BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #7

Nå er jeg utrolig skuffet og irritert på meg selv fordi jeg hadde tatt noen SÅ bra før og etter bilder av rommet mitt, etter jeg fikk nye bilder opp. Disse bildene knipset jeg for en liten stund siden, og har siden da hatt så mye annet å blogge om. Så nå skulle jeg overraske med et skikkelig fint bra og etter innlegg, men nå viser det ser at jeg ikke vet hvor bildene har tatt veien. Jeg har sjekket på begge minnekortene, for jeg vet jeg tok disse med Olympus og ikke Sony, men de er sporløst forsvunnet så det irriterer meg veldig. Derfor lurer jeg på om dere bare vil se hvordan veggene mine ser ut? Eller bare generelt rommet mitt, selv om det er ganske lite. Men i hovedfokus mine favoritter fra rommet!

Siden jeg måtte finne noe annet å blogge om raskt, fant jeg frem Støgga-mappen min som er på skrivebordet og der var det nok bilder til å oppdatere dere med nye uheldige bilder av meg. Jeg digger disse innleggene fordi det viser bare at alt ikke trenger å være så picture perfect hele tiden, og i mitt tilfelle – bloggen trenger ikke å se så himla perfekt ut hele tiden, gjør den?
 

Jeg gjør ALLTID noe rart med leppene mine, jeg vet ikke hvorfor :(((
 

Skjønner dere eller? Her er leppene igjen. 
 

Og igjen….. Jeg.orker.ikke.mer.
 

Fregnetrynet på feri si.
 

OG LEPPENE ER TILBAKE <3
 

Kan dere virkelig tro jeg var 100% edru under Slottsfjell? 
 

Jeg trenger hjelp.
 


Leppene 🙂 Klikker 🙂 Bye 🙂

KVELDSHYGGE I FREDRIKSTAD

Fredrikstad har tatt meg med storm, og det gjorde den byen allerede for flere år siden da det var en greie jeg hadde med noen venninner om at vi alltid skulle dra dit for å spise der etter lønning. Det er bare noe med byen, menneskene og hvor gjennomført ting er der. Du får en annerledes vibe når du er der, og den følelsen elsker jeg. Så fort du drar derfra, vil du bare tilbake igjen med en gang – det er hvert fall sånn for meg. Men det kan også hende det er slik fordi jeg har fått to fantastiske venninner som står meg veldig nær, derfra, som da er Emilia og Nora. På torsdagen fikk jeg møtt Vanessa, som jeg nesten føler jeg har kjent lenge, men bare aldri fått møtt. Jeg, Emilia og Vanessa ville ha en koselig middag ute på St.Raw, for å catche up litt, og for min del bli bedre kjent med Vanessa. Det var koselig å ha en slik kveld som bare førte oss ned til bryggen der vi endte opp med å gå rundt frem til jeg måtte ta toget hjem til Moss. Litt for lite tid sammen for oss tre, men derfor ikke så dumt at vi begynte å snakke om å ta en tur til LA i oktober. Dit måååå vi dra!

Jeg håper at det begynner å regne enten i dag eller i morgen, kun for å ha god samvittighet over å kunne bli hjemme i sengen med serier og snacks. Når det er fint vær er det nesten skammelig å si at man har vært inne, men jeg trenger pauser iblant og litt regn hadde gjort det bedre.
 

 

L A T E    N I G H T S    W I T H    F R I E N D S

 

ANTREKK: BLAZER LOOK

Herregud for noen dager jeg nyter for tiden, det kan ikke bli mer feriemodus enn hva jeg føler på nå. Så det har absolutt blitt utnyttet, og jeg har gjort så mye koselig – spesielt de to siste dagene. Jeg skal skrive mer om gårsdagen i et eget innlegg i morgen, for det ble så koselige bilder at det fortjener et eget innlegg rett og slett. Nå er det all about me, men med STORT fokus på blazer jakken jeg ikke har vist dere før. Denne kjøpte jeg faktisk for en eller to måneder siden på salg hos Nelly til bare litt over 200 kroner. Den er helt rå, og jeg elsker alle måtene man kan bruke den på. Jeg valgte å gå for en åpen look, men med knyting i livet for å forme kroppen min litt mer. Dette er hva jeg elsker med slike jakker, har du ikke mye former så skaff deg en blazer for å jukse deg til litt mer. For å holde blazeren i fokus kjørte jeg på med en svart shorts til, for å få det til å se ut som et sett og spice det hele opp med splitter nye sneakers.

Vet ikke hva som skjedde med humøret mitt i går, men fyfader så mye jeg smilte. Mer om det kan dere lese på bloggen i morgen!
 

Blazer fra Only // Topp fra Vero Moda // Shorts fra Weekday // Sko fra Nike // Totebag fra Tom Wood // Solbriller fra Mango

EN DAG PÅ HVALER

I går hadde jeg min første dag ute på Hvaler og wow for et sted. Så fredfylt og vakkert! Nora har hytte der, så Emilia og jeg ble med henne ut dit for å ha en koselig dag med god mat og godt selskap. Det er ikke så ofte vi tre klarer å finne en dag vi alle har tid, så at gårsdagen ble på Hvaler var helt perfekt. Vi dro på butikken for å handle inn lunsj som besto av aioli og loff – etter Barcelona har jeg blitt helt dilla på aioli at det skulle ikke vært lov. Det er så godt, og helt nydelig med ferske baguetter. Vi spiste lunsj til en herlig utsikt før vi skiftet til bikini og la oss ned for å jobbe litt med fargen våres. Jeg sliter med å holde fast på brunfargen i sommer ser jeg, så jeg må utnytte solen mens jeg kan og har tid. 

Etter en avslappende formiddag, var det dags for å ta båten og dra på butikken enda en gang. Men nå handlet vi inn til middagen som var taco, det slår aldri feil og det gjorde det heller ikke i går. Jeg kjenner at jeg nesten burde hatt en båt, det er noe med å kjøre på havet og bare kjenne vinden blåse i håret ditt, du føler deg fri. Jeg elsker det, og mest av alt så elsker jeg havet. Havet har alltid skremt meg, men også fascinert meg mest på grunn av alt som eksisterer under oss. Bare TENK hvor mye vi ikke vet, eller har sett på havets bunn. 

Vi avsluttet en herlig kveld med å spille kort mens vi koste oss med noen friske jordbær og så solen gå ned. I dag skal jeg spise ute med Emilia og Vanessa i Fredrikstad, og det kan ikke slå feil.

HUDPRODUKTENE JEG BRUKER DENNE SOMMEREN

Nå er ikke jeg den personen som er flinkest på hudpleie eller vet så veldig mye om det. Så jeg skal droppe å leke så profesjonell med produktene, og heller bare fortelle om hvorfor de er bra for meg. Det jeg vet er at dette er rette produkter til mitt ansikt, siden det har gitt langvarige resultater – og er det noe man elsker så er det resultater! Jeg har en normal hud, men om vinteren er den veldig tør. Så noen av produktene endres gjennom året, men de jeg holder meg til mesteparten av tiden er disse som jeg skal vise dere nå.

P R O D U K T E N E     J E G    B R U K E R: 

1 – Clarins Multi Active Jour SPF 20

Jeg har brukt denne ansiktskremen i flere år, og det sier litt når jeg fortsetter å kjøpe den gang på gang. Den gir deg så mye fuktighet til huden, som gir deg en fin glød hele dagen.

2 – Clarins Hydro-Essentiel Serum

Denne har jeg gått på i ca 2 år, av og på – kommer an på latheten før jeg legger meg. Denne kan du velge å bruke hver morgen og/ eller kveld. Jeg velger å påføre den før jeg legger meg, så serumet får jobbet ordentlig inn i huden mens jeg får skjønnhetssøvnen min. Du våkner opp med en glatt hud, og føler deg litt freshere allerede da.

3 – Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads & Self-Tan Drops

Noen husker kanskje at jeg reklamerte for dette på Instagram for en stund siden. Jeg må si at jeg er så overrasket over hvor mye denne har blitt brukt i sommer. Du tar noen dråper og blander det inn i hudkremen din (eller solkrem) – som en del av din morgenrutine. Før du legger deg går du gjennom ansiktet med en Self-Tan Pad, og dagen etter våkner du opp brunere uten noe søl eller klin. LOVE IT!

4 – GlamGlow Supermud

Vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne! Den fjerner hudormer så raskt og du kan både se og kjenne at den jobber med huden din. Jeg gikk på den populære black peeling masken før som var et rent helvete å ta av. Denne er minst like bra spør du meg OG du slipper smertene, for her skyller du av masken etter den har stivnet. Den er litt dyr, men innholdet varer veldig lenge som gjør at den er verdt det.

BILDEDRYSS FRA SLOTTSFJELL

Hvis det er noe jeg kommer til å huske i en lang tid fremover fra Slottsfjell, så er det hvor mange flotte mennesker jeg møtte på. Jeg føler selv at jeg har visnet og egentlig nesten blitt et gjenferd som bare går igjen på bloggen og Instagram uten at folk tenker noe særlig over om hvem jeg er. Jeg var større før enn hva jeg er nå, så derfor blir jeg så sjokkert når personer kommer bort til meg og spør om jeg er Madeleine Pedersen. For shit ja, jeg er hun men at dere kjenner meg igjen for å være en offentlig person – det kommer jeg aldri til å bli vant til. Det er vanskelig å finne ord på hvor mye dette betyr for meg, men som mange av dere sikkert så på festivalen så er det ikke mange sekunder før jeg nesten kjenner noen tårer trille. Jeg blir blank i øynene, jeg vifter med hendene i ansiktet mitt siden jeg blir så rørt og sjokkert. Bare vit hvor mye det betyr for meg å bli lagt merke til, og at dere tar dere tiden til å slå av en liten prat med meg. For å ikke snakke om å ta bilder med meg!! Det gir meg nesten bakoversveis å vite at folk vil ta bilder med meg. Dere får meg til å føle meg så bra og ikke minst litt viktig. Det er jeg evig takknemlig for, så tusen takk <3

Jeg håper ikke dere begynner å gå lei min festival sommer, for det gjenstår enda en festival som jeg skal på i august og det er Findings. Det jeg har likt veldig så langt, er hvor forskjellige alle festivalene er. Så til neste år kan jeg kanskje bare bestemme meg for èn som jeg går all inn for, og som passer meg best. Spørsmålet som gjenstår er bare hvilken festival jeg liker best. Det vet jeg nok etter siste festivalen som jeg gleder meg veldig til!

At jeg fikk se en så fin solnedgang som dette, kommer jeg til å leve lenge på. Det er noe av det fineste jeg vet om, og det gir meg en så frihetsfølelse av å bare se den gå ned.

ANTREKK: FESTIVAL LOOK

Denne dagen har vært ganske fin, samtidig som at jeg føler at jeg har gjort alt for lite. Dagen startet med at jeg dro til posten siden jeg har solgt noen ting på Tise, og for dere som ikke følger meg der er det bare å skrive @madeleinepedersenn i søkefeltet så finner dere meg. Jeg selger litt klær og sko siden stilen min stadig vekk forandrer seg. Da er det greit å selge noe, og da ønske nye ting velkommen! Det å gå opp til posten var i seg selv en treningsøkt, for fader så svett jeg var da jeg stod og skulle trekke kølapp. Jeg klager absolutt ikke over at vi har fint vær, men litt vind hadde vært flott det. Etter at pakkene var sendt og det var i boks, dro jeg hjem for å nyte noen episoder av Love Island (jeg er så hekta på alt som handler om lykke og kjærlighet), før jeg dro til Sverige med mamma og pappa. Nå er jeg klar for å se Are You The One finalen fra siste sesongen på Viafree, giiiiira.

Jeg har fremdeles en del bilder fra Slottsfjell og jeg tenker ikke å la de slippe unna bloggen da det er så mange fine. Opp i alt kaoset som foregikk der, rakk jeg å ta noen bilder av antrekket mitt, takket være Agri som er en fotograf. Han hadde litt freetime og med en så dyktig fotograf trengte vi seriøst bare 10 minutter før vi begge var fornøyde med innholdet. 

Gidder ikke engang å beklage for at dere ser denne shortsen så ofte, for jeg elsker den så mye. Den passer til alle overdeler, så det betyr nesten at jeg bør skaffe meg flere lignende. Hvis dere har sett noen lignende i samme passform, men i andre farger – tell me!

Skjorte fra BikBok (Martina sin hehe) Shorts fra Weekday // Sko fra Jim Rickey // Totebag fra Santai // Skjerf fra Hermes // Solbriller fra Mango

DE PERFEKTE FESTIVAL BUKSENE

Annonse for Louds

Etter en så hektisk helg kunne jeg nesten droppet macen og latt den bli igjen hjemme, for jeg har ikke rørt den et sekund fordi timeplanen har vært så tight. Fra fredagen til i dag har jeg vært i Tønsberg på Slottsfjell sammen med resten av Det Nye gjengen og flotte kollegaer som jobber i Egmont/ People. Jeg visste ikke hvilke forventninger jeg skulle ha til Slottsfjell siden jeg digget Stavern, men festivalen var bra og jeg hadde det veldig gøy. Det eneste jeg har lagt merke til at jeg sliter med når det kommer til festivaler er at jeg tenker alt for mye på hva jeg skal pakke med, og spesielt hva jeg skal ha på meg. Det er så alt mulig anledning at det nesten gjør det verre. Heldigvis fikk jeg plukket ut noen nye varer fra Louds, og de kom tidsnok til da jeg skulle reise – så det var helt nydelig. Rask på leveringen, og produktene jeg valgte ut falt også veldig i smak.

Varene jeg valgte ut var en bukse fra Levis og noen sko fra Jim Rickey. Begge disse varene har jeg hatt på meg i en tidligere shoot i studioet med Louds, og jeg digget produktene så mye at jeg måtte bestille de nå. Buksen – altså oh my god!!! De små detaljene på begge sidene av benia er hot, og passformen er akkurat som jeg liker det på jeans. Dette er ingen highwaist bukse sånn egentlig tror jeg, men jeg bestilte den litt større for å kunne kjøre en oversized stil med en enkel topp til. Skoene jeg valgte ut sjokkerte jeg meg selv med ved å digge. Det er borrelås på dem, og jeg vet ikke hva det er, men det er bare så fuckings genialt og sparer meg for de sekundene du må ned på kne for å knyte lissene. Jeg kjenner at lysten for flere sko med borrelås er veldig stor nå.

Her kommer det litt bilder fra antrekket mitt første dagen på Slottsfjell. Stor takk til @agrisoltan som kunne hjelpe meg med bilder <3

Link til buksen HER, llink til skoene HER & link til solbrillene HER.

ANTREKK: PUMA THUNDER ELECTRIC

Klokken er litt over 18, og til tross for at jeg egentlig har god tid stresser jeg likevel over at jeg skal være et annet sted om 3 timer HVIS ting går som planlagt. Det sier litt om hvor uvanlig det er for meg å ha så her god tid, det stresser meg. Ellers i dag har jeg gjort alt annet enn å stresse, jeg sov lenge, slang på meg bikinien og dro ut til Larkollen for å sole meg med Martina og Silje. Det var ikke lenge vi var på land, før vi ble med noen venner ut med båten og solte oss på vannet istedenfor. Jeg har ikke hatt en eneste dag her hjemme hvor jeg har hatt tid til å bare legge meg ned for å sole meg, og kun slappe av. Så denne dagen passet meg helt perfekt. Jeg ser at jeg mister fargen veldig fort om dagene, så nå gjelder det å bygge opp brunfargen på nytt og forhåpentligvis blir den der lenger. Har noen egentlig tips til hvordan brunfargen kan vare lenger? Jeg smører meg med bodylotion hver dag, men likevel flasser det som bare pokker…

Jeg har endelig fått brukt de nye skoene mine fra Puma som jeg kjøpte i Barcelona og jeg er så forelsket. Jeg kan ikke tro at jeg vurderte å ikke kjøpe dem, når jeg liker de så godt som jeg gjør. De skiller seg ut fra hva jeg har fra før av, og det er som regel de som blir elsket mest. Modellen er Thunder Electric og har nylig vært release på dem, så det kommer fremdeles nye og fine farger i denne modellen. Nesten litt skremmende i og med at jeg er redd for at det skal komme finere sko jeg vil ha. MEN det skal sies at jeg er meget fornøyd med disse <3 

Genser fra Acne Studios // Shorts fra Weekday // Sko fra Puma // Totebag fra Tom Wood // Solbriller fra KaiBosh

KUNSTNERISK DATE

På vegne av alle vennene mine beklager jeg for at jeg er så vimsete for tiden. Jeg dobbeltbooker meg i hytte og heita, og forstår ikke hvordan det går an at JEG gjør dette – jeg som er så kontrollfreak, men på samme tid ønsker å være spontan. Det er der krasjet skjer. Det er flaut å måtte avlyse noen hyggelige planer fordi jeg allerede har avtalt med noen andre, det er sånn man holdt på når man var liten.. Men nå har jeg fått tilsnakk av flere venner som ber meg om å ta det mer med ro før jeg går på en smell med alle planene mine. Så jeg skal lytte til det, og derfor da en rolig dag i dag.

Jeg dro tidlig inn til Kristoffer i går for å lage frokost til oss, før vi ville få mest mulig ut av dagen og jeg scoret noen wifey poeng der for å si det sånn. Planene for dagen var egentlig ingenting før klokken 20:00, da vi var invitert på vinkveld hos et annet par som forresten var kjempehyggelig! Det vi bestemte oss for å gjøre var å kjøpe lerret, akryl maling, pensler og komme oss opp til Ekeberg for å sitte der og male. Kristoffer har foreslått å ha maledate flere ganger uten hell fordi jeg rett og slett er så dårlig når det kommer til å være kunstnerisk. Men man vet vel ikke ordentlig før man har prøvd, sant? Vi satt på et pledd, koste oss med litt iste og potetgull – og bare lot hendene gjøre jobben. Det var rart, for jeg visste ikke hva jeg kom til å ende opp med, men er ganske fornøyd med hva som ble det endelige resultatet. Vi så på hverandre, lo litt, og malte videre. Nå kjenner jeg presset for å gjøre neste daten våres enda bedre, så kom med noen morsomme tips fordi jeg trenger det hehe.

Ganske fornøyde med maleriene til å være første gang si.