PLANENE MINE DENNE UKEN

Fremover har jeg så vidt fri, og i den sammenheng tenker jeg det kan være litt spennende for dere å få en oversikt over hva jeg skal de forskjellige ukene. Jeg holder meg oppdatert på andre bloggere, og henter litt av inspirasjonen til hverdagsinnlegg derfra. Nå sist var det denne som fanget oppmerksomheten min, for det er litt spennende å lese hva de forskjellige bloggerne jeg følger skal. Bare så man kan følge litt nøyere med. I tillegg deilig med et innlegg du ikke trenger å ta bilder til da jeg ser ut som en dass i dag. 

PLANENE  MINE  DENNE  UKEN:

Mandag – Dagen er satt av for å rydde rom og få det mer oversiktlig til jeg skal være overalt de neste ukene. Jeg er nødt til å ha kontroll og oversikt over alt, spesielt nå som jeg skal pakke for forskjellige anledninger.

Tirsdag – Jeg skal være med kjæresten og forhåpentligvis stikke innom Nike Store butikken hvis jeg har tid, for å prøve noen sko jeg har funnet. På kvelden skal jeg møte Ingvild som endelig har kommet hjem fra Singapore. Jeg har ikke sett hun på evigheter, og jeg gleder meg sååå mye!

Onsdag – Det er duket for nok en shoot med LOUDS og denne gangen skal vi være ute, og ikke inne i studio. Jeg er veldig spent på hvordan shooten blir, men det blir helt sikkert rått. Krysser fingrene for bedre vær bare…

Torsdag – JEG HAR FRI, NULL PLANER! De dagene er gullverdt, men jeg vet selvfølgelig at jeg kommer til å legge noen planer for dagen. Er jeg lur begynner jeg å pakke til Spania som jeg drar til snart, bare så jeg har god tid. 

Fredag, lørdag og søndag – Jeg skal på min første festival med Emilia og Nora i Fredrikstad. Selveste Idyll festivalen, så jeg gleder meg masse. Stemningen, omgivelsene, musikken og nyte dette med jentene blir helt nydelig vet jeg. Jeg blir i Fredrikstad hele helgen, og eneste som er forventningene mine her er at jeg skal kose meg bigtime.

Processed with VSCO with al5 preset 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg