MY NEW YEAR’S EVE DRESS

Da er endelig denne dagen kommet igjen, eller endelig og endelig… Det er faktisk litt skummelt å se tilbake på hvor fort dette året har gått. Men det har både vært gode opplevelser og vonde opplevelser dette året. Men jeg har lært mye dette året, og det skal jeg ta med meg videre inn i det nye året 2015. Jeg er HELT klar for å få en ende på dette året, og starte det nye året med et smil. Vi jentene har blitt bedt til Tjuvholmen i Oslo for å feire nyttårsaften der og det ser jeg virkelig frem til. Først er alle jentene bedt på kalkun hos Nadine, så drar vi innover til Oslo senere på kvelden for å rekke fyrverkeriet osv. Siden det er nyttårsaften er det ikke bare bare å komme seg hjem, derfor har jeg og noen av de andre jentene bestilt et hotellrom som vi skal overnatte på så vi har et sted å sove i natt. Alt er faktisk nesten i boks. Nå gjenstår det bare om jeg våger å bruke denne nye flotte kjolen min til denne feiringen. De fleste jenter har nok kjent på den følelsen av å være overpyntet? Det føler jeg litt med denne kjolen. Men så er det faktisk nyttårsaften i dag, og da føler jeg at jeg kan være så pyntet som jeg bare vil!

Det blir ikke mer blogging fra meg i dag, med tanke på hvor mye som skal foregå denne dagen. Derfor vil jeg ønske alle mine kjære lesere et riktig godt nyttår & håper dere får en helt fantastisk feiring!♥

Synes du jeg skal bruke denne kjolen & hva er dine planer for i dag?♥

ANTREKK 301214

Jeg jobbet en liten mellomvakt i dag, som ble fra å jobbe fra 12:00-18:00 til å kun jobbe til 15:00. Overraskende nok var det ikke like mye å gjøre på jobben i dag, som det var i går. Litt deilig at den stressende perioden begynner å gå over nå. Og når det er sagt, jeg hadde så god tid i dag “tidlig” at jeg også rakk å ta et par bilder av antrekket mitt. Jeg hadde egentlig tenkt til å droppe jakken, men med tanke på kulden klarte jeg ikke å ta den av meg.  Antrekket mitt i dag består av verdens varmeste sko (NOT), nemlig converse siden disse er ganske ålreite å gå med på jobben. Jeg vil virkelig legge disse på hyllen snart, møkkete er de og varmer ingenting. Men jeg kan faktisk ikke bruke ordentlig varme sko på jobben, det blir rett og slett for varmt. Jeg følte for å være litt jentete i dag, og slo derfor til med et ufattelig søtt skjørt fra Asos som var en gave fra søsteren min på bursdagen min. Jeg er glad i svart, men jeg synes det ble litt mye svart med tanke på at både skjørtet og strømpebuksen min var i svart. Derfor shinet jeg det virkelig opp med en fargerik genser fra Urban som gjorde antrekket litt freshere. Toppen på kransekaka, jeg gadd faktisk å krølle håret mitt i dag, DET skjer ikke ofte.

Så må jeg dele noe sykt irriterende med dere; Jeg har hatt leamus under høyret øyet mitt i nå 4 dager. Jeg føler det ser helt forbanna sykt ut når jeg snakker med mennesker, som om de liksom ser det på samme måten som jeg kjenner at jeg får leamus (altså veldig lett å se). Med andre ord, ikke så kult. Tviler på at jeg kan gjøre noe så det kan forsvinne, men vet noen av dere om noen tips til hvordan det kan forsvinne fortere eller om dere eventuelt vet årsaken til hvorfor vi får det?


Jakke & genser fra Urban // Skjørt fra Asos // Sko fra Converse

Hva synes dere?♥

7/11

I dag var det på’n igjen, og da snakker jeg om jobben. Ble en mellomvakt på Urban i dag fra 11:00-18:00, og skal si at den vakten gikk sinnsykt fort. Ganske deilig, for det er egentlig veldig mange timer og man blir fort sliten da det er så mye å gjøre på jobben som det er disse dagene. Med tanke på jobben, som vi er veldig heldige og kan spille av egen musikk i butikken, så er jeg på utkikk etter ny musikk hele tiden. Fant en ny sang jeg har blitt helt dilla på her om dagen, nemlig 7/11 av Beyoncè. Prøver å oppdatere spotifylistene mine så ofte som jeg kan, men er ikke så lett når man ikke finner sanger – og dette blir et stort problem på jobb. Man blir så utrolig fort lei listene sine, at man til slutt spør om de andre på jobben heller vil spille av. Derfor, hvis noen av dere har noen supre sanger å dele med meg – GI MEG! Hører mest på R&B og pop, men ofte rolige sanger også siden jeg har en soveliste. Utrolig deilig å starte dagen på jobben med rolig musikk, og deretter ta av med litt festsanger utover dagen.

Trykk her for å komme til partylisten min & trykk her for å komme til sovelisten min ♥

Hvilke sanger er du dilla på for tiden & har du en spotifyliste du vil dele med meg?♥

ANTREKK 281214

I dag som jeg har fri fra så og si alt, bestemte jeg meg likevel for å stå opp tidlig for å ta litt bilder til bloggen. Sånt er litt stressende for oss bloggere siden det ikke er lyst ute så lenge, og for at mine bilder skal bli fine og klare, må jeg ta dem ute rundt 12:00-14:00 tiden. Med andre ord ikke alltid like lett å få til. Heldigvis gikk det veldig greit i dag, hvis jeg ser bort i fra at jeg holdt på å fryse ihjel på hendene i 10 minus mens jeg hadde shoot. Jeg pleier å si til meg selv at så lenge det er for bloggen, er det verdt det. Men helt ærlig, det kan godt bli litt varmere ute liksom.

Jeg rakk å teste ut MAST Vol.2 fra Makestyle på håret før jeg skulle gå ut å ta antrekksbilder i dag. Jeg tror dette har blitt den nye favoritt krøllstaven min. Den lager så utrolig fine, store og naturlige bølger på håret ditt. Det er akkurat sånne bølger jeg elsker. Det blir ikke for mye, men likevel noe ekstra så du ser litt mer “fikset” ut, hvis jeg kan bruke det ordet. Disse bølgene passer veldig bra til hverdags, og eventuelt partylook hvis du vil gå for noe litt mer nedtonet på håret. Denne looken vil nok passe perfekt for meg fremover, både på fester og til hverdags. Jeg velger å tro at det tar så lang tid å krølle håret i forhold til å rette det, men det er faktisk helt motsatt. Jeg kommer nok til å spare veldig mye tid fremover med denne krøllstaven og DET ser jeg veldig frem til ♥


Bomberjacket fra Junkyard // T-skjorte fra Adidas // Bukse fra Ginatricot // Sko fra Nike

Hva synes dere?♥

saTURNUPday

I dag våknet jeg 08:08 av at Didrik satt i sengen og drakk cola. Han bare plutselig hadde våknet og fått lyst på cola, og det skulle han faen meg ha også haha. Tror dette er noe av det rareste jeg har våknet opp til før. Men det var også godt å kunne våkne tidlig, og deretter innse at du kan sove til 10:30. Jeg skulle heldigvis stenge på Urban i dag og fikk sovet ordentlig ut etter dette julestresset som har vært. Men, stresset ble jeg ikke kvitt så raskt. Romjulsalget har nemlig startet på Urban og omtrent halve butikken er på salg, som betyr stressende tider. Spesielt i dag, som faktisk var den store returdagen etter julen. Selv om denne dagen var kaos, slo vi budsjettet og fikk en god avslutning på dagen.

Jeg brukte endelig mine nye Nike Air Max Thea sko på jobben, og tror faktisk dette er et av de mest behagelige skoene jeg har gått i på jobben. Et av mine beste kjøp gjennom tidene! En annen ting jeg bare dytter inn i dette innlegget, er håret mitt. det er så sinnsykt statisk for tiden og jeg lurer på om noen av dere har tips mot statisk hår? Trenger det ASAP♥

Hva er et av dine beste kjøp gjennom tidene?♥

NYE VINTERSKO FRA HENRY KOLE

Jeg er like dum hvert eneste år når vinteren nærmer seg. Jeg velger å gå i alt som ikke har varme i seg, fordi det faktisk er de jeg liker best. Jeg har støvletter, men jeg er så kresen på hva det passer til at jeg heller velger det enkleste som oftest er converse i stedet. I går gikk jeg hakeslep over å se hvor mange grader det var ute, det var faktisk 15 minus da klokken nærmet seg 01:00, tenk hvor kaldt det kan ha vært her på morningen da. Jeg tror dette var en liten tankevekker for meg, for jeg HATER å fryse. Hvis jeg fryser, blir jeg i så dårlig humør at jeg klager på alt og ingenting. Ingenting får meg i mer klagehumør enn da jeg faktisk fryser. Så nå fikk dere vite en ting som meg trolignok ingen visste fra før. Derfor fikk jeg fingeren ut og pakket opp noen av mine nyeste vintersko, for jeg nekter å fryse denne vinteren.

Mine nyeste vintersko er fra Henry Kole som jeg fikk sponset via Instagram og er hva jeg kaller perffffffff. Jeg elsker slike støvletter til vanlig, som har en tykk hel og er litt høye. Derfor var dette de rette skoene for meg, når de i tillegg var foret. Skoene har en liten detalj foran, nemlig en fake glidelås. Denne glidelåsen gjør sinnsykt mye med skoene synes jeg og er vel en av hovedgrunnene til at valget mitt gikk på disse. Endelig har jeg perfekte vintersko!♥

Likte du skoene & hvor kaldt er det hos deg?♥

FEIRINGEN AV DEN STORE DAGEN

Noen ganger er det så utrolig deilig å kunne legge alt på hylla for en stund, og kun fokusere på det viktigste – familien. I går feiret vi juleaften med en ny vri av tradisjonmaten. Typisk, fikk ikke jeg resten av familien til å smake på pinnekjøtt men de ble sjokkerte over at det ikke stinket så mye som de alltid har trodd og opplevd tidligere. Lukten av pinnekjøtt hjelper litt på den julefølelsen som jeg manglet i går. Manglet også litt snø her i gården, men bare den kommer snart er jeg fornøyd. Det er ikke ordentlig vinter eller jul uten snø mener nå jeg. Det føltes egentlig veldig rart ut å feire jul i går, selv om denne dagen feires samme dag hvert eneste år. For første gang i løpet av mine 20 år, har det ikke vært snø på julaften og det er veldig trist. Selv om jeg HATER snø, kan jeg også elske den litt. Kanskje jeg får litt julefølelse snart, bedre sent enn aldri!

Gårsdagen ble akkurat som forventet, god mat og supre gaver. For hvert eneste år som går, blir det vanskeligere og vanskeligere å kjøpe gaver til meg. Så det at jeg heller får penger i stedet for gaver, gjør meg ingenting. Da kan jeg bruke det på noe ekstra viktig, eller noe jeg virkelig ønsker meg. Og vet dere hva som er så fantastisk? Jeg ønsker meg ingenting nå, så disse pengene går rett til sparing – noe jeg trenger etter desember, hehe.

GOOOOOOD JUL♥

Hadde du det koselig i går & ble du fornøyd med gavene dine?♥

JULAFTEN

Hvis jeg kunne bestemme selv, så ville jeg gått i koseklærne mine i hele dag. Men som alle sikkert vet, er det på tide å pynte seg for en fantastisk feiring med våre nærmeste. Frem til da, skal jeg ligge i sengen og se på julefilmer til mamma skriker “nå må dere ordne dere!!!!!”. Julestresset for mamma har begynt, og det er vel litt av julefølelsen jeg får hvert eneste år på denne dagen. Nå gleder jeg meg fryktelig mye til lukten av kalkun, pinnekjøtt, viltsaus, kålrabistappe og ALL julematen vi skal ha her i huset. For første gang skal vi ha pinnekjøtt og kålrabistappe på Didrik sine vegner. Han elsker dette, og må jo slå til med litt ekstra julemat da. Jeg smakte på det for første gang i fjor, sjokkerende nok, og jeg likte det kjempe godt. Så det var på nippet til at jeg kjeftet på mamma og pappa for at vi ikke hadde spist dette i huset tidligere. Tradisjon er tradisjon, men denne gangen med en smak av pinnekjøtt. Dette skal bli så bra det!

Jeg har ventet så utrolig lenge på denne dagen, og endelig er den her! Det var litt trist å se ut av vinduet i dag morges å ikke se noe snø, men kanskje det kommer litt utover dagen. Jeg gleder meg super mye til å åpne alle gavene, og spesielt se ansiktssutrykkene på de andre mens de åpner sine. Uansett hvor stor jeg blir, kommer jeg alltid til å være et lite barn når det kommer til gaver.

Men, nå må jeg faktisk legge fra meg pcen. Det er julaften og den skal tilbringes med familien! Ha en riktig god jul mine kjære lesere♥

Hva spiser dere på julaften & hva gleder du deg mest til i dag?♥

MY NEW BABIES – NIKE AIR MAX THEA

Åh, i dag var den siste dagen jeg jobbet før jeg er på’n igjen allerede den 27.desember. Men gud så fort disse dagene har gått, med tanke på at jeg har jobbet så mye. Nesten så det skal bli rart å våkne opp i morgen å ikke jobbe. Jeg er faktisk veldig glad for at jeg ikke jobber på julaften i år, da får jeg nemlig tid til ALLE julefilmene som går, mens jeg koser meg med masse godteri.

Mens jeg jobbet i dag, fikk vi inn nye freshe sko fra Nike. Denne modellen er en av de jeg alltid har ønsket meg, og nå vil jeg nesten hoppe, skrike og grine av lykke for at de endelig er mine. Modellen heter Nike Air Max Thea og koster 1099 kroner. De sitter som et skudd på føttene mine, og har perfekt demping for meg i hvert fall. Jeg bruker sjeldent sko med god demping, så jaggu meg på tide at jeg fikk meg et par med gode sko. Bort med converse nå, og inn med mine nye favoritter (for alltid). I virkeligheten har de en svak mintfarge på seg, kanskje hvis du studerer bildet skikkelig klarer du å se det. Men du må nesten dra på en Urban butikk og faktisk se hvor nydelige de er for å forstå min kjærlighet for disse skoene. Jeg er skoaholic, og har nesten kjent på hele meg at det var på tide med noen nye sko lenge nå. Dette blir nok min lille gave til meg selv i år ++ min nye Givenchy t-skjorte som jeg skal vise dere senere ♥

Ikke sant de er SUPER fine?!♥

IT’S CHRISTMAS TIME

Det er nå 22.desember igjen, bare dette året er julestemningen enda dårligere enn i fjor. Jeg tror faktisk ikke det har noe med alderen å gjøre, men heller hva man gjør det til selv. Jeg har faktisk aldri vært noe særlig flink til det, og det er jeg nesten sur over. Julen er en så fin og spesiell tid, tiden der man feirer sammen med sine nærmeste. Dette året kommer nok til å bli det beste noensinne, jeg får endelig feiret julen med min kjære sammen med resten av familien som bor her i huset. Det blir første gangen vi kun er 5 stk. Men jeg tror det skal bli utrolig bra, og jeg gleder meg sånn. Hvis det er en ting som virkelig kunne gjort julestemningen litt bedre, så hadde det vært litt snø. Dessverre var kun snøen her i 1 dag, men kanskje det er litt “christmas spirit” at snøen kommer i morgen eller på selveste dagen vi skal feire. Siden det er 22.desember i dag, var det endelig vår tur til å sette opp juletreet og legge gavene under. Jeg synes juletreet i år ble ekstra fint fordi jeg har handlet mine egne julekuler (lol) som jeg ville ha på treet i år.

Nå kommer sistemann med de siste julegavene som skal bli lagt under juletreet, og etter dette skal jeg åpne julekalenderen som jeg kjøpte til meg selv. Må jo være lov til å glede seg selv en gang i blant! Hvert fall når det er snakk om Kinder Maxi Mix kalenderen. Beste av dem alle!

Ha en super fin mandag♥

Har du julestemning i år?♥