DAGENS ANTREKK 31.DES.13

Da er det på tide med mitt siste antrekk i 2013, forhåpentligvis blir det flere å vise i 2014. Jeg har gledet meg sååå mye til å bruke dette antrekket, Fanny Lyckman sin kolleksjon. Detaljene og mønstret, ikke minst kvaliteten er helt super. Buksen er som en kosebukse, stoffet er vannvittig deilig og den er perfekt “baggy”. Ikke lenge igjen til maten er klar og jeg gleder meg fryktelig mye. Dette er første gang jeg ikke feirer hjemme hos familien min, veldig uvant men det skal bli koselig her også vet jeg. Huset her ligger helt perfekt til, så vi kommer til å ha DEN fantastiske utsikten her på Hjellestad. Kos dere masse i kveld, og vær litt forsiktige også pga fyrverkeriet♥

 


Cardigan fra Urban // T-skjorte fra Nelly // Bukse fra Nelly (utsolgt) // Sko fra Nelly // Klokke fra VincentVoltaire

// Adlinks

GOOD MORNING

Hei mine kjære lesere! Håper alt er bra med dere og at dere ser frem til feiringen i kveld. Det gjør alle i huset her. Pinnekjøtt, kålrabistappe og bare ALL maten som skal spises i kveld – det skal bli forferdelig godt. 


Jeg har ikke fått blogget stort om dagene er nede, med bilder og slikt men nå som jeg har tid til det kjører vi på. Her om dagen gikk vi en herlig tur med søte vofsa som har lagt på seg 4 kg etter sist vi var her. Denne lille bolla veier 10 kg nå, men er bare helt skjønn. Da vi gikk turen måtte jeg bare stoppe opp for å ta bilde av utsikten utover havet. Nesten uansett hvor du er, er det alltid fin utsikt. Det har hvert fall jeg opplevd til nå. Siden det var vått og gjørmete noen stedet skulle vi vaske Kissy, og hun er ikke akkurat så glad i dette. Men hun er lydig og gjør som vi sier, jeg klarer ikke å være sånn streng i stemmen så hun får så og si alltid viljen sin av meg…

Akkurat nå sitter jeg her og nettopp har spist opp frokosten min. Lillle bloggplassen min her i Bergen. Håper alle får en super fin feiring i kveld og ønsker alle sammen et riktig godt nyttår!♥

IPHONE 5S

I dag har vi vært på Lagunen får å titte litt nå mens vi hadde tid. Det ene stedet vi skulle innom var der hvor de selger Iphone. I julegave fikk jeg nemlig velge mellom et splitter nytt TV eller en splitter ny Iphone 5S. I over 2 uker har jeg vært usikker på hva jeg skal gå for, og nå bestemte jeg meg til slutt for å ta Iphone 5S. Men det er ikke bare bare, først ville jeg ha den i gull og så ble det til svart men jeg endte opp med sølv. Jeg er veldig fornøyd og super glad for å ha fått en ny Iphone. Jeg har hatt min Iphone 4 i snart 2 år, og det er så uvant for meg at nettet er så raskt og ikke henger seg så mye som det gjorde på min gamle. Og jeg som sikkert har over 40 deksler til Iphone 4, hva gjør jeg nå?… Tusen, tusen takk for en fin julegave sæstami ♥


 

PERFECTION

Har du noen gang luktet perfeksjon gjennom en duft? Jeg kan ikke beskrive det bedre enn dette. Escada har kommet med en nyhet som er inspirert av Pina Colada drinken, Escada Born In Paradise. Minner deg om varme sommerdager i ditt drømmeparadis. Jeg har aldri luktet noe bedre, jeg vil bruke den hele tiden- både dag og natt. Den er helt perfekt for meg, jeg elsker søte og friske lukter. Escada har overrasket nok en gang og denne gangen over mine forventninger. Escada Born In Paradise er en uimotståelig duft og en Limited Edition, den fanget meg ved første møtet. Du finner den i ditt nærmeste parfymeri, men kjøp den fort før den blir utsolgt, dette er en duft du ikke kan gå glipp av ♥ Hvis du ønsker mer informasjon om denne herlige duften, hva den lukter så anbefaler jeg deg å ta turen innom >Escada<.

// I samarbeid med Side2 & Escada Norge

NYTTÅRSKONKURRANSE: VINN VALGFRI VINCENT VOLTAIRE KLOKKE

Hei og god kveld, mine kjære lesere. Det er nå på tide å kåre vinneren av Footway-adventskonkurransen jeg hadde for 1 uke siden. Veldig gøy å se at så mange vil være med, det er det hver eneste gang og derfor jeg ønsker å fortsette med slike konkurranser. Vinneren av Footway konkurransen som vinner nye valgfri sko til en verdi av 1000 kroner er Frida Charlotte Østmoen!!! Gratulerer så mye til deg, du vil bli kontaktet om ikke lenge.


I dag er det søndag og det betyd ny konkurranse, denne gangen blir det en nyttårskonkurranse ettersom adventsdagene er forbi. Siden så mange meldte seg på min adventskonkurranse hvor premien var en klokke. Velger jeg å kjøre en ny en, men denne gangen i samarbeid med selveste Vincent Voltaire. Dette er ekstremt flotte og dyre klokker, stort utvalg for både damer og herrer. Håper derfor på at så mange som mulig melder seg på denne konkurransen. Du kan nå vinne en valgfri Vincent Voltaire klokke! Denne konkurransen vil vare i akkurat 1 uke, som vil si at den avsluttes neste søndag.

Det du må gjøre for å delta i denne konkurransen er:

♥ Like fanpagen min her 
♥ Følge @VincentVoltaire på instagram
♥ Legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. 

KONKURRANSEN ER ASLUTTETBERGEN

Nå har vi endelig kommet frem og gleder oss til å være her en uke i nydelige Bergen. Jeg har vært veldig urolig de siste dagene pga flyturen ettersom det har vært mye storm, jeg har flyskrekk til de grader også. Men likevel vil jeg komme raskest frem og derfor er ikke tog et alternativ engang. Nå må jeg ikke sitte for lenge på pcen, har nemlig en veldig oppmerksomhetsyk hund ved siden av meg som jeg skal kose mye med nå. Nydeligste hunden med de mest vakreste øynene.

 

IKKE GLEM KONKURRANSENE

Hei dere! Tenkte å bare minne dere på konkurransene som blir kjørt på bloggen min nå for tiden. Jeg holder en Footway >konkurranse< hvor du kan vinne valgfri sko til 1000 kroner, den avsluttes på søndag. Jeg har også kjørt i gang en julaften >konkurranse< samarbeid med Junkyard hvor du kan vinne valgfri varer til hele 3000 kroner. Veldig godt å kunne gi noe tilbake – selvom det ikke er direkte fra meg, men dere skjønner vel. 


Jeg våknet av at sjefen ringte meg i dag tidlig. Jeg skulle stenge i dag, men ble brått til at jeg kom ned rundt 11:00 for å jobbe tidligvakten med sjefen. Jeg skulle ta bussen ned, fordi jeg enda ikke har startet på lappen men der satt jeg i kulden uten at noen buss kom før 20 minutter forsinkelse. Enda bedre, den stoppet på andre siden av veien og kom jeg meg over? Nei. Derfor endte det opp med at Didrik stakkars ringte for å skaffe meg taxi så kom jeg med ned til byen “litt” for sent. En av grunnene til at jeg hater busser, kan aldri stole på dem. Men nå er jeg ferdig på jobb og sitter å ser på film sammen med Didrik. Vi venter på at mamma skal bli ferdig med sin hjemmelagde pizza så kan vi kose oss ekstra mye i kveld. Jeg og Didrik drar nemlig til Bergen i morgen for å være der resten av året!

VERDENS NYDELIGSTE HUND

I går var jeg, Didrik, Caroline og mamma litt syke men alle sammen føler seg mye bedre i dag. Selv om vi ikke var helt friske, var det ingen som ville overstå julemiddagen hjemme hos oss. Farmor kom på middag og vi satt alle i våre nye pysjamas fra pappa. Det ble kalkun med viltsaus, grønnsaker og poteter. Det er julematen våres, som vi har hver eneste dag. Jeg liker pinnekjøtt veldig godt også, men det gjør ikke så mange i huset her. Etter magen var full gikk alle ned for å sette seg godt ned i sofaen for å se på julefilmer. Koste oss med masse godteri og hadde det veldig bra.

I dag er den dagen jeg er innstilt på å bare være hjemme for å se julefilmer med masse julegodt. Mens jeg og Didrik satt i sengen, så på julefilmer, ringte Martine meg. Hun har kjøpt seg en ny valp, og ville veldig gjerne komme på besøk. Jeg ble helt i hundre og da Martine kom inn døren ble jeg så forelsket. Verdens nydeligste hund må dette være, sier det til alle hunder jeg ser men WOW. Denne er virkelig en perfekt, flott hund. Og så lydig den var til å bare være 9 uker som den blir i morgen. Vi var nede med resten av familien, lot den hilse på alle. Vi har en kanin som er i et stort bur nede, både kaninen og valpen likte hverandre skikkelig godt som kom som et stort sjokk for oss alle. De sniffet på hverandre og var ikke en eneste knurrelyd fra noen av dem. Martine kunne dessverre ikke være her så lenge, hun skulle nemlig videre med sin nye valp. Forhåpentligvis kommer hun hver dag fremover, hihihi.

CHRISTMAS EVE

I går dro vi til tante og onkel 16:00 for å feire julaften der. Da alle gjestene hadde kommet og alle gavene hadde blitt lagt under juletreet ble jeg sjokkert. Trodde virkelig ikke det skulle bli så mange gaver som det var der. Ettersom Brage og Bertine er så små kom julenissen på døren med bjellen og sekken sin. Det var et så herlig og nydelig syn da vi så ansiktene til de to små. Husker ikke sist jeg opplevde julenissen på julaften, men koselig var det virkelig. Julematen var ferdig etter julenissebesøket så alle satte seg til bords og kunne nyte all den gode maten tante og onkel hadde lagd. Skulle ønske jeg aldri ble mett på den middagen, den var så god! Kakene flere fra familien hadde laget også, woow. Hvorfor måtte jeg spise meg så mett på middagen?! Dette skjer så og si hver eneste jul. Gavepakkingen gikk så det ruste, alle smilte og så ut til å være fornøyde med gavene sine. For første gang i år, har jeg gledet meg mer til å gi gaver enn å få selv. Kjøpte en Michael Kors klokke til mamma, Fossil klokke til pappa, Invicta klokke til Didrik og Nixon klokke + gavekort på Stylepit for 2000 kr til søsteren min fordi jeg vet at hun ikke bruker klokker så veldig ofte. Gavene jeg fikk selv er jeg super fornøyd med, sitter nå i min nye pysj som jeg er kjempe glad i.


Didrik var dessverre syk i går så han var ikke så veldig bra på julaften, men ble med til tante og onkel likevel. Mamma var heller ikke helt frisk, men jeg var frisk som en fisk frem til i går kveld. Kan bare gjette hvem som har smittet meg, en god blanding av Didrik og mamma. Blir derfor å ta det rolig hjemme nå, jeg var syk for ikke så veldig lenge siden heller så jeg tror jeg har sinnsykt dårlig immunforsvar for tiden. Pleier aldri å være så syk ofte. Skulle til feire 1.juledag med jentene mine i dag men det tror jeg ikke er noe smart i og med at jeg har blitt syk. Men hvis jeg blir friskere utover dagen/ kvelden, da skal jeg jaggu meg feire likevel!


Kjolen min er fra Nelly, men er dessverre utsolgt.

Hvordan var din julaften i år?♥

JULAFTENKONKURRANSE: VINN VALGFRI VARER FRA JUNKYARD FOR 3000 KRONER

GOOOD JUL TIL ALLE MINE KJÆRE, IKKE MINST FLOTTE LESERE ♥ Håper dere får en helt super feiring med deres nærmeste. Jeg har ikke all verden med tid til å blogge nå, derfor kjører jeg rett på med en julaftenkonkurranse jeg vet dere vil like godt. I samarbeid med Junkyard har jeg nå fått lov til å holde en konkurranse hvor du kan vinne valgfri varer for hele 3000 kroner. Mye penger, og for så mye penger får du også mye fint på Junkyard. Konkurransen vil vare akkurat 1 uke, så dere har god til til å melde dere på.

Det eneste du må gjøre for å delta i denne konkurransen er: 
♥ Like fanpagen min her
♥ Like fanpagen til Junkyard her
♥ Følge @junkyardnorge på instagram
♥ Legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET