IT’S TIME

Jeg klarte meg helt greit på jobben i dag, til tross for at jeg våknet gjennomvåt av svette og feber i dag morges. Rakk ikke å dusje før jeg måtte komme meg til jobben, så følte meg pretty freshhh på jobben i dag si! Jeg hadde forresten en bloggfri dag i går med god samvittighet. Jeg har vært forkjøla en god stund, uten å bli helt frisk – faktisk i over 1 måned nå. I går ble formen brått verre etter jeg hadde vært på jobb og malt litt hos oss så jeg ble sengeliggende hele dagen. Det føltes ut som om halve ansiktet hovnet opp, samt et kraftig trykk fra innsiden av nesen og kinnet mitt. Kanskje på tide å ordne en legetime snart(?). Selv om jeg er syk, så har jeg en ganske stå på-vilje når det gjelder jobb. Jeg har jobbet hver dag denne uken og har fri fra Urban i morgen. Det er ikke akkurat en fridag, for jeg skal inn til Oslo og være sminkemodell for Max Factor på et event med den nye mascaraen på bildene under. Typisk at jeg skal bli på mitt “sykeste” når jeg jobber mest og skal på slike events. Jeg takker faktisk alltid nei til å stille opp på slike ting, siden det er noe nytt og nye ting skremmer meg. Men dette året har jeg gått utenfor komfortsonen min flere ganger så å si nei denne gangen var ikke et alternativ engang. Jeg gleder meg masse, og tror det skal bli kjempegøy! Kameraet skal være med, og følg gjerne med på Snapchaten min Alohaamad – kommer garantert til å knipse litt videoer og bilder der.

Sjekk ut profilen min på Instagram, er en sinnykt fin premie dere kan vinne @madeleinepedersenn♥

Til tross for at jeg var syk i går måtte jeg lage meg det beste jeg vet her i værda. Nemlig mine kjære hjemmelagde gratinerte poteter! Så glad i dem at jeg vurderte et eget innlegg om bare de potetene, men det er kanskje litt drøyt.

Hva er det beste du vet om å lage?♥

BEIGE BOMBER FOR THIS FALL

Denne uken jobber jeg en del på Urban, og må derfor planlegge blogginnleggene mine godt. Så det som skal skje denne uken er at rett etter jeg er ferdig på jobb, hopper jeg rett uti den andre jobben (bloggen) som er å knipse bilder så fort jeg er utenfor butikken. Beste tiden jeg kan knipse bildene på er selvfølgelig midt på dagen, men når jeg stenger på Urban blir bildene som oftest knipset på kveldstidene. Det var da jeg hadde tid nok i dag, for eksempel! Det er ingen som stiller opp så mye som det Ida gjør når det kommer til bilder til bloggen, og det er jeg fader meg heldig med. Uten hun vet jeg ikke hvor få bilder jeg hadde hatt til bloggen, eller hvor dårlige de hadde vært. Med bare 30 minutter, måtte vi finne et location å ta bilder på før det mørknet til. Det vil dere også se på bildene hvor fort lyset endret seg, men det er også litt pent synes jeg.

Jeg har skaffet meg drømmejakken denne høsten og den kunne jeg ikke vente med å vise dere. Jeg er kjempeglad i bomberjakker, men har liksom aldri funnet den ene jeg bare mååå ha, før jeg så denne. En beige bomber som er perfekt til alle anledninger, og en farge som går til alt. Når det er sagt, ville jeg ha basic farger under jakken i dag, og gikk for en oversized t-skjorte som jeg bare digger. Den er lang foran, men enda lengre bak og går litt opp på sidene slik at den gir hoftene litt ekstra former som jeg liker. Jeg fant også frem noen gamle favoritt sneakers som jeg tror kommer til å bli brukt mye denne høsten og det kommer ikke som noen sjokk at de er fra Nike.

Bomberen & t-skjorten er sponset & de finner du her // her.

Likte du jakken?♥

ANTREKK: BASIC AT WORK

Jeg måtte ta meg en forfriskende dusj for å føle meg fresh på jobben i dag, deretter lage favoritt frokosten min som er pasta med fløte og kikkoman. Det slår aldri feil, uansett hvilket måltid det er. Siden jeg både svetter og fryser tok jeg en beslutning om å bruke skjørt og t-skjorte på jobben. Det er alltid mye å gjøre på lørdager, og ender alltid opp med at jeg står under viften så det ble det perfekte antrekket i dag. Det var faktisk fullt kjør helt siden jeg om til jobb og til jeg dro fa jobben i dag. Selv om vi stengte 18:00 i dag, var det fremdeles kunder i butikken og jeg klarte ikke å kaste dem ut. Så det ble litt shopping på overtid for dem, og det gjorde meg ingenting siden det hadde vært en så bra dag på jobben. Uken som har gått på Urban avsluttet virkelig med et stort smell i dag. Jeg håper ikke dere har så mye imot at jeg skriver litt om jobben min iblant – litt vanskelig å unngå når jeg jobber litt mye om dagen.

Rett etter jobb så hadde jeg og Ida litt tid til overs, derfor ble det knipset litt antrekksbilder selv om jeg ikke hadde noen planer om det. Følte det ikke var noe spesielt ved antrekket mitt i dag, men alt trenger jo ikke å ha den absolutte wow-faktoren for å kunne egne seg på bloggen? Utenom det, så elsker jeg disse plaggene som sitter så behagelig på kroppen. Skjørtet er favoritten her, det er semsket skinn og er så deilig å ha på. Dette måtte jeg selvfølgelig ha i sort òg!

T-skjorte & skjørt fra Urban // Veske fra Versace // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson & Jennings // Solbriller fra Asos

Hva synes dere?♥

BACK ON TRACK

Eksisterer det mennesker som faktisk gleder seg til å dra på jobb igjen etter å ha hatt ferie? Da må jeg bare si at jeg virkelig beundrer dere. For jeg derimot var ikke klar for jobb i dag. Jeg elsket å ha ferie, å ikke ha måtte ha noe å stå opp til unntatt stranden hver dag. Men hvis jeg skal se på det positivet så er det kanskje greit at ferien er over, siden jeg ble mer forkjøla i Spania på grunn av aircondition som står på hele tiden. Nå gleder jeg meg bare til å bli 100% frisk, så jeg ikke trenger å hoste alle i ansiktet inkludert kunder på Urban. Det er nesten så jeg skremmer dem bort da jeg kommer med mine hosteanfall ut av det blå. Bortsett fra det, så var det godt å komme tilbake på jobb likevel og få gamle rutiner tilbake. Siden jeg følte meg litt shitty i formen, er det alltid en god idè å sminke seg friskere. Føler meg alltid bedre da, enn å føle meg dårlig og å se dårlig ut.

Jeg hadde stengevakt på Urban, og derfor hadde jeg god tid til å ordne meg. Det endte opp med at jeg krøllet håret, men ganske kort tid etter angret siden jeg hadde ofret både svette og tid for krøller som nesten hadde falt ut før jeg kom meg til jobb. Jeg prøvde i tillegg ut en ny mascara i dag, som dere kommer til å se en liten post om på Instagram nå den 31.august hvor det også vil bli avslørt en konkurranse dere bare ikke kan gå glipp av. Skulle gjerne vunnet den premien selv, men kan kan ikke akkurat delta i konkurranser som arrangeres på egne kontoer haha.

Ha en fantastisk helg!♥

Hvor jobber du hen?♥

UNBLOGGED PICTURES FROM SPAIN

Hangoveren slo alle ganske hardt i går, men noen mer enn andre. Jeg og Martina nektet å ligge inne hele dagen, så vi bestemte oss for å ligge ved bassenget. Det eneste jeg hadde i bakhodet var at det var min siste dag med sol og steking, så det skulle jeg ikke gå glipp av. Jeg brukte den dagen til å få litt farge på ryggen, siden jeg hater å sole meg der egentlig… Jeg blir rastløs og det er bare ikke måte på, haha. Jeg endte opp med solbrent stump, men det sier jeg meg fornøyd med. Bedre med noe farge enn ingenting si! Da vi var ferdige med å sole oss, var det på tide å starte med pakkingen og vasking av leiligheten som gikk ganske fort. Før vi visste ordet av det var vi på vei til flyplassen og bare noen få timer ifra å være i Norge. Det er sprøtt å tenke på at dette, i en alder av 21 år, er min første sydentur med venninner og den kunne ikke gått bedre. Det er ingen andre jeg heller ville ledd, svettet, synget, danset og køddet med så mye som det jeg har gjort med disse jentene. Jeg har hatt det så forbanna gøy hver dag nå, at det nesten er fra for ansiktet mitt å kunne slappe av. Aldri smilt så mye i strekk før, og det har de seg selv å takke for.

Selv om jeg har postet bilder hver dag på bloggen, er det fremdeles mange bilder jeg aldri la ut. Man er alltid litt slitne etter reiser, så kameraet har hatt en liten pause i dag. Da får jeg endelig skvist alle de ubloggede bildene inn på bloggen et sted!

Før jeg avslutter innlegget vil jeg bare si tusen hjertelig takk for alle kommentarene jeg har fått den siste tiden. Dere er så gode og snille mot meg♥

Hva synes dere om bildene?♥

ANTREKK: DENIM SHORTS

Jeg tror jeg aldri har hatt det så gøy på vors og fest før som det jeg hadde i går. Det er alt for mye som skjedde til at jeg kan skrive ned alt her i innlegget. Men for å prøve å holde det kort, kan jeg gi det et forsøk; Vi vorset i leiligheten og jeg fikk lyst til å leke noe annet enn “jeg har aldri”. Så jeg fant ut at jeg like gjerne kunne lage en drikkelek ut av Uno kortene. Den slo ganske bra an med tanke på at alle forlot leiligheten i godt humør! Gjett om jeg skal kjøpe meg Unokort når jeg kommer hjem a! Vi fortsatte litt av vorset på et utested som heter Ultra, før vi bestemte oss for å dra bort på Velice som er 5 minutter unna. Der er det alltid stappfullt uansett hvilken dag det er, og denne kvelden hadde alle det sinnsykt gøy. Hvis denne kvelden hadde blitt filmet, så tror jeg folk hadde hatt latterkrampe i god tid fremover etter å ha sett alt som skjedde, men for at dere ikke skal gå glipp av alt; Kan dere sjekke ut Snapchaten min Alohaamad for å se litt av gårsdagens/ nattens festligheter.

Jeg bestemte meg for å kjøre på med et enkelt antrekk siden det er så varmt, så da tok jeg frem den gamle Levis shortsen min. Den har jeg ikke brukt på lenge siden den har vært for stor, frem til nå som jeg har lagt på meg. Til shortsen tok jeg den nyeste toppen min og noen behagelige sneakers jeg kunne bruke på byen. Jeg fikk anledningen til å prøve ut den ene leppestiften min fra MAC i fargen Stone, og jeg vet ikke helt hva jeg synes om en så mørk farge på leppene, kanskje et hat/ elsk forhold til den for øyeblikket.

Topp fra Urban // Shorts fra Levis // Sko fra Noodles // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?♥

DINNER AT LA CAÑADA PLAYA

Vi bestemte oss for at da vi dro ut for å spise på La Cañada Playa, skulle det virkelig nytes og alt skulle være verdt hver eneste krone. Det er imponerende hvor mye vi har spart på å ikke spise ute, men vi kjøpte akkurat det vi ønsket med god samvittighet og vet dere hva? Det smakte som aldri før, det var herlig alt sammen og jeg ble så målløs over hvor pent det var der i tillegg. Atmosfæren der var kjempekoselig og man følte at man virkelig kunne slappe av, istedenfor at man måtte sitte så pent og så videre. Det føler jeg på flere steder når jeg spiser ute, men her vi var kunne man rett og slett bare slappe av. Mens vi spiste oss mette på en fantastisk middag, kunne man se utover mot havet og det var nesten som en film. En veldig fin en.

Jeg har lagt merke til at jeg ikke er så flink til å ta hverdagsbilder her nede, og det skal jeg endre på. Det er så mye fint å se her nede at jeg må skjerpe meg! Derfor ble det ikke bare antrekksbilder som ble tatt, men også dagen vi hadde det koselig ved stranden. Vi dro hjem litt tidlig, og trodde vi kom til å legge oss tidlig men det skjedde ikke.. Derfor ble det en veldig sen morgen i går, så vi stod opp mye tidligere i dag og skal ligge ved bassenget frem til Martina (som også er den gamle sjefen min fra Urban) kommer til oss, så skal vi dra på stranden. Hun skal sove her èn natt før hun skal videre og det skal bli SÅ gøy. Gjett om vi skal ha det fett i dag!

Så det ikke godt og koselig ut?♥

ANTREKK: BEACH INSPIRED OUTFIT

Det er sprøtt at vi har vært her 1 uke allerede, og reiser hjem om bare få dager. Det har gått alt for fort, og det er sykt! Men de siste dagene nytes, og dagen i går har vært den beste hittil uten tvil. Jeg knipset litt bilder som jeg skal bruke i et mer hverdagslig innlegg, mens jeg skal vise dere antrekket mitt nå. Dette antrekket hadde jeg planlagt i hodet mitt før jeg dro til Spania, men jeg hadde ingen anelse om at denne kjole/ toppen skulle være så gjennomsiktig og kort bak (!!!). Thank God for at jeg pakket med meg en kort olashorts som jeg måtte ha på meg under denne overdelen. Hvis ikke hadde jeg blitt lei meg over at antrekket jeg så for meg aldri ble knipset under ferien. Men det var en ting jeg fikk lyst til å gjøre med antrekket og det var å få det mer strand-inspirert. Derfor kom jeg på at jeg hadde en strandhatt som jeg ikke hadde brukt enda, samt at jeg ville style dem opp med favoritt solbrillene mine. Jeg elsker fargen på glassene og de gjør så mye i helheten på dem – ønsker meg dem i en annen farge også faktisk, men det kan vente.

Jeg tenkte meg ikke om da jeg sa jeg ville ta antrekksbildene nede ved stranden, for der er det stappfullt av mennesker. Vi prøvde flere steder, men det var umulig å ikke få med mennesker på bildene. Derfor endte jeg opp med å bokstaveligtalt shoote bildene nede på stranden. Men der ble det både nippler og rumper med på bildene, så av alle antrekksbildene som ble knipset var det disse som kom best ut av all nudenessen.

Overdel fra Nelly // Sko & veske fra River Island // Hatt fra H&M // Solbriller fra Ray-Ban

Hva synes dere?♥

PICTURES FROM YESTERDAY

Vi tilbringte de første dagene ved bassenget siden vi bare ville bli vant til denne varmen. Men nå derimot, har vi blitt strandmenneskene på tur! I går skulle vi egentlig stå opp tidlig for å komme oss på stranden og få mye ut av dagen, men ingen var den første til å stå opp da alarmen ringte så da sov alle videre… Når vi først kom oss på stranden tok det ikke lang tid før vi måtte dra hjemover igjen for å fikse oss siden vi skulle spise ute. Dette er andre gangen vi spiser ute her nede, vi alle sitter faktisk med sjokk over at vi ikke har gjort det oftere. Så gårsdagens middag-opplevelse var noe for seg selv, det var så deilig å få i seg skikkelig mat og bare nyte alt som kom på bordet. Vi ville ikke avslutte kvelden for tidlig, så vi tok en liten tur gjennom ett annet marked, deretter så vi etter en bar/ resturant for å sette oss ned. Der tok vi en drink og spilte kortspillet som heter Uno. Jeg spilte det før første gang i går som de fikk litt sjokk over da jeg spurte “hva er Uno?”, jeg har alltid vært hun som har elsket vri-åtter men nå elsker jeg jaggu meg Uno også. Mens vi spilte dette koste vi oss med en drink hver og hadde det bare kjempegøy.

Nå venter jeg på at jentene skal komme tilbake med pizza, siden jeg måtte bli igjen å blogge ferdig slik at vi rekker Habaneras i dag igjen. Ganske sykt hvor mye vi jentene spiser og drikker når vi er i leiligheten, haha. Vi har 5 dager igjen her nede, og det er skremmende hvor fort alle dagene går. Men da er det viktig å gjøre mye ut av de mens vi kan.

_

Så det ikke koselig ut?♥

ANTREKK: ADIDAS AND BRAIDS

Kort fortalt bestemte Ida, Nadine og jeg meg for å lage taco i leiligheten – har man alt man trenger tilgjengelig, hvorfor ikke bare lage god mat der? Faktisk sykt hvor mye penger vi har spart på å ikke spise ute hele tiden, alt fra lunsj til middag. Det har vi bare tatt i leiligheten. Ferie på budsjett, men for moroskyld egentlig! Etter vi hadde spist taco begynte vi å gjøre oss klare til å gå ned til byen for å sjekke ut markedet som er der. Der fant jeg favorittgodteriet mitt i en godtebod. Da jeg var liten og reiste til Spania med familien, var det dette godteriet jeg alltid ville ha. Så da minnene kom tilbake, måtte jeg bare kjøpe det selv om det ikke er noe spesielt ved det. Smaker fremdeles akkurat det samme som det gjorde da, og det var godt for både munnen og magen. Siden vi skulle opp tidlig i dag for å rekke stranden, begynte vi å gå litt hjemover, men da stoppet vi opp ved en iskremcafè vi måtte teste ut. Jeg følte meg som en liten drittunge igjen i den cafèn og det var så fantastisk.

Jeg tok på meg noe av det mest behagelige jeg har med på denne turen, som er Adidas kjolen min. Den er så comfy og ikke minst kjempekul synes jeg. Jeg orket ikke å gjøre så mye med antrekket, men noen ganger stemmer det at less is more. Da Ida flettet håret mitt (som hun har mast om så lenge) løftet det antrekket. Jeg har nesten glemt at hårfrisyrer kan være med på å forme et antrekk. Så kanskje vi ser mer av hårstylisten Ida på bloggen fremover!

Kjole fra Adidas (sponset av Junkyard) // Sko fra Noodles // Solbriller fra Asos

Hva synes dere om antrekket og håret?♥