WORKING MY ASS OFF

Dagene mine går stort sett i jobbing, trening og å være med venner. Så det er vanskelig å få tid til alt det man egentlig ønsker, for brått er 24 timer ikke nok timer til å gjøre alt man vil rekke på ett døgn. Noen andre som føler det samme? Jeg har nesten ikke hatt fri fra Urban, og ideène til hva man kan blogge om da fryser litt. Ukene fremover blir det i tillegg mer jobbing enn vanlig, så jeg bør sette meg ned og planlegge litt hvordan jeg skal få tid til alt. Anstrenge meg litt mer enn hva jeg har gjort til nå. Men i morgen har jeg endelig en fridag, så jeg skal prøve å gjøre litt ut av dagen og eventuelt se om jeg får til antrekksbilder. Været har vært ganske rart, det regner, blåser som bare pokker, er overskyet og brått pent vær på èn dag. Så det er nesten stafett å komme seg ut å rekke å knipse bilder for det dårlige været kommer. Men i morgen har jeg troa på at det skal bli en fin dag! I mellomtiden kan dere få se noen bilder jeg knipset på jobben på påskeaften før jeg skulle til mormor for å spise middag der.

Jeg har plutselig blitt kjempeglad i skjørt, som jeg var for kanskje 1 år siden. Såå enkelt og behagelig å ha på, men vinden tok meg nesten på vei til mormor. Brått hadde Marilyn Monroe i en nyere versjon dukket opp, heheh. Angrer virkelig ikke på det kjøpet av settet dere ser på bildene under, så søtt og enkelt!

Jakke, skjørt, genser & skjerf fra Urban // Sko fra Nike // Veske fra River Island

Har du mye å gjøre om dagen og hva synes du om antrekket?

MAKEUP FROM MAKESTYLE

// I samarbeid med Makestyle.

Forrige uke overnattet jeg hos bestevenninnen min Ida, og da tenkte vi begge å slå to fluer i èn smekk som vi alltid gjør. Det består av at vi koser oss mye, men også tar bilder til bloggen min så vi har fått gjort mer. Tro det eller ei, men det er alltid Ida som pusher meg til å gjøre mer med bloggen. Alt fra å si at NÅ skal jeg blogge til at NÅ skal jeg ha med kameraet ut. Det har hjulpet meg, og ikke minst bloggen min å vokse helt sinnsykt. Så jeg er veldig heldig som har hun som en motivasjon rett og slett.

Denne gangen hadde jeg ny sminke å teste ut, som jeg synes er så artig! Noen av tingene var helt nytt for meg, og derfor visste jeg ikke om dette ville bli et fint resultat eller helt på trynet. Hvis det er èn ting jeg gruet meg mest til så var det å tegne på øyenbrynene mine med en penn, det har jeg ikke gjort på flere år. Men over alle forventninger gikk det kjempebra, og det var så lett å påføre at denne skal bli brukt oftere. Noe annet dere ikke har sett meg med før er faktisk rosa rouge i kinnende mine. Ida likte det kjempegodt, mens jeg var veldig usikker fordi jeg føler det ser ut som jeg har malt meg i ansiktet. Men nye ting er skremmende, til og med sminke dere! Fordi det var litt nye ting for meg, tenkte jeg å vise dere før og etter bilder av påføringen av produktene jeg var så heldig og fikk testet ut.

LEGGO!

Steg 1: Det første jeg startet med var å markere øyenbrynene mine med pennen fra Billion Dollar Brows og avsluttet med browgel fra Anastasia.

Steg 2: Da var det på tide å markere kinnbena mine med en ny farge, nemlig rosa kittet fra Blushing Hearts, Triple Baked Blusher.

Steg 3: Etter å ha markert kinnbena, ønsket jeg å fremheve dem mer med highlighter fra theBalm. I tillegg highlightet jeg områder som nesen og overleppen.

Steg 4: Jeg avsluttet med mine to favoritter fra Mac, nemlig Viva Glam II og Deelight lipglossen for ekstra shine.

RESULTAT:

Hva synes dere & bruker dere noen av disse produktene?

SHOOTING DAY

De siste dagene har jeg gjort mye koselig, og tatt livet ganske med ro nå i påsken som har vært ekstremt deilig. Jeg har tilbringet mye tid med bestevennen min og vi har gjort mye gøy sammen, som dere sikkert har fått med dere via snapchaten min. Jeg har knipset litt bilder fra disse dagene, men jeg tenkte å samle det til et eget innlegg i løpet av helgen og fortelle litt hva som har skjedd de siste dagene istedenfor at det skal bli for mye i ett innlegg. For i dag har jeg vært med på noe annet gøy!

I dag hadde jeg sagt ja til å være med på en fotoshoot i Oslo med et spesielt tema som jeg aldri har vært borte i før. Det var derfor ganske spennende med andre ord! Å prøve ut nye ting er kjempegøy, men også skummelt siden man må ha attituden til temaet korrekt. En venninne av storesøsteren min som heter Silvija hadde fått i skoleoppgave om å tolke denne oppgaven på sin måte, uten noen grenser. Hun lagde derfor sin egen kjole (til modellen, som da var meg) som ble vannvittig fin. Jeg hadde bare sett ett bilde av den, og det var da den ikke var ferdig. Så jeg så den ikke før i dag, og jeg gledet meg til å ha den på meg. Den har mange lag med stoff, som gjør den ganske guddommelig og det passet godt til temaet. Jeg ble sminket av Jenni, som hadde så sykt fasinerende hår at jeg måtte ta bilder av det. Supersøt jente som virkelig har greie på sminke. Vi hadde også litt ekstra hjelp av søsteren til Silvija, nemlig Lydia som sørget for å ta disse behind the scenes bildene i tillegg til at hun alltid passet på at jeg hadde snacks i munn – gotta love it.

Bildene kommer ut i starten av april, og da skal jeg selfølgelig dele dem her på bloggen.

Har du gjort noe gøy i dag?

SPORTY, SUNNY DAY

De siste dagene har det vært helt supert påskevær, og jeg har derfor utnyttet det til det fulleste sammen med venner. Denne uken startet derfor veldig bra, kanskje litt mer sporty enn hva jeg hadde forventet av meg selv. De siste 2 ukene har jeg ikke tatt foten min innenfor treningssenteret, ene uken fordi jeg var syk og den andre uken fordi jeg har vært lat. Så dette måtte vi få snudd litt på, istedenfor å ta foten inn på treningssenteret bestemte Ida, Kinga og jeg oss for å ta en spasertur på Alby. Noe som var ganske morsomt, som jeg tenkte over flere ganger var hvor forskjellig antrekkene våres var. Den ene hadde en helt casual stil, andre så ut til å skulle dra på fest mens den siste hadde blitt spydd ned av leopardmønster. Jeg var den sistnevnte, og når jeg tenker meg om var antrekket mitt kanskje litt over the top med tanke på at vi kun skulle gå oss en tur. På turen ville jeg utforske litt mer enn å bare gå på en sti, så jeg så flere områder med store steiner som var lenger ute på havet og dit skulle jeg. Å komme seg dit var en ting, men å endelig ha fått satt seg ned og bare se ut mot havet var herlig. Man får så lyst til å hoppe uti, men så er det ikke sommer helt enda – men om jeg gleder meg!

Etter å ha slappet litt av på steinene, gikk vi opp til cafèen på Alby og avsluttet turen med en is i finværet. Merkelig å si, men den sjokolade krone-isen var helt sinnsykt god der og da, sier vel litt da jeg sikler i munnen i det jeg snakker om den. Resten av dagen gikk til at jeg så på Harry Potter mens Ida sovnet i sengen min bak meg. Jeg tror det er noe himmelsk med sengen min, for alle som kommer på besøk hos meg blir så søvnig når dem legger seg i sengen min. Godt for dem, ensomt for meg hehe.

Håper dere har en fantastisk påskeferie og at den har startet fra for alle!

Har du hatt en fin start på påskeferien?

KRØLLTANGEN JEG BRUKER PÅ HÅRET MITT

Et veldig etterspurt spørsmål er hvilken krølltang jeg bruker på håret mitt, spesielt den siste tiden. Så istedenfor å bare svare i kommentarfeltet (som jeg har gjort), er det litt kjekt å kunne lage ett eget innlegg om den. Krølltangen jeg bruker på håret mitt heter Rapunzel of Sweden og koster under 500 lappen. Denne har jeg brukt i kanskje 3 år, så min begynner å bli ganske slitt nå kjenner jeg – så det er vel på tide å bestille den på nytt veldig snart. Jeg synes det er helt latterlig at man skal bruke flere tusener av kroner på en krølltang, når man kan få en like bra en til en så billigere pris. Da snakker jeg faktisk om den jeg bruker, jeg har testet ut flere dyre krølltanger men jeg går alltid tilbake til den billige. Hemmeligheten bak de perfekte krøllene er selve stangen, hvis den er like tykk fra topp til tå får du de perfekte, store krøllene. Hvis den er tykkest nederst og blir smalere og smalere jo lenger opp på stangen du kommer, så kan krøllene bli veldig rotete. Dette slet jeg mye med før jeg fant den perfekte krølltangen for mitt hår. Selv om den fra Rapunzel of Sweden er favoritten, så kommer MAST krølltangene på en delt 2 plass. Disse har jeg hatt 1 år, og de har blitt brukt jevnlig! Med de krølltangene får du større volum på håret, mens den jeg bruker lager litt volum – som jeg synes holder til den hverdagslige looken jeg velger å gå for. Sammen med favoritt krølltangen, er det èn ting jeg er nødt til å gjøre for å få volumet. Nemlig å snu hodet opp ned, riste på håret som bare rakkern og deretter bruke hårspray for lengst mulig hold.

For å komme meg litt unna de vanlige hverdagslige klærne jeg bruker, stylet jeg opp frisyren min med en god blanding av pyntet og enkelt. Dere har nok kun sett meg i skinnbukser èn gang tidligere, men nå har jeg fått meg en ny en som jeg liker overraskende mye. Det må nok være fordi det så ut som jeg fikk mer former! Til skinnbuksen tok jeg på meg en deilig croptop med gull glidelås detaljer som matchet resten.

Bukse & genser fra IvyRevel (sponset) // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

SVERIGETUR

Søndagen ble alt annet enn en sløv dag for meg og Ida. Vi har i flere dager, kanskje uker, snakket om at vi snart må komme oss til Sverige for å handle litt mat og godteri. Det er liksom noe man bare er nødt til å gjøre minst èn gang i måneden. Nå som det også er påskeaften på lørdag, passet det perfekt å dra på Nordby Shoppingsenter for å handle inn godteriet der – selvom det er billigere i Norge for øyeblikket. Men det har seg sånn at det beste godteriet, finner jeg i Sverige og sånn er det bare haha. Da vi kom frem tok vi en liten runde på senteret før vi stoppet innom H&M. Der fant jeg siste plagget jeg bare var nødt til å kjøpe meg, nemlig pysjbuksen i Batman printet. For 1 uke siden kjøpte jeg undertøy og nattpysj som bestod av shorts og topp fra Batman-kolleksjonen. For dere som ikke visste det så er jeg Batman frelst. Det har jeg vært helt siden jeg var liten, og det er jeg fremdeles og kommer alltid til å være. Så etter ett spontant kjøp, så vi plutselig at de har fått Espresso House på senteret. Da tok vi en liten pause fra tittingen og koste oss med brownies med krem og iskaffe, før vi fortsatte harryturen.

Vi endte begge opp med å kjøpe flere påskeegg for å overraske noen vi er glade i, og kjøpte selvfølgelig til hverandre. Så det ble mye godterihandel på oss denne gangen, men med god samvittighet. Nå kan påskeaften bare komme, for jeg har masse godteri jeg må spise! Etter Sverige turen, dro vi hjem til meg og lagde en sen middag. Jeg hadde tenkt på poteter hele dagen, og etter å ha handlet inn megastore poteter ble det hjemmelagde gratinertepoteter og bearnaise på menyen. Lagde det i en så stor form at det blir middagen i dag også. Det passer meg helt perfekt.

Har du handlet inn godteri til påsken enda?

ALBY

På fredagen fikk jeg fortalt dere litt kort hva jeg drev med den dagen, men det ble mer fokus på antrekk siden jeg ville ha ett eget innlegg om akkurat den dagen. Og hvorfor er fordi jeg knipset en del bilder, som gjør det koseligere å lese ett blogginnlegg – synes jeg i hvert fall. Ida og jeg hadde avtalt på forhånd at hvis det ble fint vær, skulle vi være flinke å utnytte det mens vi kunne. Det gjorde vi med glans! Den dagen hadde vi bestemt oss for å ta en koselig tur på Alby, som er et sted man kan gå fine turer og ta en matbit på cafèen som er der. Uten at vi hadde planlagt det, så vi ut som twins både på håret og antrekkene. Vi begge hadde beige kåpe, svarte bukser, svarte sneakers og krøllete hår. Det var nesten for likt at det ble litt distraherende. For da man så ned på den personen ved siden av seg, så det ut som oss selv. Det ble en gaaanske kort tur på oss, før vi kom frem til cafèen for å ta oss en god lunsj der. Jeg har bare spist der 2-3 ganger tidligere, så menyen var forsåvidt veldig ny for meg. Av alt jeg kunne velge mellom bestemte jeg meg for barnemenyen med softis og pannekaker, haha. Angrer ikke på at jeg tok det heller, for det var sinnsykt godt! Både hovedrett og dessert i èn rett. Vi satt ute og koste oss, frem til det ble litt kjølig siden solen gikk ned. Da dro vi hjem til meg hvor vi koste oss videre med litt snacks og tv!

I går hadde både jeg og Ida en sånn lat dag, så vi dro på Kiwi og handlet inn det vi trengte for å lage den diggeste iskremen. Jeg fikk sånn sykt cravings på alt mulig strøssel, så det ble både sjokoladesaus som stivner, oreokjeks, daimkuler og tuttifrutti strøssel. Gjett om det blir søndagsgodisen.

Har du hatt en fin helg?

ANTREKK: BEIGE SHADES

Følelsen av å ha frihelg er jammen meg deilig! Det er disse dagene jeg burde prioritere ting som virkelig er viktig, eller for meg gjelder det vasking og rydding av rom, men det har jeg ikke startet med… Jeg har derimot fått i meg for mye søvn, og levd et slow motion liv de 2 siste dagene. Alt jeg har gjort, har jeg brukt så sinnsykt lang tid på å gjøre at det er irriterende. Selv i dag som jeg skulle ut med Ida, satt jeg på sengen i en evighet for å forberede meg til at jeg skulle sminke meg. Jeg klarer bare ikke å sminke meg med en gang, for det er så forbanna kjedelig, er dere ikke enige? I dag hadde jeg flere grunner til å sminke meg, for i dag skulle jeg slå 2 fluer i èn smekk. Det er så deilig for oss bloggere da vi vet vi får tatt bilder til 2 innlegg på èn dag. For meg så gjelder det både antrekksbilder og selve dagen, hva den har bestått av. Så hva jeg har gjort i dag, skal dere få høre om i morgen.

Nå skal dere få se antrekket for dagen! Uten at jeg hadde noen antrekk i hodet, endte jeg opp med dette som egentlig er veldig tilfeldig satt sammen. Eneste jeg hadde bestemt var jakken som er fra Vivikes. Men alt det andre kom litt etter litt. Jeg synes det er vanskelig å sette sammen antrekk når det er kaldt ute, for da blir det litt den der layers on layers – og den er jeg ikke særlig god på. Derfor kjørte jeg en veldig enkel stil i dag med en hvit genser og svart bukse, og bare freshet det litt opp med skjerf og kule sneakers.

Jakke fra Vivikes // Genser fra AWA // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Veske fra River Island // Skjerf fra Urban // Klokke fra Larsson & Jennings

Hva synes dere?

EN GOD BLANDING

Før jeg la meg i går så gjorde jeg noe som fikk meg til å smile, nemlig å la være å sette på alarmen i dag tidlig. Det føltes så godt å kunne legge meg uten å sette på en alarm, og bare vite at i morgen så kunne jeg sove til jeg våknet av meg selv. Enda bedre var det da jeg våknet perfekt til Ellen Degeneres Show som jeg følger med på, it’s the best!! Jeg hadde virkelig en morgen uten noen planer, og derfor bestemte jeg meg for å lage noen planer. Jeg satte inn Ristorante pizza i ovnen, og hoppet i dusjen i mellomtiden. Da pizzaen var klar og jeg var nydusjet, satte jeg på den nyeste episoden av Pretty Little Liars mens jeg bokstaveligtalt lå og spiste i sengen. Det er helt grusomt å tenke på at vi fansen må vente 1 år på den siste sesongen av Pretty Little Liars, fordi slutten var bare for sjokkerende til at jeg kan vente så lenge… Etter ett avsluttende sjokk, begynte jeg å rydde rommet men ble aldri ferdig før jeg måtte fikse meg til byen. På ettermiddagen skulle jeg nemlig ned til byen for å ha en koselig medarbeidersamtale med sjefen min på Urban. Vi dro på Moment’s og tok oss en god matbit der. For første gang spiste jeg desserten før hovedretten fordi jeg ikke klarte å vente faktisk. Sånn er det å være et dessert-mennesket! Noen ganger starter man med det beste først, og det var egentlig bare ganske digg. Samtalen vi hadde var kjempe motiverende og fikk luftet så mange tanker at en ny gnist inni meg som selger kom fram under bordet. Det er en spennende tid i vente, og jeg har takket ja til mer ansvar på Urban som jeg gleder meg til å sette i gang med. Møtet gikk så fort at tiden fløy fra oss, brått var det kvelden og jeg skulle videre til den vanlige mathandelen med pappa. Det er faktisk høydepunktet i hverdagen min! Jeg bare elsker å handle i matbutikken, så mye at du aldri har hørt meg si nei til å dra på matbutikken før.

Jeg kjøpte meg nye sko for en liten stund siden som har hjulpet meg mye gjennom dagene. De er så fantastiske å ha på, og enda flottere å se på. Modellen heter Nike Juvenate, og jeg er virkelig frelst. Føttene mine har en så alt for stor kjærlighet for Nike sko, og denne gangen ble det en helt ny modell som jeg er så fornøyd med.

Hva har du gjort i dag & hva er ditt siste innkjøp?

ANTREKK: MY VERY OWN JUMPSUIT

Herregud det var deilig å gå ut av Urban i dag etter å ha avsluttet nok en dag på jobb. Det er nemlig slik at jeg har resten av uken fri (!!!!!!). Så nå blir det mer og bedre blogging siden jeg har litt av hvert å vise dere fremover. Jeg gleder meg kjempemye til å vise dere dette, og det er fordi jeg vet dere kommer til å like det selv. Bedre blir det jo ikke! Etter at jeg var ferdig med åpningsvakten min, gikk jeg ned til Ida på Narvesen for å ta meg en liten matbit der før jeg avsluttet med enda en softis. Hun skulle egentlig ta bildene av meg i dag, etter jobb, men siden hun skulle stenge så ble det litt endringer i planene. For disse bildene måtte ut i dag, det var notert ned og skulle derfor gjennomføres. Så ble det ikke av min faste private fotograf Ida, ble det jaggu meg han pappa. Han var så snill og stilte opp som fotograf og ga seg ikke før bildene var fine. Det som er morsomt er at for hver eneste gang han knipser bilder, blir de bare bedre og bedre. For meg betyr det bare flere muligheter for å kunne ta bilder ute oftere ved litt hjelp, så det blir å tvinge han far flere ganger fremover. Vi dro ned på sjøbadet og tok bildene der for å få med litt vann og sol, noe pappa synes var kjempefint som igjen resulterte til vårbilder.

Antrekket jeg har på meg i dag betyr veldig mye for meg. For jeg har nemlig på meg min kjære jumpsuit fra kolleksjonen, som jeg har designet. Å gå med klærne jeg har designet gjør det hele bare mer virkelig og sprøtt. Men for all del, mest stolt. Tenk at jeg går i noe jeg har designet, noe jeg har jobbet for og noe som er fint? Denne jumpsuiten skriker meg. Jeg elsker de kosete og enkle, og ikke minst hverdagslige jumpsuitene. Min derimot, elsker jeg overalt på jord. Den sitter som et skudd på bena, tight nok men ikke for tight, og jo lenger opp jo mer baggy blir den. Men for å ikke få den for posete, har jeg en justerbar strikk over hoftene slik at den skal sitte enda bedre. Noe som gjør denne litt utenom det vanlige er at den har en liten åpen rygg – det var dessverre for kaldt for å flexe rygg, men skal vise dere det en annen gang.

Nå kan du få hele 15% rabatt på alt fra kolleksjonen min på Junkyard.no her – så sjekk det ut og bruk dette tilbudet før det er for sent. Det varer fra og med i dag, helt frem til 19.mars. Rabattkoden er “MADDEXXXY“!

Jakke fra IvyRevel (sponset) // Jumpsuit fra Junkyard (har størrelse XS i den) // Sko fra Nike // Caps fra Urban // Veske fra Louis Vuitton // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?