oss er dette knallbra. For eksempel; Jeg gikk ned til resepsjonen i går kveld og spurte om mer dopapir, og forventet å få det i hånden. Men de skulle komme med det senere så vi ikke måtte bære på noe. Samme med dagen før, på hotellfrokosten; Jeg manglet kniv og gaffel på bordet, og gikk derfor bort for å hente bestikk. Jeg stod med hendene klare for å ta imot bestikket, og da sa hun “Jeg kan følge deg til bordet ditt, og legge bestikket der”. 

Selve hotellrommet vårt er på andre siden av gaten, hotellet eier en stor del av gaten (kanskje hele??) så vi har vår egen lille “leilighet” som jeg vil kalle det. Vi bor på The Devonshire Terrace og det er såååå koselig utsikt herfra♥​